Gość: widz IP: *.28.109.93.coditel.net 23.09.08, 12:40 Jako juror dysponowałem jednak tylko jednym głosem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrozyk Miałem tylko jeden głos 23.09.08, 15:29 Uwielbiam jak recenzent (krytyk ?), pisze : "i w ostatniej scenie filmu facet sobie strzela w łeb". Geniusz krytyki. Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pin Żałosne jury... IP: *.gprs.plus.pl 23.09.08, 20:53 ...komentuje swój idiotyczny wynik. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Chłopcy tłumaczą się po kolei, że oni niewinni, że chcieli inaczej. Rozumiem różnice w ocenach, ale pan Anderman chyba nie bardzo wie w czym uczestniczył, skoro główne role Jankowskiej- Cieślak i Stroińskiego nazywa drugoplanowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na grafomanów O jeden za dużo IP: *.chello.pl 24.09.08, 07:55 Słyszałem nieraz opinię, że opowiadanie filmów to rzecz w wyjąkowo złym guście. Prawdy tego stwierdzenia dowodzi też zły gust tego etatowego opowiadacza Wybiórczej jeśli chodzi o preferencje filmowe. Widać, że kiedy został jurorem nieudacznik Sobolewski wziął go na krotki kurs "jak być jurorem". Trzeba już było raczej iść do jurora Tkaczuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neskim Miałem tylko jeden głos - smak został w domu IP: *.chello.pl 24.09.08, 07:58 żałosny pismak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bth Miałem tylko jeden głos IP: *.aster.com.pl 24.09.08, 11:38 Szanujący czytelników recenzenci zaznaczają wyraźnie - SPOILERY, CZYTAJ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ. Gratuluję wyczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek jury? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 21:36 "Cztery noce z Anną" Jerzego Skolimowskiego fascynują, lecz ich bohater irytuje, bo niemal nic o nim nie wiemy i nie do końca pojmujemy jego intencje." Bez komentarza. Proszę jeszcze raz iść na film, albo zacząć analizować proste teksty i może za parę lat uda się Panu ta sztuka z filmem. Jak oglądałem Gdynie na TVP, to nad tą całą szopkom można było tylko załamywać ręce. Oscary trzeciego świata. Forma "kino łączy pokolonia" oraz Chyra&Cielecka jako gwiazdy polskiego ekranu, które nieudolnie próbowały pokazać, że świetnie się bawią, poprostu żenada. Skolimowskiego i bohaterów Rysy( także wielu innych artystów) poprostu obrażono. Odpowiedz Link Zgłoś