wrota.do.lasu 28.07.24, 19:16 Chcę kupić plecak Vans dla nastolatka (niespodzianka), teraz chyba są one dosyć popularne i modne? Kaki model wybrać żeby był " modny" ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk345 Re: Plecak vans 28.07.24, 20:09 Patrząc po nastolatkach na ulicy to wyłącznie czarny, z białym napisem VANS Nie mam pojęcia, jak oni rozpoznają który jest czyj, skoro wszyscy mają takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Plecak vans 28.07.24, 20:38 Wiem jaki plecak ma córka- poznaje po doczepianych ozdobach na zamku. Jeśli by nie miała to nie wiem jak poznają. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Plecak vans 28.07.24, 20:37 99% plecaków Vans to czarny z białym napisem. Kupisz taki, trafisz na bank. Odpowiedz Link Zgłoś
zonazgorzna Re: Plecak vans 29.07.24, 09:25 Kupilam takie dzieckom jak bylismy kiedys w Gorznie. Tam jest duzy targ z dobrym wyborem. Tylko ze mialy dwie literki s ale zamazalam czarnym mazakiem i jest tylko jedna literka. No i kosztowaly tylko 40 zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Plecak vans 29.07.24, 11:59 A przyjrzyj się jeszcze, czy przez W nie napisali. Mazaka nie wyrzuciłaś, mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Plecak vans 29.07.24, 12:06 Na miejscu nastolatka wolałabym wybrać sobie plecak sama. Odpowiedz Link Zgłoś
heniek.8 Re: Plecak vans 29.07.24, 12:09 pffpffpff napisał: > Na miejscu nastolatka wolałabym wybrać sobie plecak sama. Tak samo, niespodzianka może polegać na tym że siadamy do kompa i razem przeglądamy oferty po czym on kupuje, a nie że stara matka za namową starych ciotek coś wybierze Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Plecak vans 29.07.24, 13:30 Nie ma żadnej gwarancji, że tam gdzie obraca się nastolatek takie plecaki są wciąż modne. Bywa też, że ma wywalone na to co noszą inni i woli być oryginalny i ma własny typ. Najprościej zapytać i nie uszczęśliwiać na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
ursula.iguaran Re: Plecak vans 29.07.24, 13:40 Nie wiem czy moje dzieci są modne, ale córka ma czarny z kolorowym kwiatowym napisem, syn bordowy z białym napisem. Pozwól dziecku wybrać samodzielnie który się mu podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Plecak vans 29.07.24, 14:52 Moja dwójka ma 3 plecaki vansa, zaden nie jest czarny z białym napisem. Nie uszczesliwialabym nastolatka samodzielnym wyborem wzoru. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Plecak vans 29.07.24, 14:55 Acha nieduże logo było dość istotne przy wyborze, żadne nie chciało oczoyebnego napisu na pół plecaka. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Plecak vans 29.07.24, 16:27 Moja córka,lat 11,ma oczywiście czarnego vansa i dwa kankeny.syn ,lat 15 ma wywalone na mody i ma coocazoo,jeden w spokojnych kolorach,drugi trochę żywsze barwy. Na wycieczki ma plecak jakiejś firmy,co sprzęt w góry sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
mayolijka Re: Plecak vans 29.07.24, 16:48 Mój ma też czarny. Jak jak kupuję takie "niespodzianki" dzieciom to upewniam się, że można wymienić i z prezentem daję paragon. (Choć wcześniej też trochę sonduję, czy nie wybieram po omacku.) Jak mi się nie uda trafić to wymieniają i tyle. Myślę, że warto nadal robić sobie niespodzianki! Odpowiedz Link Zgłoś