Dodaj do ulubionych

Natalia Niemen

02.03.26, 10:50
Pokazuje mi sie czasami jej profil na IG. Bardzo rozżalona na ex, często wygląda to tak, jakby chciała mu pokazać zeby żałował ze rozstał sie z tak wspaniałą kobietą. Napisała w komentarzach, ze ex chciał wziąć drugi ślub w jej urodziny ale zrobila aferę. Wtf, druga petarda?
Gdzieś mi mignęło, ze ona byla w przemocowym związku. To ten sam ex? Któraś ematka bardziej zorientowana?
Obserwuj wątek
    • bazia_morska Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:14
      Nie, ale mignęła mi informacja o Petardzie, dziś wywiad z nią u Wojewódzkiego i Kędzierskiego 😈
      • memphis90 Re: Natalia Niemen 03.03.26, 14:01
        No i się zesr…a 😂😂😂
        • heca007 Re: Natalia Niemen 03.03.26, 14:11
          Nieźle odleciała big_grin Myślę, że Kurzopki jeszcze nie raz się spotkają z nią w sądzie. Hakiel zresztą nie lepszy- nazwał matkę swoich dzieci pustą sciana
          • alpepe Re: Natalia Niemen 03.03.26, 14:20
            on zaś był pełny alkoholu i długów hazardowych
            • heca007 Re: Natalia Niemen 03.03.26, 14:47
              W komentarzach coraz mniej osób dziwi się, że Kaśka go zostawiła i coraz więcej pyta jakim cudem tyle z nim wytrzymała big_grin
        • kamkaklamka Re: Natalia Niemen 03.03.26, 14:49
          memphis90 napisała:

> No i się zesr…a 😂😂😂
          >
          Widziałam jak jej mina zrzedła gdy Hakiel przypomniał, że romans zaczął się w pracy.Nnawet starałam się ją zrozumieć bo to chyba jedno z najbardziej po... rzeczy jaka może się wydarzyć, partner przestaje się odzywać, wycofuje się z kontaktu bo niby ciałem jest w domu ale głową nadal poprzedniego wieczoru gdy zabawiał się z koleżanką.
          • memphis90 Re: Natalia Niemen 03.03.26, 15:17
            Przecież Kurzajewscy byli już dawno po rozstaniu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
            • kamkaklamka Re: Natalia Niemen 03.03.26, 15:18
              Facet jak ma kogoś na boku to raczej głową jest przy kochance, mimo że stara się udawać najczęściej to czuć, oni nie są specjalnie skomplikowani.Jakiś procent robi sztuczne awantury i zaczyna się czepiać jak Kasia Cichopek Hakiela (jednocześnie patrzy w oczy zdradzanemu partnerowi i kłamie na luzie)a jakiś ma wyrzuty sumienia i się podlizuje mówi komplementy, przynosi prezenty albo ogarnia rodzinie życie, naprawia i sprząta
              big_grin I chyba wolałabym tą ostatnią opcję zakładając że jestem nieświadoma co się wokół mnie dzieje.
              • memphis90 Re: Natalia Niemen 03.03.26, 15:31
                Ale o czym Ty nawijasz teraz? Jaka zdrada? 🤦‍♀️ Przeciez Kurzajewscy się rozstali ZANIM Kurzajewski wszedł w nowy związek.
            • kamkaklamka Re: Natalia Niemen 03.03.26, 15:34
              memphis90 napisała:

> Przecież Kurzajewscy byli już dawno po rozstaniu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
              >
              Ja widziałam artykuły że w pazdzierniku 2019 nie wpłynął jeszcze pozew a Czar Par był we wrześniu tzn emisja bo kręcić mogli wcześniej czyli parę miesięcy się zajmował Kasią olewając żonę Paulinę.
              • kamkaklamka Re: Natalia Niemen 03.03.26, 15:44
                Internet mówi że prace na planie zaczęły sie w wakacje 2019 w padzierniku jeszcze nie wpłynął pozew więc jeśli nawet w listopadzie czy pod koniec roku by rozwód ruszył na początku w 2020 jest to kilka miesięcy ignorowania petardy bo głowa była zajęta Kasią.
                • analoga_niet Re: Natalia Niemen 04.03.26, 08:56
                  Nie ruszył tylko został orzeczony w styczniu. Sąd to nie macdonald, to trwa. A petarda wtedy opowiadała że rozstanie w zgodzie i lansowała się z kochankiem w mediach.
              • heca007 Re: Natalia Niemen 03.03.26, 15:48
                Nie chodzi o Kasię tylko o Kurzajewskiego. On był dawno po rozwodzie. Petarda dostała szału dopiero kiedy sobie kogoś znalazł.
                • heca007 Re: Natalia Niemen 03.03.26, 15:52
                  A, no i nie zapominajmy kto kogo zostawił suspicious To Petarda jeszcze przed rozwodem prowadzała się z kochankiem, który potem ją pogonił. I próbowała go obsmarowywać w mediach ale szybko jej usta zamknął.
                • kamkaklamka Re: Natalia Niemen 03.03.26, 15:54
                  Mogę się zgodzić że tam przed wakacjami 2019 mogło już być słabo trudno uwierzyć że nie ale bądźcie przytomne, jeśli on poznał Kasie w wakacje 2019 r to formalnie był mężem petardy, bo ten rozwód chyba ruszył w 2020 a pozew był złożony pod koniec 2019 r
                  • kamkaklamka Re: Natalia Niemen 03.03.26, 16:20
                    Kurzajewski to żaden jowialny wujek, na moje oko wykręcił ten sam numer co wielu w podobnej sytuacji, czyli przed formalnym rozwodem złapał inną gałąź ale przecież nie będzie się chwalił bo wie czym to grozi, no więc petarda się nie pokapowała, on dostał na koniec troche ciepłych słów jaki to z niego dobry człowiek i ojciec a później się wydało i ciąg dalszy widzimy, jest 2026 i końca dzihadu nie widać.
                    • heca007 Re: Natalia Niemen 03.03.26, 16:26
                      W Polsce na datę rozprawy rozwodowej czeka się miesiącami.
                      A gałąź probowała złapać Petarda, która zanim się rozwiodła pokazywała się w gazetach z kochankiem. To ona go zdradziła a potem próbowała przytrzymać przy sobiejak kochaś kopnął ją w dudę.
                      • kamkaklamka Re: Natalia Niemen 03.03.26, 16:38
                        Tzn uważasz że przed wakacjami złozyła pozew?A skąd masz to info bo media donosiły że jeszcze w pazdzierniku nie złożony ale już źle tam było bo tak pisało WP, moim zdaniem spokojnie miesiące/wiele tygodni ściem Kurzajewskiego, i pewnie że nie chciało mu się walczyć o związek z toksykiem petardą na co ona wtedy liczyła bo może już we wrześniu miał sex na boku, emocje napewno więc wywalone emocjonalnie na petardę, jej żale i roszczenia.
                        • eliksir_czarodziejskii Re: Natalia Niemen 03.03.26, 17:55
                          kamkaklamka napisała:

> Tzn uważasz że przed wakacjami złozyła pozew?A skąd masz to info bo media donos
                          > iły że jeszcze w pazdzierniku nie złożony ale już źle tam było bo tak pisało WP
                          > , moim zdaniem spokojnie miesiące/wiele tygodni ściem Kurzajewskiego, i pewnie
                          > że nie chciało mu się walczyć o związek z toksykiem petardą na co ona wtedy lic
                          > zyła bo może już we wrześniu miał sex na boku, emocje napewno więc wywalone em
                          > ocjonalnie na petardę, jej żale i roszczenia.

Petarda, nie ośmieszaj się.
                  • analoga_niet Re: Natalia Niemen 04.03.26, 08:57
                    Formalnie to nieraz ludzie są małżeństwem kilka lat jak się rozwód ciągnie i cóż tego? Żona złożyła pozew rozwodowy, miał pełne prawo spotykać się z kimś innym.
                  • memphis90 Re: Natalia Niemen 04.03.26, 19:33
                    Co Ty dziewczyno tworzysz za wizje? Program był kręcony jesienią 2019, a w październiku już media trąbiły o rozwodzie. Związek z Cichopek potwierdzono w 2022z
                    • memphis90 Re: Natalia Niemen 04.03.26, 19:42
                      Na samym początku października Smaszcz opowiadała, że decyzja zapadła miesiące wcześniej, że mają już dogadane kwestie opieki i majątku, i że się już wyprowadziła ze wspólnego domu. W W-wie na rozprawę czekasz do 9 m-cy. To policz sobie…
                    • heca007 Re: Natalia Niemen 04.03.26, 20:15
                      Tyle razy ten temat był wałkowany ze szczegółami na ematce a i tak zawsze znajdzie się ktoś kto współczuje Petardzie, że Kurzaj ją biedną zostawił. Zupełnie ingorując to, że ona wcześniej przyprawiała mu publicznie rogi z panem RK big_grin
                      • elinborg Re: Natalia Niemen 04.03.26, 20:28
                        heca007 napisała:

