Dodaj do ulubionych

Zakochanie

02.05.24, 14:30
Dlaczego was tak śmieszy a może boli? to że ktoś się zakochał? Zawsze to obserwuję w wątkach o politykach, Cichopkach itp. Nie byłyście nigdy zakochane? Czy waszym zdaniem „prawdziwie” można się zakochać tylko w wieku kilkunastu lat?
Zadziwia mnie ta oziębłość i wyrachowanie ematek. Złapać męża i rozmnożyć się - oto cel. A uczucia są warte wyśmiania.
Obserwuj wątek
    • szarmszejk123 Re: Zakochanie 02.05.24, 14:33
      W tych przypadkach śmieszy nie zakochanie samo w sobie tylko działania spowodowane tym zakochaniem.
    • primula.alpicola Re: Zakochanie 02.05.24, 14:34
      Nie, skąd. Zakochanie piękna rzecz i może się przytrafic w każdym wieku.
      Tylko że niektóre są po prostu z góry skazane na bolesną i spektakularną porazkę🤷‍♀️
    • marta.graca Re: Zakochanie 02.05.24, 14:34
      Jak byłam zakochana, to poświęcałam czas ukochanemu, a nie brylowaniem w social mediach.
    • heca7 Re: Zakochanie 02.05.24, 14:35
      Cichopków raczej nikt za zakochanie nie wyśmiewał. Tylko za dziwne zdjęcia z Jerozolimy np wink A jeśli chodzi o Kaza i Isabell to wiemy, że to zakochanie było g. warte i pomylone z tym, że staremu facetowi oczy c.ipką zarosły tongue_out
      • szarmszejk123 Re: Zakochanie 02.05.24, 14:36
        Właśnie, cichopki to kiepski przykład akurat. Tutaj to Kaz pasuje :p
    • aqua48 Re: Zakochanie 02.05.24, 15:20
      Nie śmieszy mnie ani fakt zakochania, ani nawet duża różnica wieku partnerów, bo można w każdym wieku i wolnym ludziom bez żadnych limitów, ale wystawianie się na pokaz i publiczne wynurzenia oraz zdjęcia właściwe raczej nastolatkom, w wykonaniu dość mocno już dojrzałych osób. Sorry, ale to zwyczajnie niepoważne.
    • alpepe Re: Zakochanie 02.05.24, 15:30
      Akurat to Kurzopkom to nikt nie zazdrości atencji Petardy, co najwyżej się ludzie naśmiewali ze "świętojebliwości" zakochanych.
    • memphis90 Re: Zakochanie 02.05.24, 15:45
      Mówimy o zakochaniu czy o kompulsywnej potrzebie przyprawienia rogów nieświadomemu mężowi z kompletnie niezainteresowanym randomem z pracy?
    • la_felicja Re: Zakochanie 02.05.24, 16:11
      Mnie to w ogóle dziwi, że ktoś się interesuje jakimiś Cichopkami, Opozdami i takimi tam. To są celebryci, ich wszystkie działania są na pokaz, a niektóre nawet sztucznie wyreżyserowane. Mnie takie rzeczy śmiertelnie nudzą
    • grruu2.0 Re: Zakochanie 02.05.24, 17:47
      Zakochanie się mnie nie dziwi. Robienie z własnego zakochania publicznego cyrku mnie dziwi i śmieszy
      • igge Re: Zakochanie 02.05.24, 20:05
        To ja chyba podobnie.

Zakochanie tak obiektywnie nie jest złewink
        Sama 34 lata już jestem zakochana i co zrobić. No jestem. Kropka.
    • przepio Re: Zakochanie 02.05.24, 20:25
      Śmieszy? Akurat zakochanie mnie nie śmieszy, zdarza się i już. I jak dla mnie nie jest zagwarantowane tylko dla młodych, ba - nawet uważam, że obecnie zakochanie się w wieku kilkunastu lat nie rokuje tak jak dawniej.
      Znanych ludzi mi jest wręcz szkoda, bo czyhają na nich paparazzi, wypisując głupoty na ich temat.
      Śmieszy mnie natomiast " podkładanie się" tych zakochanych na własne życzenie. Wywiady, okładki- czy naprawdę trzeba o tym obwieszczać całemu światu? I pal licho, jeżeli te osoby były same, wtedy nikogo nie krzywdzą, ale gdy takim wywiadem wbijaja nóż w serce porzuconej żonie czy mężowi?
      Ja do tej pory pamietam maślane oczy Kaza w TVN-ie czy wywiad z Vivy. I tak - takie coś mnie denerwuje. Mógł się zakochać jak każdy inny, ale z przyzwoitości powinien trzymać język za zębami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka