imponderabilia20 03.08.24, 08:38 Jaki polecacie. Mam witchena nie lakierowanego od 12 lat. Czas na zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imponderabilia20 Re: Portfel na lata 03.08.24, 08:55 Z wyściółką ze skóry krokodyla! Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Portfel na lata 03.08.24, 09:10 Czas na płatności telefonem lub kartą, a nie portfelem 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Portfel na lata 03.08.24, 10:47 O nie, portfel musi być 😉 uwielbiam gotówkę Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Portfel na lata 03.08.24, 16:33 ale te karty też musisz gdzies trzymać. W tym także i drobne różne oraz żywą gotówkę, jak najbardziej. Przydaje się kiedy system pada, zdarzyło mi się - musiałabym wózek zakupów zostawic w sklepie gdybym nie miała zaskórniaka w portfelu. Albo kiedy musisz zapłacić gotówką za owoce na straganie. Ja wiem, alicia owoców nie jada, żywi sie tym, co jej mąż/chłopak rzuci z pańskiego stołu, jak to u kuców czy innych prawaków jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Portfel na lata 03.08.24, 16:28 ja mam akurat złe doświadczenia z witchenem. Kupiłam kiedyś etui na klucze, ze skóry, w prezencie. Skóra wytrzymała uzytkowanie ale już podszewka w środku, rozsypała się w drzazgi. Natomiast sama ma portfel marki Furla. Kiedyś mnie urzekł, kolorem i wielkośc taka, jakej potrzebowałam, wszystko takie, jakie potrzebowałam. No moze poza ceną. Mam go już też ze 12 lat. Troche kolor na brzegach się starł (wrzosowy) ale nic innego nie uległo uszkodzeniu, w tym podszewka. Nie mam zamiaru go wyrzucać. Oddam do renowacji bo znalazłam pracownię, która się tym zajmuje, czyli, u mnie, chyba go znowu "pofarbuje". Służy mi dobrze (w finansach także) więc niech tak bedzie nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Portfel na lata 03.08.24, 16:34 Ja mam w planach przenieść się do telefonu ale nie mogę się zebrać. Chcę te aplikacje do dowodu osobistego i żebym mogla nim placic. No i wtedy przestanę nosić portfel Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Portfel na lata 03.08.24, 16:38 Oj nie zdecydowanie. Nie ma to jak elegancko wyjąć z torebusi piękny portfel! Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Portfel na lata 03.08.24, 18:10 To ja widać jestem starej daty, mimo mego wieku Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Portfel na lata 03.08.24, 18:23 Jeśli ma być na lata to z Ballerybags. Niezniszczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Portfel na lata 03.08.24, 18:44 Piękne, tylko trochę takie męskie Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Portfel na lata 03.08.24, 16:38 Lancel, Mac Douglas, Le Tanneur, Lancaster. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Portfel na lata 03.08.24, 19:14 Mam Betlewski. Piękny, w kolorze fuksji, lakierowany. Odpowiedz Link Zgłoś