Dodaj do ulubionych

Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit

30.11.24, 08:05
Witam piękne panie, jak rozpoczęła się Wam sobota???Ja z rana byłam na joggingu i na spacerku z Przyjacielem,o 12 idę do fryzjera na fryzurę a na 17 mam kosmetyczkę na makijaż, dzisiaj idę się bawić na Andrzejki, a wczoraj były męża urodziny i zrobiłam ciasto bez pieczenia 3 bit, a wy panie co macie dzisiaj w planie???Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego i spokojnego dnia 🌻🌺🌷⚘️🌹
Obserwuj wątek
    • moni_485 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 08:13
      Ja mam w planie ścierę na sprzątanie i książkę na czytanie.
    • brenda_bee Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 08:24
      Uwielbiam twojego psa🥰
      • raczek47 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 08:42
        Fryzjer i kino
    • koko8 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 09:12
      Przyjaciel chyba był na profesjonalnej sesji foto? smile
      U mnie w planach praca, potem wanna i ksiązka.
      • hermenegilda_zenia_is_back Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 10:08
        Wygląda jak wygenerowane przez AI
        • mysiulek08 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 14:46
          dokladnie a ja glupia dalam sie nabrac na fote tongue_out a to mariolka poszla w technologie 🤣

forum.gazeta.pl/forum/w,567,178330202,178330202,A_plany_sylwestrowe_juz_macie_.html
          • loginematka Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 15:05
            aaaaaale po co to robić?!?!?
            Skradzionym psem szpanować?
            • hermenegilda_zenia_is_back Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 15:50
              Pies jest zdaje się jej, tylko zdjęcie psa zmorfowane przez AI na eleganckim świątecznym tle, zamiast znanej wersalki
          • chromatic Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 01.12.24, 09:30
            Gdzie da się takie coś zrobić?
    • agniesia331 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit⁸ 30.11.24, 09:21

zrobiłam ciasto 3bit

Podasz proszę przepis na to ciasto?
      • mariola233 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit⁸ 30.11.24, 12:10
        Proszę bardzo
        • pepsi.only Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit⁸ 30.11.24, 17:45
          https://media.tenor.com/yj8FSVP9hQgAAAAM/haha-funny.gif
    • eliszka25 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 09:31
      Na dziś mam w planach zakupy, gotowanie i sprzątanie. Po południu, jak słońce pokona wreszcie mgłę, wybiorę się na kijki.
    • primula.alpicola Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 10:05
      Uczyłam się portugalskiego przez godzinę, teraz jestem w siłowni, zaraz zejdę z bieżni i się porozciągam.
      O 11:30 dostanę wiadomość, dobrą lub złą. Jak będzie dobra, upiekę babkę migdałową z białą czekoladą i otworzę wino, i będziemy się rodzinnie radować.
    • kocynder Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 12:17
      A ja sobie troszkę umieram. Niby nic mi nie jest, ale od tygodnia mam 37,3 - 37,6, zawalone gardło, a dziś do kompletu kaszel jak gruźliczna owca. A takie miałam ładne plany na weekend... sad
      • szmytka1 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 14:41
        Moj syn od środy gorączka 39, gardło, brzuch, głowa, kaszel, poty i dreszcze, wszystko na raz. Przetestowany combo i to ani grypa, ani covid, ani nic. Dostal antybiotyk, wczoraj pierwsza dawka i dziś widać, że mu trochę lepiej.
    • szmytka1 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 14:39
      Wyprawiam andrzejki. Andrzejki, bo przychodzi gość o tym imieniu. W menu sałatka z piersi kurczaka, makaronu, papryki i czegoś tam jeszcze, faszerowane pieczarki, żeberka, pieczone udka kurczaka w różnej postaci, a to z porem pod serem zapiekane, a to w rękawie z przyprawami tylko. Jakieś tam kotleciory, grzybki, pomidorki i swietna galareta z zeberek mi wyszla, to podam. Goście przyniosą śledzie podobno i ciasto. Menu idealne pod wątek, czy robicie imprezy za stołem jak za czasów waszych rodziców, kto urządza jeszcze takie imprezy. No to ja urządzam, dziś.
      • moni_485 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 17:54
        szmytka1 napisała:

> Wyprawiam andrzejki. Andrzejki, bo przychodzi gość o tym imieniu. W menu sałatk
        > a z piersi kurczaka, makaronu, papryki i czegoś tam jeszcze, faszerowane piecza
        > rki, żeberka, pieczone udka kurczaka w różnej postaci, a to z porem pod serem z
        > apiekane, a to w rękawie z przyprawami tylko. Jakieś tam kotleciory, grzybki, p
        > omidorki i swietna galareta z zeberek mi wyszla, to podam. Goście przyniosą śle
        > dzie podobno i ciasto. Menu idealne pod wątek, czy robicie imprezy za stołem ja
        > k za czasów waszych rodziców, kto urządza jeszcze takie imprezy. No to ja urząd
        > zam, dziś.

I to wszystko w małym mieszkaniu, w którym jest chory syn z gorączką?
        • szmytka1 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 01.12.24, 14:16
          Syn sobie będzie w swoim pokoju, a ja z gośćmi w swoim. A to wszystko, to co konkretnie? Nie gotowałam u niego w pokoju, więc mu nie przeszkadzało 😁
      • afro.ninja Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 20:14
        Na ile osób?!
        • szmytka1 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 01.12.24, 14:14
          Na 60? 😆
    • shmu Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 14:41
      Fajnie to ciasto wygląda! Zapomniałam o Andrzejkach!
    • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 17:34
      Rozpoczęła się dobrze, a potem zrobiło się zimno i zaczęło padać:p
      Zmarzłam jak pies, bo akurat tak się złożyło, że większość dnia spędziłam poza domem bez czapki i dosłownie czuję jak moje zatoki się że mnie śmieją, jutro wstanę z łbem jak bania 🤯
      Siedzę teraz pod kocykiem z herbatką i ani myślę się stąd ruszać..
      Do tego mąż dostał nieciekawe wieści z domu rodzinnego, teściowie się żrą na potęgę, w czwartek w nocy teściowa dostała histerii ( od zawsze ma takie napady jakiegoś histerycznego płaczu ni z gruszki ni Z pietruszki, nie wiem, ciężko mi to opisać w sumie 🤷) dziś teść pojechał na rowerze gdzieś do lasu uj wie po co (nie chce nikomu powiedzieć po co tam pojechał ani co tam robił), przewrócił się, rozwalił głowę i zgubił telefon( już drugi w przeciągu 2 miesięcy).. Nie wiadomo co z nimi zrobić, dmtyle dobrego, że samochód teściowi unieruchomili już jakiś czas temu, ale kurde, boimy się, że teść któregoś razu pojedzie do tego lasu czy gdzieś, zgubi się, albo wpadnie w jakąś dziurę, złamie nogę i kto go tam znajdzie? Dostał jakiegoś motorka w doopie na starość ( ma 86 lat), teściowa za to dokładnie odwrotnie - w ogóle przestała z domu wychodzić.
      Eh.
      • homohominilupus Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 20:08
        O żesz...
        Istne włoskie małżeństwo.
        😬
        • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 01.12.24, 14:21
          Włoskie małżeństwo które generalnie chyba jakoś bardzo się nigdy nie kochało. Co teraz, na starość bardzo widać a co również podsyca "najlepsiejsza z córek" czyli "la stronza bionda", jak ja nazywamy :o czyli ta od psa na balkonie.
          Zostałam nawet okrzyknięta niewdziecznica, bo kiedy byłam w it przez dwa m-ce nie przyszłam pomoc teściowej.
          Ale kurde, teściowa ma na miejscu czworo dzieci w pełni sił i to ja mam się czuć zobowiązana do pomocy? No nie czuje się i wdzięczności też. Nie mam za co mieć, bo te 5 razy, kiedy córka spędziła u niej popołudnie jak dla mnie na wdzięczność się nie łapią:p
    • alexis1121 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 19:27
      Twój pies wygląda jak z jakiegoś filmu, cudo! ❤️ Napiszesz jak go wkleiłaś w to tło? U mnie po staremu.

• mariola233 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 01.12.24, 09:00
        A to taka jedna pani ze swiatecznej grupy mi zdjęcie przerobiła
    • starczy_tego Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 20:18
      Mariola pokaż kieckę na imprezkę andrzejkową!
    • homohominilupus Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 30.11.24, 20:23
      Moj pies jest na naturalnym, oryginalnym tle. To ten sam pies, którego juz tu żegnałam na forum.
      Otóż dzis zrobila piękną, męczącą trasę, trzeba ją było tylko przenosić przez bloki skalne (nie współpracowała). Na koniec, już na parkingu chciała się bawić wiec nadal ma dużo energii.
      Oprócz suki na zdjęciach widoczki oraz koń liżący maskę samochodu.

Zrobilam ciasteczka z masła orzechowego i zalegam na kanapie. To był piękny dzień.
      • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 01.12.24, 08:21
        Przyznam, że chwilę mi zajęło znalezienie psa na zdjęciu:p
        • homohominilupus Re: Cześć piękne 🥰Imprezka i 3 bit 01.12.24, 08:27
          To się nazywa kamuflaż

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka