alina460 16.10.24, 15:33 Polecicie coś o dobrym składzie? Cera normalna, 40+ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brenya78 Re: Krem do twarzy 16.10.24, 19:56 kotejka napisała: > a co ma ci zrobic? A który krem cokolwiek robi, z wyjątkiem jakiegoś tam lekkiego zaklajstrowania? Odpowiedz Link Zgłoś
bluea.nna1 Re: Krem do twarzy 16.10.24, 20:09 Firma Apis(hebe), krem z witC. Nawilżająco-roswietlajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
edka12 Re: Krem do twarzy 16.10.24, 21:02 Tak! Poleciła mi sprzedawczyni i rzeczywiście jest świetny. Do tego serum przeciwstarzeniowe Candid Odpowiedz Link Zgłoś
bluea.nna1 Re: Krem do twarzy 17.10.24, 08:59 Mi też poleciła sprzedawczyni- był wtedy w promocji. Nawet się wahałam, bo rozświetlający i będę się świecić, ale nie, jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Krem do twarzy 16.10.24, 21:24 Testuję krem z Hebe- Herla Retinol coś tam coś tam... na noc. Całkiem miły kremik. Nie wiem czy mi coś robi, ale jest miły Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Krem do twarzy 16.10.24, 22:17 Chodzi mi o krem nawilżający. Nie oczekuję cudów, tylko w miarę dobrego kremu. Nie znam się zupełnie. Długo używałam Nacomi, ale średni ten krem. Chciałabym zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Krem do twarzy 16.10.24, 22:30 Dla mnie Nacomi też był średni, dlatego zmieniłam na serię Bandi Hydro Pure . Zobacz sobie, bo moim zdaniem jest dość duży przeskok między tymi markami. (No i Herla o której wyzej wspomniałam. ) Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Krem do twarzy 16.10.24, 22:37 zobacz basiclab. ten z ceramidami jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakwiatkowska13 Re: Krem do twarzy 16.10.24, 23:51 Używam na dzień krem Dermedic hydrain i kosmetyczka powiedziała, że mam dobrze nawilżoną cerę. Na noc różnie, teraz z lipidami, wcześniej z wit.C. Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Krem do twarzy 17.10.24, 09:08 Czyli potrzebujesz kremu który nic nie pogorszy chciałabym tak. SYLVECO ma fajne, na przykład nagietkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Krem do twarzy 17.10.24, 09:16 Ja Ci najbardziej mogę polecić olej jojoba zamiast kremu na dobre serum . 3 krople oleju(czoło, policzki) i rozsmarowujesz, delikatnie wklepać . Na początku tłusto ale rano piękna cera nietłusta z lekkim błyskiem, lepsze od wielu kremów jakie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Krem do twarzy 17.10.24, 10:44 Bardzo polecam Nivea serie Cellular, wszystko z tej serii jest dla mnie doskonałe. Odpowiedz Link Zgłoś
salatka_z_cynamonem Re: Krem do twarzy 17.10.24, 14:50 Maseczka ceramidowa Isany z Rossmana traktowana jako krem, bez zmywania. Jest tak dobra, że wiecznie wyprzedana i trzeba polować Odpowiedz Link Zgłoś