nick_z_desperacji 04.06.25, 10:27 Już dawno sprawa przycichła, ale dziś weszłam na forum Psychologia. Polecam, dzieje się więcej niż w Wiedniu i okolicach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nick_z_desperacji Re: Cud wątasek z forum obok 04.06.25, 10:59 taje napisała: > Jaki wątek? " Syn" kropki w sobotę bierze ślub, a tymczasem panna po miesiącu mieszkania razem stwierdziła, że musi odpocząć i gwiazdor na ślub u starych czeka. Jeśli dojdzie do ślubu, to panba jest bardziej yebnieta niż on. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 22:59 Raczej kropka...bo ci ludzie nie istnieja. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Cud wątasek z forum obok 08.06.25, 08:53 zazwyczaj swój do swego ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Cud wątasek z forum obok 04.06.25, 10:57 Mam tylko gorącą nadzieję, że "Hiroł ok 26 września" nie oznacza nowego bejbika... Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji Re: Cud wątasek z forum obok 04.06.25, 11:05 Rzekomo on przecież po wazektomii mial być. Ale byc może stąd dość szybki ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 08:58 > Mam tylko gorącą nadzieję, że "Hiroł ok 26 września" nie oznacza nowego bejbika wlasnie doczytalam, ze dokladnie to oznacza Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 15:41 Serio o matulu biedne dzieci. Sam obwinia rodziców o robienie wody z mozgu, na nietórych genach ,a sami robi dokladnie to damo. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 18:05 No to żebym nie wyszedł na tchórza w związku z naszą rozmową na Psychologii zadam tu to samo pytanie co tam Odpowiedz sobie, mnie niekoniecznie, po co tu ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 22:50 No to współczuję ale chyba słaba ta tęsknota skoro obok można się jarać moim życiem jak jest potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 22:04 Jesteś jak horror klasy B, guilty pleasure. Ciężko rzucić, zwłaszcza, że mamunia ciężko pracowała na ten status. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 22:46 Cieszę się że przyznałaś że masz ze mną problem. Ale to jest Twój problem 🤷♂️ Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 00:41 To nie problem. To tania rozrywka, kiedy jestem zbyt zmęczona albo mam za mało czasu na coś ambitniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 11:12 To jest problem. Wciaz Twój ale straszny jak się popełnia gafę i nawet mimo dorosłości sorry nie potrafi powiedzieć tylko się głupio tłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 09:20 nick_z_desperacji napisała: > To nie problem. To tania rozrywka, kiedy jestem zbyt zmęczona albo mam za mało > czasu na coś ambitniejszego. Bawi cię, że ludzie mają różne problemy? Tu już nic nie zdziwi. Bo w innym wątku to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 22:41 Bo na forum Psychologia nie zagląda tyle osób, co na emamę, a cykl "syn narkoman" miał tu dużą publiczność? Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 22:45 To jak ktoś ma chrapkę na horror klasy B to niech tam przyjdzie a nie wywleka tu. Trochę wysiłku Inaczej wychodzi coś znacznie słabszego niż horror klasy b Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 22:46 Ale skąd ten ktoś ma wiedzieć, że tam leci horror? No właśnie z tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 22:48 A musisz wiedzieć? Ktoś w ogóle tu prosił o trailery z drugiego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 22:51 Obruszasz się, jakby ktoś cię zdoxxował co najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 22:53 Nie obruszam się, dumam nad motywacją Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 22:54 Wyjaśniłam możliwą. "Ej, ten serial, który leciał kiedyś na Netfliksie, teraz ma nowe sezony na HBO!" Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 00:44 brightsun napisał(a): > A musisz wiedzieć? > > Ktoś w ogóle tu prosił o trailery z drugiego forum? Jest taka zasada: jak nie chcesz komentarzy, to nie piszesz na forum. Wypocin codziennych czytać mi się nie chce, ale wykop z chaty tydzień przed ślubem i jednoczesne nieodwołanie ślubu to cyrk pełną gębą, tylko karła w liberii brakuje (I dzieci zal). Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 09:23 Brawo, nie chciałem tu komentarzy, więc nie pisałem na tym forum, fajno że skumałaś 👏 A teraz jeszcze jak chcesz cokolwiek streszczać to ze zrozumieniem Ja sobie to kopem mogę nazywać prześmiewczo tam ale Ty przedstawiasz sytuację jakbym nie wiem co zrobił i jakbyśmy się rozstali a do niczego takiego nie doszło. Sygnalizuję Ci nie tylko ja, że słabe to a Ty z kolejnymi sclickbaitowanymi spoilerami 🤦♂️ Sięgnij po wyższą rozrywkę bo czasu masz aż za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 18:15 To jest ten syn narkoman czy czyj to syn, bo chyba nie ogarniam? Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 19:31 Może być syn narkoman, może być ojciec narkoman, może być brat narkoman, narzeczony narkoman, od soboty mąż narkoman. Wszystko zgodne z prawdą mimo że na ten moment uzaleznienie mnie nie definiuje tak jakby się niektórym chciało a na pewno nie na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 22:32 Pytanie było czysto orientacyjne 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 22:47 Spox, nie obrusza mnie prawda Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 23:03 brightsun napisał(a): > Spox, nie obrusza mnie prawda Nie ? Serio to po co te zale. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 23:05 Po co? Bo jak nick była ciekawa mogła tam zapytać i po tym spoko by było, a tak wywlekła za moimi plecami. A to był wątek o trudnych dla mnie sprawach, strywializowany tu jak do pudelka Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 23:35 brightsun napisał(a): > Po co? > > Bo jak nick była ciekawa mogła tam zapytać i po tym spoko by było, a tak wywle > kła za moimi plecami. Za plecami? A twoja matka co zrobiła. Twoje watki byly tutaj wiec dala tutaj bo duzo osob moze być ciekawym. > > A to był wątek o trudnych dla mnie sprawach, strywializowany tu jak do pudelka Spytaj matki czemu o tym pisała nie tylko o swoich emocjach. A o twoich prywatnych sprawach, bardzo prywatnych, intymnych. A nie mniej pretesji do obcych ludzi ze sa ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 23:41 Nie mam ochoty gadać o mamie, ale nie pisała tu za moimi plecami, gdyby tak było to raczej bym tu nie trafił 😆 Moja mama też nie robiła beki, może dlatego że swoje i moje problemy traktowała poważnie Nie chce mi się tego roztrwaniac, większe lody z tego kręcisz niż ja Niepotrzebnie, psychologia ogólnodostępna, jestem tam aktywny, kto ciekawy może zajrzeć, nie musi przenosić spoilerów, so easy Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 23:50 brightsun napisał(a): > Nie mam ochoty gadać o mamie, ale nie pisała tu za moimi plecami, gdyby tak był > o to raczej bym tu nie trafił 😆 Tak tak jasne … to ciekawe czemu zniknęła. > Moja mama też nie robiła beki, może dlatego że swoje i moje problemy traktowała > poważnie Moze i tak. Nie mnie oceniać czy robiła czy nie. > Nie chce mi się tego roztrwaniac, większe lody z tego kręcisz niż ja Ja ?nie oj nie, nie odwracaj kota ogonem chyba masz to po matce ona wiecznie tak robiła. . Większe lody to krecisz ty niż ja , ja ci tylko probuje “wyjasnić” czemu ktos zrobil to czy tamto. A ty zakładasz tam watek wyżalny i tu wpadasz i kręcisz aferę. > Niepotrzebnie, psychologia ogólnodostępna, jestem tam aktywny, kto ciekawy może > zajrzeć, nie musi przenosić spoilerów, so easy Może i dostępna , ale mało osób “biega” po forach. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 23:54 No zniknęła z mojego powodu, niewątpliwie 😝 Dawno to było, mega dawno, są inne sprawy, ja np mam swoje życie do przeżycia, trochę siły potrzebuję więc o ile zasnę dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 23:04 Ja tam nie wnikam, co w tym jest prawdą. Wątki o synu narkomanie traktowałam jak wątki o pasierbicy w ciąży - czysto rozrywkowo. Nie pamiętam czy się w ogóle w jakimś kiedyś wypowiadałam. Jeśli istniejesz na prawdę, to cóż, współczuję i powodzenia na nowej drodze życia. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Cud wątasek z forum obok 09.06.25, 21:23 Ja się wypowiadałam, ale zrywami, nie czytałam wszystkiego i w sumie nie interesuje mnie ciąg dalszy. Ludzie mają swoje sprawy. Napisałam "z tęsknoty" dla napisania, to nie o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 22:54 nick_z_desperacji napisała: > Już dawno sprawa przycichła, ale dziś weszłam na forum Psychologia. Polecam, dz > ieje się więcej niż w Wiedniu i okolicach Nie wiem po co przenosisz obce sprawy z innych forów. Bardzo to nie hallo. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 23:02 hrasier_2 napisał: > nick_z_desperacji napisała: > > > Już dawno sprawa przycichła, ale dziś weszłam na forum Psychologia. Polec > am, dz > > ieje się więcej niż w Wiedniu i okolicach > Nie wiem po co przenosisz obce sprawy z innych forów. Bardzo to nie hallo. Nie hallo to było to ze jego matka wywlekała wszyskie bzdury i wazektomie na dorosłym facecie planowała… i jego zwiazki. To ze ludzie sa ciekawi jak tocza sie dalesz losy wcale mnie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 23:08 Nie jestem tabloidem nawet jak się czymś dzielę. I tyle nie ma sensu robić gownoburzy. U mnie ogólnie fajno, czasem łatwiej czasem trudniej ale do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 11:31 Kiedyś jej wytknęłam, że ma rodzinę jak z mody na sukces, odpisała mi, że mówią na nich forresterzy. Jasne, na pewno... Odpisywała każdej osobie, by tylko podbijać wątki. Z każdym wątkiem ujawniała coraz dziwniejsze sytuację rodzinne, co nie wpływa na wiarygodność. Potem dodała syna,.który pisał tak samo jak matka. Czytam to forum naprawdę długo i może zdarzyły się że 3 sytuację, gdzie ktoś napisał z rodziny. I na pewno nie w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 15:12 🤔Niech pomyślę, ile razy widziałem rekina... Masz rację rekiny nie istnieją 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 15:14 A co do Forresterow true, mój brachol jako pierwszy tak nazwał starszych Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 20:30 afro.ninja napisała: > > > Czytam to forum naprawdę długo i może zdarzyły się że 3 sytuację, gdzie ktoś na > pisał z rodziny. I na pewno nie w taki sposób. I to nie jest następny przypadek 🙂 Ikoniec pisze dość charakterystycznie, to nieudolne udawanie faceta nawet zabawne. Coś jak dramatik udający matkę😀 Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Cud wątasek z forum obok 09.06.25, 11:15 No są ciekawi, co nie oznacza, że należy tę ich ciekawość zaspokajać. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 15:14 A co za różnica? Publiczne to publiczne. Co innego, gdyby to było na zamkniętym forum albo na grupie fejsowej. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 15:27 Serio to wymaga wyjaśnień? No dobra, ponoć ciekawość mogła być motywacją, no ale czemu jak ktoś ciekawy i był na tamtym forum to tam nie zapytał tylko przekleil tu streszczonko i zaczął rozważać czemu teraz się żenię? Skoro żadna różnica to chyba najwygodniej byłoby tam gadać tym bardziej że nie na czyichś domysłach a relacji z pierwszej linii Ja Ci powiem jaka to jest różnica, tam jest szacunek, tu jest elektorat nicka i każdy po mnie jeździ w najlepsze i o jazdę chodziło nie rozmowę, o podpuszczenie, sensację i gownoburze lub prowokację Taka to różnica Gdyby dla mnie jej nie było to nie pisałbym o tym tam tylko na każdy wątek losowalbym sobie inne forum Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 16:28 tu jest elektorat nicka i każdy po mnie jeździ w najlepsze Kto po tobie jezdzi hahahha oj biedny. Znowu ten kot… macie go “rodzinnie”. Jesli ktos jezdzi to tylko z tego jak sie zachowujesz ( o czym wiemy o twojej matki) wobec innych i jak odpisujesz. Tyle ze ty nie umiesz łaczyć kropek. “Brachol starzy” to czysta patola. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 16:54 Boże jakie to wszystko spójne. Jam jest niegrzeczny, więc można być niegrzecznym, ona niech się odchudzi wtedy nie będziemy ją grubą nazywać No jestem niegrzeczny jak mi nie zależy, to jestem cham Jak ktoś atakuje chamstwem mnie lub moich bliskich też wstępuje we mnie cham I afekciarzem bingo jestem po linii matki No ale jakoś pracuję nad tym żeby nie nazywać nikogo patologią, strasznie czasem jest ciężko, próbuję nie chodzić w rzeczy kto zaczął bo to dziecinne,ale pokusa bywa nieodparta Dzięki za ten wpis, wyjaśniłaś wszystkim tutaj co za różnica gdzie o mnie gadamy czemu tam chciałem a tu nie chcę I chyba wolałbym już zamknąć temat A sorry nie mogę bo to nie mój wątek- I na tym też polega jego nietakt, gdybym nie zajrzał nie miałbym żadnego wpływu Nie prawo czegoś takiego nie zakazuje ale przyzwoitość moim zdaniem już tak I tyle żem chciał rzec Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Cud wątasek z forum obok 05.06.25, 23:00 A jak juz sie zali… I “ematkeczka” go pociesza oj oj …bidulek. Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 11:18 Wbiłam tu, bo przeczytałam ' cud wąsatek' xD Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 11:23 Jednocześnie zrobiło mi się żal, bo myślałam, że to przełom u Memphis. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 11:26 Tam autorka wątku odpowiada sama sobie. I to chyba nie pierwszy raz. Narracja jest nie do podrobienia. Czy to jest ta sama osoba od tego kota ragdolla, co się pol forum wątkiem zachwycało?! Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 15:13 🤔 Że wilczamia, mona, eagle czy afq to ja? Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 07:11 Ja to nie Ty ale o to mnie tutaj też podejrzewali xD Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 14:16 Eeee, ale wierzycie, że najpierw tu pisała matka jakieś niestworzone historie, a potem przestała pisać i jak diabeł z pudełka wyskoczył syn? Przecież to wszystko ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 14:53 Ja wierzę i bardzo współczuję matce, ten syn to jakiś koszmar, chamski, narcyzowaty dupek. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 15:16 Borderowy dupek. Teraz wszystko się zgadza Btw zaburzenia osobowości powstają na gruncie nieprawidłowej relacji rodziców i dziecka, to tak informacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 19:13 No i? To może by tak starać się coś z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 19:33 Coś robię, każdego dnia z lepszym lub większym skutkiem powściągam jakieś najbardziej prymitywne instykty i walczę o to żeby rezygnacja z nich lub poczucie winy z powodu braku rezygnacji miały u mnie adekwatne reakcje. Ponoszę też konsekwencje braku powstrzymania się Każdego dnia gdzieś szukam pogubionej tożsamości w zalewie przyjętej chemii i gąszczu diagnoz, rozważam czy ja to moje emocje a może łażę na ich smyczy Myślę że jeśli ktoś chce, to zobaczy że prowadzę tu rozmowę inaczej niż pół roku temu. Kwestia dobrej woli. Ołkej, to o zapachu betonozy było chamskie, przepraszam Nie lubię się też licytować ale ja ewidentnych inwektyw nie wyjąłem, ale wobec mnie już poszła patologia i dupek Trochę nie fair Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 19:39 brightsun napisał(a): > Coś robię, każdego dnia z lepszym lub większym skutkiem powściągam jakieś najba > rdziej prymitywne instykty i walczę o to żeby rezygnacja z nich lub poczucie wi > ny z powodu braku rezygnacji miały u mnie adekwatne reakcje. myślę, że gdybyś przestał zajmować się tylko sobą a zaczął zajmować się tym, co na zewnątrz ciebie, nie daj Bóg może nawet komuś pomagać? - byłoby to z pożytkiem dla to nie jest nudne tak ciągle zajmować się tylko sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 19:39 *z pożytkiem dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 20:02 Fakt mam mega wrażliwe ego, jestem przewrażliwiony na swoim pkt i nad tym pracuję. Też ze skutkiem różnym, w sumie raczej marnym 😆ale to wymaga czasu Zawodowo mam szczęście robić mega fajne rzeczy, takie pomocowe i mam z tego fun, dobrze mi robi Bliżej to wiem że najpierw sobie mam założyć maskę. Dużo przede mną ale też duzo mam za sobą. Jest diabelnie ciężko ale jednocześnie fajnie, jestem bliżej tego co chcę osiągnąć i kim chcę być Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 20:05 brightsun napisał(a): > Bliżej to wiem że najpierw sobie mam założyć maskę. bliżej to powinieneś przestać być pękiem świata dla siebie zajmij sie czymś pożytecznym a poczujesz się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 20:12 No z egocentryzmu na stówę muszę schodzić to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Cud wątasek z forum obok 09.06.25, 21:28 Tatuaże są pomocowe? A, ok, ok... Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 09.06.25, 21:34 No tak to jest jak się na bieżąco nie jest 😉 To nigdy nie było jedyne a ostatni komuś zrobiłem jakoś z rok temu Kompletnie w czym innym teraz siedzę Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 19:37 brightsun napisał(a): > Borderowy dupek. Teraz wszystko się zgadza > > Btw zaburzenia osobowości powstają na gruncie nieprawidłowej relacji rodziców i > dziecka, to tak informacyjnie 🤣🤣🤣🤣jasne … do 80 bedziesz sie wozic na byciu biednym dzieciątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 19:39 Coś robię, każdego dnia z lepszym lub większym skutkiem powściągam jakieś najbardziej prymitywne instykty i walczę o to żeby rezygnacja z nich lub poczucie winy z powodu braku rezygnacji miały u mnie adekwatne reakcje. Tak jasne zwlaszcza ze robisz wszystko na przekór terapeutom? Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 20:13 Rozliczenia między mną a terapeutą zostawmy nam. Niech mnie z nich rozlicza on i rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 20:34 brightsun napisał(a): > Rozliczenia między mną a terapeutą zostawmy nam. Niech mnie z nich rozlicza on > i rodzina 🤣🤣🤣jak mamusia. Hahha a raczej jacyś bajkopisarze. No coz nuda na forum i mało kasy gazeto. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 20:04 Zawsze będę dorosłym któremu zrobiono wodę z mózgu na niesprzyjających genach Pytanie tylko czy się na to obrażę i pogrążę tym siebie czy raczej uznam że fajnie będzie jak będzie mi fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 20:18 Czy na złość mamie odmrożę sobie uszy Mszcze się dalej ale już gdzieś tam wiem że między zemstą a pamięcią co mi zrobiono jest różnica Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 20:27 Zawsze będę dorosłym któremu zrobiono wodę z mózgu na niesprzyjających genach Tak tak jasne jasne no wszyscy winny tylko nie ty ze ćpałeś… Fakt mam mega wrażliwe ego, jestem przewrażliwiony na swoim pkt i nad tym pracuję. Też ze skutkiem różnym, w sumie raczej marnym 😆ale to wymaga czasu Zeby coś ze sobą zrobić musiałbyś się wyzbyć ego , czego nie zrozbisz bo wracajac wszyscy winny tylko nie ty , a tak dalej krzywdzisz innych “robiąc” coś dla siebie. I nie nie zrobiła ci wody z mozgu tylko masz geny matki. No coż twój wybór… co z nimi zrobisz. Ale tak mozna pisac z toba jak z nią i tak odwrócisz kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 20:41 No geny matki mam bez cienia wątpliwości 😆 Ale z jednym się mylisz, ani matka ani ojciec nie odpowiadają za drugsy. To jest tylko moja odpowiedzialność i moje 10 lat niestnienia Serio nie musisz mnie atakować, po co? Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 21:24 Dlatego nie chciałem się tu znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 13:56 brightsun napisał(a): > No geny matki mam bez cienia wątpliwości 😆 > > Ale z jednym się mylisz, ani matka ani ojciec nie odpowiadają za drugsy. To jes > t tylko moja odpowiedzialność i moje 10 lat niestnienia Serio wyzej piszesz inaczej ; Zawsze będę dorosłym któremu zrobiono wodę z mózgu na niesprzyjających genach. > Serio nie musisz mnie atakować, po co? Nie atakuje pisze jak jest ,draznia mnie ludzie którzy obwiniają innych za dwoje błedy. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 14:51 Jedną z barier w komunikacji są za silne emocje, mogą spowodować że się przestaje czytać to co ktoś napisał Znowu to nie jest mój problem że coś Cię drażni, nie znam Cię w realu więc nie zaradzę Mogę ino doprecyzować Za predyspozycje nie odpowiadam Odpowiadam za skorzystanie z nich Matka i ojciec odpowiadają za moje braki emocjonalne ja odpowiadam za to że próbowałem je zalepić drugsami Sorry Już prościej nie umiem tego przedstawić 🤷♂️ Mogę tylko dodać, że w sumie nie wiem po co teraz to rozgrzebywać Czyja wina w jakim procenciku czy milimetrze albo kilogramie albo molu niczego nie zmienia i do niczego przyszłościowego nie prowadzi bo i tak wszystko co jest do zrobienia jest do zrobienia tylko przez mnie, więc chcesz sobie dokładnie dzielić torcik to dzieł, ja nie mam potrzeby Szukasz jakiegoś pola żeby się pożreć chyba, jak tak jest to poszukaj kogoś innego. Mam zasadę że jak się kłócić to jak jest stawka czyli z kimś z kim wypracowanie czegoś coś wnosi. Z obcymi ludźmi, nickami rzadko ma sens. Żadnego jak ktoś nie slucha i nie ma nastawienie na dialog, bo go coś drażni tak, że zalewa ten sens słów Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 14:55 brightsun napisał(a): > Mam zasadę że jak się kłócić to jak jest stawka czyli z kimś z kim wypraco > wanie czegoś coś wnosi. Z obcymi ludźmi, nickami rzadko ma sens. Żadnego jak kt > oś nie slucha i nie ma nastawienie na dialog, bo go coś drażni tak, że zalewa t > en sens słów no ok, ale o czym chciałbyś rozmawiać na forum? jaki temat cie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 15:00 Na tym forum? 🤔 Yyy, o niczym? Wszakże żadnego wątku tu nie założyłem 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 15:02 brightsun napisał(a): > Na tym forum? 🤔 > > Yyy, o niczym? > Wszakże żadnego wątku tu nie założyłem 😆 no na tym tu przecież jesteśmy o niczym nie chcesz rozmawiać? to co tu robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 15:18 Przypominam nie założyłem tu wątku Przyszedłem bo ktoś się bawi moim kosztem i kręci beke i aferę z mojego życia Przyszedłem powiedzieć że nie uważam że to w porządku Ale stało się to w sumie ciekawym doświadczeniem i chyba zacząłem się na tym testować czy już umiem się wspiąć na wyżyny, ścisnąć tylek . Tak, fajny test to był, jest dla mnie gdzie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 15:22 brightsun napisał(a): > Przyszedłem bo ktoś się bawi moim kosztem i kręci beke i aferę z mojego życia > Przyszedłem powiedzieć że nie uważam że to w porządku aha, ok, powiedziałeś co miałeś do powiedzenie i tyle rozumiem dlasza rozmowa cię nie interesuje, więc nie ma o czym gadać Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 15:24 > Przyszedłem bo ktoś się bawi moim kosztem i kręci beke i aferę z mojego życia Tak, mamusia. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Cud wątasek z forum obok 09.06.25, 07:01 >nie uważam że to w porządku Miej pretensje do osoby, która to upubliczniła. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 09.06.25, 14:14 A do kogoś innego mam?🤷♂️ Nope Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 15:38 brightsun napisał(a): > Na tym forum? 🤔 > > Yyy, o niczym? > Wszakże żadnego wątku tu nie założyłem 😆 Nie chcesz dyskutować a udzielsz się najwięcej 🤭😂 Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 22:07 3-mamuska napisała: > Tak tak jasne jasne no wszyscy winny tylko nie ty ze ćpałeś… > Ale wiesz, to typowe podejście. Znam faceta koło 30-stki, dostał psychozy na studiach po jakichś dopalaczach, wcześniej od liceum ćpał na imprezach. Wyprowadzili go z tej psychozy, zostały objawy negatywne. I jego depresja to wina rodziców, lekarzy, big farmy, otoczenia, które go nie rozumie i każdego, kto się nawinie. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 22:48 I to jest żenujące… dziwne ze terapie nie wyprowadzają z błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 02:26 3-mamuska napisała: > I to jest żenujące… dziwne ze terapie nie wyprowadzają z błędu. > Terapia cudów nie zrobi, jak resztki mózgu kwasem czy innymi "delicjami" wyżarte. To jakby oczekiwać od fizjoterapeuty, że nauczyciele chodzić kogoś bez nóg. Poza tym, żeby moc takim wstrząsnąć, potrzebne jest wsparcie otoczenia, zasada, że jak nie stosujesz się do wszystkich ustaleń to ładujesz gołą Dudą na drugie kolczastym, a nie zasady jak karta dań, a jak z któraś nie po drodze, to mamunia przytuli i pokiwa że zrozumieniem glową nad dzielnym dziubdziusiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 09:29 nick_z_desperacji napisała: > 3-mamuska napisała: > > > I to jest żenujące… dziwne ze terapie nie wyprowadzają z błędu. > > > Terapia cudów nie zrobi, jak resztki mózgu kwasem czy innymi "delicjami" wyżart > e. To jakby oczekiwać od fizjoterapeuty, że nauczyciele chodzić kogoś bez nóg. > Poza tym, żeby moc takim wstrząsnąć, potrzebne jest wsparcie otoczenia, zasada, > że jak nie stosujesz się do wszystkich ustaleń to ładujesz gołą Dudą na drugie > kolczastym, a nie zasady jak karta dań, a jak z któraś nie po drodze, to mamun > ia przytuli i pokiwa że zrozumieniem glową nad dzielnym dziubdziusiem. Bardzo jesteś agresywnie nastawiona do niego. Do inkropki to samo było. O Annie z Wiednia nawet nie piszę, bo regularnie tam się pojawiałaś i ta sama krytyka. Ty w swoim jesteś idealna i kto ci dał prawo oceniać innych. Jak byś wiedziała to wsparcie rodziny w terapiach jest bezcenne. Ludzie nie mają swojego życia, tylko cudzym żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 13:29 A niech jedzie po bandzie, dostarcza dowodów po co to było 😆 Ja wiem co robię, po co i jej opinie latają mi koło pióra Ale dzięki raz jeszcze, że wskazujesz ten nietakt 🫡 Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 14:04 Nie ma za co Po mnie też niektóre jadą po całości, nawet wymyśliły, że bywam Tobą albo jestem starym, zasapanym żurnalistą za ruble czy chlorem xD Tylko dlatego, że myślę i piszę inaczej, niż nakazują i ciągle tnie mnie cenzura. Sama mam najrzadziej spotykany typ osobowości, myślotok przez bilateralizację sprzężną, wydarzenia traumatyczne za sobą i ADHD Dasz radę ! Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 15:06 Statystyka to bezlitosna k, ale ogólnie to częściej się zdarza że uzależniony zachowa czystość niż że ktoś bez nogi nauczy się chodzić 😆 No chyba że o korzystaniu z protezy mówimy, tu nawet można super analogię zrobić- znajdź sobie człeku uzależniony protezę, naucz się korzystać, ciesz się że w ogóle chodzisz, pogódź że kulawo ale jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 15:13 Bo poganiacz owiec to nie owca 😆 Wiem, wszedł mi wysoki poziom abstrakcji 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 23:04 www.youtube.com/watch?v=36tggrpRoTI Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 14:08 Pamiętam ten kawałek, podoba mi się wyrażenie tego, co czuję, wokal też. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 08:58 Jasne, a autyzm z powodu oziębłości matek. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 13:30 Strasznie słabe jest bycie ignorantką w dobie Google 🤦♂️ Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Cud wątasek z forum obok 09.06.25, 07:00 Przynajmniej nie mam w dorobku historii ćpania i tournee po psychiatrykach, a moja sytuacja rodzinna nie jest przedmiotem beki setek osób na forum publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 09.06.25, 14:17 Jeżeli tournee po szpitalach w chorobie to powód do wstydu to należy współczuć wdrykowywania rodzinie szkodliwych stereo, a jak rodzinę się ma to warto też nie być odpornym na wiedzę 🤦♂️ Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Cud wątasek z forum obok 09.06.25, 18:45 Kwestie intymne i prywatne =/= powód do wstydu. Istnieją rzeczy, które same w sobie niczym wstydliwym nie są, ale publiczne ich wałkowanie już tak. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 09.06.25, 20:22 Hasztag nie wypada? 😆 Jakoś strasznie dziwnie o tym że nie wypada mówią ci co najbardziej odgrzewają ploty 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Cud wątasek z forum obok 10.06.25, 08:37 Nie "nie wypada", tylko nie ma sensu. Problemy się rozwiązuje z bliskimi osobami albo zatrudnia specjalistów. Upublicznianie nie służy niczemu poza toczeniem beki i tanią rozrywką. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Cud wątasek z forum obok 09.06.25, 11:30 NO to uwazaj kolego na swoje dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Cud wątasek z forum obok 09.06.25, 14:18 Si, wymagać będą dużej uwaznosci i przekazania wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Cud wątasek z forum obok 06.06.25, 23:47 Gdybym nie spotkała trzech takich osób w swoim życiu, no, bez narkomanii ale za to z alkoholizmem, na szczęście nie mamy praktycznie kontaktu, to może bym i nie wierzyła. Ale wypadki chodzą po ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 09:33 I one też wypisywały takie wątki na forum?! Matka z synem na zmianę? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Cud wątasek z forum obok 08.06.25, 09:01 Tym bardziej się składa, ona nie tego, syn po niej nie tego do potęgi kwadratowej. Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Cud wątasek z forum obok 07.06.25, 11:25 Trzymam mocno za powodzenie i Twoje zdrowie, Brightbun A do krytykantek- wyśmiewacie prawdziwe opowieści, którymi dzielą się z Wami ludzie w karkołomnych sytuacjach. Obyście nigdy nie musiały same przeżywać zironizowanych zdarzeń. Czy Wasze rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Cud wątasek z forum obok 09.06.25, 17:56 >do krytykantek- wyśmiewacie prawdziwe >opowieści, którymi dzielą się z Wami ludzie w >karkołomnych sytuacjach Mówimy teraz o rodzicu wcielonym w psa sąsiada, kole zapasowym wbitym w kręgosłup po stłuczce, ratowaniu pokotów polmartwych emerytów na poczcie czy heroicznym wzywaniu przez rzekome 12l dzieciątko „swojego prawnika” policjantów wymagających maseczki tudzież do lekarzy z tego oddziału co to tam był ten inny lekarz, który wg mediów odliczył pacjenta…? A może to opowieści o 3 kierunkach studiów, 5 mieszkaniach i 13 etatach u rzekomej 16latki…? Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Cud wątasek z forum obok 09.06.25, 21:13 Wszystko, co zamieściłam, jest prawdą. Niezbitą. Kolizja zdarzyła się w zeszłym roku i dostałam mocny cios w okolicach lędźwi, gdyby kierowca nie zwolnił, byłoby bardzo groźnie, koło było zmiażdżone, utknęło tak, że trzeba było je wydobywać. A kierowca chciał się jeszcze jakoś wymigać. I wcale mi nie współczuł, nie przejął się. Tata nigdy nie 'wcielał się' w Łaskotka, o podobieństwie energii twierdził jasnowidz, że może być to opieka duszy najbliższych po śmierci, a ja nie znam się na psychotronice ani kontaktach z duchami, a Łaskotek stał się psem rodzinnym. Auto tak uszkodzone, że tył wygięty,, bagażnik zryty. Nie mam 5 lokali, mam na razie tylko dwa i dom rodzinny. Posiadam swojego prawnika, bo to ważna kwestia i raczej każdy ma wybranego, nic w tym dziwnego. Kierunek studiów na razie tylko jeden, jako, że muszę mieć pracę przez mnogość potrzeb i celów. A za niedługo także DG. Będę planować też dziecko za jakiś czas, żeby prędko mieć to z głowy. Nikomu nie życzę kumulacji zdarzeń, które mnie spotkały. Czasem żartuję na forum ale jestem człowiekiem jak każdy inny tutaj. Emerytów czy niepełnosprawnych i marki z małymi dziećmi serio ratowałam przepuszczaniem w kolejkach i nosiłam im zakupy do domów, byli bardzo zasapani i wyczerpani maskami i upałem. A znajoma mojej Mamy ma córkę, która w trakcie plandemii sprzeciwiała się policjantom mając 12-13 i odsyłała ich do paragrafów. Zatem nie jestem jedyna taka. Przykro mi, że spotkałam tylko paru przyjaznych ludzi na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Cud wątasek z forum obok 10.06.25, 08:55 Jak to tylko jeden? To już nie pamiętasz, co pisałaś parę miesięcy temu? Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Cud wątasek z forum obok 10.06.25, 13:23 Bo kilka miesięcy temu miałam dwa etaty, a teraz tylko 1. Za bardzo mnie wyczerpywały naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Cud wątasek z forum obok 10.06.25, 13:31 Nie mówiłam o etatach, tylko o edukacji. Jak się chce trollować, to trzeba mieć dobrą pamięć... Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Cud wątasek z forum obok 10.06.25, 14:20 Myślałam, że pytasz o etaty. Również zrezygnowałam z 2. Za duże obciążenie na teraz. Pamięć mam cały czas tę samą. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Cud wątasek z forum obok 10.06.25, 14:24 Z wyjątkiem haseł do kolejnych loginów 😄 W sumie pasujecie do siebie z bohaterem wątku pod wieloma względami. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Cud wątasek z forum obok 10.06.25, 14:33 Nie mogłaś mieć dwóch etatów, bo pracownik młodociany może pracować góra 8 godz. na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Cud wątasek z forum obok 10.06.25, 15:47 >Tata nigdy nie 'wcielał się' w Łaskotka, o >podobieństwie energii twierdził jasnowidz, Oj, kłamczuszko, klamczuszko…. 😂😂😂 „Pojawił się u nas nawet pies, o którym ludzie znający Tatę mówią, że posiada Jego cechy.I identyczny śnił się tuż po śmierci Taty kilka razy z Nim samym.” forum.gazeta.pl/forum/w,567,178204483,178204483,Czy_korzystaliscie_z_medium_po_utracie_w_rodzinie_.html?p=178204736 Odpowiedz Link Zgłoś
searching_for_purpose Re: Cud wątasek z forum obok 10.06.25, 22:59 Ale po co komu ta mowa nienawiści :c Ludzie powinni się wspierać nawzajem, a nie hejtować Odpowiedz Link Zgłoś