Dodaj do ulubionych

Kaczyński vs. Komosa

06.12.24, 23:01
czy ktoś ogarnia, co się stało?

Próbowałam oglądać, ale w tym kłębiącym się tłumie nic nie widać.
Obserwuj wątek
    • m78wt3c Re: Kaczyński vs. Komosa 07.12.24, 09:04
      Przy schodach Kaczyński pobił Komosę i za to jest odebranie jemu immunitetu poselskiego. Za napaść fizyczną na obywatela. Lump napadł na obywatela podczas demonstracji.
      Natomiast za zniszczenie wieńca i tabliczki przy pomocy kombinerek immunitet nie został odebrany ze wzgledu na brak wystarczającej ilości głosów , 3D i Pesel były przeciw

www.youtube.com/watch?v=6mwry53LSx8
    • panna_lila Re: Kaczyński vs. Komosa 07.12.24, 09:11
      Na tym filmiku to wygląda jakby się Komosa wręcz nachylił do tego pobicia.

Ja się zastanawiam jakaż kara spotka prezesa? Będzie musiał wpłacić jakąś kasę na szczytny cel? ….i kto za to zapłaci? O kosztach rozprawy nie wspomnę.
      Żeby nie było jestem za karaniem złoczyńców.
      • m78wt3c Re: Kaczyński vs. Komosa 07.12.24, 09:16
        panna_lila napisała:

> Na tym filmiku to wygląda jakby się Komosa wręcz nachylił do tego pobicia.
        >
        > Ja się zastanawiam jakaż kara spotka prezesa? Będzie musiał wpłacić jakąś kasę
        > na szczytny cel? ….i kto za to zapłaci? O kosztach rozprawy nie wspomnę.
        > Żeby nie było jestem za karaniem złoczyńców.

Komosa oczywiście sam się pobił przy tych schodach właśnie.
        Napaść fizyczna jest sfilmowana z kilku kamer i z kilku ujęć w tym z kamer policyjnych , tak że ten no panie tego 😊

www.youtube.com/watch?v=6mwry53LSx8
      • asia_i_p Re: Kaczyński vs. Komosa 07.12.24, 09:27
        Nachylanie się nie jest niezgodne z prawem, a bicie ludzi jest.
        • moni_485 Re: Kaczyński vs. Komosa 07.12.24, 15:41
          asia_i_p napisała:

> Nachylanie się nie jest niezgodne z prawem, a bicie ludzi jest.
          >

Pan Komosa nie jest bez winy ( tekst na wieńcu). Ja się JK nie dziwię. Komosa niech udowodni, że to co napisał to prawda a nie pomówienie. Ja bym go nie uderzyła bo nie chciałabym go nawet dotknąć, bŕrrr.
          • lauren6 Re: Kaczyński vs. Komosa 07.12.24, 16:29
            > Pan Komosa nie jest bez winy ( tekst na wieńcu)

O tym, że Komosa ma prawo umieszczać taki napis na wieńcu stwierdził Sąd Najwyższy. Ty jesteś tłukiem bez wykształcenia i nie masz żadnych kompetencji by wypowiadać się o jego rzekomej winie.
          • arthwen Re: Kaczyński vs. Komosa 07.12.24, 16:43
            A jaka tu jest jego wina, niby? Zgwałcone dziewczyny w za krótkich spódniczkach też winne według ciebie? Geje też winni pobicia, bo kto to widział, żeby się na ulicy dwóch facetów za ręce trzymało? Jak prowokują, to im się należy?
            • m78wt3c Re: Kaczyński vs. Komosa 07.12.24, 18:26
              Tak przy okazji. Właśnie czytam "Epoka hipokryzji. Seks i erotyka w przedwojennej Polsce" Kamila Janickiego , wyd.Znak

Dużo zdjęć i rysunków.
              10/10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka