Dodaj do ulubionych

nowy snusboy

18.04.26, 09:04
Jak Wam się podoba prezydent któremu tak drżą ręce że upuszcza snusa? po czym prosi redaktora (wszystko w trakcie wywiadu na żywo) o podniesienie mu tego z podłogi (co za brak higieny i jaka desperacja), a ten jak najbardziej nurkuje i podaje? Jak Wam się podoba obraz pełniącego obowiązki na najwyższym urzędzie w państwie, który błaga dziennikarza o podanie używki z podłogi, bo nie jest w stanie dokończyć wywiadu bez chemicznego wspomagania?
tak dla koleżanki pytam, z okazji soboty.
Obserwuj wątek
    • misiamama Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:06
      dodam, że zwykły snus kosztuje jakąś złotówkę i jest dostępny w puszkach po kilkadziesiąt sztuk, więc podnoszenie go z podłogi celem włożenia sobie bezpośrednio na śluzówkę jest tak prawdopodobne, jak podnoszenie z podłogi gumy do żucia.
      • lauren6 Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:33
        Odpowiedź brzmi: widocznie to nie są snusy.
        • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:19
          To może być snus kategorii ciężkiej 🤔
          Podobno jedna saszetka może dostarczyć dawkę nikotyny równą wypaleniu kilku papierosów w krótkim czasie
        • misiamama Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:10
          też tak przypuszczam, że nie chodziło o to żeby odzyskać snus celem zażycia, ale celem niepozostawienia go bez nadzoru
          • mava12 Re: nowy snusboy 19.04.26, 10:46
            Ale ze co? Nie można go było podnieść z podłogi po audycji? poza kamerami?
            • niemcyy Re: nowy snusboy 19.04.26, 10:56
              Można było. Obstawiam, że to był zwykły snus, ale ostatni skitrany za pazuchą na ten wywiad i Mazurek myślał, że prezydent go zaaplikuje, żeby dać radę do końca.

I nie bawmy się w jakieś "ale z brudnej podłogi???". Wiadomo, że to silny mężczyzna i niekoniecznie jadał bułkę przez bibułkę.
    • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:15
      Powtórzę to co zawsze
      nie obchodzi mnie co mu spada i kto mu podnosi bo nie ma to absolutnie żadnego wpływu na moje życie natomiast przeraża mnie że na czele kraju stoi osoba która miała zabrane prawo jazdy bo przekroczyła prędkość o 50 km i czuję się zagrożona bo bo to ja mogę być poszkodowana jeśli będę miała Pecha i wejdę w niewłaściwym miejscu na pasy
      • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:16
        Oraz przerażają mnie osoby które wybrały taką osobę bo nigdy w historii świata coś takiego się nie zdarzyło żeby osoba tak skana wybrać na najwyższy urząd w państwie
        • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:17
          Mogą sobie promować te snusy ile wlezie ale promowanie nie przestrzegania przepisów jest przerażające
          • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:38
            Właśnie to czynisz. Promujesz nieprzestrzeganie przepisów.
            • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:01
              Ty nie bierzesz snusow ale nie przestrzegasz znaków drogowych czy jak?
              • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:06
                Nie przestrzegasz zasad polskiej ortografii.
                • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:14
                  Jak Komorowski czy inaczej ?
                  • mava12 Re: nowy snusboy 19.04.26, 10:51
                    Albo jak Duda..przytoczyć?
        • inkamovinka Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:34
          pani.asma napisała:

> Oraz przerażają mnie osoby które wybrały taką osobę bo nigdy w historii świata
          > coś takiego się nie zdarzyło żeby osoba tak skana wybrać na najwyższy urząd w p
          > aństwie

Kto stracił prawo jazdy? Nie mogę znalezc info, żeby prezydent?! Wyguglałam tylko, że Tusk w 2021??
      • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:21
        pani.asma napisała:

> bo to ja mogę być poszkodowana jeśli będę miała Pecha i wejdę w niewłaści
        > wym miejscu na pasy

Na pasy prowadzi jedyne właściwe miejsce
        Tak jest w PL
        No ale nie mieszkasz przecież w naszym kraju, więc nie wiem, z czym masz problem

• pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:00
          W niewłaściwym w sensie tam gdzie osoba rządząca będzie przejeżdżać
          • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:02
            asma napisała:

> W niewłaściwym w sensie tam gdzie osoba rządząca będzie przejeżdżać

Ale nie masz się czego obawiać
            Przecież nie mieszkasz w PL
            A pod koła możesz wpaść wszędzie i niekoniecznie osoby rządzącej w kraju twojego zamieszkania🤷‍♀️
            • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:01
              Ale przyjeżdżam do Polski i niestety jestem zagrożona
              • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:34
                Nie przyjeżdżaj☝️
                bądź bezpieczna tam, gdzie jesteś🤣
      • nick_z_desperacji2 Re: nowy snusboy 18.04.26, 15:32
        To ma jak najbardziej wpływ. Po pierwsze, jak go przyciśnie, to jak każdy nałogowiec, robi się nieuważny, dąży do jak najszybszego wyjścia gdzieś, gdzie może sobie wsadzić. To ma wpływ np.na to, co mówi na spotkaniach międzynarodowych. Poza tym, snus to łatwe narzędzie manipulacji. Wystarczy poczęstować go odpowiednio doprawionym snusem.
      • mava12 Re: nowy snusboy 19.04.26, 10:56
        >nie obchodzi mnie co mu spada i kto mu podnosi bo nie ma to absolutnie żadnego wpływu na moje życie

Owszem, ma. Bo snus wetuje ustawy, które bezpośrednio ciebie dotykają. Choć nie dziwiłabym się, gdybyś tego nie rozumiała.
        Chyba że mieszkasz poza Polską, to mniej
        Ale, w takim razie, nie wtrącaj się w sprawy polskie.
    • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:25
      Nałóg paskudny i niestety - wstyd.

Ale prezydent uciekający przed swoimi radnym, ktorzy popierają alkolobby tez mnie zniesmaczył.

Zastanawiam się, ile oburzonych pań ma tak brzydki nałóg, jakim jest palenie papierosów. Bo to tez uzależnienie od tego samego środka, ktory jest w snusach, za to podanego w innej formie.
      O smrodzie papierosowym nie wspominając...

I zastanawiam się, ile oburzonych pań jest alkoholiczkami.
      • gryzelda71 Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:31
        Nie palę, nie nadużywam alko. Mogę byc oburzona?
      • alpepe Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:34
        Nie palę, nie nadużywam alko. Jestem oburzona.
      • misiamama Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:35
        Wątek nie jest o uzależnieniu od papierosów ani o uzależnieniu od alkoholu. Wątek jest o tym, co mogło skłonić Nawrockiego do takiej desperacji, żeby na wizji odzyskiwać z podłogi produkt (teoretycznie) tani, sprzedawany masowo, łatwy do kupienia? konieczność zażycia, czy konieczność niepozostawiania po sobie takich przedmiocików? może inne teorie?
      • lajtova_18plus Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:35
        Nigdy w życiu nie zapaliłam papierosa ani nie miałam w ustach nikotyny w innej postaci.
        Jeśli przyjmiemy że średnie Polak wypija 10 litrów czystego spirytusu to ja rocznie na pewno nie przekraczam w sumie 0,5 litra(a i to pewnie jest zawyżona ilość).

Więce teraz mogę spokojnie napisać, że w mojej opinii nawrocki jest ohydnym, paskudnym, ordynanrnym człowiekiem.
      • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:39
        Myślisz, że dużo jest tu osób uzależnionych od fajek do tego stopnia, że musi palić przy biurku w pracy, w tej właśnie sekundzie, bo inaczej zwariują?
        • pursuedbyabear Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:44
          Może sądzi po sobie.
        • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:52
          Uzależnienie to uzależnienie.
          • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:57
            Co ty pietrolisz, yenna?
            Płacą ci za to czy lekarz by pomógł?
          • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:11
            No... nie. Jeśli ktoś pali, ale można z tym paleniem zaczekać, aż skończy zebranie w pracy, rodzinny obiad czy cokolwiek innego istotnego, to jednak nie jest na tym samym poziomie, co ktoś, komu ręce drżą i musi zapalić w tej właśnie sekundzie. Temu drugiemu bliżej do alkoholika w delirce, który MUSI dostarczyć organizmowi procenty. Nie jest fajnie mieć prezydenta w delirce.
            • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:27
              angazetka napisała:

> No... nie. Jeśli ktoś pali, ale można z tym paleniem zaczekać, aż skończy zebra
              > nie w pracy, rodzinny obiad czy cokolwiek innego istotnego, to jednak nie jest
              > na tym samym poziomie, co ktoś, komu ręce drżą i musi zapalić w tej właśnie sek
              > undzie. Temu drugiemu bliżej do alkoholika w delirce, który MUSI dostarczyć org
              > anizmowi procenty. Nie jest fajnie mieć prezydenta w delirce.
              >

Zauważyłaś w moim poście apoteozę nałogów?
              • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:30
                Nie. Nie rozumiem natomiast, dlaczego zrównujesz (brzydki, owszem) nałóg palenia trzymany w ryzach z sięganiem drżącymi rękami po snusa na wizji. Wyobrażasz sobie, że ktoś dzisiaj w trakcie wywiadu pali? Pije alkohol z małpki ukrytej za pazuchą? To dlaczego snus cię nie dziwi?
                • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:47
                  Bo to snus Nawrockiego, który yennie już przed wyborami się podobał, czemu dała wyraz w pamiętnych wątkach.
                • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:21
                  angazetka napisała:

> Nie. Nie rozumiem natomiast, dlaczego zrównujesz (brzydki, owszem) nałóg paleni
                  > a trzymany w ryzach z sięganiem drżącymi rękami po snusa na wizji. Wyobrażasz s
                  > obie, że ktoś dzisiaj w trakcie wywiadu pali? Pije alkohol z małpki ukrytej za
                  > pazuchą? To dlaczego snus cię nie dziwi?
                  >

Bo snusem pan sam sie truje. A śmierdzący palacz truje nie tylko siebie ale wszystkich dookoła.
                  • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:56
                    Gościu jest niewychowany. Po prostu.
                    • primula.alpicola Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:14
                      angazetka napisała:

> Gościu jest niewychowany. Po prostu.
                      >
                      Oraz uzależniony na tyle mocno, że nie jest w stanie zrezygnować z dawki nawet w sytuacjach, kiedy to jest niedopuszczalne.
                    • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:37
                      To nie kwestia savoir-vivre´u, tylko ćpania. Jeśli nie urodził się w kompletnej patologii to nauka niepakowania sobie palców do buzi to etap wychowania przed-przedszkolaka. Jeśli Karolek nie biegał samopas z pieluchą to raczej ktoś ogarniał, żeby nie pchał sobie co i rusz palców do gardła chociażby ze względów higienicznych.
                • natalia.nat Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:51
                  angazetka napisała:

> Nie. Nie rozumiem natomiast, dlaczego zrównujesz (brzydki, owszem) nałóg paleni
                  > a trzymany w ryzach z sięganiem drżącymi rękami po snusa na wizji. Wyobrażasz s
                  > obie, że ktoś dzisiaj w trakcie wywiadu pali? Pije alkohol z małpki ukrytej za
                  > pazuchą? To dlaczego snus cię nie dziwi?

Przecież gdyby dokładnie ta sama sytuacja przytrafiła się Tuskowi albo jakiemuś politykowi z KO, to już byśmy mieli co najmniej ze trzy watki z jej oburzem na ten temat.

• lauren6 Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:34
            Ty jesteś uzależniona od forum i X.
            • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:48
              lauren6 napisała:

> Ty jesteś uzależniona od forum i X.

A ty od moich postów.
              Bo w każdym jestes ze swoimi kasliwymi uwagami pod moim adresem.

Twoje ataki motywują mnie, by pisać czesto.
        • call_me_loretta Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:50
          angazetka napisała:

> Myślisz, że dużo jest tu osób uzależnionych od fajek do tego stopnia, że musi p
          > alić przy biurku w pracy, w tej właśnie sekundzie, bo inaczej zwariują?

Co to w ogóle za argument big_grin
          Palacze nie palą w pomieszczeniach nie dlatego, że się wybitnie kontrolują, tylko dlatego, że jest to zabronione, bo jest to uciążliwe dla innych ludzi. Jednak nie zawsze było to zabronione, co doskonale obrazuje np. serial "Mad Man".
          Czepianie się chłopa, że stosuje używkę kompletnie nieuciążliwą dla innych to jest wyższy poziom desperacji. Nie moglibyście się czepiać czegoś, co rzeczywiście ma jakieś znaczenie, na przykład tego, że jest elektrykiem po zawodówce? A nie, czekaj.... big_grin
          • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:00
            Trolle się schodzą bronić kibola.

Nie jest zabronione grzebanie sobie w japie, a jednak każdy umie się ogarnąć i naprawdę rzadko kto to robi, oczywiście oprócz prezydenta pakującego sobie na wizji czy innym forum ONZ paluchem używki na śluzówkę.
            • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:03
              W Niemcach są politycy czynni z kłopotami z prawem m
              Nie sądzę że by to przeszło
          • pursuedbyabear Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:08
            No dla mnie jest to uciążliwe, bo nie widzę powodów, dla których miałabym ufać człowiekowi niekontrolującemu swoich nałogów.
            Btw, znowu był banik?
            • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:23
              Dokładnie
              Jakim cudem on dostał tyle głosów że został premieeem
              • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:31
                A to Tusk którego nałogu nie kontroluje?
          • boggi_dan Re: nowy snusboy 18.04.26, 14:39
            call_me_loretta napisała:

> angazetka napisała:
            >
            > > Myślisz, że dużo jest tu osób uzależnionych od fajek do tego stopnia, że
            > musi p
            > > alić przy biurku w pracy, w tej właśnie sekundzie, bo inaczej zwariują?
            >
            > Co to w ogóle za argument big_grin
            > Palacze nie palą w pomieszczeniach nie dlatego, że się wybitnie kontrolują, tyl
            > ko dlatego, że jest to zabronione, bo jest to uciążliwe dla innych ludzi. Jedna
            > k nie zawsze było to zabronione, co doskonale obrazuje np. serial "Mad Man".
            > Czepianie się chłopa, że stosuje używkę kompletnie nieuciążliwą dla innych to j
            > est wyższy poziom desperacji. Nie moglibyście się czepiać czegoś, co rzeczywiśc
            > ie ma jakieś znaczenie, na przykład tego, że jest elektrykiem po zawodówce? A n
            > ie, czekaj.... big_grin
            Przecież to jest nie pierwszy raz. Czepiali się żony, dzieci. Muszą z tym żyć długo. Być może dwie kadencje. Kogo to forum obchodzi.
          • analoga_niet Re: nowy snusboy 18.04.26, 22:12
            Człowiek który jest uzależniony jest człowiekiem słabym. Słaby człowiek nie powinien być prezydentem.
            • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 22:17
              Silny przecież jest, bo wygrywał ustawki wink
              • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 22:48
                niemcyy napisał(a):

> Silny przecież jest, bo wygrywał ustawki wink

Silny razem.
            • call_me_loretta Re: nowy snusboy 18.04.26, 22:26
              analoga_niet napisała:

> Człowiek który jest uzależniony jest człowiekiem słabym.

Nikt nie jest idealny i lepiej, gdy ktoś nie ukrywa swoich słabości, niż gdy prezentuje wystudiowany, fałszywy wizerunek wyfiokowanego panicza.
              • malgosiagosia Re: nowy snusboy 18.04.26, 22:59

> Nikt nie jest idealny i lepiej, gdy ktoś nie ukrywa swoich słabości, niż gdy pr
                > ezentuje wystudiowany, fałszywy wizerunek wyfiokowanego panicza.

To prawda. Prezydent Nawrocki wygladal dobrze - zdrowo i na luzie, mowil bardzo sensownie. Polska ma wspanialego prezydenta. Oby tak dalej.
      • bene_gesserit Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:48
        Ja jestem zniesmaczona, nie oburzona. I tak, mogę

Tak samo zniesmaczona byłabym, gdyby w trakcie wywiadu na żywo polityk wyciągnął paczkę paieros9w i zapalił jednego. Albo wziął spory łyk z małpki, wyjętej zza pazuchy.
      • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:55
        Jak to dyplomatycznie napisała któraś forumka? Yenna jest nadal i nieprzerwanie w stanie trudności psychicznych.
      • marzenka12 Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:34
        Dżemma, ty musisz nas trollowac big_grin
      • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:04
        Wpisujcie się
        Ciekawa jestem ile z was miało zabrane prawo jazdy ?
        • baletnicazielona Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:12
          Syn yenny na pewno nie, bo kupili mu alkomat big_grin
          Ile trzeba chlać, żeby mieć potrzebę posiadania alkomatu? Nie można po prostu nie pić kiedy się wie, że się będzie wsiadać za kierownicę?
          • marzenka12 Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:17
            Yenna też nie, bo nawroceni alkoholicy nie byliby tak wyrozumiali dla snusiarza i nalogowcow, w ich przypadku zazwyczaj ma miejsce przegiecie w strone ekstremalnego wyczulenia i pietnowania. Obstawiam bylego meza, rodzenstwo lub ktoregos rodzica - bluskich sie wybiela i tlumaczy ich wyskoki. W kazdym razie wszystko wskazuje na to, ze w tym domu jakis problem z alko byl /jest.
          • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:19
            baletnicazielona napisał(a):

> Syn yenny na pewno nie, bo kupili mu alkomat big_grin
            > Ile trzeba chlać, żeby mieć potrzebę posiadania alkomatu? Nie można po prostu n
            > ie pić kiedy się wie, że się będzie wsiadać za kierownicę?

Wystarczy wypić 1 piwo na spotkaniu ze znajomymi.
            Pijesz? Nie wsiadasz za kółko, dopóki nie masz 0 proc.
            To odpowiedzialne.

Ale rozumiem, ze niektórzy mają inne wzorce picia wyniesione z domu rodzinnego i projektują je na wszystkich. Zupełnie niesłusznie i niepotrzebnie.
            • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:26
              Można też na spotkaniu nie pić piwa, jeśli ma się zamiar wracać samochodem. Wtedy nie trzeba dopasowywać długości spotkania do spożycia i czekać, aż organizm sobie poradzi z procentami.
              No ale to trzeba by było nie czuć konieczności wypicia piwa albo chociaż panować nad chęcią na alkohol.
            • baletnicazielona Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:30
              Mam takie wzorce, że jak tato wiedział, że będzie pił piwo ze znajomymi, to na spotkanie jechał transportem publicznym lub szedł na piechotę. Zapewne dlatego nie mieliśmy i nie mamy w rodzinie przypadków otyłości.
              • yenna_m [...] 18.04.26, 11:33
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • baletnicazielona Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:39
                  I korzyść finansowa potrójna, bo i na alkomacie zaoszczędziliśmyi na benzynie i na lekach na cukrzycę kiss
              • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:46
                baletnicazielona napisał(a):

> Mam takie wzorce, że jak tato wiedział, że będzie pił piwo ze znajomymi, to na
                > spotkanie jechał transportem publicznym lub szedł na piechotę. Zapewne dlatego
                > nie mieliśmy i nie mamy w rodzinie przypadków otyłości.

Swoją drogą pojechałaś grubo, ze ugerując, ze otyłe ematki sa alkoholiczkami.
                Nie wstyd ci?
                • marzenka12 Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:49
                  yenna_m napisała:

> baletnicazielona napisał(a):
                  >
                  > > Mam takie wzorce, że jak tato wiedział, że będzie pił piwo ze znajomymi,
                  > to na
                  > > spotkanie jechał transportem publicznym lub szedł na piechotę. Zapewne dl
                  > atego
                  > > nie mieliśmy i nie mamy w rodzinie przypadków otyłości.
                  >
                  >
                  > Swoją drogą pojechałaś grubo, ze ugerując, ze otyłe ematki sa alkoholiczkami.
                  > Nie wstyd ci?
                  >
                  >
                  >

Logika jak u Princess szukajacej zależnosci miedzy nazwą pomieszczenia a użytego materialu budowlanego 🤣
                  • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:52
                    Z logiką yennie nie po drodze co najmniej od końcówki kampanii wyborczej.
                • baletnicazielona Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:03
                  yenna_m napisała:

> baletnicazielona napisał(a):
                  >
                  > > Mam takie wzorce, że jak tato wiedział, że będzie pił piwo ze znajomymi,
                  > to na
                  > > spotkanie jechał transportem publicznym lub szedł na piechotę. Zapewne dl
                  > atego
                  > > nie mieliśmy i nie mamy w rodzinie przypadków otyłości.
                  >
                  >
                  > Swoją drogą pojechałaś grubo, ze ugerując, ze otyłe ematki sa alkoholiczkami.
                  > Nie wstyd ci?
                  >

A może pojechałam wręcz odwrotnie, że ematki będące alkoholiczkami są otyłe! Halo, czy są tu ematki alkoholiczki?
                  • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:05
                    Nie kłam.
                    • baletnicazielona Re: nowy snusboy 18.04.26, 14:32
                      Tak, bo Ty wiesz lepiej co ja miałam na myśli. Zowiesz się feministką a uprawiasz mansplanning.
            • arthwen Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:34
              Wystarczy nie pić, jak się planuje jechać.
              Zwyczajnie, piję wtedy inne napoje, bezalkoholowe i nie muszę ze sobą nosić alkomatu, żeby wiedzieć, że może już mi ten alkohol zszedł...
      • otia5 Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:23
        yenna_m napisała:

> Zastanawiam się, ile oburzonych pań ma tak brzydki nałóg, jakim jest palenie pa
        > pierosów. Bo to tez uzależnienie od tego samego środka, ktory jest w snusach, [...]
        > I zastanawiam się, ile oburzonych pań jest alkoholiczkami.

Nie palę, nigdy nie paliłam, w ciągu roku zdarzy mi się wypić ze cztery lampki wina i dwa - trzy drinki, mogę być oburzona?
        A czy w woreczkach rezydenta jest nikotyna, to ty nijak nie możesz wiedzieć. Juz widzę, jak z taką desperacją, na wizji, starałby się zgarnąć snusa z podłogi, gdyby tak faktycznie było. Ten człowiek bez przerwy ćpa publicznie, popatrz na zdjęcia, na których widać jego źrenice. Żadna ilość nikotyny nie daje takiego efektu.
        • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:26
          otia5 napisała:

> Ten człowiek bez przerwy ćpa publicznie, popatrz na
          > zdjęcia, na których widać jego źrenice. Żadna ilość nikotyny nie daje takiego
          > efektu.

Z ręką na sercu - nie jestem tego w stanie zweryfikować, bo nie mam osobistych doświadczeń z dragami.
          Nawet zioła nigdy w zyciu nie zapaliłam.
          • otia5 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:07
            Tez nie mam osobistych doświadczeń, ale brak osobistych doświadczeń nie musi oznaczać braku wiedzy. I oczywiście ręki sobie nie dam uciąć, że na 100% jest tak, jak napisałam, bo też tego nie wiem, ale wszystko na to wskazuje.
            • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:10
              otia5 napisała:

> Tez nie mam osobistych doświadczeń, ale brak osobistych doświadczeń nie musi oz
              > naczać braku wiedzy. I oczywiście ręki sobie nie dam uciąć, że na 100% jest tak
              > , jak napisałam, bo też tego nie wiem, ale wszystko na to wskazuje.

Nie umiem sie do tego odnieść. Nie mam wystarczającej wiedzy.
        • call_me_loretta Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:29
          otia5 napisała:

> Nie palę, nigdy nie paliłam, w ciągu roku zdarzy mi się wypić ze cztery lampki
          > wina i dwa - trzy drinki, mogę być oburzona?

Tak tak. Wszystkie nagle oburzacie się zażywaniem nikotyny z pozycji bycia abstynentkami, a nie z pozycji kolportowania desperackiej, politycznej narracji o "narkomanie" big_grin
          • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:34
            Ani abstynentkami, ani oburzacie zażywaniem. Gdyby grzebał sobie w jadaczce w gronie rodzinnym i wydychał dym na żonę i Kasię w zaciszu domowym to nie byłoby tematu, ale on albo nie umie się powstrzymać przez godzinę albo musi walić tyle towaru, że jedna dawka mu nie wystarcza na czas bycia na wizji, więc znowu pakuje paluchy do jadaczki.
        • pursuedbyabear Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:37
          Oburzona na tym forum może być tylko yenna przecież. No tylko że nigdy na Nawrockiego.
      • kaki11 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:38
        Ani jedno ani drugie, a z Nawrockim jest inny problem- to jest tak, jakby sobie odpalał papieroska na debatach, wywiadach i spotkaniach międzynarodowych. On woli snusa ale niczym się to nie różni. Taki prezydent Duda przez jakiś czas swojej prezydentury palił, ale nie widziałam filmików w których wyciąga sobie i odpala papierosa bo był w czasie dłuższego wywiadu czy debaty i już nie umiał wytrzymać. A to notorycznie robi Nawrocki.
      • veryvery Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:50
        A te oburzone panie nikotynistki i alkoholiczki są prezydentem RP?
        • malgosiagosia [...] 19.04.26, 00:06
          • angazetka Re: nowy snusboy 19.04.26, 00:08
            Nie, zupełnie. Nikt się nie oburzał. Chyba w twojej bańce.
            • malgosiagosia Re: nowy snusboy 19.04.26, 00:36
              angazetka napisała:

> Nie, zupełnie. Nikt się nie oburzał. Chyba w twojej bańce.
              >

No nie wiem czy to forum moge nazwac moja banka.
      • mava12 Re: nowy snusboy 19.04.26, 11:06
        Przestań bredzić.
        Wiele lat paliłam i przeciętny nikotynowowiec jest w stanie wytrzymać 1,2,3 czy 4 godz bez dymka.
        Chyba że to nie jest dymek. I w tym rzecz bo moim zdaniem, jako byłej palaczki, to nie jest prawdopodobne, żeby ktoś kto zażył snusa, o dużo większej zawartości nikotyny niż papieros, nie był w stanie wytrzymać wywiadu.
        Nie wiem co on tam bierze ale, jak dla mnie, to nie jest to samo co papieros. Ktoś, kto MUSI walnąć sobie w dziąsło,jest mocno uzależniony od ch..wie czego. I nie może sprawować takiej funkcji. Bo z braku tej substancji, może zgodzić się na wszystko, byle mu ją podac
    • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:52
      Link do tego żulowskiego występu (z filmikiem):
      polskieradio24.pl/artykul/3675432,wpadka-na-wizji-prezydencki-snus-znow-w-centrum-uwagi

Śmiechom i żartom nie było końca.
      • marzenka12 Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:35
        Mazurek! No oczywiście...
      • pepsi.only Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:17
        Weszłam w link, no więc gościa mam zablokowanego, od dawna. Odblokowałam, zerkam- już wiem dlaczego, blokada wróciła.

A ćpun to ćpun. W dodatku u Mazurka. I cóż tu więcej komentować?!
      • asia-loi Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:57
        Ale jaja 🫣😂
      • 1nanie27 Re: nowy snusboy 19.04.26, 09:48
        niemcyy napisał(a):

> Link do tego żulowskiego występu (z filmikiem):
        > polskieradio24.pl/artykul/3675432,wpadka-na-wizji-prezydencki-snus-znow-w-centrum-uwagi
        >
        > Śmiechom i żartom nie było końca.

Gdzie my jako kraj zaszliśmy ?
        www.facebook.com/sokzburaka/?locale=pl_PL
    • alicia033 Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:53
      mnie się nie podoba. Ale to tu nieistotne.
      Istotne natomiast, że podoba się tuskowi, dlatego na jego oko wygrał wygrał. Więc pretensje o aktualnego lokatora Pałacu Namiestnikowskiego kierujcie na Klonową, czy gdzie tam ten oszust rezyduje.
      • alicia033 Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:55
        *wygrał wybory
      • pursuedbyabear Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:58
        tusk tusk tusk tusk tusk...
        • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:35
          Cokolwiek zrobiłby Tusk i tak byłoby źle
          Gdyby postanowił inaczej, psypałyby się zarzuty
          A bo małostkowy, brak klasy, nie potrafi pogodzić się z przegraną itp, itd
      • kaki11 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:28
        No Tusk uznał wyniki wyborów... najgorzej. Już nawet pomijając, że nie chciał, a trochę nie on był od zaprzysiężenia prezydenta. Wiele mogę Tuskowi zarzucić, nie lubię i nie cenię człowieka, ale akurat za nie pójście za sekciarskimi głosami o oszukanych wyborach to jestem mu wdzięczna. I to pomimo tego, że głosowałam na Trzaskowskiego - ale szanuję demokrację i mam więcej niż 5 lat więc umiem się pogodzić z przegraną. I cieszę się, że premier tego kraju też.
        • natalia.nat Re: nowy snusboy 18.04.26, 14:12
          kaki11 napisał(a):

> No Tusk uznał wyniki wyborów... najgorzej. Już nawet pomijając, że nie chciał,
          > a trochę nie on był od zaprzysiężenia prezydenta. Wiele mogę Tuskowi zarzucić,
          > nie lubię i nie cenię człowieka, ale akurat za nie pójście za sekciarskimi głos
          > ami o oszukanych wyborach to jestem mu wdzięczna. I to pomimo tego, że głosował
          > am na Trzaskowskiego - ale szanuję demokrację i mam więcej niż 5 lat więc umiem
          > się pogodzić z przegraną. I cieszę się, że premier tego kraju też.

"Sekciarskie głosy o oszukanych wyborach"?! Ty masz wszystkich w domu? Dawno nie przeczytałam czegoś tak obrzydliwego. 😡 Przecież to są głosy obywateli i liczy się każdy jeden. Ktoś opisywał, że musiał dość daleko dojechać do lokalu wyborczego żeby oddać głos, ale to było dla niego ważne. I już nie pamiętam teraz dokładnych wyliczeń, ale przy tak małej różnicy głosów, było całkiem realne, że wygranym mógł być ktoś inny. I przecież nie chodzi o niepogodzenie się z wygraną tylko o pewność co do wyniku wyborów. I raczej nie szanujesz demokracji, skoro tego nie rozumiesz. 🤔
          • call_me_loretta Re: nowy snusboy 18.04.26, 15:09
            natalia.nat napisała:

> I raczej nie szanujesz demokracji, sko
            > ro tego nie rozumiesz. 🤔

Demokracja to jest wtedy, jak kontrkandydat uznaje wynik wyborów zatwierdzony przez sąd i gratuluje wygranej, a nie, gdy 8 miesięcy po uchwale sądu dalej liczy głosy big_grin
            • alicia033 Re: nowy snusboy 18.04.26, 15:43

> Demokracja to jest wtedy, jak kontrkandydat uznaje wynik wyborów zatwierdzony przez sąd i gratuluje wygranej, a nie, gdy 8 miesięcy po uchwale sądu dalej liczy głosy big_grin

To dawaj tę uchwałę sądu, loretta!
              Tylko: sądu. Bo o tym czymś co orzekło w sprawie prawidłowości wyboru naćpana to TSUE wypowiedział się już tyle razy, że sądem nie jest, że tuskowy nierząd seryjnie już zawiera ugody z wnoszącymi do TSUE skargi na rozstrzygnięcia tego czegoś, bo wiadomo, że orzeczenie samego TSUE będzie tylko jedno i negatywne dla władzuchny.
              • call_me_loretta Re: nowy snusboy 18.04.26, 15:55
                alicia033 napisała:

> wiadomo, że orzeczenie samego TSUE będzie tylko jedno i negatyw
                > ne dla władzuchny.

Nie wiem czy negatywne dla władzuchny, ale z miesiąc temu TSUE orzekł, że nie ma żadnych neosędziów. Wyobraź sobie, coś niesamowitego - sędziom z TSUE nie pasowała koncepcja, że politycy mogą arbitralnie nie uznawać sobie sądów big_grin
                • alicia033 Re: nowy snusboy 18.04.26, 16:11
                  nice try, loretta, tylko przy całej tej izbie kontroli blablabla chodzi zupelnie o inną podstawę.
                  Ale spoko, próbuj dalejsmile.
                  • call_me_loretta Re: nowy snusboy 18.04.26, 16:22
                    alicia033 napisała:

> nice try, loretta, tylko przy całej tej izbie kontroli blablabla chodzi zupelni
                    > e o inną podstawę.

O jaką inną podstawę może chodzić w nieuznawaniu sądów jak nie o tą, że są to "pisowscy" sędziowie? Co wam znowu papugi za nową narrację wysmażyły? big_grin
                    • alicia033 Re: nowy snusboy 18.04.26, 20:47
                      Na prawie, dramatik, nadal się wykładasz i dekonspirujesz.

A teraz próbuj z innym nickiem!
        • alicia033 Re: nowy snusboy 18.04.26, 15:59
          kaki11 napisał(a):

> ale akurat za nie pójście za sekciarskimi głosami o oszukanych wyborach

Oszukane? Hallo! my do dziś nie wiemy, ile głosów który kandydat zdobył, bo prokuraturze ciągle się to zmienia.
          A tematu oszustw to nawet nie ruszyła. Nie mówiąc o tym, że to owe coś, co nie jest Sądem Najwyższym po prostu en masse odrzuciło protesty wyborcze, zamiast je rozpatrzyć.
          tusk, bo to on z racji funkcji, ponosi odpowiedzialność za niezabezpieczenie (tak, wcale nie PKW, zabezpieczenie prawidłowego przebiegu wyborów) to rola służb typu policja i ABW, całkowicie podległe organom rządowym, przyklepując sfałszowanie wyborów prezydenckich dokonał mordu na tych resztkach demokracji, które do tego momentu jeszcze się ostały.
    • mizantropka65 Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:15
      Cóż, nie wiem co napisać, bo po prostu brak mi słów.
    • arthwen Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:30
      Sądząc po tym jak się zachowuje to te używki kibolowi szkodzą bardzo.
      • nick_z_desperacji2 Re: nowy snusboy 18.04.26, 15:35
        Przede wszystkim, to jemu zaszkodziło wielokrotne dostawanie po łbie. Pomijając ustawki, to sam boks nie jest powodem do dumy. Encefalopatia bokserska nie bez powodu tak się nazywa.
    • arthwen Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:39
      Podoba mi się dokładnie tak samo, jak podobał mi się przed wyborami. Ujemnie.

Ale cóż, około połowa głosujących najwyraźniej nie miała problemu z tym, żeby głosować na uzależnionego kibola, to mamy teraz uzależnionego kibola.
    • kaki11 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:24
      Nie wiem czy on go poprosił, czy Mazurek tak sam z siebie ani czy on tego snusa później użył, bo wyszukanych w intrnecie fragmentów, nawet tych dłuższych ni jak żadna z tych rzeczy nie wynika a całego wywiadu z pewnością oglądać nie będę. A Prezydent Nawrocki nie podoba mi się na tym stanowisku od dawna, i publiczne snusiki to tylko jeden i to wcale nie największy z moich problemów z tym gościem na tym stanowisku. Swoją drogą, jak został przyłapany na debacie z Trzaskowskim, to tłumaczył, że nie mógł wytrzymać tyle ględzenia swojego przeciwnika, i on chyba nawet nie jest świadomy, jak mu się to mierne tłumaczeni rozjeżdża 🤣
      • malia Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:14
        Cóż, moze go nie użył ponownie, ale nie chcial żeby go ktoś potem podniósł i moze sie zainteresował co to tak właściwie jest
      • misiamama Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:22
        na filmiku na WP był większy fragment. Nawrocki sięga ręką do kieszeni marynarki, coś mu upada. Zerka za tym czymś w dół. Wszystko to w trakcie telefonu od Suwerena, który zadaje pytanie o Ważne Sprawy. Nawrocki mówi coś do Mazurka, Mazurek mu odpowiada (fonia jest z telefonem od widza). Najazd kamery na Nawrockiego, widać Mazurka rączkę wrzucającą snusika na blat. Być może niewiele osób by się zorientowało, gdyby nie wybuch śmiechu (chyba w ekipie) i w tym momencie redaktor pęka i zaczyna się tłumaczyć, że on chciał być uprzejmy. TO jest trzy poziomy poniżej dna. Serio ktokolwiek grzebałby za zwykłym snusem pod stołem w studio, gdzie milion ludzi chodzi w butach? serio prosiłby redaktora w trakcie wywiadu na żywo o zanurkowanie pod stół celem wydobycia tego cennego kawalątka? Serio zażywałby takiego syfa z podłogi na dziąsło? O ile wcześniej te historyjki o nikotynie miały jakieś pozory wiarygodności, o tyle to wyglądało jak wyjście Kima, po którym ekipa rzuca się do sprzątania i wycierania krzesła po jego d..pie, żeby ktoś przypadkiem nie pozyskał materiału biologicznego Kima. W tym przypadku snus był nieużywany, więc żeby ktoś nie pozyskał nieużywanego legalnego snusa. OK.
        • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:26
          Co za opis
          Wciągnęło mnie
          Nie myślałaś żeby pisać kryminały jak Mróz ?
          • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:41
            pani.asma napisała:

> Co za opis
            > Wciągnęło mnie

W snusy?
        • kaki11 Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:31
          No ten sam fragment zalinkowałam niżej, bo to najdłuższy jaki widziałam. I dalej, na nim (a jak pisałam, nie będę oglądać do końca by to sprawdzić) Nawrocki go od Mazurka zabrał ale nie wsadził sobie do ust, i na nim też nie poprosił o podanie. Że zachowanie Mazurka żenujące? no żenujące, że potrzeba snusowania w każdej sytuacji też? no też. Czy uważam, ze trzeba szukać trzeciego dna i teori spiskowej o tym, co w tych snusach jest? nie, bo dla mnie sam ten poziom uzależnieni od nikotyny prezydenta, w którym nie da się wytrzymać debaty,, wywiadu spotkanie międzynarodowego jest problemem, a wszystkie teorie o tym co w tych saszetkach jest to dalej trochę takie teorie spiskowe, dla mnie trochę pozbawione podstaw.
    • furiatka_wariatka Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:27
      🤮 w zasadzie to tylko tak można skomentować, a podnoszenie obslinionegp snusa to już dno, szkoda,że Mazurek sam go jeszcze sobie nie zaaplikowal
      • kaki11 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:33
        On go z kieszeni wyjął i z ręki mu wypadł, nie był obśliniony, co nie zmienia faktu notorycznego snusowanie na wizji i międzynarodowych spotkaniach.
        Tu jakby co jest dłuższy moment w którym to widać. wiadomosci.wp.pl/niezreczny-moment-w-studio-mazurek-podal-nawrockiemu-snusa-7276369846858305v
        • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:50
          Batyr nie powstrzymał się też na uroczystościach 11.11'25
          Zażył snusa, aż mu bąbelki nosem poszły
          Jedną ręką trzymał małżonkę swą, a drugą wycierał nochal i tąże machał do zwolenników

www.facebook.com/watch/?v=1138985014973707&vanity=RacjonalnaPL
          • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:56
            Lepiej machać niż podawać. Chociaż są chętni i do ściskania obślinionej ręki.
          • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:58
            P.S. Od tego uśmiechania się batyrowi snus prawie wypadł w biegu z jadaczki i trzeba było popychać big_grin
          • kaki11 Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:13
            No i w wielu innych sytuacja. Dlatego nic mnie nie przekona, że gość nie ma problemu.
        • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:54
          Dobry filmik. Nawrocki jest tak uzależniony, że nawet nie może się opanować i siedzieć spokojnie jak mu snus wypadnie i zająć się wywiadem zamiast chichraniem jak drugoklasista rzucający po klasie kulki z papieru. Jakby nie rozłożył rąk w geście pt. "no trudno" to snusboy by nie nurkował pod stół i nie rozniosłoby się po internecie.
          Widocznie nie miał więcej snusów za pazuchą, więc nieważne, że z podłogi, towar to towar.
          • misiamama Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:25
            towar to towar i nie chodziło wg mnie o chęć jego spożycia (fffujjj, to jak podnieść gumę z chodnika) ale o odzyskanie cennego materiału, żeby nie pozostał przypadkiem bez nadzoru
            • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:42
              Co za różnica, czy z podłogi, skoro on i tak co i rusz wsadza palec na śluzówkę w miejscach publicznych bez mycia rąk, a i jego snusboy w ONZ też niemytą ręką podał szefowi snusa, który powędrował prosto na dziąsło. Może takie nieunikanie zarazków dobrze mu robi na odporność.
    • semihora Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:49
      Obrzydliwe.
    • boggi_dan [...] 18.04.26, 13:43
      • kaki11 Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:48
        Aaaaa a to wszystko sprawia, że mamy się cieszyć, że mamy mocno uzależnionego prezydenta? XD chłopie, ten strumień świadomości to może w jakimś wątku o KO, albo chociaż w wątku o tym, że PiS to strasznie hejtująca partia i miłośnicy -wtedy to co piszesz jest odbiciem, ze się nie różnią, a nie w wątku, gdzie komentuje się snusy prezydenta, gdzie premier nie popala, wciąga, pije sobie na wizji w czasie wywiadów.
      • natalia.nat Re: nowy snusboy 18.04.26, 14:36
        boggi_dan napisał: ....

I znowu skopiowałeś od kogoś. Po co te paszkwile tu wklejasz. Jak się to ma do tematu wątku. I przede wszystkim nie wstyd ci rzucać takie oszczerstw i obrażać ludzi? "Bluźnierczych wspomagaczy antypolskiej polityki Tuska"? Coś nieprawdopodobnego. Sam jesteś przebrzydłym klakierem. 😡
        Oczywiście, nie zauważyłeś, że twoja koleżanka szkaluje Trzaskowskiego w każdym wpisie tutaj, nawet naigrywa się z tego, że był wcześniakiem. A potem się oburzacie, jaki jest do was stosunek. No jaki może być po takich tekstach? 🤮
        • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 14:50
          Szkalowałam przytaczając cytaty z jego książki ????
          Słoma z butów
          A ja myślałam że to forum na poziomie gdzie można podyskutować o literaturze i sztucesad(((
          • natalia.nat Re: nowy snusboy 18.04.26, 15:26
            pani.asma napisała:

> Szkalowałam przytaczając cytaty z jego książki ?
            > Słoma z butów
            > A ja myślałam że to forum na poziomie gdzie można podyskutować o literaturze i sztuce

Nie odwracaj kota ogonem i nie łżyj przebrzydły prymitywny trollu. Tak. Przytaczasz sobie cytat odnoszący się do wcześniactwa w wątku o zupełnie kimś i czymś innym. I nie ma żadnego znaczenia kontekst twojego zdania o karmieniu łyżeczką. Niewiniątko. O książce rozmawia i o literaturze i sztuce. big_grin
            Forum byłoby na poziomie, gdyby nie było tutaj takich jak ty i ich komentarzy poniżej krytyki. Milion wpisów na jedną linijkę bzdur obok tematu o Tusku i Trzaskowskim. To jest merytoryczna dyskusja? 😠
          • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 15:40
            pani.asma napisała:

> .. gdzie można podyskutować o literaturze i
            > sztucesad(((

A nawet i kulturze!
            Czyli za klasykiem - jak zachować kulturę, obcując z taką sztuką jak Ty
          • pursuedbyabear Re: nowy snusboy 18.04.26, 15:57
            To dawaj, asma, jaką książkę ostatnio przeczytałoś? Podyskutujmy 😁
            • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 16:22
              Może o wieży Eiffla ?
              Bo o wawelu z panią kustosz to nie mam odwagi
              • pursuedbyabear Re: nowy snusboy 18.04.26, 19:29
                O wieży Eiffla książkę czytałaś? Super, a jaki tytuł?
                • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 19:37
                  Jak to szło ?
                  Chyba „ wieża Eiffla , konstrukcja i ilość pięter”
                  Czytałaś w końcu bo miałaś ostatni braki w wiedzy
                  • pursuedbyabear Re: nowy snusboy 18.04.26, 19:52
                    Pięter może być liczba, nie ilość.
                    A poza tym staraj się pisi trollu trafiać w klawisze, bo chyba od rana chlejesz. Może razem z wybitnie dziś skupioną na temacie alkoholizmu yenną.
        • call_me_loretta Re: nowy snusboy 18.04.26, 15:13
          natalia.nat napisała:

> Oczywiście, nie zauważyłeś, że twoja koleżanka szkaluje Trzaskowskiego w każdym
          > wpisie tutaj, nawet naigrywa się z tego, że był wcześniakiem.

Najważniejsze, że ty protestujesz, gdy urzędującego prezydenta trolle wyzywają od ćpunów i kiboli smile
          • boggi_dan Re: nowy snusboy 18.04.26, 17:44

> natalia.nat napisała:
            >
            >
            > > Oczywiście, nie zauważyłeś, że twoja koleżanka szkaluje Trzaskowskiego w
            > każdym
            > > wpisie tutaj, nawet naigrywa się z tego, że był wcześniakiem.
            >
            > Najważniejsze, że ty protestujesz, gdy urzędującego prezydenta trolle wyzywają
            > od ćpunów i kiboli smile
            Właśnie taka jest różnica. A niektóre pozują na wyrocznie na tym forum.
            • natalia.nat Re: nowy snusboy 18.04.26, 19:13
              boggi_dan napisał:

> Właśnie taka jest różnica. A niektóre pozują na wyrocznie na tym forum.

Mam protestować przeciw pisaniu prawdy o człowieku, który jest urzędującym prezydentem mojego kraju i ja mu funduję pensję, żeby zadowolić ciebie czyli pisowskiego trolla? Nawrocki w przeszłości był zaangażowany w środowisko pseudokibiców, czyli kiboli i brał udział w chuligańskich ustawkach, do czego się sam przyznał. Co do ćpania, niepojęte jest dla mnie tak silne uzależnienie od jakiejś substancji, że nie wytrzyma się godziny żeby nie trzeba było grzebać w buzi, a podobno jeden taki snus daje kopa jak narkotyk. Dla mnie nie do przyjęcia u kogoś pełniącego taką funkcję w państwie. Nie przystoi i już. Tobie to jak widać nie przeszkadza. Ja mam inne zdanie.
            • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 22:50
              Bycie ćpunem i kibolem się wybiera, bycia wcześniakiem tak niezbyt.
              • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:00
                angazetka napisała:

> Bycie ćpunem i kibolem się wybiera, bycia wcześniakiem tak niezbyt.
                >

Nie chcę cię martwić, ale o Trzaskowskim tez mowi sie dziwne rzeczy, jesli idzie o dragi.
                Ile w tym prawdy? Nie wiem. Ale fakt, ze sie nie przebadał w kampanii to byl młyn na wodę dla prawakow.
                • malgosiagosia Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:03
                  yenna_m napisała:

> angazetka napisała:
                  >
                  > > Bycie ćpunem i kibolem się wybiera, bycia wcześniakiem tak niezbyt.

Chcialabym, aby wszystkie cpuny i kibole byly takie jak prezydent Nawrocki. Jaki piekny bylby swiat.
                • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:07
                  Ale Asma mu nie czyni zarzutów w kwestii dragów, tylko w kwestii bycia wcześniakiem.
                  • malgosiagosia Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:15
                    angazetka napisała:

> Ale Asma mu nie czyni zarzutów w kwestii dragów, tylko w kwestii bycia wcześnia
                    > kiem.

Bo nawet bycie wczesniakiem jest powodem do pochwalenia sie soba. Widzialas, co Trzeaskowski mowil o sobie, ze moglby 4 razy dzienie napisac takiego tweeta, ze wszyscy pekaliby ze smiechu, ale po co mu to. Normalnie przechwalki 12-latka. Smieszny gosc i niezbyt madry.
                • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:17
                  Tak, yenna, mówisz różne dziwne rzeczy.
                  Nawrocki się przebadał i dalej nad sobą nie panuje tylko ciągle te paluchy pakowane do jadaczki, (uwaga, sarkazmsmile to dużo lepiej.
                  • malgosiagosia Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:22
                    niemcyy napisał(a):

> Nawrocki się przebadał i dalej nad sobą nie panuje tylko ciągle te paluchy pako
                    > wane do jadaczki, (uwaga, sarkazmsmile to dużo lepiej.

Ogladalas wywiad w Kanale Zero? Wczoraj?
                    • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:29
                      Tu jest jego występ w Kanale Zero:
                      wiadomosci.wp.pl/niezreczny-moment-w-studio-mazurek-podal-nawrockiemu-snusa-7276369846858305v
                      a jak pogrzebiesz trochę w tym wątku to znajdziesz link do fejsa jak się dławi snusem na ulicy, bo nie tak łatwo go zaaplikować i utrzymać, jak jednocześnie idzie, prezentuje udane małżeństwo, macha i nie może zamknąć ust, bo się uśmiecha do suwerena.
                      • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:35
                        Na dobranoc obejrzę sobie cały wywiad.
                        U źródła.
                        Lubię móc wyrobić sobie wlasne zdanie na temat tego, co się wydarzyło.
                      • malgosiagosia Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:42
                        niemcyy napisał(a):

> Tu jest jego występ w Kanale Zero:
                        > wiadomosci.wp.pl/niezreczny-moment-w-studio-mazurek-podal-nawrockiemu-snusa-7276369846858305v
                        > a jak pogrzebiesz trochę w tym wątku to znajdziesz link do fejsa jak się dławi
                        > snusem na ulicy, bo nie tak łatwo go zaaplikować i utrzymać, jak jednocześnie i
                        > dzie, prezentuje udane małżeństwo, macha i nie może zamknąć ust, bo się uśmiech
                        > a do suwerena.

Po co Mazurek podnosil cos z podlogi i co to bylo?
                        Kiedys ludzie na ulicy palili papierosy i co?
                        Zeby byc cpunem trzeba brac narkotyki, a Trzaskowski sie na narkotyki nie przebadal. I jakos musze z tym zyc.smile
                        • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:47
                          > Kiedys ludzie na ulicy palili papierosy i co?

Kiedyś też było niewolnictwo i co?
                          • malgosiagosia Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:53
                            angazetka napisała:

> > Kiedys ludzie na ulicy palili papierosy i co?
                            >
                            > Kiedyś też było niewolnictwo i co?

Ale ze co? Przestali juz palic na ulicy?
                        • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:52
                          Po co? Żeby się przypodobać prezydentowi. Albo żeby sprzątaczka miała mniej roboty po tym syfie.
                          Był to snus, co było widać i zostało powiedziane w ramach wytłumaczenia dla zdezorientowanego śmiechami suwerena przy telefonie.

Teraz uważaj: ludzie nadal na ulicy palą papierosy! Ale jak mają oficjalne wystąpienie czy ważną rozmowę nie palą, podobnie jak kierowca autobusu nie pali za kółkiem, tylko prezydent żongluje snusami bez względu na czas i miejsce.
                          • malgosiagosia Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:58
                            niemcyy napisał(a):

> Teraz uważaj: ludzie nadal na ulicy palą papierosy! Ale jak mają oficjalne wyst
                            > ąpienie czy ważną rozmowę nie palą, podobnie jak kierowca autobusu nie pali za
                            > kółkiem, tylko prezydent żongluje snusami bez względu na czas i miejsce.

Wciaz jednak snusy nikotynowe sa w Polsce legalne i zdrowsze od papierosow. Bardzo duzo ludzi palilo, a potem palenie rzucilo. Byc moze prezydent Nawrocki tez rzuci ten nalog. To nie jest az taki wielki dramat, choc niefajne.
                            • niemcyy Re: nowy snusboy 19.04.26, 00:18
                              Być może. Już niedziela, może rzuci od poniedziałku, skoro do tej pory nie tylko nie rzucił, ale w ogóle nie panuje nad nałogiem nawet przez godzinę.
                              To jak każdy palacz, dajmy na to wierzący palacz na każdej ciut dłuższej mszy typu pierwsza komunia po godzince - z braku świadomości istnienia snusów- odpalał/odpala szluga, więc i prezydenta rozumie, że go tak nosi.
                              • malgosiagosia Re: nowy snusboy 19.04.26, 00:33
                                niemcyy napisał(a):

> Być może. Już niedziela, może rzuci od poniedziałku, skoro do tej pory nie tylk
                                > o nie rzucił, ale w ogóle nie panuje nad nałogiem nawet przez godzinę.
                                > To jak każdy palacz, dajmy na to wierzący palacz na każdej ciut dłuższej mszy t
                                > ypu pierwsza komunia po godzince - z braku świadomości istnienia snusów- odpala
                                > ł/odpala szluga, więc i prezydenta rozumie, że go tak nosi.

O, przypomnialas mi, ze widzialam w Polsce ludzi, ktorzy stali na zewnatrz kosciola podczas mszy i palili papierosy, Nie zebym to pochwala. Nalog mozna rzucic zawsze, trzeba ludziom dac szanse.
                              • yenna_m Re: nowy snusboy 19.04.26, 00:44
                                niemcyy napisał(a):

> Być może. Już niedziela, może rzuci od poniedziałku, skoro do tej pory nie tylk
                                > o nie rzucił, ale w ogóle nie panuje nad nałogiem nawet przez godzinę.
                                > To jak każdy palacz, dajmy na to wierzący palacz na każdej ciut dłuższej mszy t
                                > ypu pierwsza komunia po godzince - z braku świadomości istnienia snusów- odpala
                                > ł/odpala szluga, więc i prezydenta rozumie, że go tak nosi.

Po co tyle emocji?

Ten bierze snusy, Kierwiński walczy z pogłosem, Kwaśniewski z chorobą filipińską, w ogóle politycy w hotelu sejmowym chleją WSPÓLNIE, ekumenicznie, jak u Mazurka na urodzinach wink
                                Wychodzą z tv, gdzie się ścięli w dyskusji politycznej i idą razem na piwo lub kawę.

Czemu kupujesz ten cyrk?
                                Nie szkoda Ci zdrowia?
                                • malgosiagosia Re: nowy snusboy 19.04.26, 00:52
                                  yenna_m napisała:

> Po co tyle emocji?
                                  >
                                  > Ten bierze snusy, Kierwiński walczy z pogłosem, Kwaśniewski z chorobą filipińsk
                                  > ą,

Zwlaszcza w Charkowie bardzo sie rozchorowal, w 1999. Uczczenie pomordowanych w Katyniu.

> Czemu kupujesz ten cyrk?
                                  > Nie szkoda Ci zdrowia?
                                  • yenna_m Re: nowy snusboy 19.04.26, 00:55
                                    Oni wszyscy mają za uszami.
                                • niemcyy Re: nowy snusboy 19.04.26, 00:57
                                  Jakich emocji, jakie zdrowie? Nie projektuj.

Emocje ograniczają się do p o n o w n e g o, obejmującego również ciebie, skoro pytasz, westchnięcia: jakim trzeba być głupkiem, żeby chcieć i bronić takiego prezydenta.
                                  • yenna_m Re: nowy snusboy 19.04.26, 00:59
                                    Przyglądam się i czekam na decyzję sądu.
                                    Bez tego nie chcę nikogo oceniać.
                                    Ani po prawej, ani po lewej, ani po środkowej.
                                    • ditta7 Re: nowy snusboy 19.04.26, 07:31
                                      A masz swój rozum? Niektóre rzeczy widać.
                                  • malgosiagosia Re: nowy snusboy 19.04.26, 01:02
                                    niemcyy napisał(a):

jakim trzeba być głupkiem, żeby chcieć i bronić takiego
                                    > prezydenta.

Wspanialy prezydent. I nie trzeba go bronic, sam sie obroni. To przeciez nie Trzaskowski, co to psychologa potrzebuje, bo ma debate w TV. smile
                                    • iwles Re: nowy snusboy 19.04.26, 02:52

Mialkie i wredne jest wyśmiewanie, że ktoś korzysta z psychologa. Ale czego się spodziewać po "kimś" tak prymitywnym jak malgosiagosia.
                                      • yadaxad Re: nowy snusboy 19.04.26, 06:56
                                        Niektórzy w polityce są świadomi po co warto konsultować się z wiedzą psychologiczną o mechanizmach działania, Niektórzy uważają, że nawet czytać nie muszą umieć, wystarczy dostarczyć sobie kopa i się jedzie.
                  • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:34
                    niemcyy napisał(a):

> Tak, yenna, mówisz różne dziwne rzeczy.
                    > Nawrocki się przebadał i dalej nad sobą nie panuje tylko ciągle te paluchy pako
                    > wane do jadaczki, (uwaga, sarkazmsmile to dużo lepiej.

Ależ fakt, ze nie czytasz informacji na różnych portalach nie oznacza, ze tego nie ma.
                    Rozwiązanie jest banalnie proste. Po prostu tego nie przeczytałaś.

www.newsweek.pl/polska/polityka/dzieba-oskarzyl-trzaskowskiego-o-branie-narkotykow-musial-przepraszac/4x6ebep

wpolityce.pl/polityka/729259-narko-skandal-w-sztabie-trzaskowskiego-pis-interweniuje

Takie same te zarzuty, bo oparte na pogłoskach, jak zarzuty o ćpanie Nawrockiego.

Nadal bardzo czekam na wyrok sądu w sprawie doniesień Onetu. Bardzo jestem ciekawa, co sąd ustali.
                • natalia.nat Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:30
                  yenna_m napisała:

> Nie chcę cię martwić, ale o Trzaskowskim tez mowi sie dziwne rzeczy, jesli idzie o dragi.
                  > Ile w tym prawdy? Nie wiem. Ale fakt, ze sie nie przebadał w kampanii to byl mł
                  > yn na wodę dla prawakow.

Ten typ pomówień i insynuacji jest najbardziej obrzydliwy. Najłatwiej jest napisać "mówi się", bo tego nie trzeba udowadniać, podawać kto konkretne "mówi". Najpewniej nikt nigdy nie "mówił", a ktoś kto pierwszy to napisał po prostu chciał rzucić gó...m, żeby się przykleiło. Na przykład zdyskredytować przed wyborami. A już zadziwiające jest oczekiwać, że ktoś będzie się poddawał badaniom, bo kontrkandydat coś brał podczas debaty. Z jakiej w ogóle racji? Tak, woda na młyn, prawaki by zagłosowały na bążura, gdyby się przebadał. smile
                  • bezmiesny_jez Re: nowy snusboy 19.04.26, 08:17
                    Przeciez yenna sama jest prawaczką. Niby gardzi popisem, ale tylko w jedną część histerycznie wali jak w bęben, a drugiej broni z uporem maniaka. Wypomni nawet co się "mówi" o Trzaskowskim, ale snusującego Batyra bedzie bronić własną piersią big_grin
                    • yadaxad Re: nowy snusboy 19.04.26, 08:48
                      Gdyby Tusk trochę pomyślał o psychologii, to by dobrze zaczął robić kampanię Trzaskowskiemu zasypując dudę obiecanymi wstrętnymi pisowi ustawami. By pokazać jak będzie działać prezydent owładnięty "zdziczałym prawactwem". Po wyborach do zawetowanych ustaw można zawsze wrócić, jakby czegoś przypadkiem nie zawetował, to tylko dobrze, ale byłoby to mobilizujące dla tych, którzy chcieli zmiany i na poprzednie wybory się zmobilizowali, by znowu im się chciało o realizację powalczyć. I to czy Trzaskowski jest wystarczająco charyzmatyczny wobec batyra byłoby drugorzędne.
          • arthwen Re: nowy snusboy 18.04.26, 18:39
            Niestety urzędujący prezydent jest ćpunem i kibolem. Można się kłócić, czy jest też alfonsem - bo tego, na razie, nie dowiedziono, dlatego ja na ten przykład nigdy nie piszę, że jest alfonsem. Natomiast to, że jest kibolem, który na dodatek, jak sam przyznał na wizji, brał udział w kibolskich ustawkach, jest akurat faktem. Tak samo to, że jest ćpunem - bo nie potrafi się powstrzymać od ćpania w miejscach publicznych, więc tu też nie ma zgadywania.
            • yenna_m Re: nowy snusboy 19.04.26, 00:56
              arthwen napisał(a):

> Niestety urzędujący prezydent jest ćpunem i kibolem. Można się kłócić, czy jest
              > też alfonsem - bo tego, na razie, nie dowiedziono, dlatego ja na ten przykład
              > nigdy nie piszę, że jest alfonsem. Natomiast to, że jest kibolem, który na doda
              > tek, jak sam przyznał na wizji, brał udział w kibolskich ustawkach, jest akurat
              > faktem. Tak samo to, że jest ćpunem - bo nie potrafi się powstrzymać od ćpania
              > w miejscach publicznych, więc tu też nie ma zgadywania.
              >

Ale z czego wnosisz, że ćpunem?
        • boggi_dan Re: nowy snusboy 18.04.26, 17:42
          natalia.nat napisała:

> boggi_dan napisał: ....
          >
          >
          > I znowu skopiowałeś od kogoś. Po co te paszkwile tu wklejasz. Jak się to ma do
          > tematu wątku. I przede wszystkim nie wstyd ci rzucać takie oszczerstw i obrażać
          > ludzi? "Bluźnierczych wspomagaczy antypolskiej polityki Tuska"? Coś nieprawdop
          > odobnego. Sam jesteś przebrzydłym klakierem. 😡
          > Oczywiście, nie zauważyłeś, że twoja koleżanka szkaluje Trzaskowskiego w każdym
          > wpisie tutaj, nawet naigrywa się z tego, że był wcześniakiem. A potem się obur
          > zacie, jaki jest do was stosunek. No jaki może być po takich tekstach? 🤮
          W czym masz problem. Jak ty bronisz pewnych zachowań. I wszystko negujesz co by ktoś źle napisał o Platformie. Nie czytam wszystkich pierdół jak mi ktoś odpisze. Bo bym zwariował. Ta co teraz moderuje to pewnie za KO. Nie było tak że Szatan hejtowała żołnierzy co pilnowali granic i pozostali. Teraz ma pracę w telewizji. Wcześniej to była gadzinówka dla niej. Nigdy się nie dogadamy w tym temacie. Ja mam inne poglądy, ty masz inne. Tylko ja odróżniam pewne rzeczy
          Ty nie.
          • natalia.nat Re: nowy snusboy 18.04.26, 18:53
            boggi_dan napisał:

> W czym masz problem. Jak ty bronisz pewnych zachowań. I wszystko negujesz co by
            > ktoś źle napisał o Platformie. Nie było tak że Sz
            > atan hejtowała żołnierzy co pilnowali granic i pozostali. Teraz ma pracę w tele
            > wizji. Wcześniej to była gadzinówka dla niej. Nigdy się nie dogadamy w tym tema
            > cie. Ja mam inne poglądy, ty masz inne. Tylko ja odróżniam pewne rzeczy. Ty nie.

Przecież tu nie chodzi o poglądy polityczne, choć bardzo trudno zrozumieć bezrefleksyjne popieranie tej mafijnej pisowskiej szajki, tylko sposób ich prezentowania. Łgarstwa, hejtowanie ludzi, manipulowanie informacjami, wklejanie propagandowych tekstów np. o antypolskim Tusku. Jak tak można? I jakie ty niby pewne rzeczy odróżniasz? Dla Ciebie wszystko co robi PiS i Nawrocki jest dobre, a wszystko co robi rząd Koalicji złe. Łazisz po prawackich stronach, nakręcasz się tymi wszystkimi fejkami, sprawdzasz gdzie jaka opcja polityczna rządzi, żeby wiedzieć czy masz hejtować czy nie. Wybryk chuligański w Bystrzycy to jest wina Tuska, ale gdy się zdarzy tam gdzie lokalne władze są pisowskie, to już nie ma sprawy. Gdzie ty mnie do siebie porównujesz?! I skoro ty możesz mieć swoje poglądy, to dlaczego nie może ich mieć Kurdej-Szatan?

• margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:46
      Tylko gdyby padło na Ciebie
      Dla Batyra swego zgodziłabyś się na ten podział
      Przecież zapewniłaś, że cię wciągnęło 😁
    • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 15:58
      Zobacz sobie razem z yenną na filmiku na wp.pl albo też zalinkowanym w tym wątku na fejsie, że jedno nie wyklucza drugiego. Dopóki ma snusa w garści albo za pazuchą, kombinuje obitym w boksie mózgiem, kiedy go sobie wsadzić, a jak nie daj boże snusa brak, bo np. spadł pod stół, to bez skrępowania poświęca całą uwagę temuż snusowi.

wiadomosci.wp.pl/niezreczny-moment-w-studio-mazurek-podal-nawrockiemu-snusa-7276369846858305v
    • nick_z_desperacji2 Re: nowy snusboy 18.04.26, 15:58
      Czepiamy się tego, że nie wytrzyma godziny bez ćpania.
      Zdradzę ci tajemnicę: tak, zeby otumanić jedną osobę w warunkach chronionych, łatwiej doprawić snuska niż wodę. I zatrucie wody nie daje takich możliwości szantażu. Od razu wiadomo, że ktoś z zewnątrz ingerował. W przypadku jego snusków to w zasadzie naw3et nie wiadomo, czy trzeba czegoś dosypać, czy wystarczy ujawnić, co sobie wciąga.
      • call_me_loretta Re: nowy snusboy 18.04.26, 16:14
        nick_z_desperacji2 napisała:

> Czepiamy się tego, że nie wytrzyma godziny bez ćpania.

Nie, czepiacie się tego, że nie macie długopisa dla swoich ustaw kupionych przez lobbystów big_grin
      • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 16:16
        Żeby jego otumanić pewnie nie trzeba byłoby doprawiać snusów, tylko wystarczyłoby mu odciąć dostęp do snusów. Wyjeżdża na 2-dniową wizytę państwową, tuż po starcie samolotu okazuje się, że snusboy został okradziony ze snusów i pozamiatane, bokser załatwiony.
        • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 16:21
          Już minął rok i nie zabraliście tych snusow czemu ?
          A może taka akcja że wykupujecie snusy we wszystkich sklepach itp
    • chicarica Re: nowy snusboy 18.04.26, 17:26
      Ale to był snus świeży czy już wypluty?
      • boggi_dan [...] 18.04.26, 17:46
      • arthwen Re: nowy snusboy 18.04.26, 18:40
        Nie widziałam, ale dziewczyny tu pisały, że świeży, najwyraźniej Nawrockiemu tak się ręce trzęsły, że wypadł mu, jak wyciągał z kieszeni, żeby przyćpać.
        • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 18:47
          arthwen napisał(a):

> Nie widziałam, ale dziewczyny tu pisały, że świeży, najwyraźniej Nawrockiemu ta
          > k się ręce trzęsły, że wypadł mu, jak wyciągał z kieszeni, żeby przyćpać.

Dokładnie tak było, tu cała scenka:
          • pani.asma [...] 18.04.26, 19:12
    • boggi_dan [...] 18.04.26, 17:36
    • nangaparbat3 Re: nowy snusboy 18.04.26, 19:15
      misiamama napisała:

> Jak Wam się podoba prezydent któremu tak drżą ręce że upuszcza snusa? po czym p
      > rosi redaktora (wszystko w trakcie wywiadu na żywo) o podniesienie mu tego z po
      > dłogi

Nie wierzę. No po prostu nie wierzę i już.
    • 1nanie27 Re: nowy snusboy 18.04.26, 21:15
      Bo bramkarze i inni tacy zażywają a nawet często tym handlują. Zero zdziwienia.

sutenerzytrojmiasta.pl/
    • malgosiagosia Re: nowy snusboy 18.04.26, 22:51
      Przeciez to byl zart Mazurka, glupi, ale zart.
      • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 23:14
        Mówiłam, że wątek snusowy cię przyciągnie.
        Jaki żart? Nawrockiemu zrzedła mina i nie mógł ukryć rozczarowania jak upuścił snusa i nie mógł se dziabnąć w dziąsło podczas gdy suweren się produkował z pytaniem. Dokładnie to widać na filmiku.

I żeby nie mnożyć postów: nie wyglądał i nie wygląda zdrowo, tylko na co najmniej 10 lat więcej niż ma.
      • 1nanie27 Re: nowy snusboy 19.04.26, 08:15
        Taki jest teraz przekaz że to "głupi, ale żart" ?

www.facebook.com/sokzburaka/
    • kontonarazidwa Re: nowy snusboy 19.04.26, 05:56
      Gdyby to był snus, to Nawrocki by to olał, więc podejrzewam co to jest, ale wolę nie pisać wprost, bo durne fanki zaraz zaczną zgłaszać.
      • misiamama Re: nowy snusboy 19.04.26, 09:40
        też tak uważam. Czekam kiedy to się wysypie wink
        • yadaxad Re: nowy snusboy 19.04.26, 09:57

Już za swojej poprzedniej władzy Tusk miał większość, by wprowadzać ustawy, ale lubi tę ciepłą wodę z kranu I z niechęci by nie parzyć wcale władzy nie utrzymał. Może za wprowadzenie wtedy przyjmowanego w krajach partnerstwa byłby szum, może i by to działało na wybory, ale bez i tak pis wygrał. A pis miałby jeszcze więcej niechęci do siebie jakby do aborcji, sądów musiał dodawać unieważnianie związków ludzi, którzy już w tym żyją. I może drugiej kadencji by nie miał.
    • 1nanie27 Re: nowy snusboy 19.04.26, 10:32
      uups..
      www.youtube.com/watch?v=3BI24YZzSAk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka