kokokoko_euro_spoko 12.07.24, 21:32 Tak otworzyć bez korkociągu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boogiecat Re: Porada potrzebna kwestia winna 12.07.24, 21:55 Wcisnij do srodka😉 mozesz tez sie dlubac na million sposobow Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko_euro_spoko Re: Porada potrzebna kwestia winna 12.07.24, 21:59 Pokierowalam sie lajfhakiem z YT,: rozłóż nożyczki, jedno ich ostrzy wbij w korek, a następnie prezkrecaj korek. No i ten. Wbiłam ostrze i wino dostałam w oczy, twarz, meble kuchenne. Jestem na pilnowaniu zwierząt u przyjaciół. Dobrze, że żadne tekstylia nie ucierpiały. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Porada potrzebna kwestia winna 12.07.24, 22:09 kokokoko_euro_spoko napisał(a): > Pokierowalam sie lajfhakiem z YT,: rozłóż nożyczki, jedno ich ostrzy wbij w kor > ek, a następnie prezkrecaj korek. > No i ten. Wbiłam ostrze i wino dostałam w oczy, twarz, meble kuchenne. Jestem n > a pilnowaniu zwierząt u przyjaciół. Dobrze, że żadne tekstylia nie ucierpiały. Ha, podpijasz wino pracodwcy? Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko_euro_spoko Re: Porada potrzebna kwestia winna 12.07.24, 22:12 Jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Porada potrzebna kwestia winna 12.07.24, 22:27 Po moim wciskaniu korka do środka maz musiał sufit w kuchni malowac😉 Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko_euro_spoko Re: Porada potrzebna kwestia winna 12.07.24, 22:30 Ta YT był tez taki typ ze laska włożyła butelkę do buta i waliła denkiem o ścianę. Korek sam wyleciał. No ale ja nie jestem u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia_tygrysia Re: Porada potrzebna kwestia winna 13.07.24, 00:08 Ja tak otwierałam w młodzieńczych czasach... Między denkiem a ścianą musi być jeszcze książka. O drzewo też można, trudniej rozwalić butelkę. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Porada potrzebna kwestia winna 12.07.24, 22:32 Jak maz, to wszystko gra😀 Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Porada potrzebna kwestia winna 12.07.24, 22:34 Tylko nie wchodz do spizarni bo tam moze byc kosz dla nauczycielki Nikosia😅 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Porada potrzebna kwestia winna 12.07.24, 22:24 najlepszy sposob bez klopotu, bez dlubania, tyle, ze najlepiej wino wypic w jeden wieczor Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko_euro_spoko Re: Porada potrzebna kwestia winna 12.07.24, 22:27 To był w sumie taki szampan, ale ok, trochę zostało i spożywam. Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Porada potrzebna kwestia winna 12.07.24, 22:31 musujace mialo zwykly korek? Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko_euro_spoko Re: Porada potrzebna kwestia winna 12.07.24, 22:34 Szampan w sensie tego, co w twarz otrzymalam Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Porada potrzebna kwestia winna 12.07.24, 22:31 Uderzasz denkiem o ścianę. Coś trzeba podłożyć, jakaś ściereczkę, buta. I faktycznie korek wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko_euro_spoko Re: Porada potrzebna kwestia winna 12.07.24, 22:32 Ta to widziałam, ale się bałam. Nie mój dom. Ale kiedys spróbuję na zewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Porada potrzebna kwestia winna 12.07.24, 22:53 Widziałam jak kolega zastosował ten sposób, bo inaczej pewnie bym nie uwierzyła. I zdecydowanie nie należy próbować wciskać korka do środka. Odpowiedz Link Zgłoś
cottonrose Re: Porada potrzebna kwestia winna 13.07.24, 01:57 nie podklada sie siereczki tylko niewielk ksiazke w miekkiej oprawie. ( dla znajacych temat tzw "maly Traczyk" byl idealny) sposob wielkorotnie przetestowany w akademiku Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Porada potrzebna kwestia winna 13.07.24, 10:00 Ha, mam małego Traczyka, będę testować 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Porada potrzebna kwestia winna 13.07.24, 00:02 Zapukać do sąsiada i poprosić o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś