bywalec.hoteli 13.12.24, 22:46 Ma depresję ponoć. Musiała porzucić udział w show kucharskim z dnia na dzień. Smutna sprawa. Pewnie życie na najwyższych obrotach ciągle. Miejmy nadzieję, że się odbuduje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaki11 Re: Anna Starmach 13.12.24, 23:45 Wczoraj słuchałam wywiadu z nią na yt. Twierdzi, że podobno w pewnym momencie wysiadła, i przy tym jak o tym opowiadała, się nie dziwię. Jak każdemu życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Anna Starmach 14.12.24, 08:55 tak www.youtube.com/watch?v=IvkQOU-p-Rs&ab_channel=%C5%81adneBebe Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anna Starmach 14.12.24, 13:41 Dzięki. Czyli nadmiar zajęć i odpowiedzialności naraz ja wykończył Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Anna Starmach 14.12.24, 07:11 I dobrze, że zniknęła. Irytująca jest z tym swoim głosikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anna Starmach 14.12.24, 10:28 To nie słuchaj. Nie jest nic irytującego w jej głosie a wolę ją od chamskiej pijaczki gesslerowej. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac [...] 15.12.24, 01:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac [...] 15.12.24, 01:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anna Starmach 15.12.24, 02:05 Tania rada ostatnio wykazał się donosicielstwem na osobę która przez 20 lat nie miała bana co spowodowało dwumiesięcznego bana, więc taką osobę blokujemy. On próbuje się odrodzić zakładając nowe nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Anna Starmach 15.12.24, 08:17 Większego.niz ty kretyna nie ma tym forum. Gość ma już drugiego bana i to za swoje wyłącznie. Przewinienia. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Anna Starmach 16.12.24, 00:06 magdallenac napisała: > Jeszcze raz bo mi ucięło. O co chodzi? Co chwilę natykam się na posty w tym sty > lu co powyżej i chyba wychodzą one z różnych nicków? Czy to tania rada? Mamy t > eraz na forum kilku tanich? Proszę o wyjaśnienie, długo mnie tu nie było. Lubię Cię czytać Magda, wspaniałe prowadzony blog. Szkoda że tu bywasz rzadko. Jedna z fajniejszych babek na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Anna Starmach 15.12.24, 08:52 Już się bałam, że się nie przelogowałaś 🙀 Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Anna Starmach 15.12.24, 14:33 bywalec.hoteli napisał: > To nie słuchaj. Nie jest nic irytującego w jej głosie a wolę ją od chamskiej pi > jaczki gesslerowej. Musiałabym TV wyłączyć, bo jest gwiazdą reklamy proszku i piszczy co kilkanaście minut. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Anna Starmach 14.12.24, 13:46 Słyszałam jakiś fragment i naprawdę sie dziwię, że w podłogu wróciła przed kamery. Dla mnie jajko jurorka była mega słaba, praktycznie sama nie potrafiła skleicić dwóch sensownych zdań tylko powtarzała po Michelu i Magdzie. Coś jak Małgorzata Foremniak w talent show. Jakubiak dużo lepiej przekazywał opinię i ocenę. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Anna Starmach 14.12.24, 15:39 Jest kompletnie bezbarwna, kolejne niebo baby które zrobiło karierę dzięki nazwisku ojca. Współczuje jej depresji i tak szybkiego powrotu do pracy ale gdyby nie nazwisko nie wygrałaby masterchefa i nie byłoby tej całej kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Anna Starmach 14.12.24, 15:51 Depresja nie wybiera, sporo osób ma, nie każdy mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Anna Starmach 15.12.24, 14:39 kozica111 napisała: > Depresja nie wybiera, sporo osób ma, nie każdy mówi. Ciekawe czy ta depresja była wcześniej, czy zaczęła się jak ją wywalili z TVN-u jak większość ulubieńców Miszczaka? Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Anna Starmach 14.12.24, 20:32 Bardzo jej współczuję, ale kurcze..... naprawdę trzeba było tak zasuwać? Piątek, światek i niedziela? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anna Starmach 14.12.24, 21:51 Każdy człowiek który odniesie sukces tak zasuwa, czy to w biznesie czy w muzyce czy w kinie czy w sporcie czy w nauce. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Anna Starmach 14.12.24, 21:56 Nie, nie każdy. Niektórzy znają umiar, a nie którzy do bólu wyciskają swoje 5 minut (zobacz na gwiazdki jednej piosenki, biorą wszystko i wszędzie). Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anna Starmach 15.12.24, 14:41 Nie ma tak łatwo, że 5 minut robisz o odcinasz kupony Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Anna Starmach 15.12.24, 15:14 Wiadomo. Ale jeśli zarobisz trochę więcej to możesz na spokojnie zastanowić się, co chcesz robić, żeby to było i w miarę dochodowe i nie obciążające psychicznie. Niektórzy mówią, że depresja albo zaburzenia lękowe, takie jak ja miałam, zdarzają się po to, zeby pokazać co w naszym życiu jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Anna Starmach 14.12.24, 22:30 Jasne, że nie trzeba było, ale to jest takie "jakby człowiek wiedział, ze się przewróci to by sobie usiadł". Ona tak czuła, miała jakąś swoją presję i pewnie, że dziś wie, że w którymś momencie przegięła ale wie dziś, wtedy myślała inaczej i mniej rozumiała. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Anna Starmach 15.12.24, 12:12 Sorry, ale lecieć do roboty kilka dni po porodzie, to naprawdę nie trzeba czasu, żeby wiedzieć, że to nie jest normalne. I to raczej nie był przypadek, że nie miała z czego żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje_50 Re: Anna Starmach 14.12.24, 21:40 Obejrzałam tę rozmowę, o której piszecie i bardzo mi jej szkoda. Zawsze robiła wrażenie takiej perfekcyjnej, idealnej, a tu niespodzianka. Jak widać nawet pieniądze, dobre pochodzenie, uroda, szczęśliwa rodzina, nie gwarantują tego, że nie będziesz mieć depresji. Dobrze, że o siebie zadbała, kibicuję jej w powrocie do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
pupu111 Re: Anna Starmach 14.12.24, 21:48 Serio was obchodzą celebryci? Kojarzę o kogo chodzi, to córka jakichś bogaczy, trochę mnie drażnił jej przesadny uśmiech. Niedobrze mi sie robi, jak widac w kołko kilka osób na krzyz w tej tv, większosc ani mądra ani utalentowana. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje_50 Re: Anna Starmach 14.12.24, 21:52 Co za durny wpis. Córka jakichś bogaczy? Kobieta od lat pracuje na swój wizerunek i nazwisko, ale mogłaby nawet zapitalać 24/h przez 7 dni w tygodniu, a i tak znajdzie się jakaś Karyna spod Lublina z opinią, że to córka bogaczy Odpowiedz Link Zgłoś
pupu111 Re: Anna Starmach 14.12.24, 21:58 Bo to prawda. Lepiej aby programy prowadzili ludzie co są naprawdę utalentowani, a nie na zasadzie że rodzic załatwi pracę. Z aktorami jest to samo. Nic ciekawego do powiedzenia ta kobieta nie miała, nie ma charyzmy, tylko głupkowaty usmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Anna Starmach 14.12.24, 22:51 z opinią, że to córka bogaczy To nie jest opinia, tylko fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Anna Starmach 15.12.24, 16:32 Bo to jest córka bogaczy i gdyby nie forsa starych, to skończyłaby zawodówkę gastronomiczną, a nie Le Cordon Bleu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaktolecialo Re: Anna Starmach 15.12.24, 08:05 Ja ją odbierałam jakby była za szkłem, w lęku, bez kontaktu ze swoimi emocjami, stąd nadużywanie siebie, perfekcjonizm, chowanie się za uśmiechem. Jeśli rzeczywiście tak było, to nie dziwię się depresji. Depresja wbrew pozorom może być rozwojowa dla człowieka. Pokazuje, że dalej się tak nie da. Życzę jak najlepiej. Rozmowy nie oglądałam, ale zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Anna Starmach 15.12.24, 18:29 Jest tu parę co nieźle trolluje. Ty też niezbyt jak takie rzeczy poruszasz na tym forum. A nie masz zupełnie racji. Czasami żal ściska. Odpowiedz Link Zgłoś