brenda_bee 14.03.25, 15:03 Jak piątek to oczywiście musiało się coś stać. Od 2 dni miałam takie trochę bolące miejsce przy dolnej powiece, jakby krostę. Dziś pojawiły się 4 takie jakby właśnie krostki- bolesne przy dotyku. Półpasiec czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Co to może być? 14.03.25, 15:06 A zdarzyło ci się cierpieć przez opryszczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Co to może być? 14.03.25, 15:15 Wirus opryszczki powoduje bakteryjne zapalenie rogówki - przynajmniej ja tak miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Co to może być? 14.03.25, 15:21 alpepe napisała: > A zdarzyło ci się cierpieć przez opryszczkę? > Owszem Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co to może być? 14.03.25, 15:07 Szukając po obrazku trafiłem na pojęcie egzemy kontaktowej. Trzeba tylko przetłumaczyć z węgierskiego na polski. www.exkluziv-kozmetika.hu/kozmetikum-okozta-ekcema/nggallery/slideshow Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co to może być? 14.03.25, 15:07 Jakoby od nieodpowiednich kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Co to może być? 14.03.25, 15:10 Zrobiło mi się identyczne jakoś z rok temu. Nie pamiętam co to było, jakiś gronkowiec chyba? Dostałam na to maść z antybiotykiem i steryd i po tej kuracji skóra pod okiem zrobiła mi się tak ekstremalnie gładka, że mejkap się nie trzymał:p Odpowiedz Link Zgłoś