grruu2.0 02.09.24, 21:30 Wątek oczywiście z dedykacją dla forumki A Ematka się zetknęła że zjawiskiem? Czy Vinted to ma być jakaś alternatywa dla apek randkowych czy o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 21:33 Ematka alpepe się zetknęła z jakby coś, to, na portalu, odpowiedniku olx. Panowie fajni, dobrze wyglądający i uzdolnieni technicznie, gdyby ematka alpepe wówczas była nie w związku, to by pociągnęła ten flirt. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 21:37 Czy to nie jest jakaś zmasowana tiktokowa akcja? Np na hiszpańskich socjalach od kilku dni się mówi o podrywach w lokalnych supermarketach, typu idź do Mercadony między 17-20, weź do koszyka ananasa i idź na dział monopolowy. Jeśli zobaczysz kogoś z ananasem w koszyku i co się spodoba to się stuknijcie wozkami”, o Vinted też coś czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 21:46 obrus_w_paski napisała: > Czy to nie jest jakaś zmasowana tiktokowa akcja? Np na hiszpańskich socjalach o > d kilku dni się mówi o podrywach w lokalnych supermarketach, typu idź do Mercad > ony między 17-20, weź do koszyka ananasa i idź na dział monopolowy. Jeśli zobac > zysz kogoś z ananasem w koszyku i co się spodoba to się stuknijcie wozkami”, o > Vinted też coś czytałam A jeśli ty mu się nie spodobasz, to ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 21:50 U mnie w supermarkecie taka akcja jest na wtorki seniora chyba bo ciągle ktoś wali koszykiem w innych Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 23:25 grruu2.0 napisała: > U mnie w supermarkecie taka akcja jest na wtorki seniora chyba bo ciągle ktoś w > ali koszykiem w innych 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_wredna_dziewucha Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 00:22 grruu2.0 napisała: > U mnie w supermarkecie taka akcja jest na wtorki seniora chyba bo ciągle ktoś w > ali koszykiem w innych Jak dzień seniora to i podryw na vinted pasuje 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 23:26 Matko, aż strach ananasa w Mercadonie kupować 😱 Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 00:18 Ja pomyślałam, że całe szczęście ananasów nie lubię, na monopolowy nie zaglądam, ale w sumie jutro mogą wymyslec cos innego 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 21:39 To na vinted też trzeba okazywać entuzjazm na widok każdej ba... kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 21:45 Wolę jak okazują portfel 🙄 Mój bank nie uznaje entuzjazmu za walutę wymienialną Odpowiedz Link Zgłoś
wirlan Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 21:43 Czy w tej aplikacji - Vinted - masz swoje zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 21:46 Raczej ubrań na sobie, jak to na vinted Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 23:10 Znajomej znajomej się przydarzyło. Zdj sukienki, pan wypisywał do pani. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 23:18 grruu2.0 napisała: > Raczej ubrań na sobie, jak to na vinted Nie mam żadnych zdjęć ubrań na sobie, a bez problemu sprzedaję na Vinted. Nie sądzę więc, że trzeba sie fotografować, chyba że potrzebujesz podrywu. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 23:30 Ja widzę że często lepiej idą te gdzie są zdjęcia samego ubrania i założone. Zresztą też tak preferuję, szczególnie sukienki, dopytuję ile sprzedająca ma wzrostu i to mi pomaga ocenić jak będzie na mnie się układać Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 23:31 Ja kupuje tylko od tych które pokazują ciucha na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 21:49 To już musi być prawdziwy desperat, albo szuka desperatek. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Podryw na Vinted 02.09.24, 23:17 Mnie ostatnio podrywają głównie kobiety. Takie 20-30 letnie. I to jest dla mnie jednocześnie dziwne, krępujące i przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 00:06 Pewnie chcą jej nawet płacić za seks. Pod przykrywką zakupów... Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 06:34 Nie, ale też skojarzyło mi się z tamtym wątkiem 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 09:30 Ematka się zetknęła jedynie z prośbami, aby pokazać ciuch na modelce. Raz na takiej mocno nieletniej. Prośbę skrytykowano. Ematka otrzymała przeprosiny, ale z uwagi na charakter garderoby ematka biła się z myślami, czy nie zawiadomić organów ścigania. Ale organy są zajęte ważniejszymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 09:35 Zakładając że nie była to uprząż bdsm to chyba organy nie mają podstaw Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 12:24 grruu2.0 napisała: > Zakładając że nie była to uprząż bdsm to chyba organy nie mają podstaw Może rajstopy z dziurą w wiadomym miejscu? Na portalach typu Marilyn jest pełno tego typu "odzieży". Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 13:02 Ty masz coś z głową chłopie. Po tym i wcześniejszym twoim komentarzu na temat strojów na rozpoczęcie roku szkolnego powinieneś zostać zablokowany. Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 13:06 U nieletniej? Czy moderacja w końcu zbanuje tego zboczenca? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 13:22 Dzizas, jestem kobietą czyli potencjalna klientką sklepów z rajstopami, i pojęcia nie miałam że w ofercie mają również rajstopy z dziurą. A ty riki, skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 14:10 homohominilupus napisała: > Dzizas, jestem kobietą czyli potencjalna klientką sklepów z rajstopami, i pojęc > ia nie miałam że w ofercie mają również rajstopy z dziurą. e-marilyn.pl/erotyczne-rajstopy-damskie-z-napisem-na-tyle-lydki-h10-hot-marilyn,p-129062 > A ty riki, skąd wiesz? Myślałem, że od czasów Czarka Mończyka i "Ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym" jest to wiedza powszechna.... Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 13:27 Byłoby istotnie dziwaczne gdyby ktoś na vinted poprosił o ich pokazanie na dziecku, natomiast tak jak podejrzewałam chodziło o kostium kąpielowy, czyli coś co i tak jest pokazywane w sklepach internetowych przez modelki w wieku adekwatnym - co tu policja może zrobić w sumie? Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 13:35 W samej prośbie nie ma jeszcze nic aż tak dziwnego. Tylko te przeprosiny później mnie tknęły. Bardziej spodziewałabym się: "Ok, nie ma sprawy" ewentualnie: "Jak sobie pani chce, ale ja nie kupię kozy w worku!". Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 14:26 riki_i napisał: > grruu2.0 napisała: > > > Zakładając że nie była to uprząż bdsm to chyba organy nie mają podstaw > > Może rajstopy z dziurą w wiadomym miejscu? Na portalach typu Marilyn jest pełno > tego typu "odzieży". > Ja stawiałam na lateksowy kostium z podwiązkami a ona bawełniane staniki używane sprzedaje. Co za patologia żeby dziecka bieliznę innym oferować... Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 10:16 Chciałaś zawiadamiać organy, bo ktoś poprosił o zdjęcie dziecięcych ciuchów na dziecku? W co ty ja ubierasz psycholko... Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Podryw na Vinted 03.09.24, 13:11 No dobra, chodziło o sportowy, bawełniany biustonosz ewentualnie strój kąpielowy... Co tu fotografować "na modelce"? Wymiary podane. Każdy widzi świat na swoje podobieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś