Dodaj do ulubionych

Film za darmo

18.05.24, 14:28
Chciałabym dziś wieczorem coś obejrzeć ale będę miała do dyspozycji tylko laptop z internetem, nic płatnego. Czy mogłybyście coś polecić, co można obejrzeć na CDA bez premium, na youtube i gdzie jeszcze jest coś dostepnego to nie wiem. Może być film albo serial, kryminał, thriller, dramat, może być dokumentalny w tej tematyce. Nie film akcji ani sf. Jak ktoś o czymś wie, to byłabym wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • sajgonetka Re: Film za darmo 18.05.24, 15:09
      Na yt jest sporo
      Ostatnio oglądałam Lekarstwo na miłość
      m.youtube.com/watch?v=c38QvNMoat0&pp=ygUcbGVrYXJzdHdvIG5hIG1pbG9zYyBqZWRydXNpaw%3D%3D
      • dwa_kubki_herbaty Re: Film za darmo 18.05.24, 17:53
        I co 10 min reklama.
    • zielonazaba9999 Re: Film za darmo 18.05.24, 15:36
      Na YT jest cała "Śmierć na Nilu" z Davidem Suchet. To jest ekranizacja kryminału Agaty Christie.
      Jest też cała "Hydrozagadka" - polska komedia kryminalna z 1975r. jeszcze czarno-biała, z piękną Ewą Szykulską.
      Podobno jest pierwsza "Akademia pana Kleksa", ta z lat osiemdziesiątych, ale ja nie oglądałam, więc głowy nie dam uciąć.
      • katriel Re: Film za darmo 18.05.24, 15:44
        > Podobno jest pierwsza "Akademia pana Kleksa", ta z lat osiemdziesiątych,
        > ale ja nie oglądałam, więc głowy nie dam uciąć.

Ja oglądałam z dziećmi, ale nie na YT, tylko na Ninatece.
    • kotejka Re: Film za darmo 18.05.24, 17:26
      Chyba sporo dobrej klasyki na TVP vod
    • chococaffe Re: Film za darmo 18.05.24, 17:51
      jak zawsze - tv arte
    • elinborg Re: Film za darmo 18.05.24, 17:53
      oglądam właśnie Ucieczkę z Dannemory - serial. Dla mnie świetny, tylko ponury dość, akcja powolna, za to kreacje aktorskie wymiatają.
      Jeśli lubisz Jane Austen to jest serial BBC Ojcowie i córki w tym klimacie.
      Oglądałam Vikinga niedawno.
      Bardzo polecam Skrytkę, jeśli lubisz kryminały w teatralnym stylu.
      • elinborg Re: Film za darmo 18.05.24, 17:54
        wszystko to dostępne na cda za darmo
    • lisa_56 Re: Film za darmo 18.05.24, 23:18
      dzięki za wszystkie odpowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka