piataziuta Re: Wyjazd - co robi emama 08.12.24, 10:19 Głupia ta koleżanka. Nie wiedziała, że boi się latać decydując się na wycieczkę, czy myślała, że Teneryfa leży nad Bałtykiem? Ja bym poleciała sama. Odpowiedz Link Zgłoś
abria Re: Wyjazd - co robi emama 08.12.24, 10:29 nie dziwne ze sie z nia maz rozwiodl - pewnie takie akcje robila tez jemu Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona_ona02 Re: Wyjazd - co robi emama 08.12.24, 12:30 Ale bym była wściekła, już nawet nie chodzi o kasę, bo ma kto odkupić, ale wyjazd za 2 tygodnie to już jestem mocno nastawiona i odliczam Sama nie chciałabym jechać, bo nie lubię, a za granicą nie czułabym się bezpiecznie w pojedynkę (wiem, wiele osób jeździ, ale tak mam). Agroturystyka wieje nudą, plus integrujący się właściciele. Znaleźć kogoś na okres świąt prawie niemożliwe, każdy ma już plany, albo coś organizuje albo przyjął zaproszenie. W hotelach na święta ceny są trzy razy wyższe niż normalnie, więc bardziej się opłaca kasę na konto i pojechać w lepszym terminie. Byłabym wściekła ale chyba zorganizowałabym sobie święta na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
awf-33 Re: Wyjazd - co robi emama 08.12.24, 13:03 A w sierpniu nie wiedziała, że się boi latać? Takie osoby mnie dobijają. Ja dotrzymuje słowa i umów, choćby skały s.ały. Nie zrobiłabym w tej sytuacji nic, żeby koleżanka nie była poszkodowana. Nie robi się z gęby kalosza. Odpowiedz Link Zgłoś
blahblah2 Re: Wyjazd - co robi emama 08.12.24, 19:28 Ktoś pisał o Rzymie, tam o każdej porze roku jest cudownie, eh🥺na bookingu widzę super przeceny na ten świąteczny tydzień za os za 1600. Odpowiedz Link Zgłoś