ania.silenter_exunruzanka 19.11.04, 16:09 Cieszę się)). Napisałam na priva. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le_lutki Re: Le_lutki :) 19.11.04, 16:26 Ja tez, aczkolwiek niesmialo.... Poniewaz zostalam wyczajona przez Anie, pozwole sobie niesmialo poinformowac, ze wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to, ze bede znowu mama Chcialam wytrzymac z wiescia do poniedzialku, zeby bylo "pewniejsze" ale jestem dobrej mysli Pozdrawiam serdecznie. PS Aniu, odpisalam Ci Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina251 Re: Le_lutki :) 19.11.04, 16:29 Gdzieś też czytałam że myslisz o drugim bobasie Pozdrawioam i gratuluję Coraz więcej podwójnych emam ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ageman Re: Le_lutki :) 19.11.04, 16:29 Trzymam kciuki !!!! Ja zabieram się "do pracy" dopiero w styczniu Odpowiedz Link Zgłoś
ageman Re: Le_lutki :) 19.11.04, 16:30 chiałam tylko dodać, że będziemy się staarać o trzecie Odpowiedz Link Zgłoś
joannago Re: Le_lutki :) 19.11.04, 21:28 No to duzo zdrowia i czekamy na szczeliwe rozwiazanie )) Ja tez chce jeszcze jedno malenstwo )) Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
milka72 GRATULACJE!!! 19.11.04, 22:35 No to dobrze wyliczyłaś!!! Życzę zdrowia i radości. Dbaj o siebie i Grubcię lub Grubcia2 Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki bardzo Wam dziekuje :) 20.11.04, 08:41 Ale mam mily week-end Milarko, na pewno Twoje trzymanie kciukow podzialalo - fakty mowia same za siebie Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: Le_lutki :) 19.11.04, 16:33 Le_lutki DBAJ O SIEBIE MOCNO Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Le_lutki :) 19.11.04, 16:34 To ja Le-lutki dzisiaj na imrezce za Wasze zdrowie wypije! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki :))) 19.11.04, 16:41 Ale jestescie kochane. Naprawde az mi sie cieplo na duszy robi od tych Waszych zyczen i milych slow. Po czterech miesiacach zmagan, kiedy juz stwierdzilam, ze przestane wariowac i: - oddawalam krew - latalam tam i z powrotem do Polski samolotem (to na pewno krakowski klimat zadzialal!!!) - zadzialalismy w sumie tylko raz, bo potem byly rozne klopoty i stresy ni z tego ni z owego sie udalo. To sam poczatek, ale testy mam pozytywne i baaardzo wyrazne (!) juz od kilku dni a czuje sie tez "odpowiednio". Jednakze podobnie jam moj maz, skadinad zadowolony, odetchne z ulga dopiero po pierwszym USG. Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: :))) 19.11.04, 16:42 no to GRATULUJE dbaj o sibie i ubieraj sie cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina Le_lutki 19.11.04, 16:48 gratuluję serdecznie; życzę dużo zdrówka i doczekania w spokoju malutkiej Grubci lub Grubcia2 Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: Le_lutki 19.11.04, 16:50 Dziekuje, moderatorko U Mam madrych i sympatycznych sie nie meldowalam w watku Co slychac, m.in. dlatego, ze nie chcialam sie Adzepolo wpakowac jak pilat w credo w watek urodzinowy ) tego sie moderatorce nie robi ) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina16 Re: Le_lutki 19.11.04, 16:51 Wszystko będzie dobrze))) Gratuluję i powodzenia! A to sie Grubcio ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina251 Re: oj le lutki 19.11.04, 16:58 bardzo Ci gratuluję jak wyżej ale żal mi Ciebie z powodu tego "odpowiedniego" samopoczucia dla mnie było to zmorą mam na mysli nudności i takie tam całuję i ściskam przyszłą mamę Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: oj le lutki 19.11.04, 21:16 Jak na razie moje "odpowiednie samopoczucie" przejawia sie glownie namietnym siusianiem co pol godziny. Choc zdarzylo mi sie dzis wrocic z toalety za biurko, usiasc, wstac i wrocic do toalety A w drodze powrotnej do domu (i po meza) musialam oczywiscie trafic na wywrocona ciezarowke, zamkniete rondo, jazde oplotkami nieznanymi mi wcale - bylam w pewnym momencie przekonana, ze sie posiusiam... Inna rzecz, to dzis do poludnia przy kazdym kroku zdawalo mi sie, ze ziemia sie ugina pod moimi krokami - dosyc dziwne uczucie, ale przeszlo po obiedzie. Mdlosci mialam przy pierwszej ciazy przez poltora trymestru jak nie dluzej ale w ogole nie wymiotowalam. Zobaczymy jak bedzie tym razem... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: :))) 19.11.04, 17:12 hehe .... extra ... Gratuluję i życzę dobrego samopoczucia. Mnie na szczęście już to złe mija - to co będziesz czerwcóweczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina251 Re:Aarii 19.11.04, 17:14 mam nadziejhę zę to nie było do mnie bo jak tak to mnie żle zrozumiałas Pozdrawaim i dziękuję za dobre słowo w moim poście "Boję się!!!"Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka Le_lutki, dwa razy zaszłam w ciążę, nie wiem jak:) 19.11.04, 22:46 le_lutki napisała: > - zadzialalismy w sumie tylko raz, bo potem byly rozne klopoty i stresy > > ni z tego ni z owego sie udalo. Naprawdę)). Kiedy się nie staraliśmy okazywało się, że bach. I jest. A kiedy szaleliśmy, żeby JUŻ NATYCHMIAST mieć dzidzio to się nie udawało. W ogóle tego nie rozumiem)). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Le_lutki :) 19.11.04, 16:56 Gratulacje !!! Dla Szanownego Małża też. To kiedy zostaniemy ciociami? Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: Le_lutki :) 19.11.04, 16:57 Mysle, ze pod koniec lipca, z samym poczatkiem sierpnia. Ale to na pewno potwierdzi dopiero moj lekarz (mam nadzieje) - i znow, jak w przypadku Grubcia wytrzasnie mi date poczecia, kiedy to moj maz byl w trzydniowej podrozy sluzbowej na drugim koncu Francji... Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Le_lutki :) 19.11.04, 17:08 Moje dzieciatko tez sie poczelo poczatkiem listopada.Oj Le-lutki! Bedzie lew prawdopodobnie Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: Le_lutki :) 19.11.04, 20:31 Rany Boskie - jedno skorpion, drugie lew?? To mnie chyba przerosnie Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Le_lutki :) 19.11.04, 20:47 Jak na razie moje lwiatko jest spokojne.Ma prawie 4 m, a uwierzysz, ze zaplakal 5 razy, jak nie mniej?(tfu,tfu).Nawet, jak jest glodny - nie placze, cierpliwie czeka,az sie matka domysli Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Le_lutki :) 19.11.04, 17:11 Czyzby ciaza przenoszona droga kropelkowa? Wlasnie sie dowiedzialam, ze moja przyjaciolka tez jest w ciazy! A ja sie tak ciesze, jakby wnuk mi sie poczal! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Le_lutki :) 19.11.04, 16:59 Ja tez dolanczam sie do gratulacji!! Wprawdzie sie nie znamy ,ale zycze Ci wszystkiego dobrego. Ciekawa jestem jak zareaguje na te wiadomosc Twoj syn?? Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: Le_lutki :) 19.11.04, 17:01 Znajac go przypuszczam, ze na wstepie dolozy rywalowi/rywalce z grubej rury a potem sie bedzie zastanawial ) Dziekuje za gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
erinaceus Re: Le_lutki :) 19.11.04, 17:04 Brawo, prezent pod choinkę już sobie zrobiliście pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia75 Re: Le_lutki :) 19.11.04, 17:11 Ja też gratuluję i się cieszę bardzo. Na pewno mnie nie kojarzysz, ale ja sobie to forum czytam namiętnie jak serial i jesteś moją ulubioną bohaterką razem z rodziną, cOOOraz większą! Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: Le_lutki :) 19.11.04, 21:12 Kojarze, szyszuniu - chocby z nicka Pozdrawiam cieplo! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaj51 Re: Le_lutki :) 19.11.04, 17:37 Serdeczne gratulacje, dbaj o siebie i swojego syncia. A jak teraz będzie z Twoją pracą? Pamiętam jak opowiadałaś o pracy mam w kraju, gdzie mieszkasz. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Re: Le_lutki :) 19.11.04, 17:47 Serdeczne GRATUKACJE!Dużooo dużooo zdrówka i oby wszystko było ok!MUSI BYĆ,nie ma innego wyjścia) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuncia25 Re: Le_lutki :) 19.11.04, 18:02 Ja również gratuluje, trzymam kciuki i życze zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Le_lutki :) 19.11.04, 19:53 To ja również dołączam się do gratulacji. I życzę, aby te wszystkie znaki na niebie i ziemi zwiastowały to, na co tak bardzo czekacie Odpowiedz Link Zgłoś
desire.et Re: Le_lutki :) 19.11.04, 20:15 Gratuluje i trzymam kciuki o potwierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
lucasa Re: Le_lutki :) 19.11.04, 20:20 i przyjmij tez gratulacje od nas! bardzo sie z Toba cieszymy!!!! Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Le_lutki :) 19.11.04, 21:33 Gratuluje!!!! Ja tez od paru dni wiem, że we mnie rosnie maleńki człowiek ) Drugi mój ) Odpowiedz Link Zgłoś
marzena751 Re: Le_lutki :) 19.11.04, 21:50 GRATULUJE SERDECZNIE!!!!Życzę dużo zdrówka.Pozdrawiam - Marzena. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: Le_lutki :) 19.11.04, 22:36 Gratuluję, bardzo się cieszę, że moje trzymanie kciuków pomogło Mi z OM wychodzi termin na 27 lipca, to tobie pewnie gdzieś tydzień później. W każdym bądź razie będą lwiątka. Odpowiedz Link Zgłoś
laskosia Re: Le_lutki :) 20.11.04, 00:05 )))) hura !!! Grubcio będzie miał towarzystwo )) Wszystkiego dobrego Le_lutki, niech USG pokaże Wam małe, zdrowe serduszko ) trzymam kciuki za Waszą czwórkę Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki sie mi zle wkleilo :) 20.11.04, 08:42 Ale mam mily week-end Milarko, na pewno Twoje trzymanie kciukow podzialalo - fakty mowia same za siebie Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
nena5 Re: Le_lutki :) Same całusy i uściskania:-)) n/t 20.11.04, 00:57 Le_lutki gratuluje. Pamietam, ze marzylas o drugim dzieciatku. bardzo sie ciesze, ze masz w sobie dwa serduszka pozdrawiam nena ps. troche mnie ostatnio zjechalas za fakt, ze obrazam sie na mojego onanizujacego sie przy internetowych panienkach meza, ale Le_lutkom w stanie blogoslawionym wybaczam Odpowiedz Link Zgłoś
wadera77 gratulacje 20.11.04, 01:44 Le_lutki i coronella! serdeczne gratulacje! oj troszke zazdroszcze tego przepieknego uczucia, ze maly czlowieczek w brzuchu rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: Le_lutki :) Same całusy i uściskania:-)) n/t 20.11.04, 08:39 Dziekuje nena Co do "zjechania" - bron Boze nie potepiam Cie za to, ze sie nie zachwycasz tym, co robi maz. Nikt by sie chyba specjalnie nie zachwycil. Natomiast ewidentnie uwazam, ze powinnas "zaprowadzic porzadek" w swojej sypialni i moze wtedy bedzie lepiej?? Tego w kazdym razie zycze! Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: Le_lutki :) 20.11.04, 10:44 Le_lutki !!!!!!!!!!! GRATULUJĘ i zazdroszczę )))))))))))) Tak trudno zdecydować kiedy to drugie, moja Julia ma 17 miesięcy i myślę że fajnie by było zmajstrować drugiego bobasa, ale dopóki nie wpadnę to chyba się nie zdecyduję. Tak zresztą było z Julią. Jakby była planowana to za 10 lat by jej nie było Wpadliśmy i jest. A tak swoją drogą wszędzie słyszy się ze coraz mniej młodych ludzi decyduje się na dziecko, a wśród moich koleżanek większość jest w ciąży. W mojej Katedrze na uczelni 2 koleżanki są w ciąży mniej więcej na tym samym etapie, prowadzą te same zajęcia i wszyscy się śmiejemy jak fajnie będzie wyglądało ich wejście (za jakieś 2 miesiące z dużymi brzuszkami) na zajęcia. Poza uczelnią także mam wiele koleżanek z brzuszkami a inne myślą o brzuszkach i bardzo chcą )) poza tym moderatorka forum chore dzecko strata dziecka Agablues także jest w ciąży. Może to jakiś wirus ciążowy?????????????? To ja też chcę się zarazić. Cyba wezmę tego mojego chłopa w obroty Jeszcze raz gratuluję!!!!!!! -------------------------------------------------------- Betty to mama a to jestem ja: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=11383787 Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: Le_lutki - jeszcze jedno :-) 20.11.04, 13:10 Tu możesz sobie wyznaczyć termin porodu: kobieta.gazeta.pl/kobieta/0,55280,2089903.html W każdym bądź razie jak już będziesz znała termin, to koniecznie dopisz się w MMiS w Kalendarium narodzin naszych dzieci - w części Kalendarium naszych dzieci w drodze Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Le_lutki - jeszcze jedno :-) 20.11.04, 17:04 ooo Le_lutki - suuuper GRATULACJE Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wiktora Re: Le_lutki :) 20.11.04, 19:52 Gratulacje!! Ja też mam Skorpiona, i małą trzymiesięczną Lwicę, jak na razie w sumie nieźle, nie objawiają najstraszniejszych cech tych znaków A Lwica bardzo spokojna, łagodna i milutka Odpowiedz Link Zgłoś
nena5 Re: Le_lutki :) 21.11.04, 00:04 Le_lutki - ostatnio dosc czesto spotykam sie z opiniami, ze dziewczyny, ktore staraja sie o dzidzie po stosunku trzymaja nogi w gorze. Mi prawde mowiac nie chce sie wykonywac takich zabiegow. Powiedz mi, prosze jak bylo u Ciebie po TYM ZLOTYM STRZALE??? Czy rowniez stosowalas takie "sztuczki"??? pozdrawiam nena Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia75 Re: Le_lutki :) 21.11.04, 09:53 hehe ja mzoe nie trzymalam nog w gorze, ale lezalam kilka minut bez ruchu,zeby mi sie ulezalo )) Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: Le_lutki :) 21.11.04, 10:27 ) Ja czesto tak robilam, ze sobie lezalam spokojnie "po manewrach" z tym, ze nie w jakiejs specjalnej pozycji... Nie mam pojecia, czy to odgrywa role, ale czemu nie? Odpukac, dzisiaj nadal jestem w ciazy i oby juz tak zostalo. Pozdrawiam cieplo i milej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
73nikusia Gratulacje :-) 21.11.04, 11:00 Coz moge dodac ... spokojnej i zdrowej ciazy Nika Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma Re: Le_lutki :) 22.11.04, 09:44 Le_lutki gratulacje!!! Powodzenia i dobrego samopoczucia! ps. Jak dobrze pójdzie to wkrótce do Ciebie dołączę.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Le_lutki :) 22.11.04, 09:51 dołączam i swoje gratulacje !!! ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki :) 22.11.04, 10:00 Dziekuje! I wszystkim chetnym do dolaczenia "do klubu" zycze powodzenia Pozdrawiam i bede probowac sie skupic na pracy Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: :) 22.11.04, 10:06 ) Nie skupisz się Nie ma mowy !!! )) ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
ulkapolla Re: Le_lutki :) 22.11.04, 10:08 I ja rowniez gratuluje mojej ulubionej forumce . I szczerze podziwiam. Ja mam zamiar zaczac starania jak corka skonczy dwa lata, teraz jeszcze by bylo za wczesnie ale cholernie Ci zazdroszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Ale sie mi... 22.11.04, 10:29 .. . watek rozrosl, a to dopiero Dzis rano zeby sie upewnic z pewnoscia dla wszelkiej pewnosci znow zrobilam test (ostatni!) i nadal byl pozytywny. Maz sie jak zwykle tylko usmiechnal i pokiwal glowa, ale juz nie powiedzial, ze zwariowalam Mysle, ze tez sie utwierdza powoli w przekonaniu. Natomiast musze Wam doniesc, ze Grubcio stanal w week-end na wysokosci zadania - mianowicie bez niczyjej pomocy ani zadnego oparcia nauczyl sie wstawac (odrywac te ciezka pupe od podlogi) - polega to na tym, ze staje "na czworakach" na wyprostowanych konczynach po czym zbiera sie w sobie i podnosi tulow. Wyglada to przepociesznie Na razie sam sie nie wypuszcza, ale za to drobi zupelnie jak Charlie Chaplin trzymajac sie dla asekuracji naszych palcow Pozdrawiam (jak widac skupiam sie na pracy jak cholera...) Odpowiedz Link Zgłoś
bizu Re: Le_lutki :) 22.11.04, 10:39 GRATULACJE!!! A lwy to dobre znaki, b. lubią, jak im się czochra grzywy Myślę, że z pomocą Twoich super-facetów świetnie przez to przejdziesz. Ja planuję dołączyć do "klubu" za kilka miesięcy i liczę na duchowe wsparcie. Pozdrawiam/Dorota Odpowiedz Link Zgłoś