korniz 30.06.24, 13:06 Co byście powtórzyli i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dvdva Re: Cypr czy Grecja 30.06.24, 13:18 Ale Grecja kontynentalna czy inne wyspy? Mam miejsca, do których wracam i wracać będę zarówno na kontynencie, jak i na wyspach. Cypr bardzo mi się podobał, chociaż byłam na początku maja, więc woda była jeszcze zimna, ale za to było dużo do zobaczenia. Może jeszcze kiedyś tam pojadę, na razie mam inne plany. Grecję kontynentalną powtórzę, mam nadzieję, w przyszlym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Cypr czy Grecja 30.06.24, 13:19 Grecja, wspaniale tam odpoczywam i przede wszystkim lubie zyczliwosc ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
korniz Re: Cypr czy Grecja 30.06.24, 14:03 Może wybieram w przyszłość, a nie wiadomo ci będzie jutro,ale chciałabym polecieć z okazji 50 tki w maju. W biurze nam poleciła znajona od lat u niej wykupujemy wyjazdy , jeśli Grecja to Riwiera Olimpijska, albo Kefalonia. Cypr również ale jest suchy malo zieleni . Lubię piękne widoki,przyrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Cypr czy Grecja 30.06.24, 14:18 Cypr w maju będzie jak najbardziej zielony, bardziej wg mnie niż np. Kreta. (W Grecji kontynentalnej nie byłam). Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: Cypr czy Grecja 30.06.24, 16:33 No to Kefalonia. Argostoli z pięknym mostem i latarnią, zamek w Agios Georgios, Assos, jezioro Melissani. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: Cypr czy Grecja 30.06.24, 14:59 Grecja. Powtarzałam chyba że 20 razy. Ale uczciwie przyznaje ze na Cyprze nie byłam, bo zawsze coś innego wydaje się lepszą opcją. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: Cypr czy Grecja 02.07.24, 15:20 Od Grecji odstrasza mnie wszechobecne palenie. Na Cyprze był z tym zdecydowanie mniejszy problem. Za to zdecydowanie więcej ruskich. My w tym roku do Tajlandii, zobaczymy jak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Cypr czy Grecja 30.06.24, 15:52 Do Grecji bym jeszcze chciała jechać, ale nie na Korfu tylko w inne miejsce. Cypru na razie nie zamierzam ponownie odwiedzać. Odpowiedz Link Zgłoś
wrota.do.lasu Re: Cypr czy Grecja 30.06.24, 16:11 A dlaczego nue,Korfu? Miałam też taka opinie ponieważ ponad 20l temu pojechałam z uk na Korfu bo ochydbego , imprezowego miasteczka na wyspie i miałam w pamięci Korfu przez pryzmat Kavos. W zeszłym roku pojechalisy , wynajęliśmy auto i objechaliśmy wyspę, jestem zauroczona. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Cypr czy Grecja 02.07.24, 13:02 Nie byłem na Cyprze, ale Grecja spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
wena-suela Re: Cypr czy Grecja 02.07.24, 15:13 Wracam i tu i tu. W Grecji byłam kilkanaście razy, od 9 lat wracamy w to samo miejsce. Podobnie z Cyprem. Lubię Larnakę i byłam tam już chyba 9 razy. Z wysp polecam Skiatos i Skopelos. Odpowiedz Link Zgłoś