zziutka 02.01.25, 22:58 Pojemna, kolor fajny.... brać czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engine8t Re: Torba... fajna? 03.01.25, 01:12 taki-sobie-nick napisała: > Z czego? Zobacz z czego sa LV zrobione.. z PCV czyli plastiku oczywiscie ale wystarczy dobry markieting i narod kupi za tysiace Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Torba... fajna? 03.01.25, 01:39 taki-sobie-nick napisała: > Z czego? Materiał: Poliester, Poliuretan ccc.eu/pl/torby/torby-damskie/torebka-gino-rossi-wen-2-camel?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=%5BPL%5D%5BP%5D%5BSEARCH_PMAX%5D_Torby&utm_id=16661245121&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAj9m7BhD1ARIsANsIIvAS1ptJpdLcr0igmi9aOfCK01C2spTa85nWI2Ch8gEPI9liFLs_zxoaAvrsEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Torba... fajna? 02.01.25, 23:07 zziutka napisała: > Pojemna, kolor fajny.... brać czy nie? Na zakupy idealna. Dużo ziemnaków wejdzie. Brać! Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Torba... fajna? 03.01.25, 00:22 Cienkie ucha, a torba pojemna, będzie kusić, żeby zapakować wykorzysta pojemność, a potem ucha będą się wrzynać w ramię. Albo się urwą. Ale jeśli umiesz nosić w dużej torbie trzy rzeczy na krzyż i nie przeszkadza Ci brak "życia wewnętrznego", to bierz. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Torba... fajna? 03.01.25, 00:26 To samo pomyślałam, uszy będą się wrzynać w ramię. Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Torba... fajna? 03.01.25, 01:07 eva_evka napisał(a): > To samo pomyślałam, uszy będą się wrzynać w ramię. Na siłę może i się da nosić tę torbę na ramieniu ale jak to będzie wyglądać o wygodzie nie wspominając. www.splendi.pl/produkty/detal/damskie/gino-rossi-torebka-wen-2-brazowy-bog76gnledm/ Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Torba... fajna? 03.01.25, 01:27 O ile nie ma jakichś kilku kieszonek w środku to dla mnie jest jak siatka na zakupy. Niczego bym tam nie znalazła, gdzie klucze, telefon, no wieczny bałagan i wkurzanie się. Ale jak ci odpowiada to ja bym kupiła. To tobie ma odpowiadać a nie mi czy innym ematkom. No i nie jest droga. A kolory to też każdy lubi inne. Zawsze wychodzę z założenia że jak mnie coś urzekło zakupowo to po prostu kupię. A jak przez internet to zawsze można zwrócić i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Torba... fajna? 03.01.25, 01:37 minerallna napisała: > O ile nie ma jakichś kilku kieszonek w środku to dla mnie jest jak siatka na za > kupy. Liczba komór 3 Liczba kieszeni zamykanych na zamek 1 ccc.eu/pl/torby/torby-damskie/torebka-gino-rossi-wen-2-camel?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=%5BPL%5D%5BP%5D%5BSEARCH_PMAX%5D_Torby&utm_id=16661245121&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAj9m7BhD1ARIsANsIIvAS1ptJpdLcr0igmi9aOfCK01C2spTa85nWI2Ch8gEPI9liFLs_zxoaAvrsEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Torba... fajna? 03.01.25, 02:20 Miałam kiedyś podobny fason, i identyczne uszy. Po których zostały dwie wyrwy( skutek wyjścia do kuszącej biblioteki Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: Torba... fajna? 03.01.25, 09:09 ładny, klasyczny kolor, forma też, na NIE: mocowanie uszu, jakieś dziwaczne guziki a juz całkowice dyskwalifikujace PVC myslalam, ze gino rossi ma tylko skóre to już ta lepsza, choć ja wole skóre saffiano Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Torba... fajna? 03.01.25, 10:02 Ja nie lubię takich cienkich rączek. Mi się szybko wycierają z czegokolwiek by nie były. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Torba... fajna? 03.01.25, 10:08 Torba estetyczna. Z czego zrobiona? Czy jest zamykana na zamek błyskawiczny? Co masz Zamiar w niej nosić? Jeśli odpowiedzi na te pytanka ciebie usatysfakcjonują to bierz. Jeszcze kilka lat temu jak czytałam o emamach z plecakami to się pod nosem uśmiechałam patrząc na moją torebki. Teraz sama noszę właściwie tylko plecaki (ładne) a torebki uważam za bardzo niewygodne. Co chwilę zsuwają się z ramienia, ucha się wrzynają w ramię czy przedramię, duże torebki noszone na przedramieniu sprawiają że człowiek wygląda jak idiota z ta ręka wiecznie zgięta… jestem na nie Odpowiedz Link Zgłoś
zziutka Re: Torba... fajna? 03.01.25, 10:13 Torba spełnia wszystkie moje wymagania. Jest na zamek, ma kieszonki, nigdy nie noszę załadowanej torby. Kilka rzeczy potrzebnych przy sobie. Sama w sobie jest lekka i mnie urzekła od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Torba... fajna? 03.01.25, 10:14 No to co cię interesuje opinia obcych bab i informacja czy by brały czy nie. Ty Bierz. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Torba... fajna? 03.01.25, 14:22 Plastik brzydko się starzeje. W tej cenie kupisz szopperkę ze skóry. Odpowiedz Link Zgłoś