Dodaj do ulubionych

Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał?

23.11.04, 09:50
Witajcie! 15 listopada wysłałam kody na zabawkę z promocji pampersa. Czekamy
teraz na przesyłkę. Ciekawa jestem czy ktoś z Was juz otrzymał zabawkę i
jeśli tak po jakim czasie?
Obserwuj wątek
    • nuki5 Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 23.11.04, 10:25
      Zaciekawiłaś mnie. Też zbieram kody ale nie wiem po co. Gdzie przeczytałaś, że
      można je wysyłać i otrzymać jakąś zabawkę. Chętnie bym wysłała bo mam ich
      mnóstwo.
      • warmdream Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 23.11.04, 10:30
        Pampers ogłosił promocje, za kody z pampersów activ beby można dostać zabawkę,
        musisz posiadac broszurke od pampersa z kuponem zgłoszeniowym (podobno juz nie
        ma broszurek)zeby zgłosić udział w konkursie.

pozdrawiam
        warmdream i Gabi
        ps. jesli posiadasz dużo kodów chetnie przyjme, mi jeszcze brakuje 3 kodów z
        dużych paczek pampersów
      • selin77 Do nuki5 25.11.04, 21:04
        niemowle.onet.pl/regulamin1.html

Ale niestety broszurek juz nie ma sad((
        Grazyna
        • selin77 Re: Do nuki5 25.11.04, 21:06
          niemowle.onet.pl/regulamin1.html
          Podaję jeszcze raz adres smile)
          Grazyna
    • mamakacpra1 Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 23.11.04, 15:14
      Witajcie !
      Ja wysłałam już 9 listopada kody na arkę noego i jak na razie cisza. W
      regulaminie było napisane, że przysyłają w ciągu dwóch tygodni, więc może lada
      chwila nadejdzie.pozdrawiam
      • anax2 Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 28.11.04, 20:49
        Moja kolezanka wysłała kody.dostała arkę noego i garnek nie wiem dokładnie jak
        to się nazywa.Ale to było jakiś czas temu.Jak się nie mylę to dostała w lecie.
        A broszurke miała z wyprawki ze szpitala.
      • starucha121 Do mamakacpra1!!! 29.11.04, 21:41
        Hej! CZy dostałaś już zabawkę? Minęło wszak dwa tygodnie! Ja wciąż czekamsad
        • starucha121 Re: Do mamakacpra1!!! 30.11.04, 22:59
          Zastanawiam się czy nie złożyć reklamacji, w końcu wysłałam list poleconym,
          który dochodzi w jeden dzień! A juz czekam grubo ponad dwa tygodnie! w
          regulaminie stoi jak byk:
          1. Uczestnik Programu ma prawo zgłaszać pisemne reklamacje na Adres Programu w
          związku z:

a) niezgodnością przesyłki ze złożonym Zgłoszeniem,

b) niedotrzymaniem terminów nadesłania Nagrody,
          (...)
          w terminie do 7 dni od dnia stwierdzenia zdarzenia uzasadniającego reklamacje,
          ale nie później niż do 5 kwietnia 2005 roku.
    • gwx Re: Zabawka od PAMPERSA 30.11.04, 12:16
      czy może któraś z Was dziewczyny zna zabawkę kąpielową? Czy jest fajna? Czy
      warto ją zamówić?
      Napiszcie proszę.
      Dziękuję i pozdrawiam
      Asia
      • amj2 Re: Zabawka od PAMPERSA 30.11.04, 14:13
        dołączam sie do pytania Asi o zabawke kąpielową
        • starucha121 Re: Zabawka od PAMPERSA 30.11.04, 16:03
          Tutaj są opninie o zabawkach do kapieli:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
          f=583&w=17716382&v=2&s=0
    • mamakacpra1 Do starucha121 30.11.04, 16:27
      Ja też jeszcze czekam!pozdrawiam
      • aania79 Re: Do starucha121 30.11.04, 21:52
        Też czekam smile
        • jaroosi Re: Do starucha121 01.12.04, 09:53
          Co lepiej zamówić dla 18-to miesięcznego chłopczyka - arkę, czy tego slimaka?
          Pomocy, bo dzisiaj chcę wysłac i nie mam pojęcia co wybrać.
          • matusia3 Re: Do starucha121 01.12.04, 12:14
            Mam ślimaka Fischer Price,jest super,moja mała lubi go ,pozatym ma kilka
            kolorowych klocków i ciekawą muzyczkę,a klocki sensoryczne,które są w Arce
            możesz sama kupić,są różne zestawy.
            A może ktoś ma pieska z katalogu,zastanawiam się czy go zamówic.

matusia
            • gwx Re: Pampers do starucha 01.12.04, 13:04
              Hej starucha podaj proszę jeszcze raz namiar na opinie o zabawkach kąpielowych,
              bo się stronka, którą podałaś nie otwiera się.

Ja polecam, podobnie jak Matusia Ślimaka, będzie dziecko zadowolone.

Pozdrawiam
              Asia
              • starucha121 Re: Pampers do starucha 01.12.04, 14:15
                Ok, wklejam jeszcze raz:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=17716382&a=17716382
            • qotek1 Re: Do starucha121 03.12.04, 00:23
              piesek jest rewelacja > moja córeczka ma go od 10 miesiaca życia i przy nim
              nauczyła sie robić jak piesek czyli szczekać i robić tak jak zziajany piesek!
              baaaaaaaaaardzo go lubi!!!
    • mascarbone Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 01.12.04, 14:29
      A ja się wkurzyłam i dziś wysłałam do nich list z reklamcją. W regulaminie jest
      napisane zeby zrobic to w ciągu 7 dni od stwierdzenia złamania warunków
      promocji. Zobaczymy co oni na to.
      • kbart starucha 01.12.04, 18:56
        wiesz co nic tam w twoim linku nie wyczytalam jakie zabawki sa fajne, co ty
        wymyslilas za link? bozzzzzeeeeeeeeeeeeee
        • starucha121 kbart 01.12.04, 21:37
          Czytaj ze zrozumieniem to się dowiesz jakie zabawki są fajne. W tym linku
          należy otworzyć "pokaż wszystkie" a także pozaglądać do linków, które wpisały
          dziewczyny. To tyle, bo mam wrażenie że przeczytałaś tylko pierwszy post.
      • kotagus Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 01.12.04, 19:58
        Ale w ulotce stało jak byk "14 dni ROBOCZYCH", co daje 3 tygodnie plus weź
        poprawkę, że oni nie wysyłają priorytetem a Poczta Polska jaka jest każdy
        widzi smile

Kotagus

• selin77 Zabawka od PAMPERSA JAKA ??? 01.12.04, 20:56
          dziewczyny ja mam zamiar wziąś ślimaka, a druga zabawka ?? hmmm poradźcie....
          czy Arkę czy klocki sensoryczne??
          Grazyna
          • qotek1 Re: Zabawka od PAMPERSA JAKA ??? 03.12.04, 00:28
            arke!!!! tam tez masz 4 klocki sensoryczne!!! Arke bez 2 zdań!!!
        • mascarbone Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 01.12.04, 21:43
          Rzeczywiście masz rację, pospieszyłam sie z tą rekalamacją, ale zauważ, że
          mamakacpra1 wysłała 9tego a 30 jeszcze nie dostała, czyli czeka już 21dni(co
          daje 3 tygodnie). Jeszcze sie nie pochwaliła ze jej przysłali, więc zakładam,
          że czeka nadal...Jak widać nie spieszy im się... A nie narzekałabym tak na
          pocztę, bo ostatnio sprzedałam mate edukacyjną dziewczynie z forum, wysłałam
          zwykłą paczką w piątek, a w poniedziałek już ją miała.
    • krasulas Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 02.12.04, 11:55
      Ja zamówiłam zestaw kąpielowy. Widziałam u koleżanki - ten z linku wyżej. Jest
      super!! Tylko zdjęcie na broszurce pokazuje inne kolory i zwierzaki. Ciekawe
      czy będzie równie fajnym bajeremwink
      • silije.amj Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 07.12.04, 00:07
        Ja dostałam zabawkę i jestem wściekła. Zamówiłam sobie zupełnie inną - wyraźnie
        zaznaczyłam krzyżykiem. Widocznie im się skończyły. Czekałam długo, bo wysłałam
        kopertę 3 lub 4 tygodnie temu. Jestem zła, bo wiaderka z klocuszkami już mamy
        dwa bardzo podobne. Chętnie się z kimś wymienię!!! Jestem spod Poznania.
        • selin77 Reklamacja??? 07.12.04, 09:26
          A ja bym chyba wysłała z reklamacją !!! nie mają prawa przysłać innej zabawki
          beb powiadomienia Cię, tak jest w regulaminie.

A jaką zabawkę zamówiłas/????

Grażyna
    • akve Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 07.12.04, 22:23
      Z zainteresowaniem czytam watek i...stwierdzam,że ja kody wysłałam 10 listopada
      i nic nie dostałam ,jeszcze (!).
      Postanowiłam wysłać teraz szybko kody, bo wiosna wysłałam późno i kobieta z
      pampersa zadzwoniła do mnie, zeby mi powiedzieć ze zabawki ,która chciałam
      otrzymać juz nie ma sad Moga mi zaoferowac dwie inne.I dostałam muzyczne
      zwierzątko i klocki sensoryczne.A ja chciałam ślimaka...
      Po tym co pisze silije obawiam się,że i tym razem nie dostaniemy ślimaka sad(((
    • gwx Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 09.12.04, 18:40
      Cześć
      Czy któraś z Was dostała już zabawkę od f. Pampers?
      Moja przyjaciólka wysłała kupon 10 listopada i do tej pory jeszcze nic do niej
      nie doszło. Wg regulaminu jest,że mają wysyłać w ciągu 14 dni od otrzymania,
      dwa razy dzwoniła do nich z zapytaniem do dalej, czy wysłali? Oni mają w
      komputerze, że zostało to wysłane- u niej natomiast zabawki nie ma, choć
      powinna być już 2 tyg. temu. Następnym problemem jest to, że te paczki są bez
      potwierdzenia odbioru, tak więc mógł ktokolwiek odebrać, tym bardziej,że
      listonosz, który chodzi u niej w bloku nie za bardzo przykłada się do
      odczytywania adresów. Trzy razy w b. krótkim czasie pomylił skrzynki i wkładał
      jej listy do skrzynki sąsiadki, a ona dostała list z sąsiedniej klatki.
      W związku z tym jest prośba, żebyście napisały, jeśli wysłaliście wysyłałyście
      zgłoszenie po 10 listopada wybrane przez Was zabawki?
      A może, któraś z Was miała podobną sytuację i co wtedy zrobiła?
      Pozdrawiam
      Dziękuję za odpowiedź i pomoc.
      Asia
      • gwx Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 09.12.04, 18:44
        Przepraszam Was dziewczyny, pod koniec mojego listu wkradł się błąd.
        Powinno być:
        W związku z tym jest prośba, żebyście napisały, czy dostałyście już zabawki,
        jeśli zgłoszenie wysłałyście po 10 listopada.

Pozdrawiam
        • mama_julci22 Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 09.12.04, 19:15
          Ja wysyłałam jakoś w marcu,dostałam po jakis 2-3 tyg.
          Klocki są świetne moja mała często sie nimi bawi.
          Dziewczyny cierpliwosci,napewno wszystkie zabawki dojdąbig_grin
          • silije.amj Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 12.12.04, 16:45
            Ja już pisałam, że dostałam, ale nie taką jak zamawiałam - czekam czy którejś z
            was też przydarzy się ta sytuacja.
        • gabrysiap Dostałam zabwkę- zgloszenie wysłałam 22 listopada. 13.12.04, 22:05
          Witajcie emamy. Dziś dostałam zabawkę- małego pieska tak jak zamawiałam.
          Broszurkę z kodami wysłałam listem poleconym 22 lstopada.
          pozdrawiam
          Ewelina
          • kotagus Re: Dostałam zabwkę- zgloszenie wysłałam 22 listo 14.12.04, 12:23
            Mam pytanie - czy zabawka przychodzi POLECONYM? Trzeba pokwitować jej odbiór?
            Czy pocztą zwykłą i wtedy może "zaginąć" w niewytłumaczonych okolicznościach?

