zapomnialosiehehe1 21.01.25, 13:13 Co robice/myslicie sobie gdy przylapujecie np. kolege z biura, takiego z ktorym nie macie nic do czynienia za bardzo, inne dzialy. Ale facet sie na was ciagle gapi z ukrycia. Albo I jawnie. Zareagowalybyscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadfael Re: Facet sie gapi 21.01.25, 13:17 A ja bym sobie dziś zjadła dobrego bigosu. Jakoś tam mnie naszło. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Facet sie gapi 21.01.25, 18:42 Ja bym zjadła jakąś lekką chińszczyznę Warzywka, mięsko, mniam 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
czekamnawiatr Re: Facet sie gapi 23.01.25, 19:26 Nie. Na pewno nie. To JA bym sobie zjadła bigosu a nie Ty. Bigos za mną chodzi id miesiąca. Ba, chodzi- on mi siedzi na karku i dyszy. Tylko mi się robić nie chce dla jednej osoby, u nas bigos jadam tylko ja Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka.x Re: Facet sie gapi 23.01.25, 22:33 Po tym bigosie można mieć niezłe bąki, wystarczy puścić jednego przy facecie i już nie będzie zainteresowany . Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Facet sie gapi 21.01.25, 13:20 Myślę że się we mnie zakochał, oczywiście. Rozpinam trzy guziki bluzki, rozchylam usta i robię maślane oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Facet sie gapi 21.01.25, 14:25 …ale wpadł Ci w oko? Szukasz kogoś? On jest wolny? Jeśli nie, to nic bym nie robiła, nawet schodziła z linii wzroku. Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Facet sie gapi 21.01.25, 14:27 Pytam "co się gapisz", on mówi "po to mam oczy" i idziemy do klasy, bo pani czeka Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Facet sie gapi 21.01.25, 14:28 Myślę, że otworzyłabym z impetem szeroko okno, żeby spadł z tej drabiny, z której mnie podgląda. A potem pocieszała, przytulając jego połamane członki do swej piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Facet sie gapi 21.01.25, 14:29 Zlituj się, na ciebie się nigdy nikt nie gapil i nigdy nie będzie. Zaakceptuj to ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Facet sie gapi 21.01.25, 15:03 Przenosisz swoje wlasnie kompleksy na mnie. To nie ja desperacko pisalam o "papierach na urode" , zeby przekonac ludzi, ze jakos wygladam Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Facet sie gapi 21.01.25, 15:11 Ty nigdy nikogo nie przekonasz, że jakoś wyglądasz, dlatego zasmiecasz forum swoimi desperackimi watkami. A ja nie muszę nikogo przekonywać, kompleksow akurat nigdy nie miałam. A ty wciąż i wciąż osmieszasz się takimi samymi żałosnymi watkami co tylko pokazuje czego ci brakuje ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Facet sie gapi 21.01.25, 15:29 No wlasnie pisze, ze faceci sie na mnie gapia, boli cie to? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Facet sie gapi 21.01.25, 17:45 zapomnialosiehehe1 napisała: > No wlasnie pisze, ze faceci sie na mnie gapia, boli cie to? Zazdrości ci powodzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Facet sie gapi 21.01.25, 18:47 Jakby się na ciebie ktokolwiek i kiedykolwiek gapil to byś przywykla ma tyle by nie zwracać na to uwagi ☺ Bawi mnie twoja żałosna desperacja ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Facet sie gapi 21.01.25, 20:27 Od najwczesniejszych lat wzbudzalam duze zainteresowanie plci przeciwnej, wiec przywyklam do uwagi. Co innego jednak , gdy w srodowisku zawodowym jakis jegomosc mnie obserwuje patrzac sie natarczywie. To krepujace. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Facet sie gapi 21.01.25, 22:05 Nie oszukuj się, nikt nigdy nie był tobą zainteresowany i doskonale o.tym wiesz. I świadczą o tym te twoje wszystkie żałosne wataski. 20 desperackich wątków temu może bym uwierzyła, że kiedykolwiek kogoś miałaś, teraz nie ma na to szans 😂 Serio, ty nie zachowujesz się jak osoba, która ma powodzenie tylko jak no life przezywajacy każde słowo czy spojrzenie sprzed 20 lat. Kobiety, które wzbudzają zainteresowanie od lat nastoletnich nie zwracają uwagi na takie rzeczy. No chyba że gapilby się ktoś z 100 najbogatszych albo najbardziej hot 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Facet sie gapi 23.01.25, 22:41 To ty jesteś gapiącym się kolesiem. Zakładasz wątki jako kobieta, bo w realu cię ignorują? Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Facet sie gapi 24.01.25, 13:18 zapomnialosiehehe1 napisała: > Od najwczesniejszych lat wzbudzalam duze zainteresowanie plci przeciwnej, Chcesz powiedzieć, że już na porodówce ubrany na niebiesko mieszkaniec sąsiedniego inkubatora, popatrywał na ciebie wymownie? Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Facet sie gapi 21.01.25, 15:12 Może miałaś coś na twarzy - pandę wokół oczu,co ostatnio jakaś formka przeżywała Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Facet sie gapi 21.01.25, 16:04 Bo to może być molestowaniem: Sexual Harassment and You - Saturday Night Live Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Facet sie gapi 21.01.25, 16:21 www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,163229,30441812,kasia-kucewicz-psycholozka-natarczywe-wpatrywanie-sie-w-kogos.html?disableRedirects=true Odpowiedz Link Zgłoś
zyciemniekocha2000 Re: Facet sie gapi 21.01.25, 18:01 Ja tez w podstawowce mialam takich kilku 2/3 co sie gapili Ja bylam niesmiala a kolezanki sie smialy Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Facet sie gapi 21.01.25, 17:57 Niech się gapi. Zwisa mi to i powiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
lignum-vitae Re: Facet sie gapi 21.01.25, 18:53 Są tu buty, których śpiew byłby milszy pani uszom. Odpowiedz Link Zgłoś
ameliya_85 Re: Facet sie gapi 21.01.25, 19:08 ja mialam takiego ... patrzyl sie tak natarczywie i tak caly czas ze zaczelam czuc sie z tym bardzo zle. Trwalo to moze z pol roku (widywalam go ok. 2 - 4 razy w tygodniu). Pewnego dnia przestal sie patrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
ameliya_85 Re: Facet sie gapi 21.01.25, 19:11 Nadal pojawial sie obok mnie ale juz totalnie mnie ignorowal. Do tej pory nie wiem o co mu chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Facet sie gapi 21.01.25, 20:28 Moze uznal, ze zmieni taktyke, skoro gapienie sie nic nie dalo. Albo poznal jakas kobiete I odpuscil Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Facet sie gapi 21.01.25, 23:35 a ty z Belgii ne jestes czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
maly_fiolek Re: Facet sie gapi 22.01.25, 09:23 W moim wieku? Wyciągnełabym komórkę żeby zobaczyć czy nie mam czegoś na twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś