anuteczek 17.07.04, 20:35 Kochane moje, Piszę do Was z Krynicy Górskiej... Dorwałam sie do netu po dwutygodniowej przerwie. Widzę, że forum rośnie. Rosną też Wasze Maleństwa. Myślę o Was wszystkich cieplutko przesyłam buziaki i trzymam kciuki. andzia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daaisy1 Anuteczku! 17.07.04, 23:15 odpoczywaj..odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj...jak widzisz jakoś sobie radzimy, więc się nie przejmuj..a przerwa od kompa każdemu dobrze zrobi baw się dobrze.. pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link
bei Anuteczku! 19.07.04, 01:57 ....Pogoda Ci sprzyja....zasłużyłaś dobry duszku na komfortowy wypoczynek:0...wracaj silna i zrelaksowana..... och...pozdrawiam i uśmiecham się do Ciebie )))))))))) Odpowiedz Link
rendziak Re: Anuteczku! 19.07.04, 09:13 anuteczku wypoczywaj, ciesz sie słońcem i wracaj do nas uśmiechnięta i wypoczęta::)) pozdrawiamy Odpowiedz Link
malomi Re: Kochane :) od adminki 19.07.04, 09:20 Anuteczku, dziękuję za życzenia i ciepłe slowa. Odpoczywaj i ciesz się wspaniałym towarzystwem. Dziękuję za mianowanie współaminką Całuski Odpowiedz Link
perissa Re: Kochane :) od adminki 19.07.04, 09:25 I chuchnij trochę górskim powietrzem.. Za niczym tak bardzo nie tęsknię.. Nawet się kiedyś zbuntowałam, spakowałam plecak i pojechałam znad morza do Zakopanego na.. 2 lata. Nie udało się wyjść za górala (nie miałam pola więc nikt mnie nie chciał więc wróciłam. Ale serce mam wciąż pełne gór.. Anuteczku, ucałuj góry ode mnie. Perissa z Gdyni Odpowiedz Link
ginger_77 Re: Kochane :) od adminki 19.07.04, 09:53 Hej Wspanialego urlopiku Ci zycze! Relaksuj sie i odpoczywaj! Pozdrowka, PS> A juz za dwa tygodnie ja na Mazury! Hura! Odpowiedz Link