feniks_z_popiolu 09.12.24, 09:33 Niesamowita historia, w głowie się nie mieści, że tacy ludzie istnieją Lekarz mitoman i oszust wiadomosci.wp.pl/miedzy-szpitalem-a-skandalem-lukasz-grabarczyk-i-mroczna-strona-celebryty-w-kitlu-7101100241025664a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 09:51 Nasza Anna przy nim wysiada, nei ma takich zasięgów. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 09:56 Jednak to zupełnie inny kaliber sprawy. Tu dzieje się realna krzywda obu kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 10:05 Zwróć uwagę, że nikt nie jest tu zainteresowany utrąceniem tego gada. Właściwości lecznicze bobu w neurochirurgii, dobre sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 17:40 alpepe napisała: > Nasza Anna przy nim wysiada, nei ma takich zasięgów. Anna jak Anna, ale jej PSI jest na rozwojowej drodze za tym panem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 10:42 Artykuł bardzo długi a samo gęste pojawia się dopiero w połowie. Jak ktoś nie dobrnął to polecam jeszcze raz rzucić okiem Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 10:54 Pewna nieścisłość, bo na końcu mowa o laptopie i telefonie, a o tym akurat w tekście wcześniej nie wspomniano. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 17:01 borsuczyca.klusek napisała: > Artykuł bardzo długi a samo gęste pojawia się dopiero w połowie. Na Onecie jest skrót plejada.pl/newsy/lukasz-grabarczyk-mial-prowadzic-podwojne-zycie-katarzyna-gorniak-ujawnia/mxzwxwz Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 13:41 Aaaaaa to ten sam? www.pudelek.pl/kasia-mos-jest-zakochana-w-koncu-pokazala-ukochanego-to-znany-lekarz-zdjecia-7021138632911776a Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 13:49 Matko jedyna, tak!! Tam są już komentarze pod spodem, co to za gnida. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 13:53 To jest artykuł sprzed 8 miesięcy.. Już wtedy lokalsi wiedzieli kto zacz. Współczuję Kasi Moś. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 14:13 Tak pisali i o kłamstwach i o akcji z in vitro. Aż dziwne, że wcześniej nikt się nie zabrał za temat. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 14:18 A ona z nim w ciąży jest.. To się dobrze nie skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Łukasz Grabarczyk 11.12.24, 12:22 To jest sprawa dla Krzysia Stanowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
gronostajka Re: Łukasz Grabarczyk 11.12.24, 14:44 On teraz Walusiem zajęty, biedaczek Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 16:00 OJP!!! wspolczuje tej piosenkarce. Chociaz w sumie, jesli gosc z czystym sumieniem zapladnial w tym czasie rowniez przez in vitro, to nalezy zalozyc, ze dzialal na szeroka skale. Czyli tych bab w ciazy moze byc wiecej. Beda jaja jak na koncu sie okaze, ze ma jakiegos syfa. Co za psychol! Wklejam z Pudla... Grabarczyk to znany na cały Olsztyn seksocholik. W tym mieście nie ma już chyba miejsca w którym ktoś nie znałby go z uganiania się za spódniczkami. No żadnej nie przepuści. Jest tolerancyjny i multidyscyplinarny, trzeba mu to przyznać, bo sypia z pielęgniarkami, lekarkami, dziennikarkami, tancerkami, własnymi studentkami, piosenkarkami i nie zapominajmy że od kilkunastu lat ma żonę. Nie wiem czy on gra w jakąś grę i wbija kolejny level czy o co chodzi ale osobiście czekam aż wygrzmoci pomnik Kopernika na starówce. Może stary w końcu wyrwie się z zadumy, uśmiechnie i zapali papieroska już po wszystkim :-) P.S. W odpowiedziach pod komentarzem ktos napisal, ze Kopernik tez byla kobieta DD Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 23:49 Ależ z ciebie Sherlok (pozytywnie). Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 13:42 Ale że dziennikarka dała się tak omamić i nie prześwietliła faceta w jego miejscu zamieszkania to się dziwię. W każdym bądź razie zasłużył sobie na jej zemstę Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 13:46 No nie wiem co napisać Bezczelny typ, robi co chce i konfabuluje strasznie, bez żadnej żenady. Zaburzony, pozbawiony grama przyzwoitości, nawet mu się nie chciało stworzyć spójnej opowieści na temat Ukrainy. Odpowiedz Link Zgłoś
simonna Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 14:14 Okropny gość, niestety cwaniaki kamuflują się dobrze i w żywe oczy potrafią łżeć. Dopiero co oglądałam w Superwizjerze ma trial o Arkadiuszu Skrzypaszku, następny klamca, oszust i tulipan. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 14:33 Też niezły przegladsportowy.onet.pl/ofsajd/polak-byl-bohaterem-narodowym-dzis-nazywaja-go-oszustem-100-mln-zl/7f371v7 Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 14:56 No wiesz, ale Skrzypaszek miał realne sportowe osiągnięcia i wykorzystywał swoją sławę do oszustw (podejrzewam zresztą, że w części sam wierzył w te swoje wspaniałe interesy - oglądałam o nim reportaż). Ten lekarz zbudował swoją legendę na oszustwie (swoją drogą ciekawe, co jeszcze wyjdzie, bo facet jest chyba kłamcą patologicznym). Odpowiedz Link Zgłoś
rita83rita Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 16:05 No i co? W pracy mu to nie zaszkodziło, prawnik dobrze powiedział że to jego życie prywatne. Kobiety wariują na punkcie dzieci, prą do in vitro i nic ich nie powstrzyma. Chciały, to mają, a on spadł na 4 łapy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 16:09 Po co mu jednocześnie dwójka z in vitro i jeszcze jedno klasycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
rita83rita Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 16:13 Żona i kochanka nie zaszły. Zaszła dopiero Kasia Moś. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 16:23 Niewiarygodne! To była i ta trzecia?? Najgorsze, że chyba nic gościowi prawnie nie można zrobić. Ostracyzm towarzyski w tej sytuacji to zdecydowanie za mało! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 16:29 I wszystkie trzy Kasie 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 17:34 borsuczyca.klusek napisała: > I wszystkie trzy Kasie 😳 a jak wynika z tekstu to i dzieci mają mieć takie same imiona!! > Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 17:37 Raczej nie będą miały bo tylko Moś jest w ciąży a druga (chyba żona) ma zarodek i nie wie co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
precz_z_cenzorami_gazety Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 12:57 Chyba chodziło mu o zabezpieczenie się przed ewentualną wsypą w trakcie rozmów. Kasia to Kasia, jaka by nie była, to samo z potomstwem: jakby coś się nie zgadzało, zawsze mógłby palnąć, że coś mu się pokręciło, ale przynajmniej nie budziłby podejrzeń, wymawiając inne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac1 Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 21:51 To akurat praktyczne. Nie myliłoby się. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Łukasz Grabarczyk 11.12.24, 08:58 No, to akurat rozsądne, imion nie pomyli... (Uwaga: ironia!) Odpowiedz Link Zgłoś
rita83rita Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 19:58 Nie, Kasia była po, jak już żona i kochanka się o sobie dowiedziały. Jak poznał Kasię to był wolny i w trakcie rozwodu. Odpowiedz Link Zgłoś
precz_z_cenzorami_gazety Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 12:58 A jakby tak plan wypalił, to by były trzy Kaśki i np. trzech Leosiów albo trzy Helenki. Czad. Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 16:31 Żona ma zarodek, z którym nie wie, co począć... Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 16:51 Kochanka chyba? To jest tak popieprzone, że trudno w ogóle cokolwiek o tym myśleć. Spotkałam w życiu jednego mitomana i było grubo. Ten facet musi być chory, bo nikt w normie nie odstawia takich cyrków. Procedury zapładniania odbywały się w deblu, że tak ujme. Jest to kompletnie poyebane. Kompletnie. I chyba tylko psychiatra to mógłby wyjaśnić Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 16:58 W artykule było, że żona? Pogubić się idzie, tylko Dr Łukasz wie jeszcze, a i niekoniecznie, co i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 17:05 Gość chciał po*uchać za wszelką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 17:21 No ale żeby aż in vitro? To raczej nie tylko chęć seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 17:53 A dlaczego nie? Kochanka prawie na pewno by od niego odeszła, gdyby nie obiecywał jej wspólnego dziecka; a z żoną miał to samo dogadane wcześniej. Znam podobnego ancymona, który forsownym przyjmowaniem sterydów i innego koksu w zasadzie sam się ubezpłodnił (robił sztucznie "masę mięśniową', a zdaje się, że i używki były w robocie). Gość prawie nie ma żywych plemników, ale nawija naiwnym paniom kocopały, jak to pragnie dziecka i uczęszcza wraz z nimi do klinik leczenia niepłodności. Z tego co wiem, od kilku lat próbuje z nimi in vitro, ale żadna taka próba jeszcze się nie powiodła. W dodatku ten psychol opowiada mi, jak taka procedura zbawiennie wpływa na spolegliwość każdej pani, bo wtedy jest pokorna, cichutka i zafiksowana na temacie przyszłego dzieciątka. A pan w tym czasie robi co chce wymawiając się pracą (to znaczy jednocześnie seksualnie konsumuje całą gromadkę chętnych). Obrzydliwy typ i już po 50-tce, ale nadal znajduje amatorki. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 18:01 I żadna z nich nie wpadła na myśl, żeby zasugerować panu badania? Żaden lekarz? Przecież tu jest zasada postępowania kaskadowego, zaczyna się od najprostszych rozwiązań. I najmniej inwazyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 18:10 W końcu go siłą jedna doprowadziła, okazało się co się okazało, natomiast prywatna klinika żeby wyciągnąć niemałą kasę przecież obieca Ci wszystko. No więc od 2 lat męczą tę biedną panią i próbują zapłodnić jej jajeczka wielce marnymi plemnikami od tego pana. Sorry, ale rzygać mi się chce jak o nim piszę, więc proszę o niekontynuowanie tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 18:24 Mnie to się chce... od samego czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
rita83rita Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 20:01 Ale on plemniki miał dobre skoro zapłodnił kasie Moś. To żona i kochanka były widocznie chore. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Łukasz Grabarczyk 12.12.24, 10:41 Mało prawdopodobne. Poza tym jakoś tak z kochanką szybko w to IV poszedł, więc pewnie już wiedział, że coś jest z nim nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
rita83rita Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 20:00 Kochanka ma zarodek, żona bez zarodków. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Łukasz Grabarczyk 11.12.24, 00:00 No ale obie z in vitro?mysle, ze facet ma problrem. Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Łukasz Grabarczyk 11.12.24, 08:16 A aktualna pani nie wiadomo w sumie. Najmłodsza też nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Łukasz Grabarczyk 12.12.24, 10:43 Nie, stan jest taki: - Kasia nr 1 (żona) - niewszczepiony zarodek - Kasia nr 2 (kochanka nr 1) - próba in vitro, nic nie wiadomo, więc chyba nieudana - Kasia nr 3 (kochanka nr 2) - ciąża, nie wiadomo, jak uzyskana Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 17:04 rita83rita napisał(a): > Żona i kochanka nie zaszły. Jest jedni zaplodnione jajo (z wielkim trudem, po bardzo bolesnych wielokrotnych podejściach). Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 17:06 Może on po prostu był zafiksowany na dziecku? Bo jak inaczej to wylumaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 17:19 Masz stanowczo zbyt dobre zdanie o mężczyznach. Odpowiedz Link Zgłoś
paspartua Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 18:42 Dokładnie. Facet jest przede wszystkim przekonanym o własnej zajebistości narcyzem, on chce Potomka, Następcę, Małego Siebie. Ogromnie współczuję tej pani którą udało mu się zapłodnić, nawet jeśli go zostawi (co ja bym zrobiła z miejsca), to będzie przez niego wiecznie kontrolowana i oskarżana o domniemane uchybienia wychowawcze, żeby mu przypadkiem nie zepsuła „Jego” Projektu Dziecko. Brr. Ten fragment dobrze obrazuje o jakim typie osobowości piszę: "Łukasz Grabarczyk nie wyjaśnił, co miał na myśli, mówiąc, że "spał, gotował i jadł" z ukraińskimi lekarzami. Cytujemy bez komentarza jego zdanie z odpowiedzi na to pytanie: "Jeśli sugeruje pan, że sypiałem z lekarzami, to zaprzeczam. Nie sypiałem ani z lekarzami, ani z lekarkami.".” Rozumiecie, taki jest dowcipny. Bez grama wstydu. Normalny człowiek, którego łgarstwa takiego kalibru ujawniono, schowałby łeb w piasek, a nie odsyłał do redakcji żarty na poziomie gimnazjalisty. Swoją drogą, jak wygląda sytuacja prawna tego zarodka w klinice, który miał być implantowany byłej żonie? Czy to możliwe, żeby pan mógł np. sprzeciwić się oddaniu go innej parze? Albo, o zgrozo, ale chyba fantazja mnie ponosi – „przejąć” i implantować nowej partnerce, jeśli „mama biologiczna” nie chciałaby go użyć? Bo jakaś czwarta Kasia się kiedyś znajdzie, niestety, być może gotowa się na to zgodzić. Ew. pozostaje surogatka. Pytam, bo pan może mieć obsesję wręcz na punkcie swoich genów. Czy rodzice biologiczni (dawcy komórek) mają prawa 50/50 do zarodka przechowywanego w klinice? Ok, pogooglałam trochę www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,163229,31186072,sad-zezwala-rozwodce-na-in-vitro-wbrew-woli-bylego-meza.html Czyli można doprowadzić do zapłodnienia i urodzenia wbrew woli drugiej strony. A czy niezależnie od płci która o takie rozwiązanie wnosi? Creepy as fuck. Tak czy siak ogromnie współczuję wszystkim trzem kobietom, jechać z gnojem, moralne zero. Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 16:37 Masakryczna historia, co za typ. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 17:52 Nie rozumiem tylko, jaki problem ma żona z zapłodnionym zarodkiem. Chciała mieć dziecko, ma zarodek, dlaczego ma on być "do adopcji"? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 18:19 Żona pewnie miała chytry plan że będą wraz z mężem i dzieckiem tworzyć szczęśliwą rodzinę, nie przewidziała jedynie że rodzinny plan pana obejmował jeszcze inna panią oraz inne dzieci. Fachowo wybiera panie noszące to samo imię i dla dzieci też planował te same imiona żeby mu się nie myliło. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 18:24 Bo chyba zgoda partnera jest wymagana do implantacji. A teraz on pewnie się nie zgodzi choćby, żeby zrobić byłej na złość za nagłośnienie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 18:41 Ciekawa sprawa. A na adopcję też może się nie zgodzić? I wtedy zarodek idzie do kanalizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 22:08 Był kiedyś wątek o tym forum.gazeta.pl/forum/w,567,177965520,177965520,Bylo_juz_o_prawach_zamrozonego_zarodka_.html#p177966370 Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 18:44 To nie jest takie proste. W każdym razie ja jej współczuję bo została najbardziej oszukana. Żona, przeszła wiele żeby przygotować się do in vitro. Rozwaliła sobie organizm, doszła do wieku, w którym trudno zajść w ciążę i do tego nie może wykorzystać zarodka a jej mąż poszedl w długą i prowadza się publicznie ze znaną piosenkarką Która to jest w ciąży... Odpowiedz Link Zgłoś
precz_z_cenzorami_gazety Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 13:02 A nie pomyliły ci się Kasie? Bo to chyba ta dziennikarka ma zapłodnione jajo... No, albo może ja coś pokręciłam. Tyle tych Katarzyn, zapłodnień, prób in vitro, kochanek, żon, dzieci, kłamstw... Trudno się połapać. Mam nadzieję, że Moś się ocknie i pogoni diabła. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 16:15 precz_z_cenzorami_gazety napisała: > A nie pomyliły ci się Kasie? Z tego co zrozumiałam są trzy kasie. Kasia żona z próbami invitro Kasia dziennikarka z próbami invitro Kasia piosenkarka - obecnie w ciąży Możemy tylko mieć nadzieję że ostatnia Kasia jest w ciąży z kimś innym skoro najwyraźniej pan ma problemy z płodnością. Po co światu kolejny psychol? Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 16:25 Też o tym pomyslałam, że skoro zarówno żona, jak i kochanka miały problem z zajściem w ciążę i trzeba było uciec się do in vitro to najprawdopodobniej facet ma problem z płodnością. Więc może kwestia zarodka to nie taki koniec świata dla ex-żony, nawet jeśli Grabarczyk nie wyrazi zgody na transfer - może sama naturalnie zajdzie w ciążę z innym facetem, czego jej życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 16:27 Ale aktualna pani jest z nim w ciąży bez in vitro (chyba)? Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 16:32 Nie wiadomo (przynajmniej ja nie wiem). Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 16:37 anajustina napisała: > Ale aktualna pani jest z nim w ciąży bez in vitro (chyba)? A skąd wiemy, że na pewno z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Łukasz Grabarczyk 11.12.24, 14:17 Jeśli ciężarnej piosenkarce również proponował imiona dla dziecka Helena albo Leon, dziewczyna musi teraz czuć się strasznie. Nie wyobrażam sobie być w ciąży z kimś, o kim wychodzą takie kwiatki. Ale wiem, że bywa równie, niektóre stają murem i wspólnie udają, że ręka nie jest ich misiaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 23:23 > może sama naturalnie zajdzie w ciążę z innym facetem, czego jej życzę. W wieku 42 lat będzie jej ciężko naturalnie zaciążyć Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Łukasz Grabarczyk 12.12.24, 10:45 Chciała mieć dziecko, ale w pełnej rodzinie, chyba nic dziwnego w tym, że nie wie co robić, jak pan ją zostawił? Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 18:19 Typ już zamieścił oświadczenie, że artkuł i wszystko, co się teraz wokół niego dzieje, to zaplanowana przeciwko niemu akcja związana z jego trudnym rozwodem. Jakoś czuję, że Kasia Moś pozwoli się przekonać do tej narracji. Jakie to dziwne i straszne, że tacy ludzie kończą trudne studia i mają tak duży wpływ na życie i śmierć innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 18:43 > Jakie to dziwne i straszne, że tacy ludzie kończą trudne studia i mają tak duży wpływ na życie i śmierć innych osób. Ale w artykule nic nie napisali, że jest złym lekarzem/neurochirurgiem. Napisali tylko o jego wyczynach pozazawodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 18:45 To podobnie jak ten od Rosati. Też twierdzą, że jako lekarz jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 18:53 Ten od Rosati, to świetny był dla celebrytów. Szaraczków naciągał na niezwykle drogie i mało skuteczne procedury. Było sporo doniesień. Zresztą chyba tam na Woli już nie prowadzi biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 18:57 Nie wiem, nie chodziłam Pewnie jako nie-celebryta miałabym nawet trudność się dostać Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 20:15 Dostać mógł się każdy, tylko kasował jak za zboże. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 16:17 demodee napisała: > > Jakie to dziwne i straszne, że tacy ludzie kończą trudne studia i mają ta > k duży wpływ na życie i śmierć innych osób. > > Ale w artykule nic nie napisali, że jest złym lekarzem/neurochirurgiem. Napisal > i tylko o jego wyczynach pozazawodowych. Ale chciałabyś mieć takiego lekarza? Zaufalabys mu na tyle by się dać pokroić? Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 16:49 Ja miałam na myśli opisaną sytuację zachowania Grabarczyka względem rodziców chłopaka w śpiączce. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 17:08 dni_minione napisała: > Ja miałam na myśli opisaną sytuację zachowania Grabarczyka względem rodziców ch > łopaka w śpiączce. A to przegapiłam i nic na ten temat nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
helka.na.zakrecie Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 23:16 sueellen napisała: > Ale chciałabyś mieć takiego lekarza? Zaufalabys mu na tyle by się dać pokroić? ...Jakos kardiochirurg Garlicki nie miał problemu z pacjentami... Odpowiedz Link Zgłoś
sabinamalec Re: Łukasz Grabarczyk 26.03.25, 14:37 Kasia mos jest najglupsza z nich wszystkich, jeszcze go broni na swoich facebookach zamiast go pogonic gdzie pieprz rosnie. No ale z nia to koles wygral 6 w totka. Niezbyt sprytna, znana i bogata. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinamalec Re: Łukasz Grabarczyk 26.03.25, 14:40 Aha, Klauzula sumienia jest, czyli jak ja chce zrobic aborcje to lekarz ma prawo odmowic bo to jest niezgodne z jego sumieniem, ale doktorek oszust,mitoman i zapladniacz to nadal moze pacjentow operowac? Co ciekawe on jakims super doktorem nie jest, ma bardzo slabe opinie.kretacz i arogancki palant Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Łukasz Grabarczyk 09.12.24, 18:25 To jest współczesny świat mediów - w necie clickbajty, a w tv papierowi celebryci. Wchodząc do tv trzeba sobie stworzyć legendę, żeby wypaść jeszcze bardziej ekscytująco, niesamowicie i niezwykle. Czasy kiedy prezentowano teleekspresową galerię ludzi pozytywnie zakręconych minęły. Teraz trzeba szokować i przeciągać do ekstremum. Dlatego jak trafia się taki złoty temat, to riserczerom śniadaniówek kamień spada z serca, że znaleźli ciekawy temat i nie muszą siedzieć po godzinach. Nikt już nie chce sprawdzić tego głębiej, bo jeszcze się okaże, że jednak tematu nie ma i trzeba dalej szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Łukasz Grabarczyk 10.12.24, 23:28 www.instagram.com/p/DDALh2pg80s/?igsh=MWxlZGN1bTB6N21lYg== To jest ciekawe. Doda odpisała że ma tak samo, więc chyba chodzi o już-eks-partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Łukasz Grabarczyk 11.12.24, 09:02 Jesou Doda taka atencjuszka, że aż musiała się pod cudzą dramę podpiąć 🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Łukasz Grabarczyk 11.12.24, 12:03 Pan Grabarczyk pracuje w klinice Budzik prowadzonej przez Ewę Błaszczyk Dziennikarze przygotowujący ten artykuł zwrócili się do fundacji z pytaniami na jego temat. Nie odpowiadają; ciekawe czy tkwią w stuporze? czy nie widzą problemu? www.plotek.pl/plotek/7,154063,31534829,afera-wokol-szefa-kliniki-budzik-fundacja-ewy-blaszczyk-unika.html#do_w=399&do_v=1159&do_st=RS&do_sid=1725&do_a=1725&do_upid=1159_ti&do_utid=31534829&do_uvid=1733907003903&s=BoxOpImg6 Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Łukasz Grabarczyk 11.12.24, 12:16 feniks_z_popiolu napisał: . > > Nie odpowiadają; ciekawe czy tkwią w stuporze? czy nie widzą problemu? > > Gdybyś był szefem takiej fundacji, co byś odpowiedział? Ja bym pewnie odpowiedziała, że na chwilę obecną nie jesteśmy w stanie udzielić odpowiedzi na pytania czy coś w tym stylu i zamieściła lakoniczna notkę. Np: W związku z doniesieniami medialnymi, chcemy podkreślić, że nasza fundacja nieustannie kieruje się zasadami etyki, transparentności i odpowiedzialności. Na tym etapie nie komentujemy szczegółów sprawy, ale zapewniamy, że wszelkie nasze działania zmierzają do ochrony dobrego imienia fundacji oraz jej pacjentów. Czy to by cię usatysfakcjonowało? Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Łukasz Grabarczyk 11.12.24, 12:40 sueellen napisała: ....... > > Np: W związku z doniesieniami medialnymi, chcemy podkreślić, że nasza fundacja > nieustannie kieruje się zasadami etyki, transparentności i odpowiedzialności. N > a tym etapie nie komentujemy szczegółów sprawy, ale zapewniamy, że wszelkie nas > ze działania zmierzają do ochrony dobrego imienia fundacji oraz jej pacjentów. > Bardzo dobra sugestia zaproponuj im tę wersję tutaj @ masz : fundacja@akogo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Łukasz Grabarczyk 11.12.24, 12:51 feniks_z_popiolu napisał: > Bardzo dobra sugestia zaproponuj im tę wersję > tutaj @ masz : fundacja@akogo.pl > > Poinformuj ich, że mogą się do mnie zgłosić w sprawie konsultacji. Cena do negocjacji 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Łukasz Grabarczyk 11.12.24, 13:04 Negocjuj zatem Ja bym zrobiła to pro publico bono Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Łukasz Grabarczyk 11.12.24, 13:13 feniks_z_popiolu napisał: > Negocjuj zatem Ja bym zrobiła to pro publico bono No to dawaj 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Łukasz Grabarczyk 26.03.25, 16:41 To może jeszcze jeden puzelek do układanki. Generalnie przewija się tam nazwisko jego promotora, ale Grabarczyk też się raz pojawia i to w kontekście takim, jak czytamy. www.debata.olsztyn.pl/wiadomoci/olsztyn/7271-jak-uwm-zarabia-na-smiertelnie-chorych-na-sla-najnowsze-slajd-kafelek.html Odpowiedz Link Zgłoś