cranberries1983 Re: Wspólne spanie po imprezie 12.05.26, 12:58 tak, jest romantyczny podtekst w takim spaniu Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Wspólne spanie po imprezie 12.05.26, 15:48 Aż strach pomyśleć, że zdarzyło mi się po takiej imprezie spać na podwójnym łóżku z bratem 😯 (ci co wylądowali na podlodze mieli lepsze karimaty ) Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Wspólne spanie po imprezie 12.05.26, 19:07 Rodzina Lannisterow lubi to 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
kiszonababka Re: Wspólne spanie po imprezie 12.05.26, 15:56 Tak się zastanawiam, że może gospodyni po prostu się bała( o siebie, dobytek )i zamknęła chłopaków aby nie rozrabiali. Nie to żebym pochwalała , ale... Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Wspólne spanie po imprezie 12.05.26, 23:55 Ja tutaj nie będę pisać w jakich konfiguracjach stało się imprezie w wieku 17-23 lata. Co było na imprezach niech zostanie na imprezach 🤐. Na szczęście wtedy nie było telefonów komórkowych z aparatem ani social media więc wolność swoboda były o wiele większe niż dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Wspólne spanie po imprezie 13.05.26, 09:14 nieobiektywnie napisała: > Ja tutaj nie będę pisać w jakich konfiguracjach stało się imprezie w wieku 17-2 > 3 lata. Szkoda, bo to akurat mogłoby być ciekawe 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Wspólne spanie po imprezie 13.05.26, 09:25 Chyba miałeś strasznie nudną młodość. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Wspólne spanie po imprezie 13.05.26, 09:33 Ekhem.... jak przypomnę Twoją, to się obrazisz... więc może lepiej nie baw się w dogryzanie, bo Ci to słabo wychodzi. Całuski Odpowiedz Link Zgłoś