alicia033 Re: Trampki dla 50-latki 19.04.24, 14:02 Ale serio? Mam kilka par Onitsuka Tiger (jeśli chodzi o najlepsze) i nie zamierzam ich wyrzucić po pięćdziesiątych urodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
konsternacjax Re: Trampki dla 50-latki 19.04.24, 14:20 Nie będziesz wygladała jak dzidzia piernik! Przecież to buty dla osoby w absolutnie każdym wieku. Noś to, co Ci się podoba, naprawdę mamy XXI wiek i nikogo nie dziwi starsza kobieta nowocześnie ubrana, a nie jak osoba, która wygląda jakby szła pokutując przez życie. I mówię Ci to jako osoba 30+, a nie 50latka czy starsza. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Trampki dla 50-latki 19.04.24, 17:24 Mam 66 lat i noszę trampki z Folkstar, czyli w ludowe wzory, w zasadzie w kwiatki. Do głowy by mi nie przyszło, zeby w jakimkolwiek wieku zastanawiać się czy mogę włożyć czarne trampki, to jakiś absurd Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Trampki dla 50-latki 19.04.24, 20:49 Może to moja bañka,ale sportowe buty kojarzą mi sie głównie , że starszymi I to raczej 65+ babkami.Chociaz właściwie wszyscy, oprócz modowo wystylizowanych osób, noszą adidasy/vsnsy itp. Szczerze mówiąc to chyba garsonki i czółenka już wymarły razem z babciami je noszącymi. Pomysł że to "dziadzia piernik" trochę mnie zadziwił.0 Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Trampki dla 50-latki 19.04.24, 20:55 Ja mam 48 lat i zalozyla bym takie tyllo ja wole jasniejsze kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Trampki dla 50-latki 19.04.24, 22:45 nie wiem nad czym ty sie zastanawiasz - chcesz nosic trampki, to kup i nos. Ja mam jakies no-name z deichmana, bo byly ladne, wygodne i tanie. Po 50tych urodzinach tez zamierzam je nosic. Odpowiedz Link Zgłoś