enia17 12.04.25, 12:42 Można zapytać o wszystko i oszczędzić sobie wiadra pomyj wylewanych przez forumowe frustratki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajtova Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 12:45 Jedyna forumową frustratką jesteś ty. Odpowiedz Link Zgłoś
enia17 Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 12:46 O wlasnie przykład jak wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 12:55 Zgadza się. Na samej górze. Odpowiedz Link Zgłoś
bmtm Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 12:49 Czat wypisuje często bzdury, wymyśla nieistniejące fakty w biografiach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnookadiana Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 12:52 bmtm napisał(a): > Czat wypisuje często bzdury, wymyśla nieistniejące fakty w biografiach itp. Ale nie zacznie pyskować, wyciągać jakiś postów sprzed 10 lat i tropić kim jesteś. Oraz nie ma tam Lajtovej i jej miliona wcieleń. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 21:43 Sprawdzam w AI, i no faktycznie jest Lajtova, ale nie wiem, czy wierzyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Forum obumiera przez chat gpt 13.04.25, 12:00 Co to za bzdury? Jestem kustoszką w Muzeum Regionalnym w Zawichoście. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Forum obumiera przez chat gpt 13.04.25, 12:15 Czyli AI gada głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
autentyczka Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 12:54 Oh bardzo do tyłu jesteś. Wystarczy skonfigurować porządnie i jest [i][prawie/i]prawie pewny, można używać 4.5 lub 4.o funkcją reasoning. Odpowiedz Link Zgłoś
bmtm Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 14:05 Taki ogólnodostępny często gada głupoty, miesza osoby. Hitem było gdy poproszony o biografię pewnej znanej mi osoby zaczął łączyć owego człowieka z morderstwem księdza Popiełuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
escott Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 16:41 w życiu… zmyśla aż miło dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 23:07 autentyczka napisał(a): > Oh bardzo do tyłu jesteś. Wystarczy skonfigurować porządnie i jest [i][prawie/i > ]prawie pewny, można używać 4.5 lub 4.o funkcją reasoning. Chat jest tępy. Prawidłowo odpowiedział na pytanie, co to jest kot oraz co to jest d...a, ale nie zgodził się, że konkretny psycholog może być głupi ani nie zna najnowszych metod leczenia OCD. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnookadiana Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 12:51 No coż robić, jak frustratki z milionem nicków mają takie hobby. Najlepsze jest to, że same są wszystkie nieatrakcyjne, bez żadnych dokonań w realu, to wylewają jad tutaj. Strach zapytać o cokolwiek, zaraz zostaniesz wykpiony, wyśmiany przez bandę nieudacznic. Tropią obsesyjnie nicki, namierzają w realu, podobno na jedną pisały do pracy, dno. No to forum sobie zdycha. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 12:54 "frustratki z milionem nicków mają takie hobby." )))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Forum obumiera przez chat gpt 13.04.25, 08:38 O, wow! wczoraj przegapiłam, i taki smaczek mi umknął Witaj czarnooka nowy weekend, nowa flaszka, nowy nick? Narobię sobie popkornu i chyba dziś nie odejdę od komputera Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 12:57 więc co tu jeszcze robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 13:14 Ona nam niesie krużganek oświaty Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 19:43 Och, dziś się dzięki forum dowiedziałam, że pies teskni za właścicielem. Gdyby nie forum, to hymn przecież nie wiedziała. A ty wysmiewasz krużganek oświaty! Odpowiedz Link Zgłoś
mari614 Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 14:15 No coś w tym jest, jak kiedyś napisałam że lekarze nie potrafią prostej rzeczy zdiagnozować, to komentarze były, że sama jako pacjent powinnam wiedzieć co mi jest. No szczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 17:52 Normalnie mam ochotę napisać: nie zdefekuj. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 19:54 Zapytałaś, kiedy w Polsce będzie wojna atomowa? Odpowiedz Link Zgłoś
pupu111 Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 22:44 Tu czasem cięzko o coś zapytac. W sumie to byłam ciekawa, jaki procent forum mieszka po lewej stronei Wisły a jaki po prawej, ale pewnie zaraz mnie zwyzywają. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Forum obumiera przez chat gpt 12.04.25, 22:52 Proszę bardzo, ja mieszkam po prawej. I wiem, że kilka innych forumek też Odpowiedz Link Zgłoś