Dodaj do ulubionych

Forumowe loss of virginity..

• wapaha S 13.12.25, 16:09
      S -inny materiał, ciut inny fason, zdecydowanie lepiej leży niż M, moje dziewczyny też to potwierdziły. Będę musiała tylko skrócić. Jeśli nie znajdę nic lepszego w ciągu 28 dni-to zostajesmile

Czerwona- niezłe jaja wink - oto dlaczego nie pasują mi kwiaty przy dekolcie, czerwony kolor, ramiączka i długa wąska
      wink

Buty- tak przypominam- tylko do zdjęć, żeby był obcas
      • kocynder Re: S 13.12.25, 16:56
        Ej, Wapaho, ale to trochę "nieuczciwe". W tej czerwonej specjalnie stanęłaś tak, żeby było niekorzystnie. wink
        Natomiast ta ciemna - piękna! Tylko, jak sama zauważyłaś, ciut za długa.
        Jakie dodatki do niej planujesz? Buty, torebkę?
        • wapaha Re: S 13.12.25, 17:02
          uwierz mi, w normalnej pozie jest BARDZO niekorzystne !az taką samobójczynią nie jestem by je na forum wstawić suspicious wink

buty-czarne szpilki ( zamszowe/materiałowe), torebka nie wiem, jakieś maleństwo u córki znajdę
          dodatki jeśli już to jakieś małe kolczyki ( kulki, perełki, itp) i nic więcej
          • kocynder Re: S 13.12.25, 17:21
            I super. Trochę ascetycznie, ale masz taką figurę, że nie potrzebujesz tiulu, falbanek i baskinek, żeby "wygrywać". Z biżu rozważ ewentualnie jakiś "łańcuszek z pikusiem*". A nie myślałaś, żeby ją "rozjaśnić" jasnymi dodatkami? Jakimiś w złoto, srebro na przykład? Znaczy buty, torebka... Nie upieram się, tylko tak se dywaguję.
            * Kiedyś ktoś (chyba tu na forum) tak nazwał takie malutkie "cuś", łańcuszek z malutkim wisioreczkiem. Nie z czymś większym, bardziej okazałym, tylko właśnie z takim... Pikusiem.
            • wapaha Re: S 13.12.25, 17:24
              kocynder napisała:

> I super. Trochę ascetycznie, ale masz taką figurę, że nie potrzebujesz tiulu, f
              > albanek i baskinek, żeby "wygrywać". Z biżu rozważ ewentualnie jakiś "łańcuszek
              > z pikusiem*". A nie myślałaś, żeby ją "rozjaśnić" jasnymi dodatkami? Jakimiś w
              > złoto, srebro na przykład? Znaczy buty, torebka... Nie upieram się, tylko tak
              > se dywaguję.
              myślałam, bo na zdjęciu ( mało widać) mam złote. Nie podoba mi się złoto vs ten zielony ( kolor "green forest"), wg mnie bardziej już pasowałoby "zimne" srebro.
              Absolutnie żadnego łańcuszka - nie noszę więc nie mam i musiałabym kupić tylko po to by nie nosić wink

• kocynder Re: S 13.12.25, 17:39
                A, to nie. Nie kupować, na raz nie warto. Zwłaszcza, że 35latce już nie wypada tandetki z "szajsmetalu", wypadałoby srebro. Szkoda czasu i atłasu.
                Ja bym chyba tez szła w srebro. Lubie połączenie ciemnej zieleni ze srebrem. smile
                • wapaha Re: S 13.12.25, 17:57
                  kocynder napisała:

> A, to nie. Nie kupować, na raz nie warto. Zwłaszcza, że 35latce już nie wypada
                  > tandetki z "szajsmetalu", wypadałoby srebro. Szkoda czasu i atłasu.

jakbym kupiła to srebro i...leżałoby to srebro mimo że lubię srebro ( mam srebrne pierścionki, bransoletki i srebrny kolor pierścionka zaręczynowego ( platyna) )

> Ja bym chyba tez szła w srebro. Lubie połączenie ciemnej zieleni ze srebrem. smile
                  >
                  tak ! mnie też sie podoba, i do tej zieleni zimno srebra komponuje się idealnie
                  • kocynder Re: S 13.12.25, 18:00
                    To leć do krawcowej poprawić kieckę (pamiętaj, że w krawiectwie zaczyna się gorący okres i nawet drobne poprawki, które "normalnie" zajęłyby dzień lub dwa - w okresie przedsylwestrowym mogą zająć dłużej!) i szukać srebrnych butków, srebrnej torebki (malutka, kopertówka, albo kuferek, jaką tam lubisz). Będziesz wyglądać pięknie i szampańsko się bawić! smile
                    • wapaha Re: S 13.12.25, 18:04
                      spokojnie zdążę, impreza w 2026

to że od zlotego bardziej podoba mi się srebrne oznacza, że buty będą czarne suspicious big_grin

Będziesz wyglądać pięknie i szampańsko się bawić! smile

kiss
                      • ekstereso Re: S 13.12.25, 19:24
                        Jest super!
          • piataziuta Re: S 13.12.25, 17:21
            Trzeba uwierzyć na słowo bo nie wiadomo o co chodzi przez tą pozę małej mi.
            Nie zgadzam się natomiast, co do koloru - dobrze Ci w tym czerwonym.
            W zielonym też oczywiście (rozmiar mniejszy faktycznie lepszy).

Ale i tak najbardziej czekam, na jakąś łyżwiarkę. smile
            • wapaha Re: S 13.12.25, 17:26
              piataziuta napisała:

> Trzeba uwierzyć na słowo bo nie wiadomo o co chodzi przez tą pozę małej mi.

wink

> Nie zgadzam się natomiast, co do koloru - dobrze Ci w tym czerwonym.
              > W zielonym też oczywiście (rozmiar mniejszy faktycznie lepszy).
              >
              nie czuję się dobrze w czerwonym, może dlatego wydaje mi się że ten kolor do mnie nie pasuje ( mam też skłonność do czerwienienia się -z wysiłku/wstydu itd - za duzo tej czerwieni mogłoby byc wink )

> Ale i tak najbardziej czekam, na jakąś łyżwiarkę. smile
              big_grin
              szukam ale nie trafiłam jeszcze na taką, którą bez zażenowania chciałabym założyć ( letnie się nie liczą)
              • piataziuta Re: S 13.12.25, 18:01
                >szukam ale nie trafiłam jeszcze na taką, >którą bez zażenowania chciałabym założyć ( >letnie się nie liczą)

Ooo nieee...a ja tak czekałam, na te "krótkie szersze doły, dla zrównoważenia sylwetki* i odkryte góry"!

*trochę mam bekę z tych rad. Poszerzanie smukłych miejsc u osoby niskiego wzrostu, żeby zrównoważyć te szersze, daje efekt małego klocka. To tak jakbym ja do najszerszego punktu w tyłku dostosowała szerokość nogawek spodni, a do najszerszego punktu w barach dobierała obszerność bluzek - wyszłaby mała buka, ukrywająca (niezbyt oszałamiające, ale jakieś tam jest) wcięcie w talii i nienajgorsze nogi.
                • wapaha Re: S 13.12.25, 18:03
                  piataziuta napisała:

> Ooo nieee...a ja tak czekałam, na te "krótkie szersze doły, dla zrównoważenia s
                  > ylwetki* i odkryte góry"!
                  >

ja też !! tylko nie mogę znaleźć, nie produkują chyba tongue_out

>
                  > *trochę mam bekę z tych rad. Poszerzanie smukłych miejsc u osoby niskiego wzros
                  > tu, żeby zrównoważyć te szersze, daje efekt małego klocka. To tak jakbym ja do
                  > najszerszego punktu w tyłku dostosowała szerokość nogawek spodni, a do najszers
                  > zego punktu w barach dobierała obszerność bluzek - wyszłaby mała buka, ukrywają
                  > ca (niezbyt oszałamiające, ale jakieś tam jest) wcięcie w talii i nienajgorsze
                  > nogi.

może uda mi się to zaprezentować, gdy dorwę odpowiedni egzemplarz wink
      • szarmszejk123 Re: S 13.12.25, 17:24
        No co ty, czerwony ci pasuje! Mnie się bardziej podobasz w czerwonym....
        • piataziuta Re: S 13.12.25, 17:47
          > No co ty, czerwony ci pasuje!

Prawda?
          A do zielonej złoto, nie srebro.
          Ale to już niuanse.
      • sylwiastka Re: S 13.12.25, 17:36
        Świetnie wyglądasz! Jeśli będziesz dokonywać poprawek krawieckich to sprawdź też, czy pociągnięcie sukienki za ramiączko do góry nie pomoże. Widzę z tylu, ze się marszczy na plecach, bo tam jest dużo materiału. Tak maja niskie osoby i np ja zawsze tak musze poprawiać sukienki. Biodra li talia się wtedy lepiej układaja.
        Dobrze czujesz w tej sukience, to idź w zielonej sukience i nie daj się namówić na cos, czego nie czujesz. Na eksperymenty z modą jeszcze przyjdzie czas!
        • wapaha Re: S 13.12.25, 17:59
          Marszczy się, to prawda i t w punkcie, w którym zapięcie zamka wymagało postarania się ( w tej M się nie marszczyło nic i było luźniej) no i ta M była "petit" a ta jest normalna - pewnie stąd ten nadmiar materiału. Dziękuję za sugestię, zrobię tak kiss
      • marzenka12 Re: S 13.12.25, 19:00
        Bardzo ładnie ci w obu kieckach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka