sowa111 28.04.24, 21:32 Czy winstrol, nolvadex, clenburexin da się sprawdzić w badaniu krwi lub moczu? Jakieś inne badania które mogłyby potwierdzić/wykluczyć zażywanie takich specyfików? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lillyinchains Re: Badania, które potwierdzą/wykluczą 29.04.24, 00:49 Wszystko się da oznaczyć w surowicy/ w moczu? Pytanie po co? sowa111 napisała: > Czy winstrol, nolvadex, clenburexin da się sprawdzić w badaniu krwi lub moczu? > Jakieś inne badania które mogłyby potwierdzić/wykluczyć zażywanie takich specyf > ików? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa111 Re: Badania, które potwierdzą/wykluczą 29.04.24, 10:24 Po co? Jakby to dotyczyło Twojego nastoletniego dziecka to też byś machnął ręką, bo po co sprawdzać? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Badania, które potwierdzą/wykluczą 29.04.24, 07:42 Na anaboliki w moczu można kupić testy i odesłać próbki do laboratorium. Nie wiem, czy obejmują leki stosowane w rakach sutka czy jajnika- jeśli masz podejrzenia, że ktoś dziecku podał coś takiego, to ja bym zawiadamiała policję… Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Badania, które potwierdzą/wykluczą 29.04.24, 07:42 zdrowegeny.pl/anaboliki-w-moczu-realizacja-wysylkowa Odpowiedz Link Zgłoś
sowa111 Re: Badania, które potwierdzą/wykluczą 29.04.24, 10:27 Dziecko to 16 latek, jest w tej chwili na kilkudniowym wyjeździe, miał te środki zachomikowane w swoim pokoju, najwyraźniej nie przewidział, że wykorzystam jego nieobecność do zrobienia generalnego porządku w pokoju. Przez tel wszystkiemu zaprzecza, że to nie jego, nie używa tego, ale nie wierzę mu - niestety - i chce sprawdzić, jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Badania, które potwierdzą/wykluczą 29.04.24, 10:33 Jak wróci, to pewnie już nic w systemie nie będzie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Badania, które potwierdzą/wykluczą 29.04.24, 10:42 A posturę ma taką bardziej muskularną, na siłownię chodzi? Bo jak mu pięknie mięśni przybyło, to oczywiście, ze wali anaboliki, a lek na raka sutka dodaje się po to, że jak się podaje olbrzymie dawki testo, to cycki rosną… Winstol w ogóle nie ma rejestracji w Polsce, to lek silnie toksyczny, szczególnie w stosunku do wątroby. Leku przeciwnowotworowego bez recepty nie kupi, ktoś mu to dał na lewo- więc ja bym zgłosiła na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa111 Re: Badania, które potwierdzą/wykluczą 29.04.24, 11:58 Na siłownię zaczął "chodzić" + - pół roku temu. Cudzysłów stąd, że to nawet nie było jakieś regularne chodzenie, bo nie zawsze miał czas/siłę/ochotę. Nie zauważyłam spektakularnych zmian w wyglądzie i chyba o takie ciężko przy takim chodzeniu, ale jest widoczna zmiana w zachowaniu. Nie wiem, czy to może mieć związek z tym, czy to po prostu wybuch spoznienego dojrzewania (bo raczej do problemowych nastolatków nie należał), ale niepokoi mnie to. Oczywiście on mówi, że nie ma z tym nic wspólnego, ale to w takim razie po co mu to? Czy takie preparaty utrzymują się długo w organizmie czy raczej już za późno na sprawdzanie czegokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Badania, które potwierdzą/wykluczą 29.04.24, 11:16 Jak chciałaś sprawdzić, to po co mu mówiłaś, że to znalazłaś?? Trzeba było sprawdzać znienacka. Teraz będzie czysty przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
lillyinchains Re: Badania, które potwierdzą/wykluczą 29.04.24, 21:56 Nie atakuj mnie, zabierz go na wycieczkę do ośrodka onkologii, niech posiedzi chwilę w poczekalni i poduma. Włosy można zbadać. sowa111 napisała: > Czy winstrol, nolvadex, clenburexin da się sprawdzić w badaniu krwi lub moczu? > Jakieś inne badania które mogłyby potwierdzić/wykluczyć zażywanie takich specyf > ików? Odpowiedz Link Zgłoś