Dodaj do ulubionych

Ślub Roksany Węgiel

23.04.24, 17:22
www.pudelek.pl/tylko-na-pudelku-ujawniamy-dlaczego-roksana-wegiel-i-kevin-mglej-przyspieszyli-slub-cywilny-nie-mogli-dluzej-czekac-7019986823044032a
Ja wiem, że ona jest już dorosła i szaleńczo zakochana.
Ale jako matce wyły by mi wszystkie możliwe syreny alarmowe i nie potrafiłabym siedzieć cicho. Dużo starszy facet, z konkretnym życiowym bagażem urabia 19latkę, aby przyspieszyć ślub, bo jego ciężko chora babcia chciałaby na nim być. Może jestem zbyt cyniczna, ale dle mnie to żaden romantyzm, a jedna wielka manipulacja. No nie potrafię uwierzyć, że to jest zdrowa relacja. A co wy sądzicie?
Obserwuj wątek
    • lillyinchains Re: Ślub Roksany Węgiel 23.04.24, 17:35
      To się nazywa wrogie przejęcie
    • dwa_kubki_herbaty Re: Ślub Roksany Węgiel 23.04.24, 17:39
      O ile to nie sadysta to dziewczyna zawsze się może rozwieść, najwyżej straci pół majątku.
      • arthwen Re: Ślub Roksany Węgiel 23.04.24, 20:04
        Chyba nawet nie straci, bo podobno mają rozdzielność.
        • arthwen Re: Ślub Roksany Węgiel 23.04.24, 20:04
          No i majątek przedślubny przecież jest jej majątkiem osobistym, więc nawet jakby nie rozdzielność, to też nie straci.
    • heca7 Re: Ślub Roksany Węgiel 23.04.24, 17:44
      Nie mój cyrk, nie moje małpy. Ale całkiem możliwe, że za kilka czy kilkanaście lat najpierw dostaniemy ckliwy artykulik gdzie para Roksana i Kewin będą sobie wyznawać dozgonną miłość a kilka miesięcy później wszystko pierdyknie z hukiem i dowiemy się, że ona się dusiła w klatce i musiała uciec tongue_out
      • szare_kolory Re: Ślub Roksany Węgiel 23.04.24, 18:01
        heca7 napisała:

> Nie mój cyrk, nie moje małpy. Ale całkiem możliwe, że za kilka czy kilkanaście lat najpierw dostaniemy ckliwy artykulik gdzie para Roksana i Kewin będą sobie wyznawać dozgonną miłość a kilka miesięcy później wszystko pierdyknie z hukiem i dowiemy się, że ona się dusiła w klatce i musiała uciec tongue_out

Lub też, na horyzoncie pojawi się nowa dziewoja. Ufna, naiwna i zapatrzona.
        No i co do tych kilkunastu lat - nie wiem czy nie przestrzeliłaś. Ja obstawiam., że najdalej z 5 lat, Kewin będzie wił gniazdko z nową zdobyczą. A Roksana - oby bez przychówku - już oprzytomnieje i pewnie będzie promować płytę po rozstaniu. Jej życzę jak najlepiej, bo łączy nas pochodzenie 😀 Mam nadzieję, że zabezpieczyła majątek. Ale ten Kewin, no cóż. Może to jak z domem: pierwszy podobno buduje się dla wroga.
    • liliawodna222 Re: Ślub Roksany Węgiel 23.04.24, 17:47
      A ja nie zdziwiłabym się, gdyby to była jak najbardziej zdrowa, normalna relacja. Facet kasę swoją ma i to niemałą, więc skończcie snuć te teorie spiskowe.
    • ricemice79 Re: Ślub Roksany Węgiel 23.04.24, 17:48
      Wygląda to ślisko jak grooming niestety. Rodzina nie reaguje bo też coś tam nie tak funkcjonuje, np tatuś na instagramie miał pseudo "Stwórca Roxie".
      • grruu2.0 Re: Ślub Roksany Węgiel 23.04.24, 17:49
        A jak ma reagować? Zabronić dorosłej kobiecie ślubu?
        • ricemice79 Re: Ślub Roksany Węgiel 23.04.24, 17:55
          No teraz to już po nic nie mogą zrobić, ale ile lat miała gdy zaczęła się z nim spotykać? Coś 16 chyba, a on 8 lat starszy i z dzieckiem. Nic rodzicom wtedy dało do myślenia?
          • grruu2.0 Re: Ślub Roksany Węgiel 23.04.24, 17:56
            Prawie 18 miała. I co mieli właściwie zrobić? W domu ja zamknąć?
      • waleria_bb Re: Ślub Roksany Węgiel 24.04.24, 02:21
        To nie jest moim zdaniem grooming. Roxi nie można porównywać do zwykłej nastolatki, ona szybko zaczęła pracować, mieć zobowiązania, zarabiać konkretne pieniądze i dodatkowo obracała się w środowisku ludzi starszych od siebie.
    • olpa7 Re: Ślub Roksany Węgiel 23.04.24, 17:50
      Matka ze swoimi poglądami to raczej martwi się że jeszcze nie mają ślubu kościelnego i żyją w grzechu.
      • rb_111222333 Re: Ślub Roksany Węgiel 23.04.24, 18:12
        No właśnie tak. Myślę, że tam żadne syreny alarmowe nie wyją
    • krwawy.lolo Re: Ślub Roksany Węgiel 23.04.24, 18:21
      Było, bez znaków diakrytycznych.
    • princy-mincy Re: Ślub Roksany Węgiel 23.04.24, 21:14
      Jako matce mnie też by wyły syreny, ale zdaje się, że jej matce to nie przeszkadza.
      No cóż, nie mój cyrk, nie moje małpy. Dobrze, że to nie moja corka wyszła za takiego mglistego Kevinka.
    • midge_m Re: Ślub Roksany Węgiel 24.04.24, 02:37
      Że 19 lat to zdecydowanie za wcześnie na ślub, zwłaszcza że współcześnie nie ma zupełnie takiej naglącej potrzeby.
    • xxyyyy Re: Ślub Roksany Węgiel 15.01.26, 17:38
      Ponoć Kevin miał cały plan tego jak uwieść roxie.
      “ Mąż pewnej piosenkarki miał cały plan bajery jak ją zdobyć, nic co robił nie było szczere, dopiął swego i jego plan się ziścił. Nadal się tej bajery trzyma, widzę, że nic nie wypływa 👀”
      • memphis90 Re: Ślub Roksany Węgiel 15.01.26, 18:12
        Czyli że zdobył ją nieszczerze, tzn wcale mu się nie podobała i w ogóle nie chciał żadnego ślubu? Tak, to ma sens.
        • angazetka Re: Ślub Roksany Węgiel 15.01.26, 18:22
          Mogła mu się mu podobać jej kasa. Wiesz, tłusta karpia, te sprawy.
    • memphis90 Re: Ślub Roksany Węgiel 15.01.26, 18:11
      Pewnie pozazdrościła ślubu Viki Gabor.
      • 35wcieniu Re: Ślub Roksany Węgiel 15.01.26, 18:19
        Wyszła za mąż 2 lata temu
      • heca007 Re: Ślub Roksany Węgiel 22.01.26, 12:53
        A czy ona (Roksana) też aby nie jest z kręgu kultury romskiej? To by trochę tłumaczyło to wczesne parcie do ślubu.
    • xxyyyy Re: Ślub Roksany Węgiel 20.01.26, 08:19
      Komentarz z pudełka

"A jej nie zastanawia i nie daje do myślenia to, że od momentu gdy Kevin ją poznał, nagle wszyscy jego dawni przyjaciele zniknęli? On ich odseparował, żeby nie wyszło, że udaje megakatolika czy znajomi odbili jak zobaczyli ten fałsz? Obserwuje go od dłuższego czasu, jeszcze jak udawał rapera i bawił się w management i to zmiana o 180 stopni jeśli chodzi o osobowość i towarzystwo"
      • xxyyyy Re: Ślub Roksany Węgiel 20.01.26, 08:20
        * Pudelka
      • xxyyyy Re: Ślub Roksany Węgiel 20.01.26, 08:22
        Ten cały Kevin deklaruje się jako GŁĘBOKO WIERZĄCY KATOLIK z nieślubnym dzieckiem na koncie
    • palacinka2020 Re: Ślub Roksany Węgiel 20.01.26, 19:39
      Jakos mi szkoda wszyskich dziewczyn, ktore doosleja w wieku 13 lat, wychodza za maz w wieku 19, i zaraz maja dzieci.
      I tej Roksany, i Viki Gabor (wyszla za jakiegos romskiego szlachcica) i nawet Millie Bobbie Brown (ma juz meza i adoptowala dziecko).
      • majaa Re: Ślub Roksany Węgiel 22.01.26, 13:39
        A dla mnie kluczowe jest, czy są szczęśliwe. Jeśli tak, to niby czemu mam ich żałować?
    • xxyyyy Re: Ślub Roksany Węgiel 22.01.26, 12:15
      Mogę się założyć że gdyby Roksana byłaby w podobnej sytuacji co ten Kevin - czyli byłaby w jego wieku, miałaby nadwagę i dziecko z poprzedniego NIE ZASŁUŻYŁA by zostać jego żoną. Ten Kevin deklaruje się jako GŁĘBOKO WIERZĄCY KATOLIK z nieślubnym dzieckiem z kobietą, która NIE ZASŁUŻYŁA na to by zostać jego żoną, ale zasłużyła na to by on ją jako GŁĘBOKO WIERZĄCY KATOLIK zapłodnił.
    • xxyyyy Re: Ślub Roksany Węgiel 22.01.26, 12:25
      Bolesna prawda jest taka, że mężczyźni często żenią się z kobietami, które NIE kochają, ale uznają je za dobry materiał na żonę. Kevin pisząc, że żony nigdy nie miał, bo żadna NIE ZASŁUŻYŁA dał to w pewnym sensie do zrozumienia.
      Moja teoria jest taka, że Kevin ożenił się z Roksaną, bo wykalkulował, że małżeństwo z nią jest bardziej opłacalne niż małżeństwo z matką swojego syna. Roksana jest młodsza od jego ex, więc on może sobie ją jeszcze "wychować" i ona będzie bardziej skłonna uwierzyć mu we wszystko co on jej powie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka