minerallna Re: Booking. Com czy Airbnb 16.02.25, 20:51 Na każdym z tych portali można zaliczyć wtopę. W naszym przypadku jest pomiędzy nimi remis a dość często rezerwujemy, jakieś 30 razy w roku w różnych lokalizacjach świata. Korzystamy z obu i jak na jednym znajdziemy interesującą nas ofertę to sprawdzamy czy na drugim portalu też dane miejsce jest oferowane i często tak jest. Przed chwilą znalazłam dokładnie ten sam apartament ale w różnych cenach. Na booking był o 2 tysiące droższy więc sorry ale wynajęliśmy przez airbnb. Odpowiedz Link Zgłoś
akn82 Re: Booking. Com czy Airbnb 16.02.25, 22:41 Trzy razy korzystałam z Airbnb i nigdy nie miałam kłopotu. Lokale zawsze jak na zdjęciu. Dla mnie liczy się cena więc korzystam z takiego portalu, który akurat ma tańsze opcje. Nie sądziłam, że aż takie są przekręty z tymi krótkoterminowymi najmami. A zawsze jeżdżę z dziećmi 😬 Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Booking. Com czy Airbnb 17.02.25, 11:07 wrota.do.lasu napisała: > czy Airbnb Dla wszystkich miośników 'apartamentów' polecam ten 'aneks' Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Booking. Com czy Airbnb 17.02.25, 12:39 dyzurny_troll_forum napisała: > wrota.do.lasu napisała: > > > czy Airbnb > > Dla wszystkich miośników 'apartamentów' polecam ten 'aneks' > Jak sobie taki wybierzesz, to taki masz, czego nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Booking. Com czy Airbnb 17.02.25, 14:17 kk345 napisała: > > Dla wszystkich miośników 'apartamentów' polecam ten 'aneks' > > > Jak sobie taki wybierzesz, to taki masz, czego nie rozumiesz? Myślisz, że ile osób ogarnie podczas wyboru, że to atrapa? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Booking. Com czy Airbnb 17.02.25, 23:06 dyzurny_troll_forum napisała: > kk345 napisała: > > > > Dla wszystkich miośników 'apartamentów' polecam ten 'aneks' > > > > > Jak sobie taki wybierzesz, to taki masz, czego nie rozumiesz? > > Myślisz, że ile osób ogarnie podczas wyboru, że to atrapa? > > Ja rozumiem, że twoje otoczenie to niepełnosprytni, ale ludzie naprawdę umieją zdjęcia obejrzeć, to nie fizyka kwantowa. Poćwicz, może też to ogarniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Booking. Com czy Airbnb 30.05.25, 07:54 Tu widać, że booking wygrywa z airbnb? Odpowiedz Link Zgłoś