trzydziestolatka80 15.02.25, 09:09 Komu jest w nich dobrze? Na pewno nie Kasi, a przecież jest piękną kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ritual2019 Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 10:02 Ta kobieta na zdjeciu wg mnie jest przecietna, nie piekna. Ona nawet nie jest ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 10:12 Dokładnie, jest przeciętna, dziwne oczy, chyba po nieudanych poprawkach, ale zbyt małe i zbyt blisko osadzone Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 10:36 Tak, Warnke zdecydowanie lepiej wyglądała przed opercją powiek. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 10:42 Ojej, kto jej to zrobił? Powinna wywalczyć spore odszkodowanie Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszka_leila Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 11:10 Ma wyjątkowo spaprane te powieki, no ale co ma teraz biedna poradzić. Tego się nie da poprawić chyba, może być tylko gorzej. Swoją drogą zastanawiam się, skąd ta obsesja opadającej powieki- Warnke miała piękne oczy, pomimo lekko opadającej, ale to było właśnie w tych oczach piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 11:24 Jej przykład mnie wyleczył z chęci poprawki, a mam powieki o wiele bardziej opadające. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 11:36 Ja nigdy nie miałam takiej chęci, bardzo źle reaguje gdy ktokolwiek zbliża się do moich oczu. Może w poprzednim wcieleniu też mnie tak skrzywdzili ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 15:43 No widzisz, to nie dajmy się skrzywdzić ponownie ☺ Ja nawet kropli do oczu unikam, teraz jest lepiej, ale w dzieciństwie to dwie osoby mnie trzymały, trzecia wpuszczala krople ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Moda na cienkie brwi 16.02.25, 08:48 e tam, ja robiłam i jest mega efekt Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Moda na cienkie brwi 16.02.25, 09:43 super efekt!! mega ladnie teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 16:58 Strasznie mi jej szkoda. Ona była przed poprawkami przepiękną kobietą, jestem fanką tego typu urody. Inna sprawa, że jakby jej twarz jest jakby opuchnięta/ ma kształt jak u Marianny Sch coś tam- od czego się to bierze? Wygląda jakby ktoś wziął wate i coś ta formował. To jakieś zabiegi czy choroba? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 10:19 Jest bardzo ładna, bo jej twarz coś wyraża, jest przeciwieństwem bezmyślnej lalki. Nie mam pojęcia, kim jest ta pani, ale chciałabym z nią rozmawiać (to wielki komplement, bo rozmawiam zawodowo i poza pracą zdecydowanie wolę milczeć i nie słuchać). Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 10:31 Tak z ciekawości: co wyraża jej twarz? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 11:10 Między innymi leciutka kpinę. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 11:39 Fajnie, że czyjaś twarz wzbudza w Tobie ciekawość i chęć poznania, ale cała reszta („coś wyraża”, „nie jest bezmyślną lalką”, „jej mina wyraża leciutką kpinę”) to już czyste projekcje, które nie mają absolutnie nic wspólnego z rzeczywistością… Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 11:50 Dokładnie, tym bardziej, że ta mina to raczej wyraz nieudolności chirurga plastycznego ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 20:20 nangaparbat3 napisała: > Między innymi leciutka kpinę. > Raczej błędy chirurga Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 20:26 Nie wiem. Nie mam pojęcia, jak ta pani wyglądała dawniej, na tym konkretnie zdjęciu ingerencji chirurga nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 10:42 nangaparbat3 napisała: > Nie mam pojęcia, kim jest ta pani, ale chciałabym z nią rozmawiać (to wielk > i komplement, bo rozmawiam zawodowo i poza pracą zdecydowanie wolę milczeć i ni > e słuchać). > Wow, a kim ty jestes ze twoja chec rozmowy z kims powinna byc odebrana jako konplement?🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 11:09 Nie chodzi o to, kim jestem, tylko o to, że nie bardzo mi się chce gadać z kimkolwiek. Więc jeśli się chce, to znaczy, że uważam go za kogoś wyjątkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 20:25 To prawda, można się rozczarować, ale w tym wypadku jestem gotowa podjąć ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 11:42 Masz na myśli twarz przed operacjami czy po? Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 10:27 A komu ładnie było w grubych czarnych jak smoła krechach, moda się zmienia, niteczki byly modne dlugie lata i to kilka razy na przestrzeni ostatnich 100 lat. Mi się nie podoba, tak jak brak brwi albo brwi w kolorze jasnego blondu, natomiast wszystkie mogę sobie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 10:59 A jak ta pani wygląda w grubych? Wg mnie ma normalne odpowiednie do jasnych włosów Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 11:22 Najlepiej nosić średnie, nie odstają wówczas bardzo gdy moda na grube lub cienkie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 11:30 trzydziestolatka80 napisała: > Komu jest w nich dobrze? Na pewno nie Kasi, a przecież jest piękną kobietą. Zdecydowanie nie. Za to jest dość ciekawa, ale to uroda typowo dla koneserów. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 11:41 Osobiście uważam, że nikomu nie jest dobrze ani w wydziubanych nitkach, ani w czarnych krechach malowanych wałkiem. IMO najlepiej sprawdzają się niewielkie korekty naturalnych brwi. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 12:56 A komu jest w grubych ? Albo komu jest dobrze w wielkich ustach ? Wszystko kwestia mody. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 14:54 Mnie się podoba. Może nie ekstremalne niteczki, ale cieńsze brwi są bardziej eleganckie i twarz wygląda na delikatniejszą. Te grube brwiska to była jakaś masakra, większość kobiet wyglądała w tym 10 lat starzej. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 14:57 Cieńsze wyglądają delikatniej ale na twarzach o regularnych rysach, jak któraś nie powala urodą ( jak ja np), to może być pomylona z arlekinem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 15:05 Może niekoniecznie niteczki od razu, ale czekam aż moda na wielgachne brwi minie - nie pasują mi ,nie lubię a już szczególnie moda na ciemne brwi. I błagam, niech minie wreszcie era napompowanych ust 🙁🙏 Praktycznie każda kobieta poniżej 40- taki ma sztuczne usta ,do tego stopnia ,że normalne ( nawet pulchne) wydaje mi się już nieładne. A w ogóle to bym chciała żeby wróciła moda na tapiry i szopy z lat 80- tych , nie musiałabym nic robić żeby być modna 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 15:40 konsta-is-me napisała: > Może niekoniecznie niteczki od razu, ale czekam aż moda na wielgachne brwi mini > e - nie pasują mi ,nie lubię a już szczególnie moda na ciemne brwi. Mi też w grubych niedobrze, a mam z natury Breżniewy. Próbowałam coś takiego nawet nosić, ale jak spojrzę na moje zdjęcia z ostatnich lat, to widzę, że wyglądało to fatalnie, więc zaczęłam regulować zanim moda się zmieniła. A moda na grube krechy definitywnie minęła. Ja noszę teraz takie jakie miałam w latach 90 tych. Tylko, że ich nie przyciemniam tak bardzo, bo mi po prostu dobrze w jasnych. Ciemne brwi, seksi u młodych lasek, dodają mi automatycznie 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 17:21 Z tym prawda, bardzo ciemne brwi też postarzają i wyostrzają rysy. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Moda na cienkie brwi 16.02.25, 13:36 Też,mam tendencje do breżniewow , genetyka , ale na szczęście są b.jasne , więc tego tak nie widać. Swoją drogą też wam się z wiekiem przerzedzają brwi i rzęsy ? Ja dalej nie mam na co narzekać ale ostatnio przypadkiem wpadło mi w ręce zdjęcie przed 14-15 lat i jakie ja miałam gęste brwi i rzęsiska!! Dziś połowa tego 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: Moda na cienkie brwi 16.02.25, 13:38 Tak. Również przedramiona mi wyliniały. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 16:09 konsta-is-me napisała: >Praktycznie każda kob ieta poniżej 40- taki ma sztuczne usta Kazda? Znam, widuje mnostwo kobiet ponizej 40-stki i wiemszosc ma naturalne usta. Czasem widuje takie ze sztucznymi ale to glownie gdy jestem out, i tez nie az tak duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 19:48 > Praktycznie każda kobieta poniżej 40- taki ma sztuczne usta Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Moda na cienkie brwi 16.02.25, 13:39 Prawie wszędzie. Mi się wydaje że wy nie zauważacie tego , bo usta wyglądają naturalnie, tylko po prostu są bardziej pełne. Lekko powiększone, nie karykaturalnie. A wy myślicie o wielkich wargach , dziubkach ,z emigrujacym kwasem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 15:34 Grube na twarzy nie powalającej urodą też nie wyglądają dobrze, a nawet jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 17:23 Też tak uważam, niestety pomimo zmiany mody wciąż większość robi bardzo grube, grube lub ciemne. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Moda na cienkie brwi 16.02.25, 09:07 Dużo kobiet wytaruowało sobie te grube kreski i teraz mają problem. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 14:54 Wiele zależy od rysów twarzy ale też od wieku. I'm ktoś starszy, tym bardziej postarzają cienkie brwi. Najlepszym wyborem są zawsze średnie brwi, pasują niezależnie od mody i okoliczności. Zdaniem wizażystów, grubsze ( ale nie przerośnięte) łuki odmładzają. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 15:41 miaumia napisała: > Zdaniem wizażystów, grubsze ( ale nie przerośnięte) łuki odmładzają. Jakich wizażystów? Tiktokowych? U mnie jest dokładnie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 17:26 Nie sprzeczam się, po prostu dostałam takie reelsy od 'dyplomowanych specjalistek urodowych'. Grubsze poleca mi też koleżanka ale nadal obstaję przy swoich łagodnych - preferuję subtelne i średnie. Cienkich obawiam się, chyba pasują tylko pięknym. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 15:30 Tutaj nie brwi są problemem, tylko nieudana korekta powiek. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziestolatka80 Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 16:10 Biance jest z kolei ładnie w cienkich brwiach. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 17:00 Piękną kobietą z pustym spojrzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 18:56 pustak totalny. jak ona mogła być takim ścierwem jak Kanye? Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Moda na cienkie brwi 15.02.25, 19:48 Ale Biance będzie chyba dobrze w każdych, bo ma ładne, regularne rysy. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Moda na cienkie brwi 16.02.25, 08:34 trzydziestolatka80 napisała: > Biance jest z kolei ładnie w cienkich brwiach. > jak widać już za młodu takie lubiła ( albo po prostu miała takie naturalne i niewiele musiała zmieniać) Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Moda na cienkie brwi 16.02.25, 08:58 wapaha napisała: > trzydziestolatka80 napisała: > > > Biance jest z kolei ładnie w cienkich brwiach. > > > jak widać już za młodu takie lubiła ( albo po prostu miała takie naturalne i ni > ewiele musiała zmieniać) Ty to jak już coś napiszesz, to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: Moda na cienkie brwi 16.02.25, 13:16 Jak zmienić owal twarzy z pyzatego na ostre rysy? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Moda na cienkie brwi 16.02.25, 13:49 Przecież to dwie różne kobiety, jedna to od Kayne'a Westa. Odpowiedz Link Zgłoś