Dodaj do ulubionych

Robic botoks? Uwaga zdjęcia 😈

• starczy_tego Re: Robic botoks? Uwaga zdjęcia 😈 24.05.26, 16:54
      No moim zdaniem botoks koniecznie, o ile nie jest już za późno i trzeba bo prostu to wypełnić kwasem.
    • szarmszejk123 Re: Robic botoks? Uwaga zdjęcia 😈 24.05.26, 18:31
      Kurde, jak mi się strasznie schudło to mi się takie zrobiły i to tak nagle, że też myślałam o botoksie. Ale przytyłam i się jakoś same wypełniły :p
      Może przytyj?;p
    • ruta_tannenbaum Re: Robic botoks? Uwaga zdjęcia 😈 25.05.26, 13:37
      Ja na pewno nie. Aż zrobiłam sobie zdjęcie porównawcze czoła, wydaje mi się bardzo podobne do Twojego, a w ogóle nie mam poczucia, żeby na którymś z tych czół były widoczne jakieś wyraźne oznaki starzenia wink
      Natomiast jestem z tej frakcji, że oznaki starzenia są OK, i mam nadzieję, że to podejście mi się utrzyma, kiedy staną się wyraźniejsze. Gdybym się zaczęła czuć niekomfortowo, to będę się zastanawiać (choć i tak w pierwszej kolejności pewnie wolałabym to przepracowywać).
      Dla mnie jedyny powód, żeby się ewentualnie zastanawiać nad zabiegami "dla ozdoby", to właśnie takie poczucie, że samej podmiotce coś przeszkadza/czegoś brakuje (w przeciwieństwie do ogólnych uwag w rodzaju: "w tym wieku już trzeba", "siwe się farbuje", "takie zmarszczki to już wypada korygować"). Z posta rozumiem, że Tobie też nic specjalnie w tym czole nie przeszkadza, więc w ogóle bym się nad tym nie zastanawiała.
      • taki-sobie-nick Re: Robic botoks? Uwaga zdjęcia 😈 25.05.26, 21:59
        Podmiotce, OJCNM...

• ruta_tannenbaum Re: Robic botoks? Uwaga zdjęcia 😈 26.05.26, 13:51
          Tak bardzo się już przyzwyczaiłam do tej formy, że nawet nie pomyślałam, że przecież może wywołać taką reakcję smile Mam nadzieję, że cię za bardzo nie zabolało wink
          • taki-sobie-nick Re: Robic botoks? Uwaga zdjęcia 26.05.26, 20:48
            ruta_tannenbaum napisała:

> Tak bardzo się już przyzwyczaiłam do tej formy, że nawet nie pomyślałam, że prz
            > ecież może wywołać taką reakcję smile Mam nadzieję, że cię za bardzo nie zabolało
            > wink

Zapewniam, że "OJCNM" NIGDY nie oznacza, że coś mnie zabolało.

Ty się może przyzwyczaiłaś, ale ja to widzę po raz pierwszy w życiu. A od "obiekt" [pożądania] jak będzie? tongue_out Obiektka? tongue_out

• bene_gesserit Re: Robic botoks? Uwaga zdjęcia 😈 26.05.26, 16:32
      Zapusc grzywke, wyjdzie taniej i lepiej.
      Botoks paraliżuje okresowo mięśnie, co oznacza że te pracujące na codzien nie działaja,czyli tak jak u chudną. To na czole widać dość wyraźnie: takie jakby dołki w skórze. Zmarszczki niby spłycone, ale po paru miesiącach czoło jest trochę jak wydma nad morzem.

Poza tym, efekt może być komiczny - chyba u Jolanty Pienkowskiej, tak wyszło. Kiedy unosiła brwi, pod połacią gładkiego, zbotoxowanwgo czoła, tuż nad brwiami robiły się jej przedziwne fałdki. A na pewno nie była u przypadkowego lekarza, miała wtedy forsy jak lodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka