bylam.stara.mostowiakowa 09.06.24, 16:47 Dostałam duże opakowanie takowego. Białych ubrań mam niewiele, więc szukam alternatywnego sposobu wykorzystania tego proszku. Do czego można go jeszcze użyć oprócz prania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Proszek do białych tkanin 09.06.24, 17:04 Możesz w nim moczyć stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Proszek do białych tkanin 09.06.24, 17:29 To jakiś żart? Poparzenia lub uczulenia bym dostała. Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: Proszek do białych tkanin 09.06.24, 17:19 możesz nim myć ramy okienne (plastikowe) lub meble ogrodowe Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Proszek do białych tkanin 09.06.24, 17:24 Przecież to się nie psuje, będziesz mieć zapas na 2 lata, i już ... Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Proszek do białych tkanin 09.06.24, 18:10 Przecież to jeść nie woła. Powoli sobie zużyjesz. Ja za młodu rozjaśniałam sobie włosy jakimś węgierskim wybielaczem do firanek🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Proszek do białych tkanin 09.06.24, 20:55 majenkirr napisała: > Przecież to jeść nie woła. Powoli sobie zużyjesz. > > Ja za młodu rozjaśniałam sobie włosy jakimś węgierskim wybielaczem do firanek🙃 > 😀 Dobrze, że nie domestosem My farbowalismy włosy bibułka karbowana Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Proszek do białych tkanin 09.06.24, 18:42 Co za proszek? Normalnie możesz w nim prac wszystko inne, jasne tkaniny normalnie też. Ma chyba po prostu jakieś tlenowe wybielacze,.które dobrze zrobią i jasnym koszulom i pościeli i ręcznikom Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Proszek do białych tkanin 09.06.24, 18:43 do prania recznikow? scierek kuchennych i innych scier? firany (o ile uzywasz) kocie/psie poslania ale to pranie, poza praniem, do czyszczenia, umywalek, wc, zlewu, wanny, brodzika, mycia podlogi, czyli tam gdzie uzywasz mleczka/pasty/zelu itp albo oddaj komus potrzebujacemu, moze jakies schronisko? Odpowiedz Link Zgłoś