kornelka37 08.07.24, 14:40 Mam smsa że jest umieszczona. Dziś rano. A do tej pory wchodzę w aplikacje dpd i nie widzę paczki do odbioru. Da się jakoś to rozwiązać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_kita Re: Nie widzę paczki w apce DPD pomimo smsa 08.07.24, 14:47 Podstawowe rzeczy typu wyłączyć i włączyć telefon lub zresetować aplikacje ( a może jest jakaś aktualizacja) bym zrobiła najpierw. Jeśli nie pomoże to kontakt z DPD. Ja mam aplikacje inposta i czasami wystarczyło restartowac telefon a czasami wymagało to kontaktu z inpostem bo jakas zawiecha od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka37 Re: Nie widzę paczki w apce DPD pomimo smsa 08.07.24, 14:58 Włączyłam wyłączyłam. zainstalowałam apke jeszcze raz i brak paczki. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Nie widzę paczki w apce DPD pomimo smsa 08.07.24, 15:30 Sprawdź przez stronę czy ta paczka w ogóle jest w paczkomacie, bo równie dobrze może być gdziekolwiek. Sms nie znaczy nic Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka37 Re: Nie widzę paczki w apce DPD pomimo smsa 08.07.24, 15:58 Ogarnięte już wyjaśnione. Zamykam wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: Nie widzę paczki w apce DPD pomimo smsa 08.07.24, 16:02 No a co w końcu było? Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Nie widzę paczki w apce DPD pomimo smsa 08.07.24, 18:59 Ja też tak mam. Dopiero gdy przesyłka dojdzie dla miejsca odbioru (jeśli ja odbieram) lub zwrot trafi do sprzedawcy, to wtedy widzę w apce, chociaż SMS przychodziły przy nadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś