sylwianna2018 08.03.26, 19:25 Znów skorzystam z polecajek forumowych. Chcę parownicę: Nie bardzo wielką, łatwą w użyciu, skuteczną, przyzwoitej jakości. Z góry dzięki za pomoc😀. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca007 Re: Parownica- jaka? 08.03.26, 19:43 Kupiłam córce dwa tygodnie temu parownicę Russel Hobbs Aroma. Ona jest zadowolona ale jej chłopak zachwycony Uprasował przy jej pomocy wszystko co się dało w mieszkaniu od koszul zaczynając przez zasłony po buty Odpowiedz Link Zgłoś
sylwianna2018 Re: Parownica- jaka? 08.03.26, 19:49 O dzięki, ale mnie chodzi o taką parownicę do czyszczenia domu. Chyba się nieprecyzyjnie zapytałam. Ale zgadzam się z tym co piszesz bo sama taką samą jak ty parownicę do prasowania kupiłam mamie Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Parownica- jaka? 08.03.26, 20:21 mam karcher sc - nie pamietam numeru, ale wyglada jak maly odkurzacz - ma kilka nasadek i tę mopującą. Bardzo polecam - w zasadzie cala chalupe nim oblecisz - od drobnych szczelinek po duze powierzchnie podlogi Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Parownica- jaka? 09.03.26, 09:06 Oglądałam test Niemca (który testuje te wszystkie karchery) na jutubie i polecał sc4 deluxe. Też noszę się z zamiarem kupna i tak już od kilku lat się zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś