mia_mia 20.05.24, 09:57 Korzystałyście z tych obozów? Wyjazd byłby w Polsce. Nie wypalił inny obóz, bo nie zbierze się grupa, oferta teraz już ograniczona i zastanawiam się nad tym. Cena dość wysoka, ale może warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Angloville 20.05.24, 10:47 Moje córki jeździły kilka lat, uważam że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Angloville 20.05.24, 11:42 A możesz polecić któreś lokalizacje i czy nie za bardzo czuć, że to wyjazd edukacyjny? W wersji idealnej chciałabym, żeby chciał pojechać na kolejny turnus, pasuje mi, że są tygodniowe i mogłabym je poupychać między innymi wyjazdami. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Angloville 20.05.24, 13:22 One były we wszystkich, a najbardziej im się podobało to na Podlasiu, nie pamiętam nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
wena-suela Re: Angloville 20.05.24, 12:12 Córka była zimą, połączone z nartami chyba w Małym Cichym. Sympatyczni lektorzy z całego świata, ale towarzysko w pokoju słabo trafiła. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.madrugada Re: Angloville 20.05.24, 14:54 Warto. Mój syn jedzie kolejny raz, za pierwszym razem bardzo nie chciał (jego koledzy, z którymi jechał, też nie), bo bali się, że nauki będzie za dużo. Ale teraz sami pytali czy pojadą 😉 Odpowiedz Link Zgłoś