bujakajamajka Re: Osoba... 08.01.26, 21:04 Dziwne, że jeszcze nikt nie wspomniał (a może jednak?) o mojej ulubionej Osobie Nikt, czyli Pannie Nikt! Odpowiedz Link Zgłoś
login.na.raz Re: Osoba... 08.01.26, 21:23 Zwierzę z rodziny kotowatych z grzywą, osoba zajmująca się czarami i stara szafa Odpowiedz Link Zgłoś
jakornelia12345 Re: Osoba... 08.01.26, 21:29 Ależ seksistka z ciebie. To zwierzę z rodziny kotowatych nie musi mieć grzywy. Wstyd w dzisiejszych czasach.🤣🤣🤣 Ale ubaw. Bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Osoba... 08.01.26, 21:39 Śmiejesz się. A pamiętasz film Duch i mrok? Był na kanwie prawdziwej historii - film odepchnął lwach -ludojadach, których nie potrafiono przez długi czas wytropić. Na filmie miały wspaniale samcze grzywy. W rzeczywistości były to dwie lwice. Odpowiedz Link Zgłoś
jakornelia12345 Re: Osoba... 08.01.26, 22:47 No cóż. Kobiety potrafią wiele. W końcu we Władcy Pierścieni mnóstwo scen batalistycznych z udziałem koni załatwiały statystki, ucharakteryzowane na brodatych mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
bernadetta-pijaczka Re: Osoba... 08.01.26, 21:29 Osoby Krzyżackie, Osoba skąpa, osoba lalkarska, Osoby z Placu Broni, Osoba muzykująca... Odpowiedz Link Zgłoś
jakornelia12345 Re: Osoba... 08.01.26, 21:32 Osoba nie wiedząca, czy definiować się jako szlachcic, czy jako mieszczanin, chociaż zapewne ta pierwsza opcja mu bardziej odpowiadała. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Osoba... 08.01.26, 21:56 Osoba senioralna musi zniknąć Osoba rolnicza szuka osoby małżeńskiej Osoba o niskim poziomie inteligencji i osoba o jeszcze niższym poziomie inteligencji Osoba kapitańska Nemo Osoba niezwykle niskiego wzrostu Osoba w czerwonym kapturku Osoby małoletnie z Bulerbyn Osoba doktorska Dolittle i jego osoby nieludzkie Osoba geriatryczna piaskowa Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Osoba... 08.01.26, 22:56 Osoba udająca ptaka Osoba niewidzialna / osoba w kryzysie widzialności / widoczności Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.urbanski Re: Osoba... 08.01.26, 22:17 Osoba prezydencka [" ...obchodzę święta, które są bliskie mojej osobie"] Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Osoba... 10.01.26, 01:54 to jest najśmieszniejsza rzecz, jaką dziś zobaczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Osoba... 08.01.26, 23:05 Z cyklu: legendy polskie Osoba identyfikująca się jako Wanda, co nie chciała osoby narodowości niemieckiej Osoba szyjąca obuwie o nazwisku Dratewka Osoba smocza wawelska Odpowiedz Link Zgłoś
loganberry Re: Osoba... 09.01.26, 05:52 Osoba grająca na skrzypcach na dachu Jank_ Osoba muzykująca Osoby są z Marsa, osoby z Wenus Czuła osoba przewodnicza Osoba wiedźminska Łysa osoba śpiewająca Osoba buszująca w zbożu Piotruś Osoba Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Osoba... 09.01.26, 09:06 O dwóch osobach złodziejskie, które nabyly w drodze przywlaszczenia księżyc O osobie królewskiej prośniegowej i 7 osobach wzrostosceptycznych Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Osoba... 09.01.26, 09:30 "Rodzinne święto zimowe osoby z małymi szarymi komórkami" "Osoba wampiryczna zamieszkała w Transylwanii" "Osoba siostrobójcza rażona piorunem" "Osoba nie wierząca w islam" "Dziwne losy osoby sierocej zaręczonej z żonatym" Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Osoba... 09.01.26, 13:32 Z jakim żonatym, z jakim żonatym - z osobą pozostającą w formalnym związku A ten pierwszy tytuł, to co to jest, nie mogę rozgryźć Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Osoba... 09.01.26, 13:40 Kajam się! Z osobą pozostającą w formalnym związku. W dodatku osoba partnerska z yegoż związku pozostaje w kryzysie emocjonalnym! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Osoba... 09.01.26, 11:27 Osoba czekająca na Tego Który Nigdy Nie Nadejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Osoba... 09.01.26, 11:41 Osoby spod znaku dwóch przecinających się odcinków pod kątem prostym (H.Sienkiewicz) Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Osoba... 09.01.26, 20:26 Tyle, że tytułowe Dziady to nie żadne osoby, tylko nazwa obrzędu Odpowiedz Link Zgłoś
dracaria Re: Osoba... 10.01.26, 00:07 Serce moje się raduje, że aktyw ematki, czyli resortowe dzieci oraz polityczne trolle, mają bekę z lewackich absurdów, bo tak teraz wypada Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Osoba... 10.01.26, 05:19 O, kolejny przykład tytułu rozprawy filozoficznej Erazma z Rotterdamu "Pochwała osoby dramatickiej". Odpowiedz Link Zgłoś
dracaria Re: Osoba... 10.01.26, 10:03 iwles napisała: > O, kolejny przykład No co tam bociku, oficer prowadzacy przestawił wajchę i teraz już można wyśmiewać język neutralny płciowo? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Osoba... 10.01.26, 11:41 Jak zwykle radziecki troll nie wie o co chodzi. Autoironią to nie jest wyśmiewanie się z kogoś. A ty chociaż zrozumiales tytuł z tobą w roli głównej? Jeśli tak, to powinieneś się schować do mysiej norki ze wstydu. 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
dracaria Re: Osoba... 10.01.26, 14:23 iwles napisała: > Autoironią to nie jest wyśmiewanie się z kogoś. A moglibyście w końcu autoironicznie przestać głosować na debili? Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Osoba... 10.01.26, 14:50 > A moglibyście w końcu autoironicznie przestać głosować na debili? Możemy jeszcze autodestrukcyjne głosować na brązowych psychopatów czytaj czerwoną szarańczę. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Osoba... 11.01.26, 18:39 Ja mogę mówić za siebie, żeby autoitonicznie tolerowac debila dramatika na emamie. Odpowiedz Link Zgłoś
amarantha Re: Osoba... 10.01.26, 11:02 dracaria napisała: > Serce moje się raduje, że aktyw ematki, czyli resortowe dzieci oraz polityczne > trolle, mają bekę z lewackich absurdów, bo tak teraz wypada Ematka dostała aktualizację oprogramowania i teraz na legalu można już heheszkować z dżendera i osobiszczy, nawet empatycznej pani prawniczce, która jest och tak bardzo przejęta torturowaniem dżenderowych osobiszczy w polskich sądach 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
dracaria Re: Osoba... 10.01.26, 11:13 amarantha napisała: > nawet empatycznej pani prawniczce, która jest och > tak bardzo przejęta torturowaniem dżenderowych osobiszczy w polskich sądach 🤡 Wiaterek zawiał trochę z innej strony i już można odłożyć "empatię" na półeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Osoba... 10.01.26, 00:40 Osoba bez rozumu. Osoby ze wsi. Osoba nieswoja. Osoba zagraniczna. Osoba z wężem w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś