alfa36 19.06.25, 18:37 W nawiązaniu do sąsiedniego wątku… czy znajdę w Polsce szkolną stołówkę w wersji all inclusive, gdzie dzieci same sobie nakładają posiłek? Jak to się sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamtrzykotyidwato5 Re: Stołówka szkolna 19.06.25, 18:39 Nie chciałbym, żeby moje dziecko jadło w takiej stołówce. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Stołówka szkolna 19.06.25, 18:42 jak sobie wyobrażasz kumulację, w czasie przerwy obiadowej, kilkudziesięciu dzieciaków i samodzielne nakładanie na talerze? Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Stołówka szkolna 19.06.25, 18:58 Moje dzieci mialy w formie family dinning czyli jedli razem z nauczycielami nakladajac z polmiskow. Zawsze oczywiscie byl wybor kilku roznych dan. W 6th nakladali sami i odchodzili z taca. W szkole podstawowej dostawalismy menu na tydzien i bands, rano decydowali co chca i zakldali odpowiedni kolor, potem dostawali to co wybrali. To nie w pl. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Stołówka szkolna 20.06.25, 00:57 Fajnie., ale tu raczej chodzi o jedno danie i samodzielne nakładanie, z opieką/pomocą obsługi. Też mi się wydaje mało realne, ale taki pomysł padł w szkole dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś