Dodaj do ulubionych

7+7 do Hiszpanii z Triadą

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 16:57
Wybieram się 19.08 do Hiszpanii(7+7)z triadą. Czy ktoś był na podobnej
wycieczce i może mi zdradzić swoja opinię, zarówno o tym biurze jak i tego
typu wyprawie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariola Re: 7+7 do Hiszpanii z Triadą IP: *.warynski.net 14.07.03, 18:07
      Znajomi byli w zeszłym roku - bardzo zadowoleni.
    • Gość: Agnieszka Re: 7+7 do Hiszpanii z Triadą IP: *.com.pl 15.07.03, 22:29
      Trafny wybór!!
      Pobyt masz w jednym z najpiekniejszych zakatków, Alccoseber, mała miejscowosc,
      ale ma piękne plaze, jedne z najtrzystrzych w Hiszpani.
      Objazd ok- uwaga: pamiętaj, ze pilot jest dla Was, to jego praca, a nie Wy dla
      niego. Powinien Wam pomóc i byc do Waszej dyspozycji.
      Agnieszka
      • Gość: max Re: 7+7 do Hiszpanii z Triadą IP: *.crowley.pl 16.07.03, 12:40
        Gość portalu: Agnieszka napisał(a):

> Trafny wybór!!
        > Pobyt masz w jednym z najpiekniejszych zakatków, Alccoseber, mała
        miejscowosc,
        > ale ma piękne plaze, jedne z najtrzystrzych w Hiszpani.
        > Objazd ok- uwaga: pamiętaj, ze pilot jest dla Was, to jego praca, a nie Wy
        dla
        > niego. Powinien Wam pomóc i byc do Waszej dyspozycji.
        > Agnieszka
        Dzięki za informacje. Rozumiem, że byłaś na takiej samej wycieczce. Napisz
        jeszcze, jeśli możesz, jak oceniasz standard hotelików podczas objazdu(martwią
        mnie trochę te dwie gwiazdki, czy jest tam przynajmniej czysto?).Proszę także o
        trochę szczegołów o samym Alcossebre i apartamentach: jak je oceniasz, może
        polecisz jakąś knajpke w pobliżu, czy plaża rzeczywiście jest tak super czysta,
        czytałem gdzieś w innym miejscu, że niespecjalnie.
        Z góry dziekuję
    • Gość: Anna Re: 7+7 do Hiszpanii z Triadą IP: *.zetosa.com.pl 15.07.03, 23:17
      prosze napisz cos wiecej o tym wyjezdzie skoro to taki trafny wybor. Termin
      dosc odlegly wiec moze sa jeszcze miejsca- a ja w tym roku wlasnie chcialam do
      Hiszpanii jechac.

Dziekuje:)
      A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka