Dodaj do ulubionych

Gruca zgrillował bodnara

22.07.25, 14:04
Widzieliście? Jeśli jeszcze nie, to szczerze polecam!

No wreszciie ktoś (znaczy red. Gruca) potraktował tę chodzącą katastrofę na ministerialnym stolcu tak, jak na to zasługuje. A teraz powiedzcie pa, pa polskiej demokracji, bo ten słup kaczyńskiego, tusk, nie wykopie go z rządu i dalej będzie szkodził, dbając tam jedynie o to, by piss-mafii żaden włos z głowy nie spadł.
(gdyby wykopał to odszczekam ale nie sądzę, żeby to nastąpiło).
Obserwuj wątek
    • veryvery Re: Gruca zgrillował bodnara 22.07.25, 14:22
      Hehe Piński w swoich mediach już od jakiegoś czasu krzyczy że Bodnar to aktyw pisu bo mają na niego 'haki', ale Piński może po porostu chce pomóc swojej psiapsi Giertychowi zająć pozycję Bodnara
      • alicia033 Re: Gruca zgrillował bodnara 22.07.25, 14:41
        generalnie to wszyscy przytomni już od paru miesięcy nie zostawiają na kierownictwie MS suchej nitki.
        Patomecenas na stanowisku ministra sprawiedliwości byłby równie fatalnym wyborem, choć z innych powodów, niż to dno, bodnar. I nie sądzę, żeby on sam o tym realnie myślał, bo po pierwsze: za dużo smrodu się za nim ciągnie, a po pierwsze primo: żadna z tego kasa. Piński owszem, robi mu reklamę ale to (tylko) reklama. Btw. coś od paru miesięcy cichutko także o tym jego zespole do spraw rozliczania piss-mafii. PszypadeG? Nie sądzę...
    • alicia033 Re: Gruca zgrillował bodnara 22.07.25, 19:08
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,32121652,bedzie-dymisja-adama-bodnara-niemal-przesadzone.html#s=BoxMMtImg1

to byłaby bardzo dobra informacja, zwłaszcza gdyby potwierdziło się nazwisko nowego ministra ale uwierzę, jak zobaczę. I nie tylko bez bólu ale radością odszczekamwink nazwanie donalda słupem piss-prezesa.
    • chloe30 Re: Gruca zgrillował bodnara 23.07.25, 10:57
      alicia033 napisała:

>
      > (gdyby wykopał to odszczekam ale nie sądzę, żeby to nastąpiło).
      >
      No to do dzieła
      • pepsi.only Re: Gruca zgrillował bodnara 23.07.25, 11:05
        big_grin
      • alicia033 Re: Gruca zgrillował bodnara 23.07.25, 11:17
        chloe30 napisała:

> No to do dzieła
        >

Voilà: Hau, hau, hau, Tusk nie jest słupem kaczyńskiego. Hau, hau, hau, hau, haaauuuuuu!
        Mogę wam jeszcze bąbelki postawić, naprawdę warto opić tę zmianę! 🍾🍾🍾
        (chyba, że jest się zbysiem zero, który przewidująco znowu zaszył się w szpitalu. Albo kornelukiem).
    • alicia033 Re: Gruca zgrillował bodnara 23.07.25, 11:47
      ponieważ wątek Pade poleciałsad (no naprawdę, modki, odrobina rozsądku jednak by nie zaszkodziła zamiast trzymania się regulaminu w stylu pruskiego drylu) to tu dopiszę, że szkoda, że w przypadku tego drugiego szkodnika, siemoniaka, tusk zatrzymał się w pół kroku, czyli wykopał go z MSW do którego wraca Kierwiński, ale zostawił na stanowisku koordynatora służb specjalnych. Sensu w tym żadnego, tylko strata pieniędzy podatników na ministerialne wynagrodzenie typa, który na to stanowisko nadaje się tak, jak cielę do pilotowania samolotu.
      • hrasier_2 Re: Gruca zgrillował bodnara 23.07.25, 11:54
        Nie wiem co nie było właściwego w tym wątku z rekonstrukcji rządu Tuska. Gdzie sędzia Żurek zastąpił Bodnara i nic z tego nie wynika. Z tym, że mają być zaostrzone represje do opozycji. Jedyne takie forum, gdzie nie można pisać źle o tym rządzie. Za to przeciwnikach jak najbardziej. Nawet fora polityczne zostały złagodzono. Tutaj dalej twardo się trzymamy się jakiś dziwnych zasad. Pomijając apolityczność tego nowego ministra sprawiedliwości.
        • alicia033 Re: Gruca zgrillował bodnara 23.07.25, 12:00
          hrasier_2 napisał:

> Nie wiem co nie było właściwego w tym wątku z rekonstrukcji rządu Tuska.

zapewne podpadał moderacji pod kategorię "osobisty".

> Z tym, że mają być zaostrzone represje do opozycji.

🤣🤣🤣

> Jedyne takie forum, gdzie nie można pisać źle o tym rządzie.

znaczy ja to piszę dobrze o tym rządzie. Dobre, taniusza, dobre!
      • pade Re: Gruca zgrillował bodnara 24.07.25, 08:58
        alicia033 napisała:

> ponieważ wątek Pade poleciałsad (no naprawdę, modki, odrobina rozsądku jednak by
        > nie zaszkodziła zamiast trzymania się regulaminu w stylu pruskiego drylu) to t
        > u dopiszę, że szkoda, że w przypadku tego drugiego szkodnika, siemoniaka, tusk
        > zatrzymał się w pół kroku, czyli wykopał go z MSW do którego wraca Kierwiński,
        > ale zostawił na stanowisku koordynatora służb specjalnych. Sensu w tym żadnego,
        > tylko strata pieniędzy podatników na ministerialne wynagrodzenie typa, który n
        > a to stanowisko nadaje się tak, jak cielę do pilotowania samolotu.
        >
        >
        Zgadzam się.
    • dramatika Re: Gruca zgrillował bodnara 23.07.25, 13:00
      A mnie się trafiła gratka - czytam właśnie, że Żurkowi, wściekłemu przeciwnikowi tzw neosędziów, neosędzia wygrała sprawę frankową i okazało się nagle, że status neosędzi Żurkowi w tym przypadku zupełnie nie przeszkadza big_grin
      To będzie zdecydowanie mój ulubiony minister big_grin
      • babcia47 Re: Gruca zgrillował bodnara 27.07.25, 16:25
        Pewnie się zagapił chyba że neosedzia przed procesem solennie go zapewnił że będzie miał pozytywny wyrok. Nie widzisz że ta zacieszka jest bez sensu?
        • dramatika Re: Gruca zgrillował bodnara 28.07.25, 12:28
          babcia47 napisała:

> Pewnie się zagapił chyba że neosedzia przed procesem solennie go zapewnił że bę
          > dzie miał pozytywny wyrok. Nie widzisz że ta zacieszka jest bez sensu?

Jaja sobie robisz? big_grin
          Typ ma obsesję na punkcie tzw neosędziów, wszystkich by wyrzicił nie bacząc na konsekwencje dla obywateli, ale jak chodzi o własny tyłeczek, to już mu neosędzia nie przeszkadza.
          Nie wiadomo czy składał wniosek o wyłączenie sędzi i może nie został uwzględniony, ale jeśli tak, to należało wycofać pozew. No ale wtedy sprawa by się przedłużyła i straciłby troszkę kaski, ojej!
      • stasi1 Re: Gruca zgrillował bodnara 28.07.25, 07:34
        A komu przeszkadza ktos kto pozytywny wyrok dla ciebie daje? przeszkodziła by mu jakby była negatywna. Tak każdy ma
    • alicia033 Re: Gruca zgrillował bodnara 27.07.25, 11:01
      Ehsad, szybko poszło. Niepotrzebnie odszczekiwałam.
      • dramatika Re: Gruca zgrillował bodnara 27.07.25, 11:33
        alicia033 napisała:

> Ehsad, szybko poszło. Niepotrzebnie odszczekiwałam.

No co tam alicja w uniwersum silniczków i kiedy Tusk znowu ucieka na posadkę w UE? big_grin
        • alicia033 Re: Gruca zgrillował bodnara 28.07.25, 07:08
          dramatika napisał(a):

> No co tam alicja w uniwersum silniczków i kiedy Tusk znowu ucieka na posadkę w
          > UE? big_grin

zdecydowanie pomyliłeś adres, dramatik, o to to pytaj lauren6, to ona jest fanką patomecenasa, czy może pepsi_only a nie mnie. Ja z tą menażerią nie mam i nie życzę sobie mieć nic wspólnego.
      • angazetka Re: Gruca zgrillował bodnara 27.07.25, 11:39
        A co?
        • alicia033 Re: Gruca zgrillował bodnara 28.07.25, 07:00
          angazetka napisała:

> A co?

Wiem, że to beznadziejnie brzmi ale na dziś nic więcej nie mogę powiedzieć, bo wkopałabym kogoś (nie jestem Szwejgert&Piński, nie mam nieidentyfikowalnych "wiewiórek").

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka