pitu-pitu-pitu 16.07.24, 20:23 Wkurza mnie jak ktoś nadużywa słowa "kurde". Słowo "cholercia" też mnie wkurza. A już prawię biorę się do bicia, kiedy usłyszę słowa "kuźwa". Wulgaryzmy mnie wkurzają ale takie niby niewulgaryzmy, jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaabing Re: Nieprzekleństwa wkurzające 16.07.24, 21:25 kurła, wolę już usłyszeć oryginał Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Nieprzekleństwa wkurzające 16.07.24, 22:10 > A już prawię biorę się do bicia, kiedy usłyszę słowa "kuźwa". > > Wulgaryzmy mnie wkurzają ale takie niby niewulgaryzmy, jeszcze bardziej. Oo, to mnie byś pobiła. Ja wolę kuźwa bo ma mniejszy ładunek emocjonalny i nie traktuje tego jako zamiennika. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.palmer Re: Nieprzekleństwa wkurzające 16.07.24, 22:11 Mnie wkurza zajefajnie i urwał nać. Odpowiedz Link Zgłoś
escott Re: Nieprzekleństwa wkurzające 17.07.24, 01:10 Ja nie cierpię cenzury przekleństw, więc wszystko mnie wkurza praktycznie, ta forumowa duda itp. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Nieprzekleństwa wkurzające 17.07.24, 01:12 To jest zabieg mający na celu uniknięcie skasowania posta przez moderację Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Nieprzekleństwa wkurzające 17.07.24, 01:20 escott napisała: > Ja nie cierpię cenzury przekleństw, więc wszystko mnie wkurza praktycznie, ta f > orumowa duda itp. Duda się pojawiła w okolicach 2015 roku i nie ma na celu cenzury, tylko jest związana z pewnym nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
escott Re: Nieprzekleństwa wkurzające 17.07.24, 06:11 E tam, duda jest dużo starsza i wzięła się właśnie z moderacji. Nigdy nie akceptowałam, że dorosłym ludziom zabrania się „brzydkich słów”. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu-pitu-pitu Re: Nieprzekleństwa wkurzające 17.07.24, 08:18 escott napisała: >Nigdy nie akcep > towałam, że dorosłym ludziom zabrania się „brzydkich słów”. > A dzieciom można zabraniać? Nieskrępowane używanie wulgaryzmów zaczęło się od filmów Kroll i Psy. Nigdy wcześniej polskie filmy nie były tak zaszambione wulgaryzmamami. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Nieprzekleństwa wkurzające 17.07.24, 09:58 A mnie nie, niech sobie kurdują i kuźwują ile wlezie, jeśli dzięki temu nie słyszę "k...", "ch...", "ja pier..." w każdym zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś