olinininka 01.01.23, 11:46 Jak tradycja nakazuje obstawiamy imiona dzieci gwiazd które urodza w 2023. Kto urodzi w 2023 roku? Dominika Gwit, Olga Bołądź, Blake Lively, Małgorzata Gorol, Magda Łucyan wkrótce zostaną matkami - pomponik.pl www.pomponik.pl/plotki/news-kto-urodzi-w-2023-roku-dla-wielu-gwiazd-to-nie-bedzie-pierws,nId,6498450 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dasza_dm Re: Obstawiam 4 01.01.23, 14:03 Trudno zgadywać, jeśli jest to pierwsze dziecko, bo nie znamy preferencji i "stylu" danej osoby.. Olga Bołądź ma syna Brunona, a reszta nie wiem... Obstawiam zatem tylko tę Mamę: może Miron, Feliks, Gustaw, Henryk, Jeremi(asz). Dla dziewczynki Blanka, Jadwiga, Adela, Barbara, Łucja. Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Obstawiam 4 06.02.23, 11:03 dasza_dm napisała: > .. Olga Bołądź ma syna Brunona, a reszta nie wiem... Znam dwa zestawy Bruno i Borys - jedno rodzeństwo w wieku 23 i 20, drugie w wieku 9 i 6, więc ten Borys mi odruchowo przyszedł na myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
remigia1 Re: Obstawiam 4 01.01.23, 14:19 Z tego, co słyszałam - Dominika Gwit nie chce podawać imienia dziecka do wiadomości publicznej. Ale może zmieni zdanie. No właśnie, trudno odgadywać imię czyjegoś pierwszego dziecka. Poza tym, w przypadku "wielkiej gwiazdy", za jaką uznawana jest Blake Lively, imię może być bardzo "odjechane", więc trudno je obstawić. Do Brunona Olgi Bołądź pasuje np. Klara, Łucja, Helena, Aniela. Magda Łucyan - w jej przypadku obstawiam jakieś imię z najbardziej "warszawskich" - np. Stefana, Tadeusza, Barbarę, Helenę, Kazimierza. Od siebie dodam do tej listy jeszcze Dawida Kubackiego (skoczka narciarskiego), który za niedługo zostanie ojcem, ma już córkę Zuzannę. Obstawiam tutaj imiona: Hanna, Zofia, Maria, Aleksandra. Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Re: Obstawiam 4 01.01.23, 14:24 Michał Wiśniewski coś odjechanego czyli jakiś Amadeo, Maurice, Liam, Lille, Ella, Wirginia Olga Bołądź- Klara, Helena, Gustaw, Feliks, Hugon Skoczek narciarski Maja, Hanna, Alicja, Zofia Dominika Gwit - Stefan, Franciszek, Stanisław, Ignacy Odpowiedz Link Zgłoś
remigia1 Re: Obstawiam 4 06.01.23, 14:25 Dobrze obstawiłaś imię córki skoczka - urodziła się Maja Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynkaa Re: Obstawiam 4 05.02.23, 21:48 Sylwia Przybysz-Dąbrowska i jej mąż Janek spodziewają się trzeciego dziecka. Mają już Polę i Nelę. Obstawiam: Laura, Maja, Nina, Zuzanna, a może Ola, żeby się rymowało z imionami sióstr? Dla chłopaka: może Jan junior po ojcu? Kuba, Filip, Tymon, Leon. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynkaa Re: Obstawiam 4 05.02.23, 21:48 Wiem! Mila - skrótowe i rymuje się z imionami sióstr. Odpowiedz Link Zgłoś
polik17 Re: Obstawiam 4 06.02.23, 13:16 Ja też w pierwszej chwili pomyślałam o Mili Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Obstawiam 4 06.02.23, 01:57 Corka Tola, Lena, Gaja, Mia Syn Leon, Liam Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Re: Obstawiam 4 06.02.23, 10:08 Obstawiam coś skrótowego może Nika, Mila, Nina, Hana dla chłopca Leon, Iwo, Tymon, Niko Odpowiedz Link Zgłoś
allegra1989 Re: Obstawiam 4 13.02.23, 21:05 Nina, Lena, Gaja, Mila — dla dziewczynki. Dla chłopca może Leon, Filip, Odpowiedz Link Zgłoś
majkaja Re: Obstawiam 4 14.02.23, 22:00 Z tego co pamiętam to Sylwia Przybysz-Dąbrowska po narodzinach Neli mówiła, że Jankowi podobała się Laura (Nela ma tak na drugie), a jej Wiktoria, więc może któreś z tych? Odpowiedz Link Zgłoś
polik17 Re: Obstawiam 4 15.02.23, 01:23 Oo, to ciekawe Chociaż moim zdaniem Pola, Nela i Laura/Wiktoria to mocno nietrafiony zestaw. Dwa infantylne zdrobnienia i pełne, dostojne imię 😅 Do Poli i Neli pasują mi imiona z tej samej bajki, typu Lena, Maja, Nina. A jak ma na drugie imię Pola? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynkaa Re: Obstawiam 4 12.02.23, 11:48 Youtuberka Zuzanna Borucka ogłosiła, że jest w ciąży. Chyba jest dość znana, ponad milion subskrypcji. Jej narzeczony ma na imię Cyprian. Odpowiedz Link Zgłoś
allegra1989 Re: Obstawiam 4 13.02.23, 21:08 trudno coś obstawić jak dla mnie. Mogą zarówno wybrać jakiejś bardziej tradycyjne imię, albo nowoczesne. Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm Re: Obstawiam 4 13.02.23, 19:20 Magda Łucyan urodziła "małą T.". Jak myślicie - czy to Teresa? Odpowiedz Link Zgłoś
remigia1 Re: Obstawiam 4 13.02.23, 19:45 Może Tosia - Antonina? Bardziej obstawiam to imię. Odpowiedz Link Zgłoś
allegra1989 Re: Obstawiam 4 13.02.23, 21:04 Raczej nie, dla mnie to jest bardziej Tosia (od Antoniny) Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Obstawiam 4 14.02.23, 06:44 Mam nadzieję, że T od Tekli 🙂. Tosia byłaby imo dość nudnym wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś