agcerz Re: Bążur 😂 02.06.25, 07:59 Wiesz, ten człowiek jest prezydentem już druga kadencję. Jednego z najpiękniejszych miast w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Bążur 😂 02.06.25, 17:19 Bo PiS robi co może żeby się to nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Bążur 😂 02.06.25, 17:25 agcerz napisała: > Wiesz, ten człowiek jest prezydentem już druga kadencję. Jednego z najpiękniejs > zych miast w Europie. Ta. Rafał Trzaskowski, to wieczny nieudacznik. 2 razy startował w finale na prezydenta i 2 razy przegrał. To już koniec jego politycznych ambicji. jedyne na co go stać, to prezydentura lemingowej Warszawki, gdzie mieszkańcy myślą wyłącznie w kategoriach grilla i dobrych wczasów. Wcale mi go nie żal. Pan Bóg ukarał go po raz kolejny za jego pychę i arogancję i dzielenie ludzi na lepszych i gorszych. Pogarda dla Republiki i jej widzów Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Bążur 😂 02.06.25, 17:40 Trudno nie mieć pogardy dla sutenera i gangusa. Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Bążur 😂 03.06.25, 17:16 Hmmm. In dubio pro reo, a tutaj nawet aktu oskarżenia jeszcze nie ma. Zrobiłam analizę - gdybym startowała na ważną figurę, też być może parę osób by sobie wyobrazili jakieś niesamowite historie o mnie. Choćby niedoszli kochankowie. Mam nadzieję, że moi wyborcy nie byliby wtedy tak durni, by się na to nabrać, bo ktoś tam coś powiedział. Co nie zmienia faktu, że sprawy z przeszłości pana elrkta powinny zostać wyjaśnione jak najszybciej raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Bążur 😂 02.06.25, 20:05 Ale dlaczego gardzisz widzami republiki i samą telewizją tez??? 😱 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Bążur 😂 02.06.25, 19:55 Jednego z najpiekniejszych? A ty tak na serio? Chyba nigdzie nie bylas Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Bążur 😂 02.06.25, 08:04 Kurczę, byłam przekonana że wszelkie polityczne trolle znikną od razu po wyborach. Już naprawdę wolę wszelkie trollice śledzące mnie, niż to co się działo na tym forum od dwóch tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Bążur 😂 02.06.25, 08:28 Wiesz, polityka jest ciut istotniejsza niż twoja fryzura. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Bążur 😂 02.06.25, 08:32 Pewnie ja cieszy wyjście z Unii i to ze Ukraina nigdy nie będzie w Nato a wiec i nasza sfera buforowa, a calkowity zakaz aborcji to już wywołuje atak entuzjazmu Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Bążur 😂 02.06.25, 19:57 A ty na serio wierzysz ze wraz z nowym prezydentem wielce cokolwiek sie zmieni? Andzej reprezentuje to samo lobby przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
karmello29 [...] 02.06.25, 19:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Bążur 😂 04.06.25, 14:43 Największym memem to ty kapliczkowa jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Bążur 😂 02.06.25, 09:02 To smutne, że prawie połowa wyborców nie ma nawet odrobiny rozumu i instynktu samozachowawczego. No cóż, trudno. Miejmy nadzieję, że sprawy pójdą teraz znacznie wolniej, w naszej drodze ku samounicestwieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Bążur 😂 02.06.25, 09:09 hrasier_2 napisał: > To smutne, że prawie połowa wyborców nie ma nawet odrobiny rozumu i instynktu s > amozachowawczego. No cóż, trudno. Ciut więcej niż połowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hummorek Re: Bążur 😂 04.06.25, 15:22 hrasier_2 napisał: > To smutne, że prawie połowa wyborców nie ma nawet odrobiny rozumu i instynktu s > amozachowawczego. No cóż, trudno. A Ty wśród nich, co zrobić 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Bążur 😂 05.06.25, 07:42 A co tam robią te niebieskie "szmaty", jak zwykła określać unijne flagi nieoceniona Pawłowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Bążur 😂 02.06.25, 17:43 Zacznie cytatem z Biblii...może nawet sutannę zalozy Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: Bążur 😂 03.06.25, 17:29 margit49 napisała: > Orędzie O matko, co on zrobi jak się spotka z wielkimi tego świata, na jakimś szczycie NATO czy w UE? Znowu będzie wciągać, żeby stres złagodzić? A pisowcy, przynajmniej w mojej pracy, śmiali się, że p. Trzaskowski korzysta z pomocy psychologa. Co złego jest we wsparciu psychologicznym? Sama korzystałam z pomocy psychonkologa, aby zrozumieć swoją chorobę, proces leczenia itp. Takie wyśmiewanie z korzystania z pomocy psychologicznej szkodzi, zwłaszcza młodym ludziom. Polacy mają błędne przekonanie, że idziesz do psychologa toś świr albo słabeusz. Poszedł w Polskę przekaz - masz stres to weź snusa albo inne świństwo. Że ustawka to gra dżentelmenów, tudzież uroczych niedźwiadków! Ryba psuje się od głowy, w tym przypadku od głowy państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Bążur 😂 02.06.25, 09:32 Śmiej się, qrwa. Masz gangusa i ćpuna w roli głowy państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Bążur 😂 02.06.25, 09:39 No mozesz teraz z palaczami i dziewczynkami na ustawki sie umawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Bążur 😂 02.06.25, 17:07 Mógł się jednak z tym entuzjazmem powstrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
wyprawa32768 Re: Bążur 😂 02.06.25, 17:24 taaak ! dla takiego widoku warto było. Miny "elyty" - bezcenne ! Odpowiedz Link Zgłoś
kira_03 Re: Bążur 😂 02.06.25, 17:32 Acha, więc to elita Cię boli, tak jaki i Kaczora? Kompleksy wychodzą. A wystarczyło się uczyć, też mogłaś zostać elitą. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Bążur 😂 02.06.25, 20:12 Kaczor ileś wyborów temu chwalił się, że w odróżnieniu od Tuska, który jako dziecko grał w piłkę, nie spędzał czasu z plebstwem na jakichś podwórkach, tylko zajmowała się nimi bona. A teraz nawet brata, którego wsadził do samolotu (gdzie jest wrak?), pośmiertnie wrabia w ustawki, żeby suweren się cieszył. Choć z nauką faktycznie był na bakier, kolanem przepychany dzięki rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Bążur 😂 02.06.25, 20:10 Mnie dziwi ze Trzaskowski juz mowil ze Wygralismy i o zonie jako Pierwszej Damie -totalne odklejenie. Niby taki wyksztalcony a nie rozumie ze do konca sie moze zmienic. Ostateczny wynik przy malej roznicy jest nie do przewidzenia. Zalosne to bylo. Obaj kandydaci do bani, acz no ten Nawrocki to juz... O boze.....pokazuje stan umyslu w czesci Polski Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Bążur 😂 02.06.25, 20:13 Kurde wczoraj poszłam spać i przespałam jego całą kadencję Odpowiedz Link Zgłoś
superematka Re: Bążur 😂 02.06.25, 20:24 pani.asma napisała: > Kurde wczoraj poszłam spać i przespałam jego całą kadencję > 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Bążur 😂 02.06.25, 20:32 Ty też nie ogarniasz, że kadencja liczy się od objęcia urzędu? Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Bążur 😂 02.06.25, 22:46 U Rafała widać nie (ale się wkopał. Aż mi go było żal w tym skandalicznie źle skrojonym garnituru). Ma złych piarowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
moxyproxy Re: Bążur 😂 02.06.25, 21:08 A propos yntelygencji: miażdżąca przewaga głosujących właśnie na RT w stosunku do KN. W ZK.. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Bążur 😂 02.06.25, 21:57 A kto powiedział, że ludzie w ZK nie mogą być inteligentni? Zapewniam, że nie tylko ludzie z nizin społecznych i wykształceniem podstawowym wchodzą w konflikty z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
moxyproxy Re: Bążur 😂 02.06.25, 22:02 To jest oczywiste. Mam na myśli inteligencję, kierującą się etycznymi zasadami. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Bążur 😂 02.06.25, 22:13 Widocznie akurat zasady etyczne KN nie podpasowały ludziom z ZK. Kamiński też nie był ciepło przyjęty przez współosadzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Bążur 😂 03.06.25, 08:39 Wiesz, może ludzie z ZK nie dają się nabierać na narracje, że ustawki kibolskie to szlachetne ćwiczenia fizyczne. Odpowiedz Link Zgłoś