dziunia.z.torunia 05.07.26, 13:56 Dawajcie foty, nie musi być w Polsce ☀️ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsi.only Re: Wakacyjnie i sielsko 05.07.26, 14:13 Dziunia, w innym wątku zobaczyłam twoje zdjęcie: KLAPKI! Skąd masz te crocsy ?! 😤 bo poluję na takie, i nie mogę kupić, albo są białe (nie chcę), albo nie ma rozmiarów (brak rozmiaru tym bardziej powoduje wstrzymanie zakupu) Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Wakacyjnie i sielsko 05.07.26, 14:18 Zapimnialam o fotce, wybacz 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Wakacyjnie i sielsko 05.07.26, 14:22 Kurczę no, w telefonie te fotki wyglądają niemal idealnie, i ostrość, i przyjemne kolory, za moment zerkam na laptopie- ucięta jakość tak, że aż do rozmycia łeee... Strasznie mnie to zniechęca do wklejania zdjęć w takich wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia.z.torunia Re: Wakacyjnie i sielsko 05.07.26, 17:42 Istotnie zdjęcia gorzej wyglądają po wstawieniu Klapki kupiłam na crocs.pl, widzę, że mają różne i nawet promocje, może znajdziesz rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: Wakacyjnie i sielsko 05.07.26, 17:54 W Grenoble 37 a zatem wepchalismy się wyżej nad jakieś jeziorko do pływania. Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: Wakacyjnie i sielsko 05.07.26, 18:01 Aha, tutaj mamy 30 klimat suchy, lampa bez ani jednej chmurki. Jak widać spory wiatr. OT czy ktoś się zna na chorobach skórnych. Zaatakował nas chyba wirus. Wyskakuje małe cos z bardzo niewielką ilością płynu, swędzi, potem robi się mała nadżerka i wokół wyskakuje więcej cosiow. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Wakacyjnie i sielsko 05.07.26, 14:55 Bułeczki drożdżowe z czekoladą Odpowiedz Link Zgłoś
zeldazonk Re: Wakacyjnie i sielsko 05.07.26, 15:51 Ale puszyste drożdżowe, poproszę o przepis. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Wakacyjnie i sielsko 05.07.26, 15:12 Tylko takie mam z dziś, bo sprawdzałam z google co za robal siedział na córce 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Wakacyjnie i sielsko 05.07.26, 17:50 Najprawdopodobniej larwa błonkówki, ale google się gubi w zeznaniach 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Wakacyjnie i sielsko 05.07.26, 16:21 łapię chwile ulotne jak motyle... Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wakacyjnie i sielsko 05.07.26, 16:39 Ależ proszę. Spędziłam fajny dzień z jedną fajnà forumką. Gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia.z.torunia Re: Wakacyjnie i sielsko 05.07.26, 17:45 Z którą? Oraz czy leżałyście na jednym kocyku? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wakacyjnie i sielsko 05.07.26, 17:51 Zgaduj! Kocyk jest duży, wiec tak. Ale miałyśmy 2 parasole Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia.z.torunia Wieczór... 05.07.26, 22:01 Przejechałam dziś na rowerze 15 km, przeszłam 17 tys kroków, napatrzyłam się na deszcz, słońce i wieczorne mgły - zasłużyłam na deser 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Wakacyjnie i sielsko 12.07.26, 13:24 Młodsze dzieciątko zabrało mnie w Londynie do Hackney Sharks. Ciekawa historia (najnowsza) o walce prawa do wolności wyrazu artystycznego z systemem. Polecam. Poza tym - piłam strawberry rum z ogórkiem, snuliśmy się z synem po ukochanym Camden I dostałam w prezencie obłędny bukiet róż ogrodowych Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia.z.torunia Re: Wakacyjnie i sielsko 12.07.26, 17:20 Te gęsi mi wychodzą nosem - chociaż u nas chyba już szał minął - ale rekiny - CZADOWE! I reszta też😊 Odpowiedz Link Zgłoś