Kotagus
            • gwx Re: Dostałam zabwkę- zgloszenie wysłałam 22 listo 14.12.04, 17:05
              Przychodzi zwykłym bez potwierdzenia odbioru. Mojej koleżance zabawka gdzieś
              zginęła, wysłała 10 listopada i do tej pory nie ma.
              Pan M. Torski do, którego dzwoniła powiedział,że poszuka na poczcie, jeśli nie
              znajdzie to wyśle jeszcze raz jej zabawkę. Myślała,że będzie miała przezent
              dziecku na gwiazdkę, a tutaj zapowiadają się długie poszukiwania. Jeszcze też
              usłyszała,że bardzo często na poczcie ginął takie przesyłki i b.często firma
              musi interweniować.I nie jest ona pierwsza, ani też pewnie ostatnia.
              Dlatego też dobrze,że to zgłosiła, tak powiedział p. Torski. Słuchajcie
              dziewczyny, jeśli czekacie dłużej niż dwa tygodnie po terminie, w ciągu którego
              firma powinna Wam przesłać zabawkę (ma na to 14 dni roboczych) zgłaszajcie to,
              bo może się okazać, że Wasza zabawka "powędrowała" do kogoś innego.
              Pozdrawiam
              • gabrysiap przychodzi poleconym z pkwitowaniem... 14.12.04, 22:54
                Witam
                do mnie przyszła paczka poleconym, przyniósł kurier z poczty i musiałam
                pokwitować odbiór.
                Pozdrawiam
                Ewelina
                • gwx Re: przychodzi poleconym z pkwitowaniem... 15.12.04, 12:00
                  A nam Pan powiedział,że firma wysyła paczki z zabawkami bez potwierdzenia
                  odbioru, jako zwykłą przesyłkę. A kiedy dostałaś paczkę, może po interwencjach
                  osób w firmie, że ginął paczki? Mojej koleżance listonosz przyniósł klocki i na
                  dodatek zostawił u jej sąsiadki i też bez potwierdzenia odbioru, bo jej wtedy
                  nie zastał w domu, no ale jej nie zaginęła.
                  Jak był wcześniejszy konkurs to owszem trzeba było podpisywać odbiór zabawki,
                  teraz wg gościa co przyjmował kupony i przekazywał dane osób dla firmy
                  wysyłkowej to odbywa się bez potwierdzenia odbioru.
                  Pozsdrawiam
                  • gabrysiap Re: przychodzi poleconym z pkwitowaniem... 16.12.04, 09:14
                    Zabawka przyszła po ponad dwóch tygodniach ale ie musiałam interweniować- sami
                    przyłali.
                    Pozdrawiam
                    Ewelina
    • mamakacpra1 Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 15.12.04, 15:33
      Witajcie!
      Właśnie przed chwilą dostałam zabawkę- arkę noego, kody wysłałam 9 listopada,
      więc minął ponad miesiąc.
      pozdrawiam
      • mascarbone Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 15.12.04, 20:11
        A ja wciąż czekam (15listopad) a co gorsza wysłałam na ślimaka-sortera a dziś
        dostałam takiego samego od znajomych! A to klopssmileTeraz żałuję ze nie zamówiłam
        pieska wink
    • gwx Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 16.12.04, 16:47
      Dzisiaj moja koleżanka dosłała po interwencjach zabawkę, czekała na nią od 10
      listopada.
      Ciekawe ile ja będę musiała czekać?
      pozdrawiam
      Asia
    • akve Dostałam arke wczoraj... 17.12.04, 08:53
      ...wczoraj przyszła paczka .Wysłana za potwierdzeniem odbioru.
      Tak jak zamawiałam 9 listopada dostaliśmy slimaka.Ciesze się ,ze tym razem jest
      to co chciałam.Ale trwalo to b.długo sad
      • mascarbone ja też dostałam paczkę wczoraj 17.12.04, 17:32
        po interwencji telefonicznej w końcu też dostalam wczoraj ślimaka FP, czyli
        czekania ponad mc. Po co w tym regulaminie piszą, że czas oczekiwania to 2 tyg?
        Nie wiem, nie prościej napisać miesiąc i zaoszczędzić wszystkim nerwówsmile
    • balbina16 Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 18.12.04, 21:00
      No to ja chyba jestem jakaś fuksiara! Zgłoszenie z kodami wysłałam 06.12., a
      dzisiaj już dostałam zamówionego ślimaczkasmile Acha, paczkę odebrała sąsiadka, bo
      mnie nie było w domu.
      Pozdrawiam,
      Gosia
    • betty1234 my dostaliśmy dzisiaj :) 18.12.04, 22:06
      właśnie dzisiaj dostaliśmy zamówionego ślimaka smile będzie prezencik na gwiazdkę.
      wysłałam kody jakoś po 20 listopada więc widocznie coś się u nich ruszyło i
      robią masową wysyłkę smile
      pzdr,
      • selin77 Re: my dostaliśmy dzisiaj :) 20.12.04, 13:31
        Kurczę mam pecha, wyszłam z małym na spacer a w tym czasie był listonosz i
        zostawił awizo !!!
        Muszę popołudniu zapychać na pocztę, Mam nadzieje że przysłali mi ślimaczka.
        Pozdrawiam GRazyna
    • gosiablo My też dziś dostaliśmy.... 20.12.04, 16:41
      Dostaliśmy dziś ślimaczka. Kody wysłałam 30 listopada, więc czekaliśmy trzy
      tygodnie.
      Pozdrawiam
    • liliq Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 21.12.04, 08:06
      Zamawianą zabawkę dostałam po równych 2 tygodniach!Super bo bedzie pod choinkę
      dla mojego synka.Kody wysłałam listem poleconym ze zwrotnym potwierdzeniem
      odbioru.
    • misiowamama Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 21.12.04, 19:41
      A ja wysłałam 30 XI na Arkę Noego i dziś dostałam. To w sumie jeszcze nie tak
      długo czekałam ale w tej poprzedniej promocji otrzymałam po 12 dniach. Ale
      cieszę się że przed samą Gwiazdką.
      Pozdrawiam
      • selin77 Odebrałam ślimaka :)) 21.12.04, 20:37
        Ja dziś odebrałam ślimaka, musiałam iść na pocztę, bo wczoraj mnie w domku nie
        było.
        Cieszę sie bo będzie jeszcze jeden prezent na gwiazdkę.

Grazyna
        • jaroosi Re: Odebrałam ślimaka :)) 22.12.04, 10:09
          Ja tez dostałam. Zabawka spodobała sie Oskarkowi i ponad godzinę bawił sie nim
          uradowany. Cieszyłam sie razem z nim.
    • anik801 Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 24.12.04, 13:47
      Ja wczoraj dostałam pieskasmile,którego dziś moja córcia znajdzie pod choinką!
      • krasulas Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 25.12.04, 08:06
        Ja też dostałam zabawkę wodną 21.12. - nie zauważyłam awizo w skrzynce stąd
        spóźnienie z odbiorem. Jak część z nas - broszurkę wysłałam 30.11. Świąteczne
        buziaczki
        • dagmaraiania Re: Zabawka od PAMPERSA - kto już dostał? 29.12.04, 11:12
          Dzisiaj otrzymałam zabawkę wodną, a zamówienie wysyłałam 07.12 poleconym ze
          zwrotnym potwierdzeniem odbioru, które wróciło do mnie 16.12. Jest na nim data
          odbioru przez pracownika PMI Combera 13.12.2004r., czyli od 13-ego do 29-ego
          wychodzi 12 dni roboczych, więc zmieścili się w obiecanych w regulaminie 14
          dniach. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka