imponderabilia20 30.04.25, 11:40 Kupilibyście? (Czy zależy jaka marka) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mia_mia Re: Torebki z logo 30.04.25, 11:49 Nie, na torebkach nigdy mi się nie podobały, a i z logo rzucających się w oczy na innych rzeczach też już wyrosłam. Mam jedne buty, które są w drobne logo, ale rzadko w nich chodzę, bo są niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Torebki z logo 30.04.25, 11:59 Od razu przychodzi mi na myśl shellerka Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Torebki z logo 30.04.25, 12:15 Tej nie. Nie ze względu na logo (?). Są rzeczy, które mi się podobają po prostu a inne nie. Logo trzeba tez umieć się bawić. Jedyne logo, które z zasady mi się nie podoba to logo firmy Guess. Ich torebki nie są w moim guście. Chociaż jedna misie chyba kiedyś podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Torebki z logo 30.04.25, 14:58 Zależy jak bardzo by mi się torebka podobała. Ta konkretna mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Torebki z logo 30.04.25, 15:42 Tej bym nie kupiła. Brzydka i wygląda na ciężką. Dużo się przemieszczam pieszo i komunikacja m8ejska więc patrzę na to, żeby torba była lekka. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Torebki z logo 01.05.25, 10:08 Od zawsze duże widoczne logo było dla mnie dyskwalifikujące. Generalnie uważnie wybieram np TShirty z napisami, bo to jednak forma pewnego przekazu dla świata. No i o ile rozumiem, że ktoś może chcieć głosić "love, peace, rock'n roll" czy coś w tym stylu, to już głoszenie "Tommy Hilfiger" mnie bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Torebki z logo 01.05.25, 13:20 Tej konkretnej, nie. Zwyczajnie mi się nie podoba. Ale tu logo jest małe, jakby mi się podobała, to mogłabym rozważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Torebki z logo 01.05.25, 16:21 Tej konkretnej wcale bo mi się zupełnie nie podoba. Kupuję torebki dobrze wykonane, ze skóry. Logo jest dla mnie drugorzędnej wartości, byle nie waliło po oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Torebki z logo 01.05.25, 16:25 Jedynymi logowanymi torbami, które mi się podobają są torby LV. To była pierwsza firma na świecie, która wykorzystała logo do produkcji płótna i skór na swoje produkty. I to jest u nich jakoś tak naturalne. Cała reszta (joop, guess, Puccini, kazar itp) to jakieś takie odtwórcze i słabe. I zwłaszcza w kolorach typowych dla LV mi się totalnie nie podoba. Ten model z fotki dodatkowo jest chyba inspirowany modelem diora. Uważam, że firmy strzelają sobie w stopę produkując logowane torby. Obstawiam, że popyt na dobrej jakości nielogowane torebki byłby znacznie większy, niż na torebki z jebitnym logo kazar, Ochnik czy Ryłko. A trend jest niestety taki, że coraz bardziej widoczne jest co to za marka. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Torebki z logo 01.05.25, 16:38 Nie, po co mi logo?. Kupuję dobre/niezłe jakościowo i w moim stylu. A ta jest paskudna. Tylko według mnie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
panirobak82 Re: Torebki z logo 01.05.25, 16:52 Mam kilka markowych torebek. W nosie mam czy to się komuś podoba czy nie. Zazwyczaj przywożę je jako pamiątka z wakacyjnych wyjazdów. Czy logo mają wielkiem? No może jedna ale zazwyczaj nie trzeba dużego logo, żeby widzieć jaka to torebka. Nie nie żal mi wydać kilka tys. na torebkę jakby ktoś pytał. Odpowiedz Link Zgłoś