krwawy.lolo 04.07.26, 12:40 w towarzystwie miejscowej, ruskiej mafii. A jak Wam mija dzionek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chybagupi Re: Niedzielna pizza 04.07.26, 12:48 Już jest niedziela!? Znowu mi jeden dzień uciekł. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Niedzielna pizza 04.07.26, 12:50 Niektóre posiadają napompowane glonousta. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Niedzielna pizza 04.07.26, 13:08 21,- € I bez tej wymuszonej włoszczyzny, jakoby kelner, który od pokoleń mieszka w Niemczech, skończył tu szkoły, i musi dukać łamaną niemiecczyzną, z wydumanym włoskim akcentem. Duży plus dla wsiowej gospody. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Niedzielna pizza 04.07.26, 13:19 Eee ... dopiero teraz skojarzyłem. Dzisiaj sobota. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Niedzielna pizza 04.07.26, 13:52 A myślałam, że to celowe, i że prowokujesz, żeby wątek "zażarł" i zleciało się -dziesiąt emam, żeby cię poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Niedzielna pizza 04.07.26, 13:54 A mafia, cóż, też coś musi jeść... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Niedzielna pizza 04.07.26, 16:49 Mafia, jak mafia, niemniej w Niemczech istnieje spora diaspora () tzw. Russland [Dłojczie], która niekoniecznie, jak na fotkach (prawdpodobnie jakiś dień rażdieńja), trzyma się razem, aczkolwiek w Pforzheim (ruska metropolia) zakazano chlania w miejscach publicznych, niemniej stanowi od lat żelazny elektorat neonaziolstwa, kiedyś Republikaner, dzisiaj AfD. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Niedzielna pizza 04.07.26, 16:55 Aha, ruską "stolicą" Niemiec jest Baden Baden. Do dzisiaj, mimo "sankcji". Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Niedzielna pizza 04.07.26, 14:21 Zazdroszczę pogody pozwalającej na zjedzenie posiłku na zewnątrz i noszenie letnich strojów. Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: Niedzielna pizza 04.07.26, 14:28 kamin napisała: > Zazdroszczę pogody pozwalającej na zjedzenie posiłku na zewnątrz Co jest fajnego w jedzeniu posiłków na zewnątrz? Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Niedzielna pizza 04.07.26, 14:38 Ej, no przecież nie jest źle, a nawet bardzo przyjemnie słonko jest, temperatura bardzo spoko 24 °C , jedynie co to przy ścianie usiąść, w miejscu osłoniętym od wiatru Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Niedzielna pizza 05.07.26, 13:34 U mnie wczoraj było 16 stopni, chmury i bardzo silny wiatr. Dziś podobnie, tylko jeszcze pada co chwilę. Do ypy z takim latem. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Niedzielna pizza 04.07.26, 16:32 A taki obrazek pasuje do nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś