Dodaj do ulubionych

Piękna Hanna Lis

05.09.24, 20:49
Nie widziałam dawno jej zdjęć. Zawsze była bardzo ładna, gęste, zdrowe włosy, przyjemna twarz. Widać, że chyba coś z ustami robiła, tutaj szkoda bo swoje miała o ładnym kształcie. Ale jestem w szoku jak ogólnie świetnie wygląda. Kiedyś byłam sceptycznie nastawiona do medycyny estetycznej, wydawało mi się, że kobieta po 50 nie może dobrze wyglądać. A Hanna Lis jest zaprzeczeniem tej teorii.
Co myślicie?

Zdjęcie z jakiejś imprezy Elle, więc bez filtra.

Obserwuj wątek
    • midge_m Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 20:51
      Nie będę się wypowiadała bo założenie że bez filtra jest bardzo śmiałe.
      • trzydziestolatka80 Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 20:53
        To jest zdjęcie prasowe, myślisz że poprosiła agencje o nałożenie filtra? Ja wiem, że można i tak, bo Gosia Rozenek miała ustawki na mieście i filtr na twarzy był, ale tutaj myślę że nie ma.
        • midge_m Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 20:55
          trzydziestolatka80 napisała:

> To jest zdjęcie prasowe, myślisz że poprosiła agencje o nałożenie filtra? Ja wi
          > em, że można i tak, bo Gosia Rozenek miała ustawki na mieście i filtr na twarzy
          > był, ale tutaj myślę że nie ma.

To nie jest zdjęcie prasowe a do Vogue, w Vogue wszyscy muszą wyglądać pięknie, na imprezach czy na sesjach.
        • szare_kolory Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 21:12

> To jest zdjęcie prasowe, myślisz że poprosiła agencje o nałożenie filtra? Ja wi
          > em, że można i tak, bo Gosia Rozenek miała ustawki na mieście i filtr na twarzy
          > był, ale tutaj myślę że nie ma.

A w mikołaja też wierzysz? 😃😃😃
          • trzydziestolatka80 Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 21:38
            Nie wierzę. Natomiast Hanna Lis zawsze była piękną kobietą, jeszcze za czasów przed filtrami.
            • szare_kolory Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 23:44

> Nie wierzę. Natomiast Hanna Lis zawsze była piękną kobietą, jeszcze za czasów przed filtrami.

Ale mówimy teraz o filtrach, których Ty uważasz, że nie ma, a ja tę wiarę wydrwiłam. Nie o jej urodzie.
    • barbibarbi Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 20:53
      Przecież tu ledwo co widać
      • trzydziestolatka80 Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 21:03
        Na pudelku jest wyraźne zdjęcie, tu niestety traci na ostrości.
        • midge_m Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 21:05
          Absolutnie nie jest wyraźniejsze.
    • taki-sobie-nick Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 20:53
      Oj, nie tylko usta. Z filtrem czy nie, zdjęcie z cyklu "pięćdziesiątka po operacjach plastycznych".
    • nenia1 Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 21:13
      co to znaczy "dobrze wyglądać"? Młodo? Ludzie starsi nie wyglądają dobrze? Idiotyczny kult młodości, szczególnie gdy średnia życia się wydłuża. Żeby tu raz się ktoś zachwycił jaką mądrą kobietą, a nie tylko tymi po udanych operacjach plastycznych.
      • gryzelda71 Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 21:16
        Zachwycają się. Inne ematki.
        • hexella Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 10:28
          lecz jednak w awangardzie.
      • trzydziestolatka80 Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 21:39
        Przecież możesz założyć wątek o mądrej kobiecie.
      • niii Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 22:16
        Brawo, w sam punkt!
    • clara.burgund Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 21:32
      O rany! Co ona z ustami zrobiła? Istny glonojad.
    • tylko.przelotem Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 22:10
      Tekst linku
      Nie, nie, nie...
      • taki-sobie-nick Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 22:13
        No właśnie. Oj te poliki, oj to czółko.
      • mama-ola Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 22:18
        Mnie się nie podoba. Przerobione twarze mnie odrzucają.
        W moim odczuciu świetnie wyglądają kobiety, które mają wąskie usta. Im więcej glonojadów, tym bardziej zauważam urok tych naturalnych. Przykładem ślicznej kobiety jest 58-letnia Dorota Segda.
        • clara.burgund Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 23:09
          mama-ola napisała:

> Mnie się nie podoba. Przerobione twarze mnie odrzucają.
          > W moim odczuciu świetnie wyglądają kobiety, które mają wąskie usta. Im więcej g
          > lonojadów, tym bardziej zauważam urok tych naturalnych. Przykładem ślicznej kob
          > iety jest 58-letnia Dorota Segda.

O nie. Do Hanki jej baaardzo daleko.
          • taki-sobie-nick Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 23:34
            Jak by tu, żeby nie zostać posądzoną o zazdrość, hejt i liczne fobie... O! Już wiem! Segda nigdy nie należała do najpiękniejszych kobiet. Może być czy nadal hejt i nie wolno?

• szmytka1 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 06:52
            Chyba na odwrót plastik, napompowane poliki grożące eksplozja + wyprasowanie, maniera mówienia silaca się na luuuz. Bozeeee hdzie lisowej do Segdy
          • la_felicja Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 21:31
            Żartujesz? Może w młodości Hanna była ładniejsza, ale teraz - napompowany glonojad z malusieńkimi oczkami.
            Segda wygląda pięknie
      • alpepe Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 23:14
        Straszny Joker.
        • alpepe Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 23:15
          Czy ona miała operację powiek? Jeśli tak, to brrr, tu wygląda to i tak dziwnie.
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 09:10
        Ojej...
    • eva_evka Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 22:19
      A ja uważam, że wygląda dobrze. Przede wszystkim jest szczupła, zadbana, dobrze ubrana. Chciałabym w jej wieku tak wyglądać.
      • lauren6 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 15:08
        A ja nie. Taka szczupłość nie jest zdrowa w tym wieku. Osteoporoza się kłania. Z resztą HL w zeszłym roku przewróciła się i połamała obie ręce i jakieś żebra. Wolałabym w jej wieku nie mieć kości łamliwych jak gałęzie.
        • figa_z_makiem99 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 15:40
          Ona ma normalną sylwetkę, nie popadajmy w paranoję, że nadwaga jest jest zdrowa w tym wieku i zapewne przeciwdziała osteoporozie smile
          • lauren6 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 19:12
            Nie ma normalnej sylwetki, masz zakrzywioną ocenę.

Trzeba mieć nieźle zryte pod kopułą by uznać, że stwierdzenie o niezdrowej bardzo szczupłej sylwetce jest promocją nadwagi.
            • figa_z_makiem99 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:06
              Trzeba mieć zryty beret i zapewne kompleksy, żeby twierdzić, że Lisowa nie ma normalnej sylwetki smile Nie racjonalizuj i nie konfabuluj, nie wiadomo czy ma osteoporozę, czy fatalnie upadła. Grube kobiety jak najbardziej mają osteoporozę. Spróbuj upaść na ręce i sprawdź czy złamiesz, też pokonfabuluję i połączę z twoim wyglądem.
              • clara.burgund Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:08
                figa_z_makiem99 napisała:

> Trzeba mieć zryty beret i zapewne kompleksy, żeby twierdzić, że Lisowa nie ma n
                > ormalnej sylwetki smile Nie racjonalizuj i nie konfabuluj, nie wiadomo czy ma ost
                > eoporozę, czy fatalnie upadła. Grube kobiety jak najbardziej mają osteoporozę.
                > Spróbuj upaść na ręce i sprawdź czy złamiesz, też pokonfabuluję i połączę z two
                > im wyglądem.

Tp Lisowa jest gruba czy za chuda??? Bo już się pogubiłam.
                • figa_z_makiem99 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:13
                  Dla mnie ma normalną sylwetkę i nie widzę nic niezwykłego. To, że Lauren musiałaby się głodzić, żeby być szczupła, nie oznacza, że wszyscy tak mają.
                  • lauren6 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:22
                    Uuu, zabrakło argumentów to wjechały wycieczki osobiste. Uważaj, bo zaraz swoje półnagie zdjęcie wkleisz, żeby udowodnić swoje.
                    • figa_z_makiem99 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:33
                      To ty wjechałaś z chamskimi wycieczkami "Trzeba mieć nieźle zryte pod kopułą by uznać...", a ja tylko odpowiedziałam. I jednak miałam rację, bo zapamiętałaś moje zdjęcia. Nie oglądam zdjęć innych forumek i nie zapamiętuję ich smile
                  • clara.burgund Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:23
                    figa_z_makiem99 napisała:

> Dla mnie ma normalną sylwetkę i nie widzę nic niezwykłego. To, że Lauren musiał
                    > aby się głodzić, żeby być szczupła, nie oznacza, że wszyscy tak mają.

Oczywiście, że normalną i do tego ma piękne, szczupłe nogi. Lauren w każdej szczupłej widzi albo chorą, albo anorektyczkę.
                    • figa_z_makiem99 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:34
                      Zgadzam się.
    • cranberries1983 Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 22:25
      sama natura smile
      prawie jak smaszczówna
      • clara.burgund Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 23:09
        Akurat Hanka takie poliki miała zawsze, byłam jej sąsiadką w l.90 na Powiślu, wtedy nikt nie słyszał o jakiejś volumetrii. Usta miala swoje ładnie wykrojone, nie wiem po co się zrobiła na glonojada. Figurę też miałą fajną, w ogóle piękna kobieta.
        • cranberries1983 Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 23:40
          nie przecze

a teraz chirurg dxiala
        • szmytka1 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 06:53
          I z wiekiem jej puchną te poliki, to trzeba zdiagnozować 😆
    • princesswhitewolf Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 23:13
      To chyba watek ktory zalozyla jakas Pijarowka wynajeta przez Hanne Lis. To jest ladna kobieta ale bez przesady z tymi filtrami i udawaniem ze ich nie ma
      • alpepe Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 23:16
        Serio ona tak wygląda? Gdzie były ten zdjęcia, bo wątpię, by to było z pudla.
        • princesswhitewolf Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 02:25
          W necie. Wpisz: hanna Lis 2024 albo Hanna Lis 2023
          • kk345 Re: Piękna Hanna Lis 08.09.24, 12:12
            A potem sprawdź proste wyszukiwanie obrazem i wyskoczy podpis: rok 2017...
            • riki_i Re: Piękna Hanna Lis 08.09.24, 12:16
              No to tym gorzej dla niej, skoro już wtedy była tak zniszczona. Btw czy ona przypadkiem sobie nie popija? Opuchlizna dość charakterystyczna.
              • pffpffpff Re: Piękna Hanna Lis 08.09.24, 12:45
                Tak, regularnie pokazuje się z winem w dłoni. Zgadzam się, że nic nie robi tak źle na twarz jak %. W pewnym wieku nawet minimalne ilości.
      • ursula.iguaran Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 09:53
        Z czego wynika to wgłębienie na środku policzków?
        Nie znam się za bardzo na medycynie estetyczne, to jakieś nici są podciągające czy jak?

• usha Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 19:17
          To tzw malar bags - nici idą inaczej, nie pod okiem.
      • marzeka11 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 14:54
        I ciągle mnie dziwi, że tyle kobiet łapie się na filtry na zdjęcia nakładane, gdzie każdej z nas lat by ujęli. A potem zderzenie z realnym zdjęciem p. Lis- to ładna, zgrabna kobieta, ale to mówienie o zatrzymaniu czasu? Wiecznej młodości? Bez przesady.
      • mamamisi2005 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 15:51
        Nie wiem z kiedy to zdjęcie, ale podobnie wyglądała z 10 lat temu. Fakt, warunki były niesprzyjające, tj. poranek, sklepik osiedlowy
        • koko8 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 16:12
          Ona generalnie na żywo bez zakrywającego makijażu tak wygląda. Nie jest piękna ani nie wygląda na młodszą. I jedno, i drugie jest jak najbardziej ok. Ma za to wspaniałe włosy.
          Natomiast nie przemijająca uroda powinna być dla niej problemem, tylko paskudny charakter.
          • clara.burgund Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:03
            koko8 napisała:

> Ona generalnie na żywo bez zakrywającego makijażu tak wygląda. Nie jest piękna
            > ani nie wygląda na młodszą. I jedno, i drugie jest jak najbardziej ok. Ma za t
            > o wspaniałe włosy.
            > Natomiast nie przemijająca uroda powinna być dla niej problemem, tylko paskudny
            > charakter.

Paskudny charakter?? A znasz ją?
            • koko8 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:28
              Tak, niestety.
              • riki_i Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:51
                A ja dodam, że to jedyny znany mi przypadek kogoś, kto latami pracując w Teleexpressie nie wyszedł poza odczytywanie zapowiedzi z promptera.

• koko8 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 21:10
                  Co więcej- do przewijania tegoż promptera miała swojego człowieka 🙂
                  • clara.burgund Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 21:26
                    koko8 napisała:

> Co więcej- do przewijania tegoż promptera miała swojego człowieka 🙂

To przecież oczywiste, że promptera nie obsługuje prezenter.
                    • koko8 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 21:36
                      Co? A kto?, bo chce się pośmiać big_grin
                      • clara.burgund Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 22:04
                        koko8 napisała:

> Co? A kto?, bo chce się pośmiać big_grin

W reżyserce siedzi pani/pan od tego. Możesz się pośmiać.
                        • riki_i Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 23:04
                          Ktoś, kto nie potrafi ogarnąć paru zapowiedzi (samemu ich sobie napisać i wcześniej nagrać), kto nie potrafi zrobić materiału filmowego na 15-20 sekund (tylko takie latały w Telexpressie), kto przez lata nie przejawia chęci jakiegokolwiek zawodowego rozwoju poza "przyjść, nagrać swoje wejścia-gotowce, pogwiazdorzyć i wyjść", sorry ale jest pseudo-dziennikarką na poziomie pogodynki.
                          • clara.burgund Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 23:11
                            riki_i napisał:

> Ktoś, kto nie potrafi ogarnąć paru zapowiedzi (samemu ich sobie napisać i wcześ
                            > niej nagrać), kto nie potrafi zrobić materiału filmowego na 15-20 sekund (tylko
                            > takie latały w Telexpressie), kto przez lata nie przejawia chęci jakiegokolwie
                            > k zawodowego rozwoju poza "przyjść, nagrać swoje wejścia-gotowce, pogwiazdorzyć
                            > i wyjść", sorry ale jest pseudo-dziennikarką na poziomie pogodynki.

Ale jakie nagrywanie? Przecież ona w newsach na żywo leciala z białymi. Ale poza tym prowadziła jakieś rozmowy po " Wiadomościach" czy w TVP1, miała też rozmowy w PnŚ.
                            • riki_i Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 23:19
                              Większość wejść nagrywano wcześniej, te prostsze (powitanie, pożegnanie) były na żywo. Potem po latach zaczęła jeszcze coś tam robić, z wielkim trudem i na bardzo słabym poziomie. Jak Lis założył portal "na temat" i wziął ją tam do roboty, to zabawa skończyła się bodajże po paru dniach. Mega awanturą, jak wyszło szydło z worka, kto i co umie , a czego nie umie i nawet nie wie o co kaman.
                              • midge_m Re: Piękna Hanna Lis 07.09.24, 06:56
                                riki_i napisał:

> Większość wejść nagrywano wcześniej, te prostsze (powitanie, pożegnanie) były n
                                > a żywo.

Teleexpress czy Panorama to są programy na żywo. Całe.
                          • pffpffpff Re: Piękna Hanna Lis 07.09.24, 06:46
                            A złości cię to, gdyż…???
                        • koko8 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 23:12
                          Dziękuję, o ten efekt mi chodziło😃. Setki osób męczące się z, pardon, pedałem pod stołem myślą teraz, że są frajerami.
        • usha Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 19:18
          Jaki poranek i sklepik?
          • mamamisi2005 Re: Piękna Hanna Lis 07.09.24, 07:46
            Ale że data i adres?
            • pffpffpff Re: Piękna Hanna Lis 07.09.24, 08:13
              mamamisi2005 napisała:

> Ale że data i adres?

Też masz wrażenie, że ostatnio jakiś wysyp nicków ze spektrum? 😁
    • taki-sobie-nick Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 23:37
      Włosy za długie.
      • princesswhitewolf Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 09:36
        Nie ma czegos takiego jak " za dlugie". Po prostu lazdy ma inny gust
        • taki-sobie-nick Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:49
          Gust gustem, a te włosy psują proporcje.
      • miaumia Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 22:56
        Włosy moim zdaniem w sam raz.
        Nie ma obowiązku ścinania włosów w tym wieku, to przeżytek parCHiarchatu.
    • damartyn Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 23:40
      Wiadomo, że zdjęcie można zrobić różne i różniste, zależy na co jest zlecenie😉
      Mnie się ona zawsze podobała. Ma majstrowane, bo widać gołym okiem, ale jak na kogoś, kto pali 2 paczki dziennie, to i tak daje radę.
      A zdaje się, że nie tylko wygląd jest jej atutem. U mnie ma dodatkowy plus za coś zupełnie innego 😉.
    • miaumia Re: Piękna Hanna Lis 05.09.24, 23:47
      Tutaj podobieństwo do Michaela Jacksona, kiedy jeszcze był zdrowy.
    • riki_i Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 10:42
      Ona się kompletnie rozpadła, a obecnie jest po forsownej reanimacji rodem z kultowych produkcji "Łabędziem być".

Ps. Dlaczego ematki notorycznie wybierają jako przedmiot zachwytów produkty medycyny estetycznej?
      • clara.burgund Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 16:07
        riki_i napisał:

> Ona się kompletnie rozpadła, a obecnie jest po forsownej reanimacji rodem z ku
        > ltowych produkcji "Łabędziem być".
        >
        > Ps. Dlaczego ematki notorycznie wybierają jako przedmiot zachwytów produkty med
        > ycyny estetycznej?

Chciałabym się tak rozpadać, gdy będę miała 55 lat.
        No i co złego w medycynie estetycznej? Ważne, aby nie przesadzać.
        • lauren6 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 19:13
          Ona zdecydowanie przesadziła.
          • figa_z_makiem99 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:56
            Ona wygląda normalnie na zdjęciu bez filtrów zrobionym na ulicy, ludzi powaliło z ocenami i konfabulacjami.
      • grruu2.0 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 16:36
        Bo praktycznie nie ma innych dojrzałych kobiet, mam na myśli celebrytki, które nie są takimi produktami. A większość naturalnych tak nie zachwyca bo wygląda gorzej. Przy czym medycyna estetyczna to jest szerokie pojęcie.
    • kk345 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 10:47
      Nie mogę się nadziwić, ze babki za dużą kasę dają sobie zrobić taką krzywdę i stają się niepodobne do siebie, za to identyczne z koleżaneczkami z bańki. Gdybyś nie podpisała wątku, nie wpadłabym na to, że to jest Hanna Lis.
    • pffpffpff Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 15:15
      Piękna jest.
      Lubie jej rolki na insta, na których gotuje.
      Uwielbiam jej stylowki.
      Ona, AWS i Monika Olejnik to moje wzory stylu.
      • riki_i Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 15:48
        pffpffpff napisał:

> Piękna jest. /.../
        > Ona, AWS i Monika Olejnik to moje wzory stylu.

Dopisz sobie jeszcze Jennifer Rush do kolekcji. Na pewno także ci się ta twarzowa tragedia podoba.
        • pffpffpff Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 16:12
          Nie bałdzo…

Daj przykład kobiety, która wg Ciebie wygląda pięknie w wieku Lis.
          • alpepe Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 16:21
            Salma Hayek? Ale ona ma gazylion monet.
          • eglantine Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 16:32
            Naomi Watts, Cate Blanchett.
            • pffpffpff Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 16:43
              Ale to są totalnie inne typy urody i osobowości od młodości.
              • eglantine Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 17:07
                No to Kinga Rusin. 😂
                • lauren6 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 19:15
                  eglantine napisała:

> No to Kinga Rusin. 😂

To jest akurat prawda 😂

Korzysta z medycyny estetycznej, ale efekt jest dużo bardziej naturalny niż w przypadku Lis.
          • grruu2.0 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 16:47
            Izabella Scorupco?
            • pffpffpff Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 16:54
              Piękna
              Przy czym ciężko o jakieś foty.
              • pffpffpff Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 16:58
                I ona wyjściowo była już jakby poza skalą do porównań smile

Hanna Lis miała od zawsze wystające kości policzkowe, które mogą robić wrażenie „zrobienia”.
                Lubi się opalać i pali fajki.

Generalnie albo mi się ktoś lub coś podoba, albo nie. Jakoś nie potrafię rozkładać na czynniki pierwsze szczegółów twarzy.
          • wapaha Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 17:17
            pffpffpff napisał:

> Nie bałdzo…
            >
            > Daj przykład kobiety, która wg Ciebie wygląda pięknie w wieku Lis.
            jolanta przygoda ( fraszyńska)
            paulina młynarska
            danuta stenka
            małgorzata pieczyńska
            joanna liszowska
            • jasnoklarowna Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 17:29
              Pieczyńska jest chyba sporo starsza, ale z wszystkich wymienionych zawsze robiła i nadal robi na mnie największe wrażenie. I urodą, i stylem, i ogólnie całą sobą. Ja w jej przypadku nie zauważam nic do czepnięcia się.
              Na drugim miejscu dałabym Stenkę i Lis. Orszak zamyka Liszowska. A całkiem poza nim pozostaje Młynarska bo strasznie, ale to strasznie jej nie lubię. I może nieobiektywnie ale, nie zauważam u niej ani urody ani klasy.
                • eglantine Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 19:07
                  Wygląda, jakby wsadziła sobie w policzki dwie cebule 😬
                  • marzeka11 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 19:14
                    No właśnie, coś poszło nie tak z operacją wokół policzków, jakby żyły obok.
                    • riki_i Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:48
                      Dzięki marzeka11, może to otrzeźwi nieco shell.
                      • pffpffpff Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 21:42
                        Policzki? Przecież ona miała takie policzki od zawsze.
                        Sama mam wystające kości i też się nasłuchałam, że ostrzykiwane, a nigdy nie były.
                        • kk345 Re: Piękna Hanna Lis 08.09.24, 12:08
                          Proszę cię... trzy lata wcześniej policzki nie próbowały przebić jej skóry, gołym okiem widać, ze zostały solidnie napompowane
                          www.youtube.com/watch?v=QW7NZKgSVgU&ab_channel=RadioZET
                • lauren6 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 19:17
                  Nie rozumiem tej mody na te wielkie poliki, dzięki którym twarz robi się rzekomo młoda. A oczy robią się pomarszczone jak u staruszki. Efekt nie dość, że karykaturalny to estetycznie wątpliwy.
                  • marzeka11 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 19:33
                    Bo właśnie: rzekomo młoda. A tyle celebrytek dało to sobie wmówić. Pomijam, że wiele celebrytek różnych jak spod produkcyjnego pola tych samych chirurgów estetycznych.
                    • clara.burgund Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:07
                      Rzeczywiście poliki powiększyła i to mocno. Zupełnie niepotrzebnie. Za duże też są usta. Ale i tak wygląda lepiej niż Racewicz czy żona Janowskiego.
                      • marzeka11 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:15
                        Pani Racewicz już dawno odleciała w tej sprawie. Ale mnie zawsze dziwi, że gdzieś jest ta granica, którą takie osoby przekraczają i już nie widzą, co robią ze swoją twarzy. Niczym anorektyczki, nie widzą tego, co widzą inni.
                        • hermenegilda_zenia_is_back Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:38
                          Mnie dziwi, że lekarze estetyczni, mają za nic przysięgę Hipokratesa i robią te zabiegi
                          A powinni iść siedzieć za to, że dla mamony realizują chore rojenia osób zwichrowanych psychicznie z zaburzonym postrzeganiem swojego wyglądu
                          • clara.burgund Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:56
                            hermenegilda_zenia_is_back napisała:

> Mnie dziwi, że lekarze estetyczni, mają za nic przysięgę Hipokratesa i robią te
                            > zabiegi
                            > A powinni iść siedzieć za to, że dla mamony realizują chore rojenia osób zwichr
                            > owanych psychicznie z zaburzonym postrzeganiem swojego wyglądu

To pacjentka weźmie i obsmaruje potem w necie, nawystawia negatywnych ocen i co? A potem pójdzie do innego, który jej zrobi co ona zechce.
                            • hermenegilda_zenia_is_back Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 21:25
                              No więc właśnie, nie powinno w ogóle być tych „ innych”, którzy robią co ktoś chce, - izba lekarska się powinna wziąć za te gabinety i tych pożal się borze zielony „lekarzy”
                          • marzeka11 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:56
                            Wiele celebrytek idzie w tym kierunku
                            • marzeka11 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:57
                              Tutaj nawet stomatolog nawalił.
                              • clara.burgund Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 21:27
                                marzeka11 napisała:

> Tutaj nawet stomatolog nawalił.

Przecież to zaburzona atencjuszka, żyjąca tylko i wyłącznie instagramem i swoim wyglądem.
                            • taki-sobie-nick Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 21:32
                              Yyyy, a czyj to sztuczny biust?
                    • taki-sobie-nick Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 21:29
                      Spod skalpela.
                      • clara.burgund Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 22:05
                        taki-sobie-nick napisała:

> Spod skalpela.

Pytasz o te dwa arbuzy?
    • sueellen Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:09
      Przede wszystkim zdjęcie zrobione z fleszem, płaskie i na twarzy i wlosach prześwietlone więc co tu widać?
      • figa_z_makiem99 Re: Piękna Hanna Lis 06.09.24, 20:57
        No właśnie nic, na zdjęciu zrobionym na ulicy wygląda normalnie, ma worki pod oczami, policzki zawsze miała duże. Jeśli coś robi, to minimalnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka