tanebo0001 20.12.24, 22:14 CZY ŁADNI LUDZIE MAJĄ ŁATWIEJ? JAK ATRAKCYJNOŚĆ LUB JEJ BRAK WPŁYWA NA ŻYCIE Ciekawy film. Burzy mit że ładnym jest łatwiej. I muszę przyznać że sporo w tym racji. Szczerze mówiąc do własnej atrakcyjności mam stosunek ambiwalentny. A tym bardziej do cudzej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk345 Re: Atrakcyjność 20.12.24, 22:32 >Szczerze mówiąc do własnej atrakcyjności mam stosunek ambiwalentny Odpowiedz Link Zgłoś
ministra_prawdy Re: Atrakcyjność 20.12.24, 22:46 Ile ty masz lat chłopie, 40? Wyjdź z piwnicy i zrób coś realnego - nie wiem, przytnij komuś trawnik, albo zajmij się remontami domów/serwisem samochodów. To, co obecnie najbardziej kobiety odstręcza, to piwniczak zanurzony w jutubach bez realnego życia, a nie to, czy masz zakola bardziej. Jesteście redpilowcy absolutnie obrzydliwi i odstreczający z tym, że przejmujecie stare feministyczne narzekania na to, że faceci zwracają uwagę tylko na urodę. W przypadku kobiet to prawda, w przypadku was to zwykłe usprawiedliwianie swojej własnej całkowitej porażki w dziedzinie bycia człowiekiem. Nikt mnie nie chce, bo jestem brzydki, a nie dlatego, że jedyne co robię, to oglądam całe dnie jakiś szit nabijąc innym kabzę. Odpowiedz Link Zgłoś
blahblah2 Re: Atrakcyjność 20.12.24, 23:02 To napisał facet😂 jeszcze ta ankieta🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Atrakcyjność 20.12.24, 23:06 youtu.be/92NIDBiWlrY?si=H6s5eOQWuGPIbCQ8 Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Atrakcyjność 20.12.24, 23:07 Po pierwsze - czy ty wiesz ile zarabiają youyuberzy? Po drugie - film nie ma nic wspólnego z red pillem a wnioski są wręcz przeciwne. Odpowiedz Link Zgłoś
ministra_prawdy Re: Atrakcyjność 20.12.24, 23:25 tanebo0001 napisał: > Po pierwsze - czy ty wiesz ile zarabiają youyuberzy? Nie masz szans. Też oglądam jutuba, tłicza i widzę przeciętnych gości z wąsem i zakolami robiących karierę, ale porzuć te marzenia - nie masz odpowiednich predyspozycji, jak 99% procent ludzi. Dla reszty pozostaje przyjecie do wiadomości tego, czym jest rzeczywistość, a to jest najtrudniejsze. Faceci chcą kobiety gotującej i ogarniającej dom, kobiety chcą faceta z jakimś praktycznym fachem w ręku, który zapewnia przeżycie. Jesli tylko oglądasz jutuba nie mając szans na zostanie jutuberem, to zakola są twoich najmniejszym problemem. Porąb gdzieś drewno, pospawaj coś w fabryce, wytłocz jakieś śruby na tokarce - dziesiątki Ukrainek gotujących ruskie pierogi będzie chciało wejść z tobą w interakcję bez względu na zasięg twoich zakoli. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Atrakcyjność 20.12.24, 23:27 Oj tam. Skoro Pasut znajduje chętnych do oglądania... Odpowiedz Link Zgłoś
ministra_prawdy Re: Atrakcyjność 21.12.24, 00:06 tanebo0001 napisał: > Oj tam. Skoro Pasut znajduje chętnych do oglądania... Możesz zrobić patostreama, skoro nie chce ci cię rąbać drewna, ale obawiam się, że nawet tego nie chce ci się zrobić - kobiety wyczuwają, że nie tylko niczego nie robisz, ale też nic ci się nie chce robić, nawet tego, aby na livie chlać wódę etc. Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Atrakcyjność 20.12.24, 23:09 Nie chce mi się tego oglądać w całości ale trafiłam na fragment z którym nie do końca się zgadzam, dziś kobiety są wyjątkowo rywalizujące i skanują ustawiając inne i siebie w hierarchii atrakcyjności ktora wyżej i bardzo wysoka atrakcyjność nie tyle wywołuje agresję co wycofanie albo nawet jakiś rodzaj podziwu, agresję i też pogardę wywołują u brzydkie kobiety.panie owszem zazdroszczą sobie urody i na tym polu jest największa rywalizacja ale to nie czasy szkolne gdzie będą agresywne wprost dla konkurencji, bić się czy wyzywać w dorosłym świecie to wygląda inaczej, otwarta agresja hest wobec brzydkich kobiet bo traktuje się je niżej w kobiecej hierarchii a piękne ogrywa się inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Atrakcyjność 20.12.24, 23:14 Ps żeby startować do kogoś z otwartą agresja to przede wszystkim musisz siebie stawiać i oceniać na tym samym poziomie a nie niżej, dotyczy to nie tylko urody. Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Atrakcyjność 20.12.24, 23:23 i ten fragment o autoprezentacji czyli picunku że doceniany jest wysiłek zadbanie a nie uroda sama w sobie jest ciekawy, wydaje mi się że kiedyś im ktoś wyglądał na poświęcającego urodzie dużo czasu tym oceniało się go ogólnie słabiej ale teraz ten wysiłek daje nieporównywalnie lepszy efekt kiedyś tylko odstrojenie Odpowiedz Link Zgłoś
g.ruu Re: Atrakcyjność 20.12.24, 23:22 Nieustająco mnie intryguje, w jakim ty środowisku żyjesz. Wyobrażam to sobie jako połączenie jakiegoś reality show typu damy i wieśniaczki z blokiem socjalnym w którym Karyny na zasiłkach rywalizują na długość rzęs Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Atrakcyjność 20.12.24, 23:25 Z 10% nie zwraca uwagi na wygląd w mojej bańce i takich ludzi zawsze przyciągałam, taka jest moja symulacja i nie wiem jak mam czerwiec z krynicy tego doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Atrakcyjność 20.12.24, 23:27 Wolałabym normalnych ludzi a mam bardzo dużo powierzchownych Odpowiedz Link Zgłoś
g.ruu Re: Atrakcyjność 20.12.24, 23:30 Dlatego mnie zastanawia gdzie ty żyjesz, bo normalne środowisko to nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Atrakcyjność 20.12.24, 23:49 Mnie zastanawia skąd u ciebie te jazdy, niskie poczucie wartości związane z wyglądem skoro nie byłaś i nie jesteś poddawana ocenie i presji bo ludzie w twoim otoczeniu wyznają inne wartości Odpowiedz Link Zgłoś
g.ruu Re: Atrakcyjność 20.12.24, 23:54 Nie mam niskiego poczucia wartości. Kto ma mnie poddawać presji? Sąsiedzi? Sprzedawcy w sklepach? Znajomi? I jakiej presji - ej, bądź ładniejsza bo nie będziemy się z tobą bawić? Przecież to śmieszne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Atrakcyjność 21.12.24, 00:01 Przecież w przypływach szczerości pisałaś tu że oceniałaś się zawsze jako niw atrakcyjna że masz nieładną twarz i kompleksy.ze zrobiłaś ciało bo tu czułaś sprawczośc, taki opis zapamiętałam mniej więcej wrzucałaś zdjęcia ciała czyli temat nie jest dla ciebie neutralny Odpowiedz Link Zgłoś
g.ruu Re: Atrakcyjność 21.12.24, 15:55 A co ma jedno do drugiego? Nie każdy jest atrakcyjny, ale nie uważam się z tego powodu za mniej wartościową. I nie zauważyłam, żeby to stanowiło problem dla otoczenia. Zresztą, co jest nawet w tym filmie podkreślone, większość ludzi jest przeciętna. Odpowiedz Link Zgłoś
ministra_prawdy Re: Atrakcyjność 21.12.24, 00:12 g.ruu napisała: > Nie mam niskiego poczucia wartości. Wróciła 🥰 Znowu będziemy mogli się przekonać, że nie ma niskiego poczucia własnej wartosci, bardzo dużo ćwiczy na siłowni oraz już nie jest gruba. Dlaczego mielibyśmy być tego ciekawi - nadal nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
g.ruu Re: Atrakcyjność 21.12.24, 15:55 A dlaczego mielibyśmy być ciekawi patolskich klimatów w twoim domu rodzinnym, twojego nieodpowiedzialnego seksu i problemów twojego bękarta? Odpowiedz Link Zgłoś
ministra_prawdy Re: Atrakcyjność 21.12.24, 17:11 g.ruu napisała: > A dlaczego mielibyśmy być ciekawi patolskich klimatów w twoim domu rodzinnym, t > wojego nieodpowiedzialnego seksu i problemów twojego bękarta? Ty mi powiedz dlaczego jesteś tym zainteresowana, bo to ty to wywlekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Atrakcyjność 21.12.24, 21:34 Nawet w przypadku kobiet to nie jest prawda, Dużo więcej prawdy ma powiedzenie (odnoszące się też do mężczyzn): każda potwora znajdzie swego amatora. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Atrakcyjność 21.12.24, 21:39 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 leża i kwicza. Ale w sumie to prawda. Jedyny związek jaki stworzyłem był z potworą. Ale w sumie to psycholog miała rację. Gdybym nie zmarnował tej szansy byłoby inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Atrakcyjność 20.12.24, 23:44 Hmmm. Prawie połowa ematek uważa się za nieatrakcyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Atrakcyjność 21.12.24, 13:01 A dlaczego nie dałeś odpowiedzi "do swojej urody mam stosunek ambiwalentny"? Teraz sam odpowiedz na swoją ankietę. Mam młodego, 20+, rudego sąsiada. Ma śliczną dziewczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Atrakcyjność 21.12.24, 13:12 1h oglądania pani o irytującym głosie? Nie, tanebo. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Atrakcyjność 21.12.24, 13:42 Tanebo, a może być to swoje dziewictwo wystawił na licytację na rzecz WOŚP? Taka luźna myśl... Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Atrakcyjność 21.12.24, 16:58 Nie, tam gdzie odbywają się licytacje. Może YT ci podpowie jak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Atrakcyjność 21.12.24, 14:24 Ludzie, w tym krewni uważają mnie za nieatrakcyjną ale to tak zdanie ogółu, jak wrażenia jednostek i wszystko zależy od dnia, sytuacji, otoczenia u każdego z nas. Jedno jest pewne - nie zamierzam się poddawać operacjom, by usunąć z głowy CZYJEŚ wizje mnie, CZYJŚ niesmak, CZYJEŚ mdłości, bo to CZYJŚ, NIE mój problem. Nie będą opinać mnie cudze, ciasne opinie, bez względu na ich drastyczność, przesadę czy dotkliwą prawdę. Atrakcyjne mamy być pierwotnie same dla siebie, wtedy rozchodzi się pole przyciągania innych Atrakcyjność musi być najpierw także wewnętrzna, wtedy promieniuje zewnętrze. Atrakcyjność polega również na zmianach, rozwoju, przeobrażeniach, etapach transformacji ciała wraz ze świadomością. Nie na gotowej skórce, nakładce do założenia. Ktoś wychowany w atmosferze Miłości i szacunku nigdy nie straci wiary w siebie i nie wyrazi zgody; na obniżanie swojej wartości. I nie ma kobiet nieatrakcyjnych - są niedoinformowane, niedoinwestowane, niepewne siebie t5, współzależne od socjo-osadów i płaskich osądów. Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Atrakcyjność 21.12.24, 14:38 Jeśli chcesz byc dobrze odbierana i dopasowana a nie jest tajemnicą że takim ludziom jest łatwiej, to korzystnie jest być nastaranym, zadbanie, wizerunek i atrakcyjna energia czyli zachowanie, ton głosu sa najważniejsze, nie potrzeba wyjątkowej urody i wygranej na loterii genowej, pani z irytującym głosem to potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Atrakcyjność 21.12.24, 14:56 Jasne Mój głos też jest irytujący, i jakoś muszę nim operować. Wszystko jest kwestią energii, podejścia i starań. Na urodzie nigdy mi nie zależało, wolałabym mieć 1 z najpiękniejszych głosów na świecie, żeby dawać ludziom nim radość. Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Atrakcyjność 21.12.24, 16:00 Atrakcyjność to kwestia gustu i sexappealu. Ja chodzę za kobietę atrakcyjną, nawet bardzo...teraz kiedy już schudłam paręnaście kilo, podobam się sobie coraz bardziej. A robię to dla siebie i dla tej wymarzonej pary spodni, które kiedyś nosiłam i mam nadzieję jeszcze schudnąć do nich😀. Mój mąż z kolei kocha kobiety pełne i gdybym była dwa razy pełniejsze,niż byłam- toby dopiero dla niego było to 🤣 Jedna z jego byłych dziewczyn ( znam ja ,pracowaliśmy kiedyś razem) to jest prześliczna, bardzo tega brunetka, przesympatyczna i naprawdę kochana, ciepła dziewczyna... Wspominałam tu kiedyś moja niegdysiejszy koleżankę z pracy, młodą, może i ładna,acz już z nieco przywiedlym cialem i czerwona buzia( byla uzalezniona od alkoholu). Z reka na sercu, chcualabym miec w zyciu choc 1/100 tego powodzenia u mezczyzn, jakie miala ona... Jak ona to robiła? Ano sama widziałam tabuny naprawdę atrakcyjnych mężczyzn oceniających się za nią ,jak młode psiaki. Odpowiedz Link Zgłoś