> Tyle razy ten temat był wałkowany ze szczegółami na ematce a i tak zawsze znajd
                        > zie się ktoś kto współczuje Petardzie, że Kurzaj ją biedną zostawił. Zupełnie i
                        > ngorując to, że ona wcześniej przyprawiała mu publicznie rogi z panem RK big_grin

Prawda? Już nawet się nie chce tłumaczyć, niektórzy kompletnie ignorują "oś czasu".
                        I na to liczy petarda i jej podobne.
    • analoga_niet Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:16
      Zdecydowanie petardowe klimaty. Publiczne rozliczanie byłego męża z daty ślubu i że w ogóle ośmielił się go wziąć i wytykanie, że mają opiekę naprzemienną, a jak się rozchorowała to ex nie wraca z wyjazdu, żeby przejąć dziecko. Ale zasięgi od tego pewnie wzrosną
    • piataziuta Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:34
      Tak, to ten sam ex.
      Prawdziwy potwór - latami straszliwie ją krzywdził i znęcał się nad nią...słownie (to w jednym poście). tongue_out
      Niemniej, Natalia jest przekonana, że gdyby nie religia, to żyliby dalej razem w szczęściu i miłości (to w innym poście). wink
      A każdy facet na świecie jest bez serca i marzy tylko, żeby ją wyru...ć. 🤭

Czytanie jej to moje gulity pleasure.

Petarda jest prosta.
      Natalia to zupełnie inny lewel. big_grin

• homohominilupus Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:40
        piataziuta napisała:

> Tak, to ten sam ex.
        > Prawdziwy potwór - latami straszliwie ją krzywdził i znęcał się nad nią...słown
        > ie (to w jednym poście). tongue_out
        > Niemniej, Natalia jest przekonana, że gdyby nie religia, to żyliby dalej razem
        > w szczęściu i miłości (to w innym poście). wink
        > A każdy facet na świecie jest bez serca i marzy tylko, żeby ją wyru...ć. 🤭
        >
        > Czytanie jej to moje gulity pleasure.

No patrz, tez mam guilty pleasure dlatego tam zaglądam ale wstydzilam sie przyznać 🙈
        Ja nawet nie wiem, czy ona coś śpiewała? Jest jakąś celebrytką?
        >
        > Petarda jest prosta.
        > Natalia to zupełnie inny lewel. big_grin
        >
        • piataziuta Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:44
          Oczywiście, że śpiewa - to jest córka Niemena.
          Latami śpiewała w chórkach Natalii Kukulskiej. Solo też coś tam performuje, ale jest tak straszliwie wokalnie zmanierowana, że 90% widowni ma z tego straszliwą bekę.
          Czekaj, znajdę coś. big_grin
          • homohominilupus Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:50
            Nie musisz się trudzić 😁, dziękuję

Wiem ze to corka Niemena. Myślałam ze głównie jedzie na znanym nazwisku
            • piataziuta Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:54
              homohominilupus napisała:

> Nie musisz się trudzić 😁, dziękuję
              >
              > Wiem ze to corka Niemena. Myślałam ze głównie jedzie na znanym nazwisku
              >

Nie, nie, teraz to musisz obejrzeć to co wrzuciłam!
              Sama otworzyłaś tę puszkę! big_grin
            • piataziuta Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:53
              Ten "wykon" za każdym razem wynosi mnie na jeszcze wyższe opary życiowego absurdu. Bardzo dobre na poniedziałek! 😂
              • homohominilupus Re: Natalia Niemen 02.03.26, 12:16
                Jesoo jakie okropne 😝
              • lella_two Re: Natalia Niemen 02.03.26, 12:19
                Bardzo Ci dziękuję, ziuta, nie miałam pojęcia, że coś takiego istnieje na świecie!
                • piataziuta Re: Natalia Niemen 02.03.26, 12:43
                  Przyjemność po mojej stronie! big_grin

• czekamnawiatr Re: Natalia Niemen 02.03.26, 12:48
              Ojej. Ojej. Nie wierzę, że to na poważnie. Nie wierzę i już.
              • piataziuta Re: Natalia Niemen 02.03.26, 12:54
                Na poważnie. To występ w Opolu 2024. Była o to niezła afera, której Natalia za bardzo nie uniosła.
                W zasadzie to od tamtego czasu zaczęła się bardziej pojawiać w mediach.
            • heca007 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 13:20
              O matko! Groteskowe uncertain
            • maly_fiolek Re: Natalia Niemen 02.03.26, 13:47
              Jesteś do szpiku kości zła wink. Publicznie propagować coś takiego. Brrrrr
            • asia.sthm Re: Natalia Niemen 02.03.26, 15:01
              Ratunku, pomocy, ojciec jej da za to popalić.
              Jak można tak nawydziwiać z pięknym utworem to ja się dziwię 😱
            • karpie_gdyjem Re: Natalia Niemen 02.03.26, 19:25
              Dżizas, tego się na trzeźwo nie da, zresztą wątpię, czy wykon był na trzeźwo.
              • piataziuta Re: Natalia Niemen 02.03.26, 19:35
                karpie_gdyjem napisała:

> Dżizas, tego się na trzeźwo nie da, zresztą wątpię, czy wykon był na trzeźwo.

Zgłębiłam temat już jakiś czasem temu - ona jest multi-odklejona bez względu na upojenie/brak.
            • elinborg Re: Natalia Niemen 02.03.26, 19:57
              Jezu kochany, na pewno były próby przed występem, nikt nic nie zrobił,?
              To wygląda jakby swojego ojca parodiowała, ta dziwaczna nadekspresja, sam niby śpiew to już w ogóle..
            • furiatka_wariatka Re: Natalia Niemen 04.03.26, 08:38
              To wygląda jakby to był jakiś występ kabaretowy, parodia Niemena big_grin
      • blasckbird13 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:46
        piataziuta napisała:

> Niemniej, Natalia jest przekonana, że gdyby nie religia, to żyliby dalej razem
        > w szczęściu i miłości
        A może gdyby nie Jej wieloletni zaawansowany alkoholizm?
        • analoga_niet Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:51
          Aaaa, czyli ulubione hobby każdego pijaka, szukanie winy wszędzie dookoła i biedactwa zawsze skrzywdzone przez los i wszyscy źli tylko pijak dobry
        • piataziuta Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:57
          > > Niemniej, Natalia jest przekonana, że gdyby nie religia, to żyliby dalej
          > razem
          > > w szczęściu i miłości

> A może gdyby nie Jej wieloletni zaawansowany alkoholizm?

Nic takiego nigdy nie napisała. Piła bo była ofiarą. tongue_out
    • wyznawczyniisback Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:36
      Ostatnio oglądałam wywiad z Natalią- bardzo mocno skojarzyła mi się z Petardą.
    • aguar Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:44
      Mimo wszystko, co by niej nie powiedzieć, on był poniżej jej poziomu, ona jednak miała jakąś prezencję, jak była młoda, wzrost, ładną sylwetkę, a on kurdupel w okularkach, nawet bez ładnej buzi i wdzięku, jak Kurzopek.
      • analoga_niet Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:47
        Ludzie: skąd te wyśrubowane standardy piękna u młodzieży, dlaczego tak histerycznie do tego podchodzą, po co te operacje i zabiegi.
        Też ludzie: bycie niskim i w okularach to dowód na bycie człowiekiem na niskim poziomie
        • homohominilupus Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:51
          Dzizas, tak.

Apropos, czytałam niedawno gdzieś o tych wysrubowanych (głównie u kobiet) standardach. I ze to dobrze nie wróży
        • afro.ninja Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:55
          Od roku, tu siedzisz czy co?
          • analoga_niet Re: Natalia Niemen 02.03.26, 12:08
            Nie zaszkodzi wypunktować
        • angazetka Re: Natalia Niemen 02.03.26, 11:57
          Dokładnie.
      • elinborg Re: Natalia Niemen 02.03.26, 13:35
        aguar napisała:

> Mimo wszystko, co by niej nie powiedzieć, on był poniżej jej poziomu, ona jedna
        > k miała jakąś prezencję, jak była młoda, wzrost, ładną sylwetkę, a on kurdupel
        > w okularkach, nawet bez ładnej buzi i wdzięku, jak Kurzopek.

O proszę, no ktoś musiał przejąć paleczkę po rikim!
        >
        • homohominilupus Re: Natalia Niemen 02.03.26, 15:11
          A co, czyzby Riki odszedł do krainy wiecznych łowów?
          • asia.sthm Re: Natalia Niemen 02.03.26, 15:19

> A co, czyzby Riki odszedł do krainy wiecznych łowów?
            >
            >

Ciekawe czy na dwóch nogach 😱
          • sztalugi1234 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 15:20

> A co, czyzby Riki odszedł do krainy wiecznych łowów?
            >
            >

Riki napisał, że obejmuje Bardzo Prestiżowe Stanowisko w Urzędzie, powołał się na nieodżałowaną Wielką Nieobecną (załatwiła mu fuszkę po starej, ekhm, przyjaźni?) i oświadczył, że znika (aha, akurat) bo się boi, że na Eksponowanym Stanowisku poniesie konsekwencje za pisanie w godzinach pracy, gdyż ematki doniosą wink
            • asia.sthm Re: Natalia Niemen 02.03.26, 15:45
              > za pisanie w godzinach pracy, gdyż ematki doniosą wink

Mnie napewno sie boi jak cholera, wie ze umiem w donosy. Pani mecenas Zielitko strasznie zalowal chociaz to on na nia doniosl. Donosiciel jeden big_grin
              • sztalugi1234 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 16:04
                W ogóle on jest wiecznie obrażony, zestrachany albo oba jednocześnie,,
                • anomaliapogodowa81 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 17:02
                  Ooo a ja myślałam, że po prostu bana dostał, zwłaszcza, że ostatnio w swoich watkach osiągał naprawdę szczyty chamstwa.
                  • sztalugi1234 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 20:40
                    anomaliapogodowa81 napisała:

> Ooo a ja myślałam, że po prostu bana dostał, zwłaszcza, że ostatnio w swoich wa
                    > tkach osiągał naprawdę szczyty chamstwa.

Taaa, u niego degeneracja postępuje w olimpijskim tempie. No i to jest chyba jedyny postęp jakim się może pochwalić, biedaczyna...
                    • lajtova Re: Natalia Niemen 04.03.26, 18:13
                      Choroby weneryczne (przenoszone drogą płciową) mogą prowadzić do poważnej, a w zaawansowanych stadiach nieodwracalnej degradacji mózgu, jeśli nie są leczone. Najgroźniejszą pod tym względem chorobą jest kiła, która w zaawansowanym stadium (neurokiła) bezpośrednio atakuje układ nerwowy.
              • piataziuta Re: Natalia Niemen 02.03.26, 17:07
                Iwona Zielinko to triss?
                • analoga_niet Re: Natalia Niemen 02.03.26, 17:24
                  Nieee, co do Triss to on tylko podejrzewał że na nią doniesiono
            • black_magic_women Re: Natalia Niemen 02.03.26, 20:20
              sztalugi1234 napisała:

> homohominilupus napisała:
              >
              > > A co, czyzby Riki odszedł do krainy wiecznych łowów?
              > >
              > >
              >
              > Riki napisał, że obejmuje Bardzo Prestiżowe Stanowisko w Urzędzie, powołał się
              > na nieodżałowaną Wielką Nieobecną (załatwiła mu fuszkę po starej, ekhm, przyjaź
              > ni?) i oświadczył, że znika (aha, akurat) bo się boi, że na Eksponowanym Stanow
              > isku poniesie konsekwencje za pisanie w godzinach pracy, gdyż ematki doniosą wink

Serio? Człowiek chwilę nie zagląda, a tu takie newsy!?
            • nangaparbat3 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 23:07
              znika (aha, akurat) bo się boi, że na Eksponowanym Stanowisku poniesie konsekwencje za pisanie w godzinach pracy, gdyż ematki doniosą

A to jakiś przymus żeby pisac w godzinach pracy?
            • pursuedbyabear Re: Natalia Niemen 03.03.26, 14:56
              sztalugi1234 napisała:

> Riki napisał, że obejmuje Bardzo Prestiżowe Stanowisko w Urzędzie, powołał się
              > na nieodżałowaną Wielką Nieobecną (załatwiła mu fuszkę po starej, ekhm, przyjaź
              > ni?) i oświadczył, że znika (aha, akurat) bo się boi, że na Eksponowanym Stanow
              > isku poniesie konsekwencje za pisanie w godzinach pracy, gdyż ematki doniosą wink

Srsly? Ten sam, co latami pisał, że nie chce mu się pracować i liczy na wczesną emeryturę, nagle dostał eksponowane stanowisko? Tu mi jedzie tramwaj...

W odejście na stałe oczywiście nie wierzę, robił to już tyle razy, że i teraz wytrzyma max parę tygodni.
      • hanusinamama Re: Natalia Niemen 02.03.26, 14:39
        Od kiedy poziom człowieka...to jego wygląd i wysokość?
        • ewka.n Re: Natalia Niemen 02.03.26, 14:49
          hanusinamama napisała:

> Od kiedy poziom człowieka...to jego wygląd i wysokość?

Z wyglądem to może i przesada, ale wysokość? Od zawsze. Zwłaszcza jeśli chodzi o mężczyznę. Prawdziwy zaczyna się od... wink

• asia.sthm Re: Natalia Niemen 02.03.26, 15:06
          hanusinamama napisała:

> Od kiedy poziom człowieka...to jego wygląd i wysokość?

Poziom to uniwersalne pojęcie, każdy ma swój poziom tak jak dupę. No jakoś tak 😆
      • geez_louise Re: Natalia Niemen 02.03.26, 15:13
        Podobno najbardziej boli, gdy zrobi Cię w bambuko facet, dla którego obnażyłaś swoje standardy. Albo przynajmniej tak sobie roisz.

Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy po rozstaniu żyją życiem swoich eks - z kim są, gdzie pojechali, kiedy brali ślub. Przecież im lepiej im się układa, tym większy mamy spokój.
        • ewka.n Re: Natalia Niemen 02.03.26, 16:00
          geez_louise napisała:

> Podobno najbardziej boli, gdy zrobi Cię w bambuko facet, dla którego obnażyłaś
          > swoje standardy.

Ale co w tym dziwnego? Przecież wiele kobiet obnaża swoje standardy w zasadzie tylko swojemu partnerowi. To element intymności, a ta miłości.
        • geez_louise Re: Natalia Niemen 02.03.26, 16:19
          Obniżyłaś miało być…
        • homohominilupus Re: Natalia Niemen 02.03.26, 17:50
          A jak neksia zdradza obsesję na temat ex swojego nowego partnera?
          Nawet jedli ta ex jej kijem.nie dotknęła?

To juz wyższy level
      • zosia_1 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 20:53
        Ale takiego kurdupel sobie sama wybrała, czy moze go jej ktoś wetknął?
      • nangaparbat3 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 23:05
        To poziom teraz określa wzrost?
    • kariwitch00 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 12:41
      Wygląda na to że dopóki fluktuacje hormonalne nie nałożą się na trudne wydarzenia życiowe to można taką dość specyficzną osobowość trzymać w miarę w ryzach ale jak odpali to nie ma co zbierać.
    • heca007 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 13:14
      Nie śledzę jej na IG ale czasem widuję na Pudelku. Ostatnio chyba było coś o tym jak tłumaczyła ludziom, że tantiemy z twórczości ojca to jakaś kropla w morzu i ona sama musi na siebie zarabiać. No shit, Sherlock! To jak większość ludzi na świecie! sciana
      • kariwitch00 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 13:21
        To jest ten typ osobowości że jak nie idzie to leją innym żarem na głowę i zachowują się jakby im brakowało piątej klepki. Istnieją też męskie wersje jak np ten typ mes którego kopnęła w tyłek jakaś bejbinama chłop gada jak potłuczony, regres wizerunkowy.
        • heca007 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 14:12
          Oglądając to nagranie wstawione przez Ziutę można odnieść takie wrażenie big_grin Chyba jej siostra Eleonora jest bardziej stabilna.
          • bene_gesserit Re: Natalia Niemen 03.03.26, 17:11
            A może jest porządnie zaburzona? Jak, jak mi się wydaje, zaburzona jest Petarda? I jeśli tak, nie ma tu nic do śmiania. Robi sobie dodatkowa krzywdę Internetem.
      • alpepe Re: Natalia Niemen 02.03.26, 13:49
        Też to widziałam/czytałam. Bidulka. Powinna założyć zbiórkę na siebie.
      • lella_two Re: Natalia Niemen 02.03.26, 15:45
        Przede wszystkim, gdyby nie była córka swego ojca, mogłaby najwyżej pomarzyć o tym, że profesjonalna orkiestra będzie akompaniować jej performansom.
        • homohominilupus Re: Natalia Niemen 02.03.26, 17:47
          O toto

Bo orkiestra bardzo ok
          • heca007 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 19:45
            Ja przez cały czas obserwowałam twarz skrzypaczki, którą przybliżała kamera. Naprawdę mogłaby grać w pokera ( i nie tylko ona). Jak oni to znieśli to nie wiem tongue_out
    • princy-mincy Re: Natalia Niemen 02.03.26, 13:39
      Nie śledzę dramy ale przyznam że ślub w urodziny ex żony to dla mnie dziwny pomysł.

Mamy taką sytuację wśród znajomych, nowa żona wybrała datę ślubu w dniu urodzin ex żony. Ta ex żona ma na to wywalone. Ją interesują tylko poprawne kontakty z ex mężem dotyczące wspólnego dziecka.
      Ale co w głowie miał ten mąż i nowa żona? Tyle dni i sobót w roku a ta nowa koniecznie chciała w urodziny poprzedniej.
      • zerlinda Re: Natalia Niemen 02.03.26, 13:52
        A wiedziała, że to urodziny poprzedniczki? Może to naprawdę zbieg okoliczności, no mnie się często wizyty u specjalistów tak dublują.
        • princy-mincy Re: Natalia Niemen 02.03.26, 14:07
          Wiedziała.
        • heca007 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 14:13
          Wystarczy że były mąż wiedział. Trochę to słabe.
          • piataziuta Re: Natalia Niemen 02.03.26, 14:20
            A czy ktokolwiek, wyznaczając datę ślubu, myśli o swoich eksach?
            • heca007 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 15:19
              Być może on właśnie pomyślał o swojej ex i tą datę zaproponował żeby jej dopiec. Nie wiem jakie tam mieli układy ale ja bym raczej drugiego ślubu w dzień urodzin ex męża nie brała gdybym nie miała ochoty mu dokopać suspicious
              • piataziuta Re: Natalia Niemen 02.03.26, 16:22
                > Być może on właśnie pomyślał o swojej ex i tą datę zaproponował żeby jej dopiec
                > . Nie wiem jakie tam mieli układy ale ja bym raczej drugiego ślubu w dzień urod
                > zin ex męża nie brała gdybym nie miała ochoty mu dokopać suspicious

Brać ślub z nową kobietą, przez wzgląd na cokolwiek związanego z poprzednią? Przecież to potwarz dla nowej. Nie zrobiłabyś tak. Nie wierzę, że są tacy ludzie.

Nasza data ślubu okazała się być jednocześnie urodzinami Miecia ojca. Niby Mieciu wie, kiedy jego ojciec ma urodziny, ale w ogóle nie skojarzył. Mieliśmy wtedy inne rzeczy na głowie.

• nangaparbat3 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 23:18
                  piataziuta
                  >
                  > Nasza data ślubu okazała się być jednocześnie urodzinami Miecia ojca. Niby Miec
                  > iu wie, kiedy jego ojciec ma urodziny, ale w ogóle nie skojarzył. Mieliśmy wted
                  > y inne rzeczy na głowie.
                  >

Właśnie. Dlatego obstawiam inicjatywę nexi - taka zagrywka wymaga damskiego wyrafinowania. Albo socjopaty, ale o to bym exa Natalii nie podejrzewała (miałam okazję go poznac).
                  • princy-mincy Re: Natalia Niemen 03.03.26, 16:12
                    Tu akurat Nexia wybrała celowo taka date- dziecko miało wtedy 5-6 lat i taka rewelację przyniosło do domu mamy- mamo, a nexia (użył oczywiście imienia przyszłej żony taty) wybrała datę ślubu w twoje urodziny! Dwa święta w jeden dzień!
            • nieobiektywnie Re: Natalia Niemen 02.03.26, 21:48
              piataziuta napisała:

> A czy ktokolwiek, wyznaczając datę ślubu, myśli o swoich eksach?

Powinien choćby z racji dzieci. Wtedy w każda rocznica ślubu dzieci muszą wybierać urodziny mamy czy rocznica ślubu taty. Słabe.
              • vessss Re: Natalia Niemen 02.03.26, 21:55
                Serio, ktokolwiek obchodzi rocznicę ślubu, w innym towarzystwie niż małżonek, oprócz okragłych i sporych np. 50-tych, no, jeszcze ewentualnie, 30-tych czy 40-tych?
                • nieobiektywnie Re: Natalia Niemen 02.03.26, 23:07
                  vessss napisała:

> Serio, ktokolwiek obchodzi rocznicę ślubu, w innym towarzystwie niż małżonek, o
                  > prócz okragłych i sporych np. 50-tych, no, jeszcze ewentualnie, 30-tych czy 40-
                  > tych?

Tak. Moi teściowie. Zawsze obchodzą. Są małżeństwem od ponad 50 lat ale teściowa twierdzi że to wczesna faza i nie wiadomo jak się sytuacja za rok rozwinie.
                  • nangaparbat3 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 23:20
                    Są małżeństwem od ponad 50 lat ale teściowa twierdzi że to wczesna faza i nie wiadomo jak się sytuacja za rok rozwinie.

Boskie 😊
                  • vessss Re: Natalia Niemen 02.03.26, 23:31
                    Zawsze, tzn. zaczęli rok po ślubie? Raczej nie. A poza tym imprezy robi się raczej w weekendy, urodziny i rocznicę da się upchnąć.
              • memphis90 Re: Natalia Niemen 04.03.26, 19:51
                1) urodziny niekoniecznie świętuje się w dniu urodzin, szczególnie jeśli wypadają w środku tygodnia
                2) rocznica ślubu to prywatne święto pary, a nie całej rodziny
        • nangaparbat3 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 23:15
          Myślę że to raczej robota nowych żon. Mężczyźni często nie pamiętają dat urodzin nawet osób które,autentycznie kochają, co dopiero byłych.
      • analoga_niet Re: Natalia Niemen 02.03.26, 14:31
        A co trzeba mieć w głowie, żeby robic "publiczny raban" bo się nie podoba termin ślubu byłego męża? big_grin
        • princy-mincy Re: Natalia Niemen 02.03.26, 16:17
          Moja znajoma żadnego rabanu nie robiła, bo ona ma to gdzieś, kiedy ex brał drugi ślub.
          Tydzień i tak wypadał exa (mają opiekę naprzemienną).
          • analoga_niet Re: Natalia Niemen 02.03.26, 16:19
            No i to jest normalne, natomiast Niemen sama się chwali że robiła i przez to zmienil.
            • princy-mincy Re: Natalia Niemen 03.03.26, 16:14
              Moja znajoma powiedziała, że jej to zupełnie nie interesuje i że nawet jeśli dziecko będzie w kolejne lata w ten dzień u ojca to ona moze zrobić swoje urodziny w inny dzień
      • azalee Re: Natalia Niemen 02.03.26, 14:31
        princy-mincy napisała:

> Nie śledzę dramy ale przyznam że ślub w urodziny ex żony to dla mnie dziwny pom
        > ysł.

Moze po prostu dzien urodzin ex zony to dzien jak kazdy inny?
        • homohominilupus Re: Natalia Niemen 02.03.26, 15:13
          Moim zdaniem tak i nie dorabialabym do tego żadnej filozofii, dzizas
          • apallosa Re: Natalia Niemen 02.03.26, 16:22
            No co ta kobieta ma w głowie? Narcyzm level hard, drugą petarda...
            Są po rozwodzie, to niech sobie eks bierze ślub choćby i w Zaduszki, a co to ja obchodzi?
        • nangaparbat3 Re: Natalia Niemen 02.03.26, 23:24
          azalee napisał(a):

> princy-mincy napisała:
          >
          > > Nie śledzę dramy ale przyznam że ślub w urodziny ex żony to dla mnie dziw
          > ny pom
          > > ysł.
          >
          > Moze po prostu dzien urodzin ex zony to dzien jak kazdy inny?

Pewnie masz racje, chociaż znając różne damskie zagrywki zostawiłabym 10% prawdopodobieństwa na te neksie.
      • memphis90 Re: Natalia Niemen 04.03.26, 19:49
        Wystarczy, że chcesz w cieplą porę roku i żeby np była ta literka „r” w nazwie, bo w sumie czemu nie. Więc zostają Ci 1 albo 2 miesiące do wyboru. Każdy z nich ma tylko 4 soboty. I nie jest powiedziane, że wszystkie są dostępne, jeśli chodzi o termin w urzędzie czy salę. Albo babcia ma ważną operację, więc trzeba zrobić przed, bo przecież nie po.

Serio, urodziny byłej jakby nie są priorytetem w takiej sytuacji, bywać na nich nie będziecie…
    • nieobiektywnie Re: Natalia Niemen 02.03.26, 21:42
      Nie czytałam odpowiedzi w tym wątku więc mogę się powtarzać. Ona bardziej niż na exa jest obrażona na zbór Baptystów do którego ten ex i jego rodzina należą. Ona uważa że jest to sekta i to oni rozwalili to małżeństwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka