tanebo001 04.01.23, 21:27 www.pomponik.pl/plotki/news-leonardo-dicaprio-ma-juz-nowa-dziewczyne-zostaly-jej-tylko-d,nId,6512450 może powiedzieć Leonardo. Co one w nim widzą? 🤦♂️ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bylam.stara.mostowiakowa Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 21:31 To prostu Leonardo. Parę dni temu obejrzałam Całkowite zaćmienie i uważam, że już wtedy powinien dostać Oskara. Jest jedyny w swoim rodzaju. Nie jest już taki młody, ale ma taki interesujący typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 22:00 nie, nie ma. Zawsze był paskudny Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 22:04 Młody był śliczny. Miałam jego plakat na ścianie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 12:28 Dziwne, kiedy? W Co gryzie Gilberta Grape? Za Titanica nie rozumiałam fenomenu. Ot, dzieciuch, nic szczególnego. Mam 46 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 12:46 Za czasów Romea i Julii czy Titanica. Byłam nastolatką. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 14:23 Tak, młody był śliczny, ale przecież teraz już nie jest ani młody ani śliczny... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 15:25 Nie wiem, dla mnie wyglądał jak przerośnięty bobas, a teraz jak zestarzały bobas. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 20:51 Jak był młody, to wyglądał jak dziewczyna, zupełnie aseksualnie, taki kobiecy typ urody, za drobne rysy, ten nos jakiś nie taki. No nic z faceta w nim. Do talentu się nie odniosę, nie lubię go jako aktora. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Mam nową dziweczynę 06.01.23, 10:53 simply_z napisała: > nie, nie ma. Zawsze był paskudny Zgadzam się z tym całkowicie. Nigdy nie mogłam zrozumieć, co niby się w nim może podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Mam nową dziweczynę 06.01.23, 16:50 Paskudny?! Normalny chłopak. Miał chłopięcą urodę i talent aktorski. Też mnie nigdy nie zachwycił w żadnej roli, ale pisać o nim, ze jest padkudny?! Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Mam nową dziweczynę 06.01.23, 16:48 On sie zmienia w Jacka Nicholsona. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 21:31 Wyjdź z piwnicy, to się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 21:32 Ale clickbait, myślalam, że Ty sie chwalisz😉 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 21:36 I prawidłowo Leo robi. Panna po ukończeniu ćwierćwiecza zaczyna się robić marudna, mieć fochy i domagać ozenku i dzieci. Jest bogaty, sławny, ma talent i prawdopodobnie jest przystojny (na facetach się nie znam), wiec większość 20ek poleci na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 21:41 Idź narzekać na żonę na auto moto albo na brak seksu w małżeństwie Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 21:42 Opowiedz cos o swoim pijaństwie za czasów licealnych. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 21:57 A co Cię interesuje? Zwykle takie opowieści to ludzi w liceum bawią, jeszcze nie wyrosłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
raphidophora_tetrasperma Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 23:28 Mnie nieustannie zastananawia, jaki trzeba mieć konstrukt psychiczny, żeby się pchać tam gdzie absolutnie wszyscy rzygają na jego widok. On serio nie widzi, że robi za największego oblecha na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 23:47 Nie widzi. Wydaje mu się, że to my wszystkie jesteśmy głupie i napawa się swoją mądrością. Typowa cecha ludzi o niskiem IQ, którzy znają odpowiedź na każde pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
raphidophora_tetrasperma Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 23:57 panna.nasturcja napisała: > Nie widzi. Wydaje mu się, że to my wszystkie jesteśmy głupie i napawa się swoją > mądrością. > Typowa cecha ludzi o niskiem IQ, którzy znają odpowiedź na każde pytanie. Straszne i smutne. To co? Zostaje tylko współczuć i ignorować. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 21:44 Ona nie istnieje, to nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
zonazpoznania Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 23:08 Proszę o nie negowanie mojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 23:13 Przywal mu patelnią 🙄 Tylko nie taką do naleśników, bo się wygnie 😒 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 23:04 i tak jestem lepszy niż mój kolega który twierdził, że powyżej 19 lat to już dziewczyna się nie nadaje (a miał zwykle sporo starsze od siebie) Odpowiedz Link Zgłoś
zonazpoznania Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 21:38 angazetka napisała: > Twoja żona zna twoje poglądy? Poglondy małżonka są mi znane, dziękuję że się panie pytają ale proszę się tak znowuż nie przejmować on wogule więcej ryczy niż mleka daje. Kozak taki w sieci internet a w domu chodzi jak zegarek jak go wyreguluję. Czasokres problemów które tu opisywałam mamy za sobą, mąż bardzo spokorniał i powiedział że jest już inną osobą. Konkretnie że zmienił nicka bo musiał. Dziękuję i pozadrwiam. > Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 21:57 Czy na sali jest zonazpoznania? 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 21:58 Zagrzebała się w wątkach o odchudzaniu Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 [...] 04.01.23, 23:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zonazpoznania Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 23:14 Nie lubię takich artykułów o bogatych gwiazdorach, bo później mąż jest niespokojny i mu się roi. Zakłada czapkę kapitana statku i bywa, że nie ściąga jej tygodniami. To czapka synka, ze straganu z Władysławowa i dziecko płacze. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 23:43 Fuck mój też ma czapkę kapitana statku 😫 Odpowiedz Link Zgłoś
zonazpoznania Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 23:48 A czy pani mąż też chodzi po domu półgoło w tej czapce i udaje, że jest na pokładzie? My z dziećmi już się przyzwyczailiśmy, ale to wstyd, kiedy przychodzą sąsiedzi, lub kominiarz. Ostatnio szwagierka miała eleganckie czółenka i mąż zabronił jej wejść do domu aby nie porysowała pokładu. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 23:51 Na szczęście czapka jest na niego za duża. Kupił ją na allegro po kimś kto miał ewidentnie większą głowę 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
zonazpoznania Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 23:53 Przynajmniej dziecku nie zabrał…Oj pani borsuczyco, co ja mam z tym chłopem. Krzyż pański mówię pani. Dobrze, że mogę tu czasem wśród życzliwych kobiet pożalić się od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 [...] 05.01.23, 11:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 12:54 Nie jestem kablara, ale wiem kto kabluje 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 14:18 Nie powiem, bo wyszłabym na kablarę 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 [...] 05.01.23, 21:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 21:38 Talent, urodę (przebrzmiałą IMO, ale to MO), sławę, Oscara i kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
raphidophora_tetrasperma Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 21:52 Nie mam pojęcia ale wygląda jak mój szwagier z piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_za_kolano Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 21:56 Jak to co??!!! Jest absolutnie wspaniały! Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Mam nową dziweczynę 04.01.23, 22:01 Mój kuzyn też ma tę przypadłość a nie ma ani talentu, ani Oskara, ani takiej kasy. Co ja ci powiem, niektórym jest dane, innym nie jest. Szukajcie a znajdziecie, mawiajo. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 07:12 Tytuł clicbait, co tanebo? Mnie się Leonardo DiCaprio bardzo podoba(ł), jest uroczy i seksowny. Teraz nie, bo się zrobił klopsikiem, ale gdyby wrócił do formy, to biorę Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 13:52 Kompletnie nie mój typ. Ani teraz ani kiedyś. Natomiast jako aktor bardzo utalentowany Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 10:37 No co. Ciężko całe życie pracował na to, żeby mieć taką kasę, sławę i styl, żeby móc przebierać - i przebiera. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna_a Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 11:20 Mialam taka kolezanke - upasla sie do 140 kg, zaniedbana, brzydka, nieciekawa nawet z charakteru. Za to wyglaszajaca na kazdym kroku ze niby co faceci widza w takiej czy innej top aktorce/modelce bo wg niej one wcale nie sa godne uwagi 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 15:18 Di Caprio, lewicujący pieszczoszek smutnych panów z Davos, w kwestii miłości i związków wybitnie konserwatywny Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 21:31 Regularna zmiana partnerek to konserwatyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 22:51 Polecane dla zdrowia psychicznego .Tyko trzeba zachować reżim sanitarny . Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Mam nową dziweczynę 06.01.23, 11:21 gr.ruuu napisała: > Regularna zmiana partnerek to konserwatyzm? Nie, celowanie w bardzo młode i relacja typu córka/tatuś. Postępowiec klimatyczny wybrałby równolatkę po dzenderowych studiach i pojechałby z nią kopać studnie w Afryce Ale Di Caprio generalnie znany jest z hipokryzji, to jeden z tych typów, co na konferencje klimatyczne lata prywatnym odrzutowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Mam nową dziweczynę 05.01.23, 22:57 A już myślałem, że chcesz sie pochwalic nabytkiem z sex shopu. 🤣🤣🤣 S. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Mam nową dziweczynę 06.01.23, 18:55 www.youtube.com/shorts/S5U6Bs4BPNY Odpowiedz Link Zgłoś