Dodaj do ulubionych

Janja i wioslarka

26.12.25, 20:27
Kto lubi te pare?Mi zal tej Janji , bo Kasia wioslarka to widac, ze pies na baby.
Obserwuj wątek
    • piataziuta Re: Janja i wioslarka 26.12.25, 20:39
      Ja lubię!
      I kiedyś nawet chciałam zakładać wątek na ten temat.
      A Kasia seksi jest.
      • primula.alpicola Re: Janja i wioslarka 30.12.25, 16:04
        piataziuta napisała:

>
        > A Kasia seksi jest.

O kurde. Dla mnie totalnie, zupełnie nie
    • gwiazda_z_mazdy Re: Janja i wioslarka 26.12.25, 20:53
      Janja to piękna kobieta i też żywy przykład, jak aktywność fizyczna pomaga zachować młodość smile Katarzyna raczej nie w moim typie, ale nie mnie się ma wszak podobać.
      Całą sprawę znam z pudelków i na miejscu byłych ukochanych obu kobieta czułabym sie troche niekomfortowo z tym obcałowywaniem się na parkiecie.
    • marzenka12 Re: Janja i wioslarka 26.12.25, 20:53
      Nie lubię. Widok dwóch namiętnie całując h sie kobiet na wizji mnie zbrzydza. Tak samo jak Kaczorowska z tym pieknisiem swoim - wieczne tarło 🤮
    • kamin Re: Janja i wioslarka 26.12.25, 21:34
      Wioślarka szaleńczo mi się podoba dopoki nie zacznie mówić i robić min. Wtedy czar pryska.
      • amaliancher Re: Janja i wioslarka 27.12.25, 00:34
        Przypomina mi sie film Carol z ta aktorka co reklamuje perfumy Si, Kate B .nie pamietam nazwiska.Wbrew pozorom duzo jest kobiet w tym wieku , ktore nawiazuja takie romanse.
      • marzenka12 Re: Janja i wioslarka 27.12.25, 09:17
        O tak! Wtedy wygląda jak młodziutki i bardzo przystojny chlopak. Gorzej jak ją wcisną w sukienki i makijaże, robi się efekt przebierańca
    • swiezynka77 Re: Janja i wioslarka 27.12.25, 11:37
      Śledzenie ich to moje guilty pleasure bo Janja jest praktycznie w moim wieku a Kasia bardzo sexy jak na kobietę smile ciekawa jestem jak to się rozwinie.
      • piataziuta Re: Janja i wioslarka 27.12.25, 11:47
        Pewnie jak większość związków z dużą różnicą wieku. Kasia znajdzie inne partnerki, a Janja... może wreszcie "pożyje sama". :p
      • kachaa17 Re: Janja i wioslarka 27.12.25, 11:57
        To one są w związku?
        • trina45 Re: Janja i wioslarka 27.12.25, 13:54
          yes a jakze , ze sawink czy ktos tutaj mial podobna przygode ?mozecie pisac anonimowo, to takie ekscytujace, gotowy scenariusz na filmsmile
    • liliawodna222 Re: Janja i wioslarka 27.12.25, 14:52
      Bardzo lubię, dziewczyny są świetne, sympatyczne, pełne uroku smile
      Nie mam kompletnie żadnych uprzedzeń. To ich życie, niech będą szczęśliwe.
      • husky_cat Re: Janja i wioslarka 27.12.25, 15:19
        Popieram, niech sobie żyją szczęśliwie. Choć obawiam się, że Kasia szybko ja wymieni na nowszy model, no ale Janja chyba zdaje sobie z tego sprawę
    • pitupitt Re: Janja i wioslarka 28.12.25, 17:17
      A o czym widać?😈

